Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 10. 20. szombat 17:03  #302
Törölt felhasználó (94621) VIP
Charlotte&mmePrune (hipp nem volt otthon)

1.rész
Charlotte éppen megválaszolni készült e-mailjeit, amikor meghallotta
a csengőt, megismerte a bátortalan csengetést. Szokatlan volt barátnője
látogatása, délelőtt munkaidőben. Beengedte, aki szokásától
eltérően nem az arcára adott puszikkal üdvözölte, hanem az ajkára
adott egy csókot, finoman, de Charlotte aki szintén hatása alatt volt még
az elmúlt nap történésének, beleborzongott, jóleső melegség futotta át.
Prune láthatóan jókedvűen jött, és tekintetében volt valami különös,
szokatlan. Elmondta, hogy szabadságot vett ki, és eltervezte, hogy a
délelőttöt barátnője társaságában tölti, szeretné megköszönni a kellemes
perceket amit átéltek. Charlotte mosolyogva nézte barátnője arcát, akin
látszott, hogy valami megváltozott, különös fény volt a szemeiben.
Leültek egymás mellé, és egymást nézték szótlanul.
Érezték a levegőben, hogy valami vibrál, Charlotte csak nézte barátnőjét
és furcsa melegség öntötte el, még nem érezte sohasem ezt az érzést.
Soha nem volt nővel dolga, kivéve diákkorában a kollégiumban, egy szobatársával
szokták egymást símogatni, de az csak inkább játék volt, az éretlen kamasz
kiváncsisága. Prune arcán lehetett látni a pírt, és feszes keblei le fel
hullámoztak ahogy beszélt, szája különösen piros volt mintha kifestett volna.
2007. 10. 20. szombat 17:02  #301
2.rész
Kezével megsimogatta Charlotte arcát, aki beleborzongott, jólesően
bújt oda barátnője vállához. Prune átölelte és a nyakát kezdte puszilgatni.
Charlotte nem ellenkezett, sőt jobban odabújt barátnőjéhez, aki átölelte,
és magához húzta az arcát. Egymás szemébe néztek, és Prune lassan közeledett
az ajkához, lehúnyta a szemét és átadta magát az ismeretlen érzésnek.
Prune megkereste a száját, és elkezdte csókolni, a forró ajkaival érzékien,
érezték, hogy mindkettőjük teste megfeszül, forrnak a vágytól,
és heves csókolózásba kezdtek.
Keze lejjebb csúszott az ölelésből a mellére, elkezdte
símogatni. Óvatosan kigombolta a blúzát és megfogta a feszülő, kemény
női szemmel nézve is kívánatos dombot.
Charlotte ekkor kibújt az ölelésből, ledobálta magáról a blúzt, melltartót és
bugyiban ült vissza barátnője mellé, aki végigkövette szemeivel a vetkőzést.
Hozzábújt barátnőjéhez aki újra átölelte, egyre forróbban csókolta a melleit,
szájába vette a mellbimbót és finoman csókolgatta, harapdálta, Charlotte pedig
lehúnyta a szemét és kéjesen sóhajtozott. Keze egyre lejjeb csúszott és
simogatva fedezte fel a szép formás testet. Amikor keze odaért az öléhez,
Charlotte önkéntelenül széjjebb tette a lábát, hogy teret engedjen a felfedező
kéznek. Érezte, hogy nedves, forr a puncija a kéjes simogatástól.
Prune a testére adott csókokkal és az érzéki simogatással teljesen levette
a lábáról. A csókok kezdték elhalmozni a testét egyre lejjebb, a hasán,
le egészen addig a dombig, ami kiemelkedett ahogy feküdt, és valósággal
égett a vágytól. Lassan lehúzta a bugyiját, közben nézte barátnője arcát,
szemeit és érezte, hogy most feledhetetlen perceket fognak átélni.
2007. 10. 20. szombat 17:02  #300
3.rész
A szeméremteste borotvált volt, csak egy kis csíkot hagyott a puncija felett.
Teste megfeszült ahogy érezte Prune gyengéden belenyomja az egyik,
majd másik ujját is a forró puncijába. Kéjesen reagált minden mozdulatra.
A combjait széttárta, teljesen kiszolgáltatottá tette magát, teret adva
Prune kezének és nyelvének. Érezte, hogy barátnője nyelve a legérzékenyebb
pontját csókolgatja, nyelvével körbesimogatva, egyre gyorsabban játszott
a csiklójával. Aprókat nyögött, és a mennyekben érezte magát, soha nem
érzett kéj járta át testét. Valahogy más volt mint egy férfival, nem annyira vad,
érzéki, és szokatlan. Prune ujjaival egyre beljebb hatolt és a nedves punci
valósággal tüzelt a vágytól. Mindketten lihegtek, átadták magukat a gyönyörnek.
Charlotte teste megfeszült, ölében viharok tomboltak, és
érezte, hogy az ölét forróság önti el, szemeit lehúnyta
amikor rátört az orgazmus, teste elkezdett rángatózni, halk sikolyok
törtek elő a szájából, és hatalmasat élvezett. Prune barátnője élvezése
láttán még forróban csókolta, simogatta a rángatózó puncit, és a
feltőrő nedvet nyelvével nyalogatta, érezte azt az ízt amit semmivel nem
nem lehet összehasonlítani. Charlotte teste sokáig remegett a hosszú,
még sohasem érzett kéjtől majd lassan teste megnyugodott és az
arcán a megnyugvás tükröződött, és még szebbé tette az átélt gyönyör.
Átölelték egymást és tudták valami megváltozott, más lett, és egymás
szemébe nézve tudták, ennek kell, hogy folytatása legyen.

(Igen ha lesz is folytatása, azt már nem én írom meg, mert a monitoromból is
csöpögött a puncinedv, és ráadásul egész visszaolvasás alatt állt a farkam.
Méghogy ilyet, egyszer nem vagyok otthon és ezek a csajok meg mit művelnek?)
2007. 10. 20. szombat 13:44  #299
Törölt felhasználó (21812) Admin
Hippnek ihlet
smile

2007. 10. 19. péntek 21:17  #298
Azt te csak gondolod, majd ezután fogod még megérni azokat az élethelyzeteket, amikor rájössz arra, hogy érdemes élni! Gondolom érted mire célzok, és valamit fogadj el öreg barátodtól szülinapodon:
"ha szeretsz valakit, egy percig ne gondolkozz"
(ez tőlem származik, és az élet igazolta)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 10. 19. péntek 21:06
szerintem már túl jól is érzem magamat a tokajitól, és a fejemben már csak a két virtuálisan levetköztetett hölgy csillog a szememben!
(kicsit zavaros volt, de gondolom érted mit gondolok)

mégegyszer köszi a jókívánságokat, de a fiataltól sajna már rég túlszaladtam... nyes
2007. 10. 19. péntek 21:06  #297
szerintem már túl jól is érzem magamat a tokajitól, és a fejemben már csak a két virtuálisan levetköztetett hölgy csillog a szememben!
(kicsit zavaros volt, de gondolom érted mit gondolok)

mégegyszer köszi a jókívánságokat, de a fiataltól sajna már rég túlszaladtam... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 21:01
Ez ma este a második férfi elismerése, érdemes élnem, köszönöm, és neked további jó ünneplést fiatal bará-TOM, élj sokáig, és légy boldog!

eljen
2007. 10. 19. péntek 21:02  #296
kurva jó ez a két csaj, alig várom, hogy élesben történjen köztük valami (én meg majd lesek, mint a moziban a kisgyerek a szex jeleneteknél) nyes

ráadásul, mivel élőben is volt szerencsém hozzájuk, ezért tudom, hogy nagyon összepasszolnak, és a fantáziámat az egekbe spanolják, hogy már most csurog a gondolattól is a nyálam utánuk! finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 10. 19. péntek 20:11
nem kell 3000-t, elég pár szó...de a bárhol, bármikor, bármilyen pozicióbannál azért több smile
2007. 10. 19. péntek 21:01  #295
Ez ma este a második férfi elismerése, érdemes élnem, köszönöm, és neked további jó ünneplést fiatal bará-TOM, élj sokáig, és légy boldog!

eljen
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 20:58
ezt kimásoltam, annyira jó !!!
(az enyémet meg a kukába dobtam!)

worship
2007. 10. 19. péntek 20:59  #294
yanek77 yanek77
vagy! smile smile smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 20:51
"...vagy a tiltót meghághassuk"
(képzeletbeli idézet yanek77 tollából)
2007. 10. 19. péntek 20:58  #293
ezt kimásoltam, annyira jó !!!
(az enyémet meg a kukába dobtam!)

worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 16:26
Charlotte&mmePrune (és hipp, majd bolond lettem volna magam kihagyni) 1. rész

Charlotte és Prune egyazon emeleten laktak a társasházban.
Jó barátnők voltak, mindent megbeszéltek egymással, mint általában a barátnők.
Volt bennük egy kis hajlam a leszboszi szerelemre, titokban mindketten gondoltak
rá, de sosem került rá sor, hogy bevallják egymásnak, illetve teret adjanak vágyaiknak,
érzéseiknek. Titokban mindketten éreztek hajlandóságot rá, de pajzán megjegyzéseken,
simogatásokon kívül másra sosem került sor. Barátnőként viselkedtek, bajaikat bánataikat,
örömeiket megosztották egymással.
Sokszor előkerült a szexuális életük, de részletekbe menően nem tárgyalták ki. Ámbár
mindig látták egymáson, ha valamelyikük idegesebb, szeme karikásabb volt a kelleténél.
A megérzésük is működött, egy nő kapásból észrevesz ha a másik a "nehéz napokat" éli
meg. Egyszer történt, hogy Prune éppen Chalotte barátnőjénél ütötte el az időt, és mint
szokott, hamar rátértek a szexre. Charlotte tudott róla, hogy Prune és férje között nem
a legideálisabb volt a viszony, bár az okát nem tudta, nem tudhatta. Prune elsírta magát,
és zokogva mondta, hogy nem bírja tovább, mindig ideges, nyugtalanul alszik és szenved.
Charlotte megsimogatta a fejét, és kérte barátnőjét mondja el mi nyomja a lelkét.
Bevallotta könnyek között, hogy férje ritkán dugja meg és ha ez néha megtörténik akkor
sem élvezi mert férjének kicsi a farka. Sírva mesélte, hogy évek óta szenved, lassan már
a munkájára sem tud figyelni.
Charlotte agyában elkezdtek forogni a gondolatok, szerette a barátnőjét, és szexuálisan
is túlfűtöttebb volt, ezért a fantáziája is kitűnően működött. Hirtelen ötlettel állt elő, és mindjárt
el is mondta barátnőjének. Az én férjem akit én szeretek, meglehetősen nagy farokkal rendelkezik,
és mivel téged is szeretlek a barátnőm vagy, megbeszélem vele, hogy oldjuk meg a problémádat
közösen. Prune nem hitt a fülének, és rémülten kérdezte, hogy képzeled?
Holnap szombat délután átjössz hozzánk és bízd rám a többit.
Ezzel váltak el, de Prune hitt is benne meg nem is.
2007. 10. 19. péntek 20:57  #292
yanek77 yanek77
ha nem tudnám átérezni nem is irnám! smile ird csak tovább nyugodtan a fantáziákat, nagy sikered van/lessz! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 20:53
Igen az át-és a hágással egyetértek. Tudod te nagyon jól mire jár a férfiagy, ha nem is tudod átérezni, de örülök, hogy egyetértünk.

nyes
2007. 10. 19. péntek 20:53  #291
Igen az át-és a hágással egyetértek. Tudod te nagyon jól mire jár a férfiagy, ha nem is tudod átérezni, de örülök, hogy egyetértünk.

nyes
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 20:41
ja, dehogy zavar, kitűnőnek és élvezetesnek találtam az írásod! csak a pontosság kedvéért idéztem charlottet, másként én is beleképzelhettem vólna magamot de hát ha megtiltották! smile
most gondolom, hogy a férfiaknak csak azért tiltanak meg vmit, hogy azt nyugodtan áthághassuk! smile
2007. 10. 19. péntek 20:51  #290
"...vagy a tiltót meghághassuk"
(képzeletbeli idézet yanek77 tollából)
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 20:41
ja, dehogy zavar, kitűnőnek és élvezetesnek találtam az írásod! csak a pontosság kedvéért idéztem charlottet, másként én is beleképzelhettem vólna magamot de hát ha megtiltották! smile
most gondolom, hogy a férfiaknak csak azért tiltanak meg vmit, hogy azt nyugodtan áthághassuk! smile
2007. 10. 19. péntek 20:41  #289
yanek77 yanek77
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 20:34
Valóban igazad van, így szólt a kiírás. Én akkor egy másik történetet meséltem el, nem pályázom semmire, csak azt írtam le, amit a fantáziámmal elképzeltem, azt is csak szegényesen. Ha zavar nézz át rajta. Megjegyzem csak kettő csajt nem tudok elképzelni, legalábbis nehezen, mert azt az élethelyzetet még nem éltem meg, viszont a hármast, ha nem is az említett személyekkel, de megéltem.

nyes
2007. 10. 19. péntek 20:34  #288
Valóban igazad van, így szólt a kiírás. Én akkor egy másik történetet meséltem el, nem pályázom semmire, csak azt írtam le, amit a fantáziámmal elképzeltem, azt is csak szegényesen. Ha zavar nézz át rajta. Megjegyzem csak kettő csajt nem tudok elképzelni, legalábbis nehezen, mert azt az élethelyzetet még nem éltem meg, viszont a hármast, ha nem is az említett személyekkel, de megéltem.

nyes
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 20:26
csak egy kis bolhaközbeköhögés smile :
"Kikötés: a jelenetben csak mi ketten szereplünk Szilvával! Szóval a farkatokat tartsátok a nadrágotokban (egyelőre)"(Charlotte)
irásból és közbeszólásból is látszik hogy nélkülözhetetleneknek tartjuk magunkot ha kizárólag két csajról is lett legyen csak szó a történetekbenn! smile
2007. 10. 19. péntek 20:26  #287
yanek77 yanek77
csak egy kis bolhaközbeköhögés smile :
"Kikötés: a jelenetben csak mi ketten szereplünk Szilvával! Szóval a farkatokat tartsátok a nadrágotokban (egyelőre)"(Charlotte)
irásból és közbeszólásból is látszik hogy nélkülözhetetleneknek tartjuk magunkot ha kizárólag két csajról is lett legyen csak szó a történetekbenn! smile
2007. 10. 19. péntek 20:11  #286
nem kell 3000-t, elég pár szó...de a bárhol, bármikor, bármilyen pozicióbannál azért több smile
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 20:08
Hipp nagyon beleadott mindent eljen
Én bárhol bármikor bármilyen pozicióban.Egyszerüen lusta vagyok most 3000 betüt leirni sniffles
2007. 10. 19. péntek 20:08  #285
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Hipp nagyon beleadott mindent eljen
Én bárhol bármikor bármilyen pozicióban.Egyszerüen lusta vagyok most 3000 betüt leirni sniffles
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 10. 19. péntek 08:21
Na, fiúk!

Elég sok képet raktatok már be ide, és többször jeleztétek, hogy el tudnátok képzelni szerény személyemet és vérbő szexistennőnket együtt.

Itt az alkalom!

Arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha van kedvetek, pár mondatban (max. 3000 karakter hihi) írjátok le, milyen jelenetben bírtok elképzelni minket.

Kikötés: a jelenetben csak mi ketten szereplünk Szilvával! Szóval a farkatokat tartsátok a nadrágotokban (egyelőre) wink

Izgatottan várjuk az irományokat.
2007. 10. 19. péntek 20:00  #284
Köszönöm, doki tőled ez elismerés, de engem csak ez a két lány ihletett meg. Nem akarok bekerülni a nagyok közé, bár ha engedték volna a korlátlan karaktert, még maradt bennem egy-két "életrevaló helyzet".
Az mérgesített fel, hogy Prune kisasszony leszájhősözött bennünket. A másik pedig ha erre a két kívánatos hölgyre gondolok, a fantáziám beindul, és amint a nappali horoszkópjában is benne van:
A rák: Leleményes és nagy képzelőerővel bír.
(ugyanakkor már megélt egy-két dolgot.)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 19. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2007. 10. 19. péntek 19:50
WOW! Törté-Net nyugodtan felvehetné a "kedvencek" közé! wow1 hehe
2007. 10. 19. péntek 19:50  #283
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
WOW! Törté-Net nyugodtan felvehetné a "kedvencek" közé! wow1 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 16:26
Charlotte&mmePrune (és hipp, majd bolond lettem volna magam kihagyni) 1. rész

Charlotte és Prune egyazon emeleten laktak a társasházban.
Jó barátnők voltak, mindent megbeszéltek egymással, mint általában a barátnők.
Volt bennük egy kis hajlam a leszboszi szerelemre, titokban mindketten gondoltak
rá, de sosem került rá sor, hogy bevallják egymásnak, illetve teret adjanak vágyaiknak,
érzéseiknek. Titokban mindketten éreztek hajlandóságot rá, de pajzán megjegyzéseken,
simogatásokon kívül másra sosem került sor. Barátnőként viselkedtek, bajaikat bánataikat,
örömeiket megosztották egymással.
Sokszor előkerült a szexuális életük, de részletekbe menően nem tárgyalták ki. Ámbár
mindig látták egymáson, ha valamelyikük idegesebb, szeme karikásabb volt a kelleténél.
A megérzésük is működött, egy nő kapásból észrevesz ha a másik a "nehéz napokat" éli
meg. Egyszer történt, hogy Prune éppen Chalotte barátnőjénél ütötte el az időt, és mint
szokott, hamar rátértek a szexre. Charlotte tudott róla, hogy Prune és férje között nem
a legideálisabb volt a viszony, bár az okát nem tudta, nem tudhatta. Prune elsírta magát,
és zokogva mondta, hogy nem bírja tovább, mindig ideges, nyugtalanul alszik és szenved.
Charlotte megsimogatta a fejét, és kérte barátnőjét mondja el mi nyomja a lelkét.
Bevallotta könnyek között, hogy férje ritkán dugja meg és ha ez néha megtörténik akkor
sem élvezi mert férjének kicsi a farka. Sírva mesélte, hogy évek óta szenved, lassan már
a munkájára sem tud figyelni.
Charlotte agyában elkezdtek forogni a gondolatok, szerette a barátnőjét, és szexuálisan
is túlfűtöttebb volt, ezért a fantáziája is kitűnően működött. Hirtelen ötlettel állt elő, és mindjárt
el is mondta barátnőjének. Az én férjem akit én szeretek, meglehetősen nagy farokkal rendelkezik,
és mivel téged is szeretlek a barátnőm vagy, megbeszélem vele, hogy oldjuk meg a problémádat
közösen. Prune nem hitt a fülének, és rémülten kérdezte, hogy képzeled?
Holnap szombat délután átjössz hozzánk és bízd rám a többit.
Ezzel váltak el, de Prune hitt is benne meg nem is.
/ 28