Kínába költöznek a Playboy-nyuszik
A Playboy Enterprises, a legismertebb férfiamagazin kiadója újabb Playboy rezidencia nyitását tervezi a szerencsejátékok kínai fővárosában, Makaóban. A luxushotelben rengeteg szerencsejáték-asztal és playmate fogja feldobni a hangulatot.
A Hugh Hefner, a magazin "atyja" által megálmodott, 3700 négyzetméter alapterületű szórakoztatókomplexum 2009-ben nyitja meg kapuit. A Playboy rezidenciája a Macao City Complex nevű gigantikus, 2 milliárd dolláros, azaz 360 milliárd forintos üzleti vállakozás keretében fog felépülni.
A Playboy már többször próbálkozott egy sanghaji "képviselet" létrehozásával, de a kínai kormány konzervatív hozzállása miatt eddig kudarcot vallottak. A nagyvárosok küzül már felmerült London is, de Hefner végül a rendkívül gyorsan fejlődő kínai város mellett tette le a voksát.
A Hongkongtól mindössze egy órányira fekvő város az egyetlen olyan hely Kínában, ahol legális a szerencsejáték. 2002-ben a kormány feloldotta a szerencsejáték monopóliumot, és több kaszinó is működési engedélyt kapott. Az 500 ezer lakosú város szerencsejátékból származó bevétele tavaly 22 százalékkal emelkedett. Az elmúlt évben 7 új kaszinó nyílt, és ezzel együtt 24-re nőtt a számuk a városban.
Egy 1978-as playmate:
Értem, köszi a választ!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 08. 24. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 19:18
talán mert png kép vagy ilyensmi, valamikor olvastam ilyenről, nekem is előre ilyen vólt most már nem csinálja
talán mert png kép vagy ilyensmi, valamikor olvastam ilyenről, nekem is előre ilyen vólt most már nem csinálja
Hmmmm... de érdekes ez a kép.... Nekem először csíkozódva jelenik meg, mintha tv-képet néznék, és lassan, fokozatosan tűnnek el a csdíkok és tisztul ki a kép... Másnak is ilyen, vagy csak az én netem hülyéskedik velem és okozza ezt az érzéki csalódást? Vagy ez valami trükk???
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tiffany fallon
1999-es novemberi amerikai playmate:
petra ivkic
Egy gyönyörű amcsi playmate 2003-ból:
Megint Ripli...
Mert bizonyos technikákkal esetleg kijavítják, amit a természet nem tett tökéletessé, ettől miért "ribancok"???
Sztem meg csak a sárga irígység beszél belőled... (Ez egy válasz broxon üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztem meg csak a sárga irígység beszél belőled... (Ez egy válasz broxon üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 06:44
Ennyi photoshop-os ribancot...Se egy anyajegy se egy börhiba se egy nő...Rühellem ezt nem kicsit.
Ennyi photoshop-os ribancot...Se egy anyajegy se egy börhiba se egy nő...Rühellem ezt nem kicsit.
nicole voss
shannon james
Egy szépség 2002-ből:
nicole van croft
Egy valódi szőke playmate 1982-ből, akkor "divatos" szeméremszőrzettel:
Tracy Pina (érdekes név)