Rebeca Ramos, a legidősebb playmate.
2003-ban 35 évesen lett nyuszi:
2003-ban 35 évesen lett nyuszi:
Néhány Miss ..... 2004-ből:
Carmen Electra is volt playmate:
Még egy életműdíjas
Kiss Annamária
Ezek is jó képek, de szerintem hiba volt piros színű folyadékot választani a locsoláshoz...
Toncsi!
"nagy-nagy szerelem", na de Bútor Móni nekem nem jön be!
a gidák? egye fene bevállalom Őketis!
de nekem inkább a Lotyókám és Szilva duó, mint a gedák!
"nagy-nagy szerelem", na de Bútor Móni nekem nem jön be!
a gidák? egye fene bevállalom Őketis!
de nekem inkább a Lotyókám és Szilva duó, mint a gedák!
Szerintem a Toncsi képei jól sikerültek:
Butor Mónika.
És egy interjúrészlet:
Szia Móni! Szerintem te egy műnő vagy, de jól vagy megcsinálva. Mennyivel nagyobb a melled, mint eredetileg? (macsek)
Csalódást kell, hogy okozzak. Az eredeti mellem nagyobb volt a mostaninál. Csupán egy jól sikerült fogyókúra és 20 kiló leadásával a bőrzacskók megmaradtak, csak a tartalom eltűnt.
És egy interjúrészlet:
Szia Móni! Szerintem te egy műnő vagy, de jól vagy megcsinálva. Mennyivel nagyobb a melled, mint eredetileg? (macsek)
Csalódást kell, hogy okozzak. Az eredeti mellem nagyobb volt a mostaninál. Csupán egy jól sikerült fogyókúra és 20 kiló leadásával a bőrzacskók megmaradtak, csak a tartalom eltűnt.
A botrányos gidás képek:
a képen Spapa Charlotte, a Madám és Pillécske látható! a fényképet Moncy készítette (miután Surdi mind a négyüket kielégítette) mivel megkapta a fotoapparátot!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:43
ha nem bírsz egyedül a renitenskedő fórumozóval, akkor szólj nyugodtan
és persze ne feledkezzünk meg a PLAYBOY-ról sem
és persze ne feledkezzünk meg a PLAYBOY-ról sem
Mészáros Dóri
Úgy emlékszem, hogy a cinis volt az egyik legolvasottabb lapszám, szóval mindenképpen helye volt az újságban.
Még ha sok fotosop is kellett hozzá...
Amúgy a 20 éves csitriket ugyanúgy rendberakják számítógépen, úgyhogy ezt a kérdést ne feszegessük.
Férjem szokta mondani, "hát ha fotosoptól néz ki jól, akkor fotosoptól néz ki jól. Lényeg, hogy látványos legyen". (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Még ha sok fotosop is kellett hozzá...
Amúgy a 20 éves csitriket ugyanúgy rendberakják számítógépen, úgyhogy ezt a kérdést ne feszegessük.
Férjem szokta mondani, "hát ha fotosoptól néz ki jól, akkor fotosoptól néz ki jól. Lényeg, hogy látványos legyen". (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
szóval Őróla lenne szó, csak más képeket tettem be az előbb:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 09:47
Biztos vagy Te benne, h a nyitó hszed megírásakor nem hibáztál?
A hibádra egy bizonyíték.
(a képeket nem tudtam javítani, ezért töröltem: charl)
offoláshoz:
ha Te találod ki az én büntetésem a továbbiakban kizárólag offolni fogok!
és erre ("képözönnel bemutatni a számodra izgató nőket!") is reagálok: a híres sportoló fiúknál nem hiszem el, h a vizilabdás fiúink nem tetszenek. mégse tettél be fotót még róluk! (ja ez a része a hsz-emnek Szilvának is szól!)
offoláshoz:
és erre ("képözönnel bemutatni a számodra izgató nőket!") is reagálok: a híres sportoló fiúknál nem hiszem el, h a vizilabdás fiúink nem tetszenek. mégse tettél be fotót még róluk! (ja ez a része a hsz-emnek Szilvának is szól!)
Biztos vagy Te benne, h a nyitó hszed megírásakor nem hibáztál?
offoláshoz:
és erre ("képözönnel bemutatni a számodra izgató nőket!") is reagálok: a híres sportoló fiúknál nem hiszem el, h a vizilabdás fiúink nem tetszenek. mégse tettél be fotót még róluk! (ja ez a része a hsz-emnek Szilvának is szól!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
offoláshoz:
és erre ("képözönnel bemutatni a számodra izgató nőket!") is reagálok: a híres sportoló fiúknál nem hiszem el, h a vizilabdás fiúink nem tetszenek. mégse tettél be fotót még róluk! (ja ez a része a hsz-emnek Szilvának is szól!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
2007. 05. 09. szerda 08:52
Nem kritizálni, drágám, hanem képözönnel bemutatni a számodra izgató nőket!
A téma címében és a nyitó hsz-ben jeleztem, hogy nem csak playmate-ek lesznek a topicban.
A téma címében és a nyitó hsz-ben jeleztem, hogy nem csak playmate-ek lesznek a topicban.