lol
Azért nem túlzás, hogy 3 topicban is Dorina szerepel??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Dorina itt is elfér, ha a negatívumok közé is besorolták egyesek, csak a smink és a fotóstól függ sokszor kit hová lehet besorolni!)
(ez egy kimondottan rossz kép róla)
(szerintem a fekete-fehér jobb, kicsit madonnás)
(ez meg szvszerint kimondottan jól sikerült fotó erről az átlagos kis nőcskéről!)
Azért nem túlzás, hogy 3 topicban is Dorina szerepel??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 13:40
(Dorina itt is elfér, ha a negatívumok közé is besorolták egyesek, csak a smink és a fotóstól függ sokszor kit hová lehet besorolni!)
(ez meg szvszerint kimondottan jól sikerült fotó erről az átlagos kis nőcskéről!)
ja azért a photoshopot se feledd ki a felsorolásból!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 13:40
Kérem minden jóérzésű fórumozó társam, ha mérhetetlen vágyat érez, hogy PokiMóniról képet tegyen be a fórumba azt ne ide, henem ebbe a topicba rakja!!!
Előre is hálás köszönet!
Előre is hálás köszönet!
képeket tudtok felrakni Monikárol. kiváncsi vagyok rá.
NEM MONDOD??? Akkor megyek lemondani a Playboy előfizetésem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
áááááááááááááá...pokrivtsák mónika levetkőzik
Vagy igaz szerelemből... Mint ahogy a képen a szöszi hölgy Hefnerrel kapcsolatban...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 15:04
vállalnunk kell az áldozatokat, ha egy igaz barátért tesszük
vállalnunk kell az áldozatokat, ha egy igaz barátért tesszük
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:57
Én is erre gondoltam. Ráadásul Te még örülsz is neki, ha megb.sz a főnök..
Én is erre gondoltam. Ráadásul Te még örülsz is neki, ha megb.sz a főnök..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:55
háááát...ha belenyúlsz a főncsi hsz-ébe, asszem aláírod a kiherélési nyilatkozatodat
majd én...inkább engem basszanak meg
majd én...inkább engem basszanak meg
háááát...ha belenyúlsz a főncsi hsz-ébe, asszem aláírod a kiherélési nyilatkozatodat
majd én...inkább engem basszanak meg (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
majd én...inkább engem basszanak meg (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:49
Köszi! Próbáltam helyretenni a linket, de nem sikerült.
Akkor azt töröljem szted?...
Akkor azt töröljem szted?...
Köszi! Próbáltam helyretenni a linket, de nem sikerült.
Akkor azt töröljem szted?... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor azt töröljem szted?... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:04
rossz volt az is, amit bemásolt...feltételezem, hogy valami ilyesmi lehet a beszúrni szánt kép:
rossz volt az is, amit bemásolt...feltételezem, hogy valami ilyesmi lehet a beszúrni szánt kép:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 13:05
Nem jön át a képed tom!
Tudsz vele valamit kezdeni?
Krista Kelly:
Krista Kelly:
Nem jön át a képed tom!
Krista Kelly:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 29. szombat 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Krista Kelly:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 29. szombat 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 12:48
donnnno[VIP] #1| ma 12:44 (válasz donnnno üzenetére)
képek a pla*boy villa lányairól
***nem jó az eredeti link:prune
donnnno[VIP] #1| ma 12:44 (válasz donnnno üzenetére)
Mit találtam Nektek:
Egy spanyol plamate, Triana Iglesias:
Egy spanyol plamate, Triana Iglesias:
Az a rossz májad! Miért kell azt gondolnod, hogy 3 huszonéves szőke cicamica nem őszinte és tiszta szerelemből osztja meg ágyát és fiatalságát egy nyolcvanéves múmiával?
Szerintem meg biztosan tiszta szívből szeretik, és akkor is vele lennének, ha szegény lenne, mint a templom egere... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg biztosan tiszta szívből szeretik, és akkor is vele lennének, ha szegény lenne, mint a templom egere... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 21:30
Huszonéves szőke macákkal kavar...akik nyilván a kőkemény falloszáért és az érző szívéért vannak oda
megpróbálom utánozni, ha nem jön össze, akkor max. tévedtem, az is emberi dolog, mint húsz éves macák karjaiban megöregedni ("pénz beszél, kutya ugat"!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 18. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 21:30
Huszonéves szőke macákkal kavar...akik nyilván a kőkemény falloszáért és az érző szívéért vannak oda
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 18. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 15:39
Azért nem semmi ez a csóka... Más örül, ha nyolcvanévesen egyáltalán még az élők sorában van, és boldog, ha reggel nem vizel az ágyába, vagy ha megvan a napi gyógyszeradagja... Hefner meg? Huszonéves szőke macákkal kavar...