Egy igazi szöszi amerikai plamate, Caleen Shannon:
Pár nem "klasszikus" playmate:
Carole Bass:
Jessica Di Carlo:
Diana Dagota:
Carole Bass:
Jessica Di Carlo:
Diana Dagota:
Ő nem szöszi, de azért szerintem fincsi, Jessica Joy:
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 05. 18. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 05. 18. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyes kis kékszemű szöszike.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 05. 04. hétfő 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiffany Fallon playmate:
Ez nem fórumozás, hanem pontvadászkodás! Nem kéne, mert sajnos tiltásra is számíthatsz!
Jody Palmer:
Loreen Grace:
Engem a szöszi punciszőr is lázba hoz egy ilyen csajnál!
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 04. 28. kedd 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ő nagyon ott van, vékony, szőke, szép arc, és a mellei...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Christie Shake
Blair Snell:
Én egy klasszikus ("retro" ) playmate-szépséget hoztam, Nancy Cameron:
Na én meg pont akkor nem láttam :(
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 03. 08. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 08. vasárnap 16:43
A szerdaiban szuperul nézett ki, nemtom milyen ruhában volt, csak a végét láttam.
A szerdaiban szuperul nézett ki, nemtom milyen ruhában volt, csak a végét láttam.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 03. 07. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 16:24
Vazzeeee.... Akkor feltehetően PONT azért nem jött be nekem, mert én meg pont a csütörtöki adást láttam!
A 20-as évek Amerikáját (Al Capone korát) akarták felidézni, és a ruhája is meg a haja is olyan... "izé" volt. Akkor ezért! Látod, megvan a megoldás!
A 20-as évek Amerikáját (Al Capone korát) akarták felidézni, és a ruhája is meg a haja is olyan... "izé" volt. Akkor ezért! Látod, megvan a megoldás!
Vazzeeee.... Akkor feltehetően PONT azért nem jött be nekem, mert én meg pont a csütörtöki adást láttam!
A 20-as évek Amerikáját (Al Capone korát) akarták felidézni, és a ruhája is meg a haja is olyan... "izé" volt. Akkor ezért! Látod, megvan a megoldás! (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 03. 07. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
A 20-as évek Amerikáját (Al Capone korát) akarták felidézni, és a ruhája is meg a haja is olyan... "izé" volt. Akkor ezért! Látod, megvan a megoldás! (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 03. 07. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 14:41
Én talán a szerdai részt láttam, abban nagyon jól nézett ki, csak nem tudtam ki az, pedig arcra olyan ismerősnek tűnt, aztán mikor végre mondták a nevét rájöttem hogy még sosem hallottam róla, lehet csak hasonlított valakire. De aztán a csütörtöki részben más frizurával, más ruhában (állítólag a 20-as évek stílusa) már annyira nem tetszett, szerintem az nem állt jól neki.
Azért név nélkül is jó csaj.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 03. 07. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 12:38
Mindenkitől elnézést, a hölgy nevét elfelejtettem feljegyezni.
Én talán a szerdai részt láttam, abban nagyon jól nézett ki, csak nem tudtam ki az, pedig arcra olyan ismerősnek tűnt, aztán mikor végre mondták a nevét rájöttem hogy még sosem hallottam róla, lehet csak hasonlított valakire. De aztán a csütörtöki részben más frizurával, más ruhában (állítólag a 20-as évek stílusa) már annyira nem tetszett, szerintem az nem állt jól neki.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 03. 07. szombat 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 12:36
Ezeken a képeken jól néz ki, de a műsorban valahogy nekem nem tetszett. Mondjuk ez a fajta nagyon vékony modell-alkat sosem jött be, de a műsorban valahogy arcra sem tetszett... Mondjuk nekem elég "érdekes" ízlésem van.
Mondjuk a második és a harmadik képen fantasztikusan jól néz ki, akár az "Igéző tekintetek" topic-ba is belefért volna.
Mondjuk a második és a harmadik képen fantasztikusan jól néz ki, akár az "Igéző tekintetek" topic-ba is belefért volna.
Mindenkitől elnézést, a hölgy nevét elfelejtettem feljegyezni.
Ezeken a képeken jól néz ki, de a műsorban valahogy nekem nem tetszett. Mondjuk ez a fajta nagyon vékony modell-alkat sosem jött be, de a műsorban valahogy arcra sem tetszett... Mondjuk nekem elég "érdekes" ízlésem van.
Mondjuk a második és a harmadik képen fantasztikusan jól néz ki, akár az "Igéző tekintetek" topic-ba is belefért volna. (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 03. 06. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk a második és a harmadik képen fantasztikusan jól néz ki, akár az "Igéző tekintetek" topic-ba is belefért volna. (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 03. 06. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 06. péntek 12:46
Kis Hegedűs Réka, modell. A héten fedeztem fel a Hal a tortánban.