Sírásnak vége,megjött a meghívód! Küldetem neked mailt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47519)
2007. 08. 22. szerda 08:12
1 : 0 oda!
1 : 0 oda!
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 08. 21. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 19:44
A kellemetlenség az én gondom,a meghívó a tiéd lesz !
Jah és ne ríííjá, mert nincs rosszabb egy bőgő pasinál
Jah és ne ríííjá, mert nincs rosszabb egy bőgő pasinál
A kellemetlenség az én gondom,a meghívó a tiéd lesz !
Jah és ne ríííjá, mert nincs rosszabb egy bőgő pasinál (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jah és ne ríííjá, mert nincs rosszabb egy bőgő pasinál (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 14:25
Rongyosra sírtam egy 200-as papírzsepi csomagot és már-már a kihalás gondolatával barátkoztam mikor...
De azért köszi!!
(szívesen várok még egy hónapot is akár, ha ez most kellemetlenséget okoz Neked! Komolyan!)
De azért köszi!!
(szívesen várok még egy hónapot is akár, ha ez most kellemetlenséget okoz Neked! Komolyan!)
Rongyosra sírtam egy 200-as papírzsepi csomagot és már-már a kihalás gondolatával barátkoztam mikor...
De azért köszi!!
(szívesen várok még egy hónapot is akár, ha ez most kellemetlenséget okoz Neked! Komolyan!) (Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 08. 21. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért köszi!!
(szívesen várok még egy hónapot is akár, ha ez most kellemetlenséget okoz Neked! Komolyan!) (Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 08. 21. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 08:04
Igazad van, és ne haragudj kérlek!
A másik oldalamon is kértem,egy -két hét és megjön az is.Igaz hogy azt xxxg-nek kéne adnom, de valóban te elöbb kérted,igy a tiéd lesz !
Ki engeszteltelek???
A másik oldalamon is kértem,egy -két hét és megjön az is.Igaz hogy azt xxxg-nek kéne adnom, de valóban te elöbb kérted,igy a tiéd lesz !
Ki engeszteltelek???
Igazad van, és ne haragudj kérlek!
Ki engeszteltelek??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki engeszteltelek??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 07:27
Szóval megfeledkeztél rólam. Én meg türelmesen várok, nehogy zaklassalak a kérdéseimmel. Ezt benéztem, bocs!
Szóval megfeledkeztél rólam. Én meg türelmesen várok, nehogy zaklassalak a kérdéseimmel. Ezt benéztem, bocs!
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 08. 17. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 14:15
Na fiúk ,lányok megjött a meghívó .
Szeretném ha olyan kérné aki az oldalon csetel vagy legalább fórumozik.
Meghívó elkelve !
engem érdekel ha az enyém kösz
xxxg (Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 08. 17. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
xxxg (Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 08. 17. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 14:15
huh,sztem csúcs,irtó jó ötlet,h. feltetted! az ismerőseim--akik nem járnak ide--teljesen ledöbbentek Én + csak nevetek rajtuk,m. nincsenek tisztában,h. milyen valójában az oldal--mármint csak a fotókat,+ ilyeneket nézik,olvassák---és ezért félreértik --ezen viszont csak röhögni tudok .Ilyenkor szoktam mondani,h. fel kell jönni....
Keresd csak ott van az!(mármint itt)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
FUCK!!!
Nemtalálom se a csetet se téged!
Nemtalálom se a csetet se téged!
Ok!
Chat...ööö,megpróbálom megkeresni
Chat...ööö,megpróbálom megkeresni
Megvagy !
Zombiee gg-s lapján megtaláltalak, ha gondolod az én gg-s lapomat is jelölheted. (és örülnék ha néha kicsit a csetre is benéznél) (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 08. 11. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Zombiee gg-s lapján megtaláltalak, ha gondolod az én gg-s lapomat is jelölheted. (és örülnék ha néha kicsit a csetre is benéznél) (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 08. 11. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 18:34
Az meg hogy lehet?Pedig fent vagyok
Keress!
Megjelötem pár embert akinek felismertem a (nick)nevét.
Hát remélem ők is felismerik az enyémet
(Amúgy helótok!Meggyüttem!Újra vagyok )
Keress!
(Amúgy helótok!Meggyüttem!Újra vagyok )
Az meg hogy lehet?Pedig fent vagyok
Keress!
(Amúgy helótok!Meggyüttem!Újra vagyok ) (Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Keress!
(Amúgy helótok!Meggyüttem!Újra vagyok ) (Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Valaki nekem is küldjön meghívót! Köszi: simon
Valaki nekem is küldjön meghívót! Köszi: simon
Hello!
Valaki nekem is küldjön meghívót, legyen szíves Köszönöm: Carol
Valaki nekem is küldjön meghívót, legyen szíves Köszönöm: Carol
Visszajelöltem mindenkit
van nekem is meghivóm ha kell
hát én hiába kereslek, valahogy nem talállak!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:50
Na!
Hála Anthony-nak, fent vagyok az iwiw-en.
A nevem: Maniacc f1ck0 [LiCKo
Bejelöltem a GG-t, de...még 1 kis ideig nem leszek gépközelben + nem is nagyon igazodok el rajta.
Hála Anthony-nak, fent vagyok az iwiw-en.
A nevem: Maniacc f1ck0 [LiCKo
Bejelöltem a GG-t, de...még 1 kis ideig nem leszek gépközelben + nem is nagyon igazodok el rajta.