...és örülök,hogy a hölgyeknek tetszett!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szerintem mindenki a forgatókönyvhöz írja be, ha konkrétan arra reagál!
Így se az olvasók, se Kovi nem érti, hogy mire írtad, kedves aster!
Így se az olvasók, se Kovi nem érti, hogy mire írtad, kedves aster!
Szia Kovi!
A történet a klasszikus Bond sorozat utolsó része lehet,mikor Jon felhagy a kémkedéssel és azért veszi el Becky-t,mert végre először életében szerelmes lesz!A kulcs pedig egyértelműen egy titkos széf kulcsa,amiben Jon pénze rejtőzik.
Egyébként sem kellene vászonra vinni azt a sajnálatos történetet,miszerint ma már oly sok nő megteszi,hogy akár egy kocsiért is hozzámegy a férfihez?!
Üdv
A történet a klasszikus Bond sorozat utolsó része lehet,mikor Jon felhagy a kémkedéssel és azért veszi el Becky-t,mert végre először életében szerelmes lesz!A kulcs pedig egyértelműen egy titkos széf kulcsa,amiben Jon pénze rejtőzik.
Egyébként sem kellene vászonra vinni azt a sajnálatos történetet,miszerint ma már oly sok nő megteszi,hogy akár egy kocsiért is hozzámegy a férfihez?!
Kérdés: mikor van vége a szavazásnak, mert nekem ez nem egyértelmű. A zsűri szavazatai 1/3 arányban számítanak, és még az 1-3 ból csak a zsűri választ vagy lesz valami döntőszavazás féle? Esetleg beszélgettek az írókkal, vagy az 1-3 belül csak a ti eredeti szavazatotok dönt? Vagy ez időben változhat?
Sziasztok lehetne majd egy olyan kérésem hogy ami nem került be azt is véleményezitek majd..."miért nem"...Köszi!
![worship](images/smilies/worship.gif)
Szia!
Elkezdtetek válaszolni a forgatókönyvekre? Mert Én egyenlőre nem kaptam semmilyen levelet, és sajnos a forgatókönyvem úgy néz ki, hogy nem jelent meg a listában. Ezt csak azért kérdem, hogy biztosan beérkezett e. Köszönöm előre is a választ.
Üdv (Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Elkezdtetek válaszolni a forgatókönyvekre? Mert Én egyenlőre nem kaptam semmilyen levelet, és sajnos a forgatókönyvem úgy néz ki, hogy nem jelent meg a listában. Ezt csak azért kérdem, hogy biztosan beérkezett e. Köszönöm előre is a választ.
Üdv (Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
szia
igazából poén lett volna, de asszem így már nem olyan ütős
...és nem haragszom...csak told le a gatyádat bébi, jön a bünti
(ez is poén volt
)
üdv: prune (Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
üdv: prune (Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Türelem!
K.
K.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Már az utolsó simításokat végezzük, 1 órán belül kintvan.
UI: le is kellett programozni, DB-be rendezni az egész cuccot szavazásostul, véleményestül, funkcióstul
UI: le is kellett programozni, DB-be rendezni az egész cuccot szavazásostul, véleményestül, funkcióstul
No igen, a "pár óra" meglehetősen tág fogalom
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2007. 05. 31. csütörtök 08:29
Sziasztok!
Még egy pici türelmet kérünk. Pár órán belül kinn lesznek. Bocsánat a várakoztatásért, de 76 forgatókönyvet elolvasni, értékelni időt vett igénybe.
Üdv
Kovi
Még egy pici türelmet kérünk. Pár órán belül kinn lesznek. Bocsánat a várakoztatásért, de 76 forgatókönyvet elolvasni, értékelni időt vett igénybe.
Üdv
Kovi
Szia!
Ne haragudj, de ezt nem értem.
Üdv
Kovi (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne haragudj, de ezt nem értem.
Üdv
Kovi (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:36
írd le nyugodtan az igazságot: Még egy pici türelmet kérünk. Pár órán belül kinn lesznek. Bocsánat a várakoztatásért, de 76 forgatókönyvet elolvasni, értékelni, kipróbálni
időt vett igénybe.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
írd le nyugodtan az igazságot: Egy picit nagyon türelmetlen vagy. Hiába pár órán belül kinn lesznek. De te nem bocsánat a várakoztatásért, mert a 76 forgatókönyvet elolvasni, értékelni, kipróbálni akkarod most azzonnal.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:36
írd le nyugodtan az igazságot: Még egy pici türelmet kérünk. Pár órán belül kinn lesznek. Bocsánat a várakoztatásért, de 76 forgatókönyvet elolvasni, értékelni, kipróbálni
időt vett igénybe.
időt vett igénybe.
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:29
Sziasztok!
Üdv
Kovi
Üdv
Kovi
Sziasztok!
Üdv
Kovi
Üdv
Kovi
Szerintem még nem sikerült egyeztetni a szinészekkel, hogy melyik amit meg lehet oldani, és melyik amit nem ezért tolódik ennyire. Biztos vagyok benne, ha fent lesz akkor tudni fog róla mindenki aki ebben érintett
(Ez egy válasz MrMeggy üzenetére (2007. 05. 30. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 15:05
Sziasztok!
Valahol fenn vannak már a jelölésre alkalmas forgatókönyvek? Azaz érzésem van hogy igen, csak én vagyok vak, mint mindig..
üdv
Valahol fenn vannak már a jelölésre alkalmas forgatókönyvek? Azaz érzésem van hogy igen, csak én vagyok vak, mint mindig..
üdv
Akkor én is vak vagyok, mert én sem láttam őket sehol.
(Ez egy válasz MrMeggy üzenetére (2007. 05. 30. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 15:05
Sziasztok!
üdv
üdv
Sziasztok!
üdv
üdv
Szia Kovi!
Ha már itt vagy a gépnél:
milyen szempontok alapján kezdessz el egy lányt "sztárolni"? Csak érdekelne,mit nézel,mire figyelsz,ilyesmi.
Ha már itt vagy a gépnél:
milyen szempontok alapján kezdessz el egy lányt "sztárolni"? Csak érdekelne,mit nézel,mire figyelsz,ilyesmi.
![wave](images/smilies/wave.gif)