Ezt kár volt nekem címezned.
(Ez egy válasz Steffy üzenetére (2017. 08. 10. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
2017. 08. 10. csütörtök 13:41
Szoktam a parom bugyijat elvenni ! hetero vagyok, de felizgat ha masztizot latok ! szivesen izgatnam valaki tarsasagaban es meg temat is adnek hozza .( Skype )
Esetleg a parom kepeire is verhetnenk ! Vagy a te ohajaid szerint is . cimem : fogarasipista@yahoo.com
Esetleg a parom kepeire is verhetnenk ! Vagy a te ohajaid szerint is . cimem : fogarasipista@yahoo.com
Szoktam a parom bugyijat elvenni ! hetero vagyok, de felizgat ha masztizot latok ! szivesen izgatnam valaki tarsasagaban es meg temat is adnek hozza .( Skype )
Esetleg a parom kepeire is verhetnenk ! Vagy a te ohajaid szerint is . cimem : fogarasipista@yahoo.com (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 10. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg a parom kepeire is verhetnenk ! Vagy a te ohajaid szerint is . cimem : fogarasipista@yahoo.com (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 10. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 08. 10. csütörtök 09:58
Nem zárta még el előled a bugyikat?
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Még nem zárta el előlem a bugyijait szerencsére
. Most is van nálam három tangája, de már kőkemények a sok belelőtt gecitől:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 10. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 08. 10. csütörtök 09:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 09. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2722172)
2017. 08. 09. szerda 15:01
Én kamaszkorom óta veszek fel női bugyit, maszturbláshoz...Régebben az unokatesóim bugyijait csentem el, később az aktuális páromét vettem fel...Jelenleg a feleségem bugyijait szoktam titokban elcsenni, és maszturbálni benne, titokban. Egyszer lebuktam, és akkor kiderült, hogy őt nagyon taszítja a dolog, így marad, hogy titokban csenem el a bugyiját. Számtalanszor próbáltam leszokni róla, sikertelenül, és most már nem is akarok. Imádom a női bugyikat.
Én kamaszkorom óta veszek fel női bugyit, maszturbláshoz...Régebben az unokatesóim bugyijait csentem el, később az aktuális páromét vettem fel...Jelenleg a feleségem bugyijait szoktam titokban elcsenni, és maszturbálni benne, titokban. Egyszer lebuktam, és akkor kiderült, hogy őt nagyon taszítja a dolog, így marad, hogy titokban csenem el a bugyiját. Számtalanszor próbáltam leszokni róla, sikertelenül, és most már nem is akarok. Imádom a női bugyikat.
nálunk is a párom veszi nekem idönként egy csini bugyit
Pár éve volt, hogy először vettem fel női tangát.
Végig kő keménye állt a farkam benne.
Jóformán elég volt bugyin keresztül simogatnom a farkam és akkorát élveztem mint soha.
Azóta is gyakran veszek fel női tangát és úgy élvezkedek, mert nagyon felizgat.
Végig kő keménye állt a farkam benne.
Jóformán elég volt bugyin keresztül simogatnom a farkam és akkorát élveztem mint soha.
Azóta is gyakran veszek fel női tangát és úgy élvezkedek, mert nagyon felizgat.
Rég volt az első alkalom. Most már természetes és nyáron praktikus viselet.
Először a párom fehérneműit vettem fel, a tudtával. Neki is, nekem is tetszett, azóta rendszeresen hordom őket.
![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)
Törölt felhasználó (981392)
2015. 03. 22. vasárnap 08:04
13 ÉVESEN VETTEM FEL ELÖSSZÖR A HUGOM FEHÉRNRMŰJÉT,MOST 34 VAGYOK ÉS AZ ÉLETTÁRSAM VESZI A BUGYIT MELLTARTÓT NEKEM
Ez pozitív
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 22. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2015. 03. 22. vasárnap 08:04
13 ÉVESEN VETTEM FEL ELÖSSZÖR A HUGOM FEHÉRNRMŰJÉT,MOST 34 VAGYOK ÉS AZ ÉLETTÁRSAM VESZI A BUGYIT MELLTARTÓT NEKEM
Sziasztok!
Örülök, hogy van ilyen téma!
Már Én is több mint 20 éve titokban hordok szexi fehérneműket, harisnyákat!
A páromét, vagy ismerősöktől elcsent darabokat!
De elég nagy saját gyűjteményem is van!!
Örülök, hogy van ilyen téma!
Már Én is több mint 20 éve titokban hordok szexi fehérneműket, harisnyákat!
A páromét, vagy ismerősöktől elcsent darabokat!
De elég nagy saját gyűjteményem is van!!
Szeretek női cuccokban lenni a ruha alatt gyakran hordok harisnyával eggyütt nagyon jó viselet,*****************
/moderálva!/
/moderálva!/
Imádok szexy csipkés tangában masztizni.
Én is nagyot tudok élvezni női fehérneműre.
(Ez egy válasz kleinnorbi üzenetére (2015. 03. 26. csütörtök 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 26. csütörtök 05:02
Pár évvel ezelőtt még az előző párom bugyijait rendszeresen vettem fel, vagy a harisnyáját....úgy nézegettem magam a tükörben, nagyon izgatott a dolog. Volt hogy teljesen beöltöztem bugyi, harisnya, szoknya melltartó.....utána hatalmasat élveztem a látványra.
Engem nem izgat,csak szeretem ha rajtam van a tanga,meg a melltartó,mint most is. Itthon mindig abba vagyok,abba alszok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 11. hétfő 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939339)
2015. 05. 11. hétfő 19:49
Nekem állandóan àll a faszom,ha rajtam női cucc van.
Nekem állandóan àll a faszom,ha rajtam női cucc van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 11. hétfő 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 11. hétfő 05:18
Szerintem is jó egésznap tangába melltartóba lenni,én abba is alszok.
Szerintem is jó egésznap tangába melltartóba lenni,én abba is alszok.
(Ez egy válasz breki1971 üzenetére (2015. 05. 10. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 10. vasárnap 18:46
Én ma egész nap abban voltam. Ilyet még nem próbáltam,de izgi volt nagyon.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Én ma egész nap abban voltam. Ilyet még nem próbáltam,de izgi volt nagyon.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Kiváncsi lennék ebbe a témába nők véleményére is.