Á, ne fáradj...elég volt nekem jutalmul az az ezer köszönet
(Ez egy válasz xyzkz üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 22:49
ezer köszönet f1ck0
Ha adsz e-mail címet akkor amint lesz nekem is meghívom, azonnal jelentkezem és természetesen viszonoznám és küldöm ahova te mondod
Ha adsz e-mail címet akkor amint lesz nekem is meghívom, azonnal jelentkezem és természetesen viszonoznám és küldöm ahova te mondod
ezer köszönet f1ck0
Sziasztok.Van meghivom az iwiw-re ha kell valakinek akkor jelezze és már pöckölöm is.
csao
csao
Látod, ilyen a GG. Végül mégiscsak meglett!
(Ez egy válasz xyzkz üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Meghívó kiküldve
Jó iwiwezést! (Ez egy válasz xyzkz üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó iwiwezést! (Ez egy válasz xyzkz üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Na mindegy, de hát ilyen az én formám hogy erről lemaradtam
(Ez egy válasz McDerMedve üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 19:10
Szia! Bocs, de tegnap este már elkelt Wiw-en. Ha a következő jó lesz neked fenntartom, de az eléggé sokára lesz!
Szia! Bocs, de tegnap este már elkelt Wiw-en. Ha a következő jó lesz neked fenntartom, de az eléggé sokára lesz!
(Ez egy válasz xyzkz üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xyzkz üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 18:21
Üdv. hát nekem kellene, de add meg a e-mail cimed amire tudjak szólni ha már van nekem is meghivom, és majd mondod hova küldjem, kösz ha komolyan küldesz kzhunullo@freemail.hu
Üdv. hát nekem kellene, de add meg a e-mail cimed amire tudjak szólni ha már van nekem is meghivom, és majd mondod hova küldjem, kösz ha komolyan küldesz kzhunullo@freemail.hu
Szisztok! Kinek kell még meghívó? Már csak azért, hogy nehogy feleslegesen küldjem valakinek....
(Ez egy válasz xyzkz üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 17:34
Üdv mindenkinek , ha esetleg van 1 fölös iwiw meghivója valakinek azt szivesen elfogadnám, és amint lesz nekem is, akkor azt természetesen viszont küldök az általa majdan megadott e-mail cimre. Előre is kösz, ja és ha késve is de BUÉK (mert ránkférne)
cimem: kzhunullo@freemail.hu
Üdv mindenkinek , ha esetleg van 1 fölös iwiw meghivója valakinek azt szivesen elfogadnám, és amint lesz nekem is, akkor azt természetesen viszont küldök az általa majdan megadott e-mail cimre. Előre is kösz, ja és ha késve is de BUÉK (mert ránkférne)
szioka mindenkinek kaphatnak valakitol egyi iwiw meghivot erre a cszimre pasare@citromail.hu adigis koszike
szioka kuldenel nekemis egyi iwiw meghivot ha lehet a cim pasare@citromail.hu koszi
(Ez egy válasz csopy üzenetére (2008. 01. 08. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
van nekem is egy fölös ha kell valakinek
drozsi@citromail.hu
drozsi@citromail.hu
Lett egy felesleges meghívóm. Akinek kell az adja meg az e-mail címét és már küldöm is.
SZIA.Irj email cimet,én küldök
(Ez egy válasz amigatutu üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 00:27
Sziasztok!
Ha valaki megszánna egy IWIW meghívóval az megköszönném
Sziasztok!
Az email címem megváltozott .
Az uj címem:
Jasmine@mailbox.hu
Minden errejárónak BUÉK!!!
Az uj címem:
Jasmine@mailbox.hu
Minden errejárónak BUÉK!!!
Szia! Elküldtem!
(Ez egy válasz somogyvarijasmin üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Kell a meghívó, kérlek légyszi kűldjed!
Köszi. Jázmin
2007. 12. 30. vasárnap 16:37
Köszi. Jázmin
Köszi. Jázmin (Ez egy válasz psanca üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Jázmin! Kell még az a meghivó?
(Ez egy válasz somogyvarijasmin üzenetére (2007. 12. 28. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)