ez egy fantasztikus macska...vitathatatlan!
--------------------------------------------------
Jó reggelt!
Péntek van, és 13-a, szerencsés szép napot!
és itt egy kivételes kép, csak hölgyeknek:
egy fekete macska szett:
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 06. 13. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
--------------------------------------------------
Jó reggelt!
Péntek van, és 13-a, szerencsés szép napot!
és itt egy kivételes kép, csak hölgyeknek:
egy fekete macska szett:
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 06. 13. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!
Átadom bolondnak és macskáinak a dícséretet és a képet. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Átadom bolondnak és macskáinak a dícséretet és a képet. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 06. 07. szombat 21:29
Megnéztem a honlapodat, amit a hivatkozás takart, boldogabb nem lettem mert csak sok macskát láttam. Nos ez a topic nem a honlapodról és a macskáidról szól, ezért utólagos engedelmeddel ki is moderálom a hivatkozásodat.
(ja egyébként szépek a macskáid)
És ezt az aranyos képet küldöm a macsekoknak:
Megnéztem a honlapodat, amit a hivatkozás takart, boldogabb nem lettem mert csak sok macskát láttam. Nos ez a topic nem a honlapodról és a macskáidról szól, ezért utólagos engedelmeddel ki is moderálom a hivatkozásodat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (297003)
2008. 06. 07. szombat 21:07
(hivatkozás másik honlapra kimoderálva: öregSam)
(hivatkozás másik honlapra kimoderálva: öregSam)