Sajna én már elígértem f1ck0-nak... Bár az sem jött meg még...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 19:41
megköszönék én is egy meghivot
vazelinator@gmail.com
vazelinator@gmail.com
megköszönék én is egy meghivot
vazelinator@gmail.com
vazelinator@gmail.com
és #55-re is:
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 06. 22. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 06. 22. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 18:07
átlagnál nekem hosszab és nagy dudáim is vannak
amorf vagyok pasi vagy nő keresel?
amorf vagyok pasi vagy nő keresel?
A meghívó elkelt!
átlagnál nekem hosszab és nagy dudáim is vannak
amorf vagyok pasi vagy nő keresel? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
amorf vagyok pasi vagy nő keresel? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 06. 17. vasárnap 23:35
Rendbeen! De egyébként evégett lett többek közt a fórum is Mint mondottam közös ugye a GG iwiw, és hogy ne csak az én saját jellemem tükrözze, írjatok bátran ide, hogy kialakujon egy egységes jól tükröződő körvonal a ggről Pl.: mit írjak bele a magamrólba stb.
Megköszönném a meghívót: zoliwrc@citromail.hu
Szóljatok ha kell a meghívó , mert fogynak a napok!!!
legnagyobb meglepetésemre ma az egyik osztálytársamtol kaptam meghivot...szoval köszi most már nem kell
Sziasztok!
A "G"-chat baráti körnek van egy fölös meghívója az iwiwre ,ha kéri valaki szóljon.Igaz hogy csetes részére tartogattam,de látom mennyire szeretnétek kapni, így felajánlom. Lencsy
A "G"-chat baráti körnek van egy fölös meghívója az iwiwre ,ha kéri valaki szóljon.Igaz hogy csetes részére tartogattam,de látom mennyire szeretnétek kapni, így felajánlom. Lencsy
Akkor ezt megbeszéltük, a meghívó igénylést elküldtem, remélem hamar visszajeleznek. Új belépés után 30 napig sajna nem tudsz igényelni, de mivel én még nem kértem, remélem hamar megjön. Korábban elég lassú volt, de ahogy hallottam, manapság már nem kínlódnak annyit.
Szval ha megjön jelentkezem.
Ja, és szívesen, ez természetes. (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szval ha megjön jelentkezem.
Ja, és szívesen, ez természetes. (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 23:33
Dr.Anthony most igényli nekem.De majd ha tag leszek akkor igénylek egyet neked ha még addig sem lessz meghívód.
Rendbeen! De egyébként evégett lett többek közt a fórum is Mint mondottam közös ugye a GG iwiw, és hogy ne csak az én saját jellemem tükrözze, írjatok bátran ide, hogy kialakujon egy egységes jól tükröződő körvonal a ggről Pl.: mit írjak bele a magamrólba stb.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 22:31
zommbi egyet kérnék csak egyelöre hogy az iwiw es lapra ird fel valahogy jól láthatóan
"IWIW gondnokom zombiee.."
esetleg még hogy "így az ö sitlusát tükrözöm itten"
Dr.Anthony most igényli nekem.De majd ha tag leszek akkor igénylek egyet neked ha még addig sem lessz meghívód.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 21:19
ha már ittvagyunk....én is kérek szépen meghivot...már myvipen is kértem,hogy küldjön valaki,de eddig negativ,várni meg tudok rá,ha már eddig is azt csináltam.Szoval még az idén legyen szives valaki küldeni egy árva kis meghivot iwiwre,plízzz
Hát igen azt nagyon megköszönném.
Előre is nagyon köszi (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Előre is nagyon köszi (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 23:16
Eddig én még nem igényeltem, megpróbáljak igényelni neked?
Eddig én még nem igényeltem, megpróbáljak igényelni neked?
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 15. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 23:17
Basszam+? Megtenném de sokan vannak...
Nem is vagyok ilyen,de kihozták belőlem,amiben itt is közrejátszottak.Hogy miért?
Itt már ti nagyban Iwiweztek ismeritek,hogy hogy működik.Én megkérdezem,hogy küldenétek-e nekem meghívót?Azt gondoltam,hogy ott is úgy van,mint a myvipen,hogy a meghívót nem kell igényelni és korlátlan.De valaki azért igazán válaszolhatott volna,hogy ez+az van ezért nem.(Ezek után és)Így hogy megtudtam nem is várom el,hogy küldjön bárki is a GG-ről.
Értettem a célzást. De így legalább észrevettétek.
Zombbiee@-sama:Köszönöm szépen,de addigra birok szerezni.
Nem is vagyok ilyen,de kihozták belőlem,amiben itt is közrejátszottak.Hogy miért?
Itt már ti nagyban Iwiweztek ismeritek,hogy hogy működik.Én megkérdezem,hogy küldenétek-e nekem meghívót?Azt gondoltam,hogy ott is úgy van,mint a myvipen,hogy a meghívót nem kell igényelni és korlátlan.De valaki azért igazán válaszolhatott volna,hogy ez+az van ezért nem.(Ezek után és)Így hogy megtudtam nem is várom el,hogy küldjön bárki is a GG-ről.
Zombbiee@-sama:Köszönöm szépen,de addigra birok szerezni.
zommbi egyet kérnék csak egyelöre hogy az iwiw es lapra ird fel valahogy jól láthatóan
ha már ittvagyunk....én is kérek szépen meghivot...már myvipen is kértem,hogy küldjön valaki,de eddig negativ,várni meg tudok rá,ha már eddig is azt csináltam.Szoval még az idén legyen szives valaki küldeni egy árva kis meghivot iwiwre,plízzz
nyugi papi, nyugi!
ne baxunk össze minden jó szándékkal indított topicot vitákkal!
(mindenkinek lehetnek rosszabb napjai, ami persze nem mentesíti az ingerültségtől, de nagyobb megértéssel és "ráhatással" mindenkit a helyes csapásra lehet terelgetni!)lol...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ne baxunk össze minden jó szándékkal indított topicot vitákkal!
(mindenkinek lehetnek rosszabb napjai, ami persze nem mentesíti az ingerültségtől, de nagyobb megértéssel és "ráhatással" mindenkit a helyes csapásra lehet terelgetni!)lol...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 12:18
akkor b@zd+ azt aki felbaszta az idegeid!
ne bennünket cseszegess!!!
eddig nem ilyennek ismertelek!
tudod amilyen a kút olyan a kereke!
ha már értetted a "célzást".
zombiee-san: béke!
Nah
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22073)
2007. 06. 15. péntek 12:08
Ez kitűnő ötlet, én is támogatom a dolgot. Megyek is és kérek egy meghívót, és mihelyt megkaptam át is adom neked hogy meglegyen az első tét.
Basszam+? Megtenném de sokan vannak...
Zombbiee@-sama:Köszönöm szépen,de addigra birok szerezni. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Zombbiee@-sama:Köszönöm szépen,de addigra birok szerezni. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 12:18
zombiee-san: béke! (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
zombiee-san: béke! (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:34
Rám céloztál?
Akkor megint csak hangoztatom,hogy 10 hsz-el lentebb kértem szépen is.És amúgy is teli voltam ideggel tegnap,ahogyan ma is.Úgyhogy lelehet szállni rólam!!!!!!
Akkor megint csak hangoztatom,hogy 10 hsz-el lentebb kértem szépen is.És amúgy is teli voltam ideggel tegnap,ahogyan ma is.Úgyhogy lelehet szállni rólam!!!!!!