Ery:
Minden versben vannak rímek,
ebben is van nagyon sok.
:))
Cube-nak igaza van a férfi és a nő működésével kapcsolatban. Sajnos. :)
Minden versben vannak rímek,
ebben is van nagyon sok.
:))
Cube-nak igaza van a férfi és a nő működésével kapcsolatban. Sajnos. :)
Ismerős a probléma. Az én javaslatom az, hogy érd el nála, hogy Ő akarja. Addig ne közeledj, amíg a kedveskedésed, bókok, simogatások elő nem készítették a talajt. Nekünk egyszerű a dolog, ha feláll, akkor mehet a téma. Őket rá kell hangolni, a lelkén keresztül hatolj a puncijába.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 00:42
Na.örülök,hogy ennyien írtatok.egyébként a szex a probléma.túl sokat akarok,és egyszerűen nem bírja az iramot.de néha meg..... és ezt nem értem!
Na.örülök,hogy ennyien írtatok.egyébként a szex a probléma.túl sokat akarok,és egyszerűen nem bírja az iramot.de néha meg..... és ezt nem értem!
ja, és magából sem árt, ha ad valamit, főleg, ha némi romantika szorult belé. Nem kell nekem 50 rózsaszál (hiába akkor kapom, mikor a legdrágább), elég, ha ír személyemnek egy kis versikét..még, ha kicsit nem is rímel és esetlen, az sem baj..mert magából adta, így teljes mértékben a magaménak is könyvelhetem el és természetes részeként részemnek. ez az igazi egybeolvadás..többek közt:-)))Hallja a gondolataim szavak nélkül is...Jajj, bocs. ez nem kívánság műsor:-))
Mi kell a nőnek? Kezeljék egyenrangú partnernek, hagyják kibontakozni mint nőt és ne akarják korlátozni olyan dolgokban, mint pl. nem barátkozhat férfi emberrel. Ez tipikusan olyan kérdés, amit csak a saját szemszögéből képes mindenki meghatározni...
Barátnődnek gondolom boldogságra van szüksége dédelgessél sokat és adjál kis apróságot neki de nem tudom mi a problémája!!!Oké sziaaa
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 01. 05. szerda 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
jaj a nőnek boldogság kell meg bizalom!!!!!
nője válogatja
Én mint NŐ elmondhatom FÉRFI kell.. és ha igazi FÉRFI akkor ő már tudja mi kell a nőnek!!!
Na most végre megtaláltam a Férfit és Ő tudja hogy mi kell Nekem.. (Na de hogy a társunk ezt miért nem tudja? )
Na most végre megtaláltam a Férfit és Ő tudja hogy mi kell Nekem.. (Na de hogy a társunk ezt miért nem tudja? )
vagy ha nem ez, akkor talán egy FÉRFI.
Na jó.Nem csokornakkendő volt:))
4 éve vagyok vele,de még mindig nem értem.Amit felsoroltál már mind megvolt.
LÁNYOK!Légyszi írjatok,mert néha nem értem a barátnőmet!!!