Na most...
Vessétek Rám a követ...
Tegyétek a kezeteket a szívetekre...
Mégis csak az volt a szép idő mikor a Balaton parti "dolláros boltban" sort álltunk h. a nehezen szerzett márkán vagy schillingen vehessünk Tobleronet, dobozos Coca Colát...
Vessétek Rám a követ...
Tegyétek a kezeteket a szívetekre...
Mégis csak az volt a szép idő mikor a Balaton parti "dolláros boltban" sort álltunk h. a nehezen szerzett márkán vagy schillingen vehessünk Tobleronet, dobozos Coca Colát...
Apaaaaaaaaaaaaa csak NEKED!!!!!
Apukám olyan 85 környékén kintről szerzett egy doboz 100 db-os Donald rágót...
Istenem... évekig spájzoltam...
Ez is az az íz amit míg élek nem felejtek el...
Istenem... évekig spájzoltam...
Ez is az az íz amit míg élek nem felejtek el...
Azért fiatal lyányka koromban bele-bele lestem:
Istenem... mit nem adnék ha újra lenne ilyen gumicumi
tom trapperbe (vagy tripperbe?), indulás golfocskával a Balaton mellé nyaralni!:
és alkalmi barátosnője a parton:
stb. stb. folytassátok, ha van kedvetek!
és alkalmi barátosnője a parton:
stb. stb. folytassátok, ha van kedvetek!
Egy kis nosztalgikus erotika:
Pld:
A trapper farmert már elfelejtettük, vagyis el is felejtettük, csak úgy találtam, hoztam, és ide tettem. Milyen nagy divat volt az amerikai farmer cuccok megjelenése előtt és talán még utána is!
A trapper farmert már elfelejtettük, vagyis el is felejtettük, csak úgy találtam, hoztam, és ide tettem. Milyen nagy divat volt az amerikai farmer cuccok megjelenése előtt és talán még utána is!
Ezt egy olyan KÉPES topicnak szánnám, ahol megfér a RÉGI (XIX és XX. századi) fotók mellett (szex és divat v. egyéb témában is, ami nem áll távol az erotikától) a közelmúlt, a XX. század végi fotók is!