Felpa-pa, mi ez a rezignáltság??? Most tényleg nincs időm átrágni magam a topic hsz-ein, hogy megkeressem melankóliád okát, nem hiszem el, hogy ennyire magad alól próbálsz mentőövet dobni saját magadnak....Hihetetlen ez, vén, országúti Irgum Burgum Benedek! És mi az, ami tomot is hasonló fintorokra kényszeríti?!!! Túlteng az empátiája, netalántán??? Hívd meg egy Becks-re őkemét! Legyetek jók, ha tudtok, a többi eztán jön....
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Zeri!
Kŕr, hogy ideŕig jutottunk:-( (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Kŕr, hogy ideŕig jutottunk:-( (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 21:49
Amíg valamiÉRT és nem valamiELLEN születnek a hozzászólások, addig tök jó :)
Amíg valamiÉRT és nem valamiELLEN születnek a hozzászólások, addig tök jó :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 21:47
Szia Ery!
Sajnos ami itt folyik ůjabban az szornyu!
Neha čn is megfogadom, hogy nem irok csak
vŕlaszolok! Azčrt drukkolok neked!
vŕlaszolok! Azčrt drukkolok neked!
Szia Ery!
vŕlaszolok! Azčrt drukkolok neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
vŕlaszolok! Azčrt drukkolok neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 10. péntek 21:34
Nehéz ilyenkor megszólalni és okosakat írni...Nekem te voltál az első férfi, aki kedves volt és megértett és ez közrejátszott abban, hogy itt maradjak...Független attól, hogy mi volt azután.
Már nem vagyok olyan "dinamikus", mint akkoriban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 10. péntek 21:34
Nehéz ilyenkor megszólalni és okosakat írni...Nekem te voltál az első férfi, aki kedves volt és megértett és ez közrejátszott abban, hogy itt maradjak...Független attól, hogy mi volt azután.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 21:28
Nem jó példát venni rólam. Vagy jön belülről, vagy nem. Azóta sok víz lefolyt. Öregedtem, történtek is dolgok... de palacsintában, fánkban és lángosban azért jó vagyok.
Nem jó példát venni rólam. Vagy jön belülről, vagy nem. Azóta sok víz lefolyt. Öregedtem, történtek is dolgok... de palacsintában, fánkban és lángosban azért jó vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 10. péntek 18:00
Lassúak vagytok!:-)))))ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........
A régi csapattal annak idején úgy jöttek a beírások, hogy csak na..:-) nem győztem írogatni!Minden változik....No nem szemrehányás, de zeriről példát vehetnétek, már amikor eszmét cseréltünk...meg alsót is a sok írástól
A régi csapattal annak idején úgy jöttek a beírások, hogy csak na..:-) nem győztem írogatni!Minden változik....No nem szemrehányás, de zeriről példát vehetnétek, már amikor eszmét cseréltünk...meg alsót is a sok írástól
ez most hogy jönni ide? :-)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 10. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Huuuu! Hat az a kep, az nem volt semmi!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 10. péntek 18:01
Én csak azt tudom megihletni (mert elfér abban némi tudatosság)!, akit ismerek.-)))
Én csak azt tudom megihletni (mert elfér abban némi tudatosság)!, akit ismerek.-)))
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 10. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 17:59
Nem,de beszolt valaki D.Amerikabol telefonon es hosszasan targyaltunk.
Ilyenkor az ispiraciobol transpiracio lesz.
No de majd csak megihlet meg valami, valaki!?
No de majd csak megihlet meg valami, valaki!?
Lassúak vagytok!:-)))))ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........
Nem,de beszolt valaki D.Amerikabol telefonon es hosszasan targyaltunk.
No de majd csak megihlet meg valami, valaki!? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
No de majd csak megihlet meg valami, valaki!? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 10. péntek 17:55
Miért? Csak nem törte rád az ajtót az asszony?:-))
Miért? Csak nem törte rád az ajtót az asszony?:-))
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 10. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 17:44
A, dehogy!
Csak nekem ehhez inspiracio szukseges.
Bocs, de a multkor tenyleg hirtelen kellett abbahagynom. A Forum-on kivul nem irok sehol.
Mi az a Monika-show?
Bocs, de a multkor tenyleg hirtelen kellett abbahagynom. A Forum-on kivul nem irok sehol.
Mi az a Monika-show?
A, dehogy!
Mi az a Monika-show? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a Monika-show? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 10. péntek 17:25
Apropo.....Úgy döntöttél, kirobbanó ötleteid megjelenteted írásos formában és most ezért várakoztatsz azzal a "folyt. köv."-vel?:-)
Apropo.....Úgy döntöttél, kirobbanó ötleteid megjelenteted írásos formában és most ezért várakoztatsz azzal a "folyt. köv."-vel?:-)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 08. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 08. szerda 15:02
Hunyd be a szemed es probald aterezni:
a talpadnal kezdenem... a labujjaidon keresztul tolatnek felfele..szep lassan...hogy erezz minden mm-nyit a borodon...megallnek a hajlatoknal...korbe-korbe nyalnam...cirogatnam labszarad es combjaid...
STOP!
Interruptus!
(Folyt.kov.)
a talpadnal kezdenem... a labujjaidon keresztul tolatnek felfele..szep lassan...hogy erezz minden mm-nyit a borodon...megallnek a hajlatoknal...korbe-korbe nyalnam...cirogatnam labszarad es combjaid...
STOP!
Interruptus!
(Folyt.kov.)
Jézusom.....Már csak azért is megnézem a Mónika show-t...Hogy milyen rusnya emberek lesznek benne...Gonosz vagyok?
egy gyors fürdés egy cigi? ezért kellett megállni?
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 08. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 08. szerda 15:02
STOP!
Interruptus!
(Folyt.kov.)
STOP!
Interruptus!
(Folyt.kov.)
STOP!
Interruptus!
(Folyt.kov.) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 08. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
STOP!
Interruptus!
(Folyt.kov.) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 08. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 08. szerda 14:41
Én nem
Megkezdem délutáni sziesztámat, már megint egyedül hagytatok! Milyen kedvesek vagytok, hogy aludni is hagytok. Pusssssz....