Engem se hívott a kis irígy... Pedig még lóg egy sörrel is!
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 20:50
És mit "ettél"? Követeljük a részletes beszámolót!!! Nem vetted fel véletlenül?
És mit "ettél"? Követeljük a részletes beszámolót!!! Nem vetted fel véletlenül?
(Ez egy válasz Striker85 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 19:53
ismered a mondást haver! "evés közbe, jön meg az étvágy"...csak nekem kicsit utánna jött
ismered a mondást haver! "evés közbe, jön meg az étvágy"...csak nekem kicsit utánna jött
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 04. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 19:36
Én is örülök, h megismertelek!!! Ja, és külön örömmel tölt el, h időben a Délibe értünk, ezáltal az esti programod rendben összejött! Bár kiszálláskor még azt mondtad, h ennyi szex láttán nem bizti, h lesz hozzá kedved, de ezek szerint ha te csinálod, úgy mégis más...
Részemről a pm elküldve, és köszi a protekcióért!
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 17:56
Ozrisz, Striker és DrAnthony légyszíves írjatok privát üzenetet iNfeSternek, hogy hogyan nézhetitek meg protekciósan a filmet.
Én is örülök, h megismertelek!!! Ja, és külön örömmel tölt el, h időben a Délibe értünk, ezáltal az esti programod rendben összejött! Bár kiszálláskor még azt mondtad, h ennyi szex láttán nem bizti, h lesz hozzá kedved, de ezek szerint ha te csinálod, úgy mégis más...
(Ez egy válasz Striker85 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:38
Szóval összegezve az egész napot, azaz ez már a végszó: Iszonyat jó volt, a meleg ellenére is
.eleinte görcs hogy odaérjünk, de odaértünk, a forgatás és a vele járó bakik, maga a helyszín (olyan kecó, mintha egy beverly hillsi házban járnál), az összes arc akit megismertem (Antony, Golgengate-s skacok, Ozirisz, Kovi, a Juj.hus riporter, és még sorolhatnám, de úgyse férne ki)
egyetlen negativum a kaja volt
de nekem nem para mert öröm az ürömben hogy igy sikeresen másfél kilótól szabadultam meg a forgatás végére, úgy hogy semmit nem csináltam
ezután lehet hogy jogos eme kérdésem: Kovi minek neked norbi-update?
ui: köszönöm a lehetőséget, hogy téblábolhattam a forgatáson!!! Antonynak külön köszönet a délibe a fuvarér, me jó volt az estém Peace for everybody and keep it real!!!
ui: köszönöm a lehetőséget, hogy téblábolhattam a forgatáson!!! Antonynak külön köszönet a délibe a fuvarér, me jó volt az estém Peace for everybody and keep it real!!!
Elég későn jött ma a film, és kódolás/feltöltés miatt csak holnap kerüld majd ki az oldalra hírrel együtt.
Mozivetítés nem is leeesz?
Riska,betartja! Így figyelsz!
Riska,betartja! Így figyelsz!
Hogy be is tartod a Norbi Update-et a mai napig?
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ozrisz, Striker és DrAnthony légyszíves írjatok privát üzenetet iNfeSternek, hogy hogyan nézhetitek meg protekciósan a filmet.
Valőszínűleg csúszunk. Holnap délelőtt lesz kint a film.
Mire gondolsz?
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 07. 04. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, betartom. + mindennap kb. 40 perc intenzív torna.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 07. 04. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy is volt azzal az update-tel?
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:18
Ha jól viselkedtek esetleg! Újabb jelentkező felnyalónak? Láthattad nincs rá szükségünk. Viszont egy jó szakács kellene. Hmmmm. Finom bográcsgulyás!!!
Köszi a szuper élménybeszámolót! Jó volt elolvasni a Te szemszögedből is.
(Ez egy válasz Striker85 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:38
Szóval összegezve az egész napot, azaz ez már a végszó: Iszonyat jó volt, a meleg ellenére is
.eleinte görcs hogy odaérjünk, de odaértünk, a forgatás és a vele járó bakik, maga a helyszín (olyan kecó, mintha egy beverly hillsi házban járnál), az összes arc akit megismertem (Antony, Golgengate-s skacok, Ozirisz, Kovi, a Juj.hus riporter, és még sorolhatnám, de úgyse férne ki)
egyetlen negativum a kaja volt
de nekem nem para mert öröm az ürömben hogy igy sikeresen másfél kilótól szabadultam meg a forgatás végére, úgy hogy semmit nem csináltam
ezután lehet hogy jogos eme kérdésem: Kovi minek neked norbi-update?
Akkor jó, és be is tartod?
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos,én ebből a jármű dologból is biztos,h kimaradok. Ennél szégyenlősebb vagyok
Én pl sose látom a főoldalt. Fórumra jön nekem rögtön De most megnézem.
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:27
Láttátok a főoldalon, hogy elindult a következő pályázatunk?
hát ha felnyalónak nem is de kóstolónak mindenképp jó lennék...
Láttátok a főoldalon, hogy elindult a következő pályázatunk?
Köszönjük. Mint már írtam korábban, Ozirisz nagyon jó munkát végzett. Este kikerül a film is. Az is jó lett!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:22
bocsi főnök, de nekem szükségem van ki...izééé felnyalóra
jaah...megnéztem a werket...nagyon tetszett és persze minden elismerésem mindenkinek
jaah...megnéztem a werket...nagyon tetszett és persze minden elismerésem mindenkinek