Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 06. 25. hétfő 04:28  #463
DrAnthony DrAnthony VIP
6. RÉSZ:

Na, de hát gondolom sokakat a szex érdekli már, de hát ha én vártam rá, ti is várjatok egy kicsit, mindjárt arra is rátérek… nyes

Miután megvoltak az „egyéb” jelenetek, a szereplők bementek a házba, lezuhanyozni, rendbetenni magukat. Ez röpke fél óra alatt sikerült is. Kovi megbeszélte Ozírisszel és a modellekkel, hogy akkor melyik jelenettel kezdjék, hogyan, milyen pózban, majd beállt a kamera is. Operatőr: „Forog”, Kovi.:„Action!”, és elkezdődött…

Nos, ezeket a jeleneteket nem kellett többször felvenni. Professzionális szinten, tökéletesen hajtották végre a szereplők. Az első jelenetben a napágyon Angie nyalja Nikkit, míg Csoky őt dugja hátulról.





















A következő jelenet is itt folytatódott, ahol a két lány szájjal kényezteti Csoky-t, Angie 1-2 mélytorkos cuminál kicsit öklendezett is, de mint kiderült, nem csak a túl mélyre szaladt Csoky-cerka miatt… Kiderült ugyanis, hogy Nikki puncijába valami krémet kent, amit a nyalásnál Angie „kinyalt” belőle, ami ott még nem nagyon zavarta, de a cerka a szája széléről azt mélyen a torkára tolta, és (mint kiderült) gyógyszer-ízű volt Csoky farka, és ez is közrejátszott 1-1 öklendezésnél.













A medencés jelenet következett. Itt Csoky a hanyattfekvő Nikkit dugta, míg Angie nyalással, Nikki mellének csókolgatásával, és a punciból szájba történő Csoky-szopással volt elfoglalva.





A következő jelenet az anál volt. Itt is volt egy Kovi poén. Ugyanis elhangzott, hogy Angie (az anál „élvezője”) elvonul egy kicsit „tágítani”. Na, én sem voltam rest, megkérdeztem, hogy ez hogyan is történik. Kovi válasza: „Nos, a művésznő magának kitágítja a fenekét, hogy ne legyen fájdalmas a behatolás. Mert, te szeretnéd ezt megtenni?”… eplus2

Amikor a „tágítás” megtörtént, akkor Csoky hanyattfeküdt a nyugágyon, és háttal neki ült bele Angie. Pár óvatos, lassú mozdulat, és a Csoky-rúd máris Angie fenekében volt, kezdődhetett a felvétel. Ezt Angie jelezte is Kovinak, hogy ő készen áll a jelenetre. Közben persze Nikki cukkolta Csoky-t, hogy bezzeg Angie-val milyen óvatos meg gyengéd, míg vele csak úgy ukmukfukk átteszi, semmi bemelegítés, semmi óvatoskodás. nyes

Folyt.köv.
2007. 06. 25. hétfő 04:19  #462
DrAnthony DrAnthony VIP
5. RÉSZ:

Na, térjünk vissza a forgatásra. Szépen haladtak a kosztümös jelenetek, a párbeszédek. Majd látjátok a filmet, csak egy-két szösszenetet emelnék ki:

Van egy olyan jelenet, ahol Nikki „vallatja” Angie-t, míg közben Csoky átkutatja a házat. Közben Nikki csókolózni kezd Angie-val, majd kijön a házból Csoky, jelezve, hogy senkit nem talált. Nos, megy az Angi-Nikki smaci, Csoky kijön, és mondja a szövegét: „Üres az egész horDály…”. Szépen megvan a jelenet, Angie-t Nikki a hajánál fogva felhúzza a napágyról, majd snitt. Na, itt bukott csak ki Csoky nyelvbotlása. Újra a jelenet… Aztán az történt, hogy Csoky zárszava a forgatókönyv szerint a „basszameg” lenne. Szépen elmondja a szöveget („Üres az egész hodály. Számított ránk a rohadék. Azért jó kis kecót spórolt össze a pénzünkből”), és várt. De várt Nikki is, hiszen a végszó, a „basszameg” elmaradt… nyes Szóval szegény Angie-t vagy féltucatszor (ha nem többször) kellett a hajánál fogva felrángatni, míg összejött a jelenet.

Ugyanekkor volt ugye Nikki és Angie smárolása is, és az ismétlések miatt állandóan elment a rúzs (sminkes, igazítás), szóval nem volt egyszerű.

A smikes hölgy munkában:





Na, nagy nehezen végül is összejöttek a párbeszédes-kosztümös jelenetek, jöhetett az „igazi” action… Közben én (példát véve másokról) térdig bemerészkedtem a medencébe, legalább ennyi hűsítő jusson… Na, odajön hozzám Kovi (miközben én a medencében áztatom a lábamat), hogy „Anthony, ne haragudj, de nektek eddig tartott a forgatás, a sexjelenetek felvételénél nem lehettek itt.”. Kérdem, hogy ez komoly? Mire halálkomoly pókerarccal válaszolja, hogy „Igen, a modellek ragaszkodnak hozzá, hogy a szexes jelenetnél csak a legszűkebb stáb lehet jelen.”. Majd (továbbra is komoly arccal, rezzenéstelen tekintettel) megkérdi, hogy ugye nem baj? Nos, ott én csak vendég voltam, ha ez a helyzet, akkor ez van, nem probléma, tudomásul veszem. De kérdi ismét Kovi, hogy ne haragudjak, és ugye ez nem probléma? Továbbra is azt válaszolom, hogy természetesen nem probléma. Na, ekkor (még mindig pókerarccal) „benyögi”, hogy „Hát lenne egy megoldás, a modellek fejenként 15.000 forintért lehet, hogy hozzájárulnának, hogy mégis itt lehessetek.”. Na, itt esett le, hogy nem kicsit szívatott meg. Hiába írja a blogjában, hogy nem sikerült, kőkeményen bevettem a dolgot, és ha még kicsit nyaggat, szépen bevonulok a házba… nyes

Folyt.köv.
2007. 06. 25. hétfő 04:14  #461
DrAnthony DrAnthony VIP
4. RÉSZ:

Ismét egy-két kis közjáték, amelyek még ez előtt történtek:

A napágy mellett, amin Angie napozott volt egy zsúrkocsi, rajta különféle piákkal, poharakkal, és hogy hihetőbb legyen a dolog, egy fél pohár narancslé is odakerült. Kovi pedig elmesélt egy történetet, miszerint (meg nem mondom, mely stúdióban) a dekorációs gyümölcsöket gázolajjal öntik le, különben a stáb „felzabálnᔅ nyes Hogy ezt illusztrálja is, a narancslébe kézzel lötyögtetett egy kis vizet is – a medencéből! Nos, ahogy írta, a medence nem volt épp patika-steril, így a dekorációs narancslé elfogyasztását imígyen megakadályozta. Azonban ekkor Nikki nem volt jelen, és amikor megszédült a kabátos jelentben, egy laza mozdulattal majdnem felhajtotta azt. Kb. nyolcan kiabáltak rá, hogy „NEEEE!!!”…

Na és még volt egy aranyos jelenet is. Kovi azt mondta Angie-nak, hogy Csoky-ék a feje fölött állnak majd meg, ő napozik, és úgy szólítják meg, elmondják a szövegüket (eközben végig csukva kell lennie Angie szemének), és csak akkor nézhet fel rájuk. Miért volt erre szükség? Azért, mert pont aznap volt Angelina Crow szülinapja, és kapott egy kis meglepetést. Csoky és Nikki egy szép csokorral és egy tortával mentek oda hozzá, majd a forgatókönyv szerinti szövegükkel kezdték, de azt Csoky „Boldog születésnapot!” mondattal fejezte be. Aranyos, kedves meglepetés volt, melyet tapssal koronáztunk meg.

















Folyt.köv.
2007. 06. 25. hétfő 04:08  #460
DrAnthony DrAnthony VIP
3. RÉSZ:

Jelzem, hogy ez volt minden jelenetnél. Nem csak azért, mert a színészek toltak esetleg el valamit, hanem azért is, mert a tökéletességre törekedett mindenki, az egész stáb. Ha jónak is tűnt, lehetett még finomítani, hogy még kicsit olajozottabb, még kicsit jobb legyen. Így a film, melyben 20-25 percnyi szex van, és kb. 5 percnyi „egyéb” cselekmény, az úgy készült, hogy 10.45.-től kb. 15.45.-ig (tehát közel 5 órán át (!!!)) forgatták a szex-mentes jeleneteket és párbeszédeket, míg a szex-jelenetek megvoltak „alig” 2 óra alatt.

Közben megvolt Angelina Crow sminkelése is, így a belső jelenetek Csoky szereplésével megvoltak, jöhettek a külső felvételek.

Nikki is felöltözött, a következő jelenet az volt, ahogy a „behajtók” megérkeznek. Itt kaptam egy kis „szerepet” én is, mivel Csoky-nak és Nikkinek meg kellett állniuk egy kicsit a gépkocsi lejárón, amin lesétáltak. Na, a megállást követően én voltam a „támpont”, amit nézniük kellett pár másodpercig, míg elindultak lefelé. Hiába, már nem mentem hiába, nélkülözhetetlen voltam… nyes
Nos, így lassan elérkeztünk a medencéhez, a fő „attrakció” színhelyéhez. Bár Angelina „munkaruhája” mindössze egy csöppnyi bikini volt csak, de Csoky és Nikki a „behajtók” fekete ruhájában feszítettek, így először a „kosztümös” jeleneteket vették fel.

Angie a medencénél olajozta magát, mert bár szép barna volt, de elmondása szerint idén még nem volt napon, így nem akart leégni. Kellett is a naptej, mert vágott a nap keményen (estére Kovinak a tarkója, az operatőrnek a vádlija, de mindenkinek a szabad testfelülete kellemesen leégett). De hiába védekezett, míg a medencés jelenetek elkezdődtek, eltelt vagy fél óra is, és ennyi idő elég volt, hogy megkapja a nap, a bikini alatt a cicije már haloványabb barna volt, mint a szabadon maradt testfelülete. Természetesen ez meg is mutatta… nyes

Nos, szóval Angie napozik, Csoky-ék megjelennek.

Na, itt jön a „képbe” a bőrkabát. A filmen látni fogjátok, hogy egy nehéz, hosszú kabátról van szó. Tűző nap, 1000 oC, szóval nem kicsit lehetett melege Nikkinek. A jelenet szerint a megérkezést követően „vallatóra” fogják Angie-t, ahol is Nikki a pisztollyal a kezében, de még teljesen felöltözve kérdezgeti. Szegény Nikki a tűző melegben egyszer rosszul is lett, de nem csodálom, mert míg mindenki rövidgatyóban, rövidujjúban volt, addig ő nyakig beöltözve volt kénytelen szerepelni. De jól tűrte, le a kalappal előtte.

Folyt. köv.
2007. 06. 25. hétfő 04:04  #459
DrAnthony DrAnthony VIP
2. RÉSZ:

Rövid várakozást követően megérkezett az operatőr (Mondjuk a kiabálás így hangzott: „Na, megjött a kamera!”… Valahogy nem gondoltuk, hogy a felvétel-készítő aparrát magától sétál be. nyes ), aki egyben a világításért is felelt. Kis műszaki tevékenységet követően (lámpák elhelyezése, kamerák pozícionálása, fényviszonyok rendezése, egyebek) neki is kezdtek a munkának.

Mielőtt erről beszélnék, el kell mondanom, hogy senki ne gondolja, hogy a felvételek abban a sorrendben készültek, amit a forgatókönyv írt, szinte össze-vissza, azt később a vágó rendezi majd „történeti” sorrendbe.

Nos, volt egy kis „közjáték” a forgatás megkezdése előtt, Nikki megkérdezte a rendezőt (Oziriszt), hogy a forgatókönyv szerinti „maffiózós” fekete szerkó milyen is legyen. 2 lehetőség volt, Ozirisz végül is egy fekete csatos bőrnaci, fekete top és egy hosszú fekete bőrkabát mellett döntött (később a kabátnak még lesz „szerepe”).

Kiválasztotta a csizmát is (a különbség csak a hegyesebb orr között volt – mármint nekem férfiszemmel), sőt a fekete melltartót is (na abban meg végképp nem láttam különbséget a kettő között, de bevallom, sosem hordtam nyes ). Mivel ehhez Nikki egy kis sztriptízt is rendezett, a sok „kiéhezett” fényképész-kamerás le is csapott rá, mint első izgalmas momentumra.

Amikor megvolt Nikki ruházata, akkor derült ki, hogy hibádzik egy fél pár zokni, és ugye bőrcsizmát zokni nélkül nehézkes felvenni. Már-már gyűjtés indult Nikkinek egy zokni ügyében (a magam 45-ös fehér zokniját is felajánlottam, de lehet, hogy hónaljban kicsit szorította volna), de végül is megkerült az elveszett fél pár, és megoldódott a probléma.

Az első jelenet Csoky Ice-é volt, amikor (míg a kertben a két lány „elvan” a forgatókönyv szerint) átkutatja a lakást. A jelenet szerint bejön egy ajtón, szétnéz, benyit egy másik ajtón, odalép az íróasztalhoz, kinyit 1-2 fiókot (mint aki keres valamit), és ennyi.

A forgatás megkezdése előtt Kovi megkért mindenkit, hogy a telefonokat némítsuk le vagy kapcsoljuk ki, akinek forgatás alatt megszólal, az 5000 forint büntit fizet. Nem tudom, hogy valóban kellett-e volna fizetni, mivel ilyen baklövést senki nem követett el, a forgatás alatt némák maradtak a mobilok.

Nos, az egész egy poénnal kezdődött (ja, Csoky egy elegáns fekete zakót vett fel, egy kellemes világos inggel). Csoky bement az ajtón, ahonnan ki kellett volna jönnie. Az ajtót Kovi szépen kilincsre csukta utána. Operatőr szól, hogy „forog”, Kovi mondja „action (eksön)”. Csoky jön… Illetve csak jönne, mert az ajtó nem volt hajlandó kinyílni. Némi rángatást követően az ajtót nyithatóvá tették, és kezdődhetett a jelenet.

Aztán még egyszer. Meg még egyszer. Majd nem tudom még hányszor. Egy kis javítás, valami nem stimmelt, szóval 1-1 jelenetet (ami lehetett akár pár lépés, néhány mondat) többször is felvettek, míg mindenki rábólintott, hogy így jó lesz, maradhat.

Folyt. köv.
2007. 06. 25. hétfő 03:59  #458
DrAnthony DrAnthony VIP
Nos, mivel senki nem kezdte a konkrét mesélést, így én megteszem.

Lássuk hát:

1. RÉSZ:

Ott kezdeném, hogy Kovi a lelkemre kötötte, hogy legkésőbb 9-kor találkozzunk, mert ugye a stáb már vár majd minket. A magam részéről időben értem Budapestre, sajna Strikerrel kerülgettük egymást 100 méterről a Moszkva téren, míg egymásra találtunk… nyes Felvettem őt, majd aztán 8.50-kor indultunk el a megbeszélt helyre, ami azért elérhető lett volna, ha nem bénázom el a leágazásokat (kétszer is vissza kellett fordulnom, mert rossz helyen mentem le). Közben mondtam is Striker-nek, hogy mindent rá fogok kenni, hogy mint mitfahrer, ő navigált el, amit nevetve akceptált. Na, végül 9.30. körül nagy nehezen meg is leltük a ránk várókat (közben Kovi kb. 5 percenként csörgetett és próbált engem telefonon navigálni, bénázásomat pedig hallatlan türelemmel fogadta).
Na, a megérkezést követően megejtettünk egy gyors bemutatkozást, majd elindultunk a forgatás helyszínére egy kis konvojt alkotva. Megérkezve a szűk úton alig lehetett parkolni, hogy még mások is elférjenek, meg hát csak magas volt az adott helyre jutó gépkocsi arány.
Bementünk a házba. Na, a kapu mögött egy kellemes „kulipintyó” fogadott minket. A kapubejáró mögött 2 állásos garázs, kicsiny, de ízléses park, apró medencével. Kovi kapásból bejelentette, hogy „Íme a medence, itt forgatunk!”. Azért ezt a poént senki nem ette meg, de később engem egyszer jól megszívatott, de ne szaladjunk még ennyire előre.
A medencénél (ami lehet, hogy „üzemen kívüli” szökőkutacska volt) egy apró, törékeny lány ült, előre köszönt nekünk. Mint kiderült, ez a lány Angelina Crow volt… nyes

Bár az útnak volt saját neve, azért a ház viselt egy saját „címet”:





Odabent egy amerikai jellegű konyha fogadott bennünket, ahol épp Nikki Ridert sminkelték. Továbbmenve a nappaliba jutottunk, ahol egy elegáns és hatalmas íróasztal fogadott bennünket, 2 számítógéppel, könyvespolccal. Innen pár lépcső vezetett lentebb, ahol a kanapén Csoky Ice épp a „Gumimacik”-at nézte a projektoros, hatalmas TV-n. Természetesen Kovi mindenkinek bemutatott minket, majd mondta, hogy nézzünk nyugodtan körül.

Egy kép a nappaliról:





A nappaliból egy kis teraszra lehetett kijutni, ahonnan a kertet és a medencét (az igazit! hehe ) vehettük szemügyre.

Folyt. köv.
2007. 06. 25. hétfő 02:22  #457
Striker85 Striker85
tudom Kovi, tudom...őszintén, de csak pozitívat idiota nyes nyes nyes
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kovi Kovi VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 20:41
Szia!
Várom (én is) a beszámolódat. Kíváncsi vagyok a benyomásaidra. Nem a szereplők benyomásaira persze. nyes
Üdv
Kovi
2007. 06. 24. vasárnap 21:25  #456
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mondjuk ez elég egyértelmű (azért ne feledjük mindig a főszereplők "húzzák" a filmeket -persze a fk. írón és a rendezőn is sok múlik- és nekik a legnehezebb "helytállni" a forgatásokon)! smile hehe vigyor2

Igen,
a szerénység egyik legszebb emberi erény,
de ne vidd túlzásba,
mert a jó (egészséges) önbizalom, általában fél siker a "győzelemhez" és a jó erdményhez! worship
(Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 21:17
De Nikkiék voltak a legjobbak, ezt be kell látni nyes
2007. 06. 24. vasárnap 21:17  #455
ozirisz ozirisz
De Nikkiék voltak a legjobbak, ezt be kell látni nyes
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kovi Kovi VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 21:15
Jó voltál! worship Jók voltunk! nyes
2007. 06. 24. vasárnap 21:15  #454
Kovi Kovi VIP Admin
Jó voltál! worship Jók voltunk! nyes
(Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 21:11
ja, úgy könnyű...nekem meg ugyebár kötelességem egy kicsit szerénykedni... nyes
2007. 06. 24. vasárnap 21:11  #453
ozirisz ozirisz
ja, úgy könnyű...nekem meg ugyebár kötelességem egy kicsit szerénykedni... nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 21:10
én mindig tutira gratulálok!
(már tudnék róla, ha nem sikerült volna tökéletesen a forgatás...lol...) wink nyes
2007. 06. 24. vasárnap 21:10  #452
tom1019 tom1019 VIP Admin
én mindig tutira gratulálok!
(már tudnék róla, ha nem sikerült volna tökéletesen a forgatás...lol...) wink nyes
(Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 21:01
merem remélni, hogy lesz mihez gratulálnod smile
2007. 06. 24. vasárnap 21:01  #451
ozirisz ozirisz
merem remélni, hogy lesz mihez gratulálnod smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 20:59
GRATULÁLOK!
- azért (természetesen) a filmre is kiváncsi leszek! eljen hehe
2007. 06. 24. vasárnap 20:59  #450
tom1019 tom1019 VIP Admin
GRATULÁLOK!
- azért (természetesen) a filmre is kiváncsi leszek! eljen hehe
(Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 07:43
Naszóval, tegnap megvolt a forgatás. Hát, mit mondjak, kemény. Én a civil munkám során naponta megmozgatok néhány tonnát, viszont - ha másképp is - ez semmivel se könnyebb meló. Szembe kell néznem a ténnyel, hogy a rendezés mint feladat meghaladja a képességeimet. Ebből a fk.-ből Kovi, az operatőr és a szereplők segítsége, maximálisan támogató hozzáállása nélkül nem lett volna film. Azt persze gondoltam, hogy nem valami móka-kacagás egy filmforgatás, de amikor minden mondatot tizenpercekig tartó kamerabeállítás előz meg, minden újrafelvételnél sminkkorrekció, mikor a szereplőket azonnal "lenyúlják" a riporterek a szünetekben, repülők jöbbek-mennek, szomszéd füvet nyír, ami tönkreteszi a hangot, a beállításokat újra kell gondolni a helyi viszonyok (medence használhatatlansága pl.) miatt, és ehhez még hozzájárul az én rutintalanságom, továbbá az, hogy eléggé zavarbaejtő úgy instruálni, hogy közben vagy három kamera és fotósok figyelnek, (bizonyára meg lehet szokni a nyilvános "szereplést", nekem erre nem volt lehetőségem eddig), akkor erősen elragadja az embert a miaf*sztkeresekénitt-érzés. Viszont megdöbbentő volt a szexjelenetekben a szereplők profizmusa. Az első után tudtam, hogy a kezdőbeállításon túl felesleges belepofáznom, ők tudni fogják a dolgukat. És tudták is. A dugás ment a legsimábban nyes Aztán még félelmetes volt Kovi és az operatőr maximalitása. Azt pl. álmomban se gondoltam, hogy egy pornófilmnél is ennyire részletekbe menően tökéletességre törekszenek az alkotók. Összességében, még ha be is buktam a rendezőséget, ezen a napon kizárólag jó arcokat ismertem meg (hiába legendás a filmesek ill. a pornószínészek nehéz természete, hisztissége, én ebből semmit se tapasztaltam), beleértve a stábot, a GG-s srácokat ill. Anthonydoktort és Strikert, a két másik "dobogóst". Kaptam egy felejthetetlen napot Kovitól, és ez - erősen kérdőjeles szereplésem ellenére is - jó nagy pozitív előjellel került a privát törikönyvembe. Köszönöm smile A következő pályázat győztesének pedig azt üzenem: erősen kösse fel az alsóneműt smile (én a továbbiakban beérném második-harmadik hellyel, az a legjobb nyes )
2007. 06. 24. vasárnap 20:41  #449
Kovi Kovi VIP Admin
Szia!
Várom (én is) a beszámolódat. Kíváncsi vagyok a benyomásaidra. Nem a szereplők benyomásaira persze. nyes
Üdv
Kovi
(Ez egy válasz Striker85 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 20:22
én majd irok holnap vagy azután egy "hivatalos" élménybeszámolot a saját szemszögemből, és akkor mindenki érteni fog mindent (legalábbis az én részemről) vigyor2
2007. 06. 24. vasárnap 20:39  #448
Kovi Kovi VIP Admin
Már értem. smile
(Ez egy válasz ozirisz üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 20:01
márminthogy ha nem ment el a kedved a következő pályázat kiírásától smile
2007. 06. 24. vasárnap 20:38  #447
Kovi Kovi VIP Admin
Igazad van. nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 20:00
nem akarnék ünneprontó lenni, de csatlakoznék riska kéréséhez...ez már a második olyan megjegyzése volt striker-nek, amit csak azok értenek, akik ott voltak (az első a napernyő volt, amit aztán kovi blogja megmagyarázott)...én elhiszem, hogy összekovácsolódtatok, és már félszavakból is értitek egymást, de lécci lécci lécci legyetek ránk is tekintettel smile mi nem voltunk ott
2007. 06. 24. vasárnap 20:28  #446
MmePrune MmePrune VIP Admin
eljen helyes smile már melegítettem a korbácsomat
wink
(Ez egy válasz Striker85 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 20:22
én majd irok holnap vagy azután egy "hivatalos" élménybeszámolot a saját szemszögemből, és akkor mindenki érteni fog mindent (legalábbis az én részemről) vigyor2
2007. 06. 24. vasárnap 20:22  #445
Striker85 Striker85
én majd irok holnap vagy azután egy "hivatalos" élménybeszámolot a saját szemszögemből, és akkor mindenki érteni fog mindent (legalábbis az én részemről) vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 20:00
nem akarnék ünneprontó lenni, de csatlakoznék riska kéréséhez...ez már a második olyan megjegyzése volt striker-nek, amit csak azok értenek, akik ott voltak (az első a napernyő volt, amit aztán kovi blogja megmagyarázott)...én elhiszem, hogy összekovácsolódtatok, és már félszavakból is értitek egymást, de lécci lécci lécci legyetek ránk is tekintettel smile mi nem voltunk ott
2007. 06. 24. vasárnap 20:03  #444
ozirisz ozirisz
voltak ott bizonyos riporterek, bizonyos zavarbaejtő kérdésekkel. a juj.hu-n látható lesz nemsokára, addig nem szivesen lőnénk le a poént, elmesélve úgyse olyan, mint videón nézve smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 20:00
nem akarnék ünneprontó lenni, de csatlakoznék riska kéréséhez...ez már a második olyan megjegyzése volt striker-nek, amit csak azok értenek, akik ott voltak (az első a napernyő volt, amit aztán kovi blogja megmagyarázott)...én elhiszem, hogy összekovácsolódtatok, és már félszavakból is értitek egymást, de lécci lécci lécci legyetek ránk is tekintettel smile mi nem voltunk ott
/ 37