Csak windows media playerrel lehet megnézni ezt is?(letöltés után)
A werk elérhető!
Online megnézés: Klikk ide!
Letöltés: Klikk ide!
A film és a hír holnap jön remélhetőleg.
Online megnézés: Klikk ide!
Letöltés: Klikk ide!
A film és a hír holnap jön remélhetőleg.
kiváncsian várom
Elírás a feliratokban és egy vágási hiba. Javítjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 07. 03. kedd 14:47
Mi volt a hiba?
Mi volt a hiba?
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 03. kedd 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 14:43
A fenébe. Találtam a filmben hibát. Most kezdhetjuk előlről a kódolást. Azért a werk hamarosan kint lesz!
A fenébe. Találtam a filmben hibát. Most kezdhetjuk előlről a kódolást. Azért a werk hamarosan kint lesz!
Jah azt kihagytam, hogy természetesen lesz 720*576-os dvd minőség is. Valamint két verzióban kerül fel a film és a werk is: flashben es wmv-ben.
A werk film nem kerül pontba, simán megnézhető, letölthető lesz mindenki számára.
Maga a jelenet VIP tagoknak lesz nézhető online, illetve letölthető, akár a "Letölthető filmek" menüpontunkban lévő filmek és a megnézéshez aktiválni kell.
Maga a jelenet VIP tagoknak lesz nézhető online, illetve letölthető, akár a "Letölthető filmek" menüpontunkban lévő filmek és a megnézéshez aktiválni kell.
akkor járulok a kasszához
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 03. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 11:46
Nos, végre készen vagyunk. Este láthatóak lesznek itt a GG-n a filmek. A werk ingyenesen lesz megnézhető, maga a film VIP tagoknak ingyenes, illetve nem VIP tagoknak fizetős lesz.
Nnna,akkor örülök,h eddig nem váltottam be a pontjaim. Végre valamire használni is tudom majd őket!
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 03. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 11:46
Nos, végre készen vagyunk. Este láthatóak lesznek itt a GG-n a filmek. A werk ingyenesen lesz megnézhető, maga a film VIP tagoknak ingyenes, illetve nem VIP tagoknak fizetős lesz.
Igen.
ja...ezzel én is így voltam
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 23:27
Tökéletes munkát akartunk végezni. Ahhoz viszont idő kell! Holnap kinn lesz!
Tökéletes munkát akartunk végezni. Ahhoz viszont idő kell! Holnap kinn lesz!
(Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
csaxólok, lassan elfogy az összes söröm...:P
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 17:17
Nos, már csupán pár óra, és kinn lesz a werkfilm, amit Ozirisz forgatásáról készítettünk!
Az ingyenes lesz,igaz?
Nos, már csupán pár óra, és kinn lesz a werkfilm, amit Ozirisz forgatásáról készítettünk!
Szia!
Az, hogy mennyire tartom magamat türelmesnek az egy érdekes dolog. Ha a forgatásokon minden rendben megy, akkor türelmes vagyok. Ez logikus. Ha problémák vannak, akkor megprobáljuk megoldani. Akkor veszítem el a türelmemet, ha bármit teszek, teszünk, nem sikerül megoldani a problémát. Ekkor egy idő után van, hogy kiabálok is. Sokszor ez segít is. Többen mondták már, hogy ők sokkal hamarabb kiakadtak volna, mint én.
Üdv
Kovi
Ui.: Köszönöm a megtisztelő megszólítást.
K. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Az, hogy mennyire tartom magamat türelmesnek az egy érdekes dolog. Ha a forgatásokon minden rendben megy, akkor türelmes vagyok. Ez logikus. Ha problémák vannak, akkor megprobáljuk megoldani. Akkor veszítem el a türelmemet, ha bármit teszek, teszünk, nem sikerül megoldani a problémát. Ekkor egy idő után van, hogy kiabálok is. Sokszor ez segít is. Többen mondták már, hogy ők sokkal hamarabb kiakadtak volna, mint én.
Üdv
Kovi
Ui.: Köszönöm a megtisztelő megszólítást.
K. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 07. 01. vasárnap 23:12
Köszönöm Kovi-Maestro tömör válaszod! Bajszod alatt mosolyogsz sokat"UGYI".Lenne egy kérdésem:mennyre tartod magad tűrelmesnek?(Kérdésem forgatások idejére vonatkozik).
Tisztelettel:adandó
Tisztelettel:adandó
Köszönöm Kovi-Maestro tömör válaszod! Bajszod alatt mosolyogsz sokat"UGYI".Lenne egy kérdésem:mennyre tartod magad tűrelmesnek?(Kérdésem forgatások idejére vonatkozik).
Tisztelettel:adandó (Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisztelettel:adandó (Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 30. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 06. 30. szombat 22:57
Karinthy Frigyes mintájára:Így dúgtok ti.:Szereplő válogatás a pályázaton részt vett tagok között.Film tematikája:sex akcíó vigjáték.Rendeznéd?=Kovi