Én meg ott dolgoztam a kollégium mellett:-)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 31. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 31. csütörtök 19:16
Tetszik nekem az a város párszor már voltunk ott épp abban a kollégiumban szálltunk + ahol a helicekopogáter padlot fogott! S zsiboton voltunk anno nászuton!
Tetszik nekem az a város párszor már voltunk ott épp abban a kollégiumban szálltunk + ahol a helicekopogáter padlot fogott! S zsiboton voltunk anno nászuton!
Kezdem szégyellni, hogy ebben a városban lakom.
Először volt az az állatkertes cirkusz (nem is egyszer). Tegnap volt az autós üldözés, ugyancsak regnap hallottam a tv-ben, hogy Szigetváron lelőttek szerelemféltésből egy nőt (a temető mellett), ma lezuhan egy helikopter, meg valami kaparós sorsjegy miatt agyonvert egy srác az apját, de ezt már nem hallgattam meg:-( Már jó lenne, ha valami pozitívum miatt lenne a város napi szinten a Híradóban
Először volt az az állatkertes cirkusz (nem is egyszer). Tegnap volt az autós üldözés, ugyancsak regnap hallottam a tv-ben, hogy Szigetváron lelőttek szerelemféltésből egy nőt (a temető mellett), ma lezuhan egy helikopter, meg valami kaparós sorsjegy miatt agyonvert egy srác az apját, de ezt már nem hallgattam meg:-( Már jó lenne, ha valami pozitívum miatt lenne a város napi szinten a Híradóban
Eryka kedvest Ő nagyon aranyos hölgyike!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 23:04
Most mŕr tčnyleg, csak irtam ide is mert
lŕttam egy rčgi havert! Na jň čjt!
Csuttok!
Csuttok!
Most mŕr tčnyleg, csak irtam ide is mert
Csuttok! (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 29. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Csuttok! (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 29. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
CSU-CSU ka?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:59
A fracba! A linkem megint elŕrult!!)))
Egčszsčgedre! Klutty-Klutty-Klutty)))))
Egčszsčgedre! Klutty-Klutty-Klutty)))))
A fracba! A linkem megint elŕrult!!)))
Egčszsčgedre! Klutty-Klutty-Klutty))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Egčszsčgedre! Klutty-Klutty-Klutty))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 03. 29. kedd 22:57
Tudom, meg ez is:-))
ok. Jó éjt!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:52
O.K. Rendben van! Azčrt szerintem itt van egy
"rčgi" tŕrsasŕg čs szerintem legalŕbb mi
prňbŕljunk meg egymŕssal kijonni. Nčha nekem
is nehčz nem "beszňlni" de hŕt akkor egčsz nap
azt tehetnčnk. Remčlem mŕsok is rŕdobbennek
lassan. Orulok, hogy rendben vagy, de most
mŕr nagyon fŕradt vagyok, ugyhogy lefexem aludni.
Idonkčnt azčrt vŕlhatnŕnk egy kčt jň szňt.
Udv.:felpa-felpa-pa.
Udv.:felpa-felpa-pa.
Tudom, meg ez is:-))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod a motorok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:48
Neked mit tegyek be, mi a jeled?:-)
O.K. Rendben van! Azčrt szerintem itt van egy
Udv.:felpa-felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Udv.:felpa-felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:44
Szia! Tudom és ne haragudj!!! Félek bízni az emberekben, egyszerűen csak erről van szó.
Akivel tudtam innen találkozni, mert nem 500 km-re lakunk egymástól, benne nem csalódtam és remélem, ő sem bennem és jó barátok leszünk:-)
Ti jól bírjátok, ha nem írtok vissza annak, aki bunkó, nekem meg túl nagy az igazságérzetem és ilyenkor máshogy élem meg a dolgokat, mint a "barátaim" innen, ezért nem akarok nagyon senkivel jóban lenni. Nem tudom, ez most hogy jön le, szerintem nincs is értelme annak, amit írtam, de bonyi elmagyarázni. Pusz nektek!
Akivel tudtam innen találkozni, mert nem 500 km-re lakunk egymástól, benne nem csalódtam és remélem, ő sem bennem és jó barátok leszünk:-)
Ti jól bírjátok, ha nem írtok vissza annak, aki bunkó, nekem meg túl nagy az igazságérzetem és ilyenkor máshogy élem meg a dolgokat, mint a "barátaim" innen, ezért nem akarok nagyon senkivel jóban lenni. Nem tudom, ez most hogy jön le, szerintem nincs is értelme annak, amit írtam, de bonyi elmagyarázni. Pusz nektek!
Neked mit tegyek be, mi a jeled?:-)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:39
Szia Ery! Tčnyleg rčg irtunk egymŕsnak,
pedig valamikor jňl elbeszčlgettunk
egymŕssal. A rčgiek tčnyleg eltunnek
szčp lassan, vagy nem vŕlaszolnak.
Remčlem nincs gond otthon. Ha valami
problemŕd van nekem, vagy a "rčgieknek"
nyugodtan megirhetod. Udv,;felpa-pa.
Szia! Tudom és ne haragudj!!! Félek bízni az emberekben, egyszerűen csak erről van szó.
Ti jól bírjátok, ha nem írtok vissza annak, aki bunkó, nekem meg túl nagy az igazságérzetem és ilyenkor máshogy élem meg a dolgokat, mint a "barátaim" innen, ezért nem akarok nagyon senkivel jóban lenni. Nem tudom, ez most hogy jön le, szerintem nincs is értelme annak, amit írtam, de bonyi elmagyarázni. Pusz nektek! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti jól bírjátok, ha nem írtok vissza annak, aki bunkó, nekem meg túl nagy az igazságérzetem és ilyenkor máshogy élem meg a dolgokat, mint a "barátaim" innen, ezért nem akarok nagyon senkivel jóban lenni. Nem tudom, ez most hogy jön le, szerintem nincs is értelme annak, amit írtam, de bonyi elmagyarázni. Pusz nektek! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:39
meg ezt is:
nyugodtan megirhetod. Udv,;felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
nyugodtan megirhetod. Udv,;felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:32
Most írok ide, csak úgy:
.xslséa,?kaaaéwewew!ldkaoieoweiwipappwsdkdk:-)))))....oskksodapiposd.
Nos, ti hogy gondoljátok ezt?
vakegérnek szeretettel:
meg ezt is:
békának szeretettel:
Ugyaigy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:32
Most írok ide, csak úgy: