Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 26. szombat 12:25  #3429
Szoni Szoni
Bocs ha felreertettem,de az nem valtoztat a tenyeken. Pont.

Szep hetveget mindenkinek !

wave vigyor2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 25. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2008. 01. 25. péntek 22:16
Nem lehet, Szoni, hogy valamit félreértettél? Az említett és idézett hozzászólásom a 3954-es hsz-nek szólt, kimondottan a macseknek. Gyermekeim révén hatalmas híve vagyok a Shrek című animációs trilógiának, amiben ugye a Macska pont így néz ki.

Ennek szólt a hsz-em, semmi másnak.
2008. 01. 26. szombat 09:02  #3428
tom1019 tom1019 VIP Admin
ok, örölünk neked, kellemes olvasgatást és hétvégét! smile
2008. 01. 25. péntek 22:16  #3427
Nem lehet, Szoni, hogy valamit félreértettél? Az említett és idézett hozzászólásom a 3954-es hsz-nek szólt, kimondottan a macseknek. Gyermekeim révén hatalmas híve vagyok a Shrek című animációs trilógiának, amiben ugye a Macska pont így néz ki.

Ennek szólt a hsz-em, semmi másnak.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 25. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 21:22
Ha nem vettetek volna meg eszre ,ti sem voltatok jobbak a Deakne vasznalnal.

Az egyik pillanatban angyalkat jatszani,a mesikban meg ördögöt....hat lassan idetlennek nez ki mind a ket oldal.

szamomra 000.1 plusz Home-nak a Doki hsz-e miatt :

DrAnthony[VIP][ADMIN] #3955 | tegnap 11:37
úúúúúdekeméééény!!! úúúúdelazaaaaa!!!

Válasz tom1019[VIP][ADMIN] üzenetére (tegnap 11:12)

Kivülröl nezve,Home is eleg negativul nez ki,nem csak ti ......

Egyszoval eleg benak vagytok mindannyian.

vigyor2
2008. 01. 25. péntek 21:49  #3426
na most jól beszóltál nekünk... nyes
igaz, hogy lila fingom nincs hogyan fordítsam le szavaidat, hogy érthető is legyen... hehe
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 01. 25. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 21:22

Az egyik pillanatban angyalkat jatszani,a mesikban meg ördögöt....hat lassan idetlennek nez ki mind a ket oldal.

vigyor2
2008. 01. 25. péntek 21:22  #3425
Szoni Szoni

vigyor2
2008. 01. 25. péntek 20:34  #3424
úgy látom, home önkéntes számüzetésbe vonult...
vagy belátta, hogy nincs mindenben igaza?
vagy észrevette, hogy előnyünkre változtunk?
vagy csak ..."Amihez hozzá akartam szolni azt már megtettem"...
nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 25. péntek 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 01:29
Továbbra sem értem, mire ez a nagy mellényű arrogancia. Hidd el, itt sokan téged eddig okos, intelligens embernek véltek. Az ilyen mocskolódással csak annyit érsz el, hogy magadat járatod le. Sértegetéssel semmire nem mész, sajna ha válaszolok is, nem alacsonyom le a te szintedre, és nem foglak sértegetni (bármennyire is ez a célod, hogy ezt elérd nálam).

Nem tudom, mit értelmeztem félre, vagy magyaráztam bele a dolgokba, de egy dolog tény: tajtékozva követelted (idézlek: "kit kell leanyáznom, hogy töröljétek a nickemet?") nick-ed törlését. Ez az én olvasatomban minden, de nem az a bizonyos "van kedvem, nincs kedvem" dolog.

Matekból meg mindig is gyenge voltam... De legalább nem akartam elhitetni mással, hogy tudom.

De semmi baj, legfeljebb akkurátusan törlöm minden hozzászólásod, és mehetsz a levesbe (gyökérnek)... mf2
2008. 01. 25. péntek 01:29  #3423
Továbbra sem értem, mire ez a nagy mellényű arrogancia. Hidd el, itt sokan téged eddig okos, intelligens embernek véltek. Az ilyen mocskolódással csak annyit érsz el, hogy magadat járatod le. Sértegetéssel semmire nem mész, sajna ha válaszolok is, nem alacsonyom le a te szintedre, és nem foglak sértegetni (bármennyire is ez a célod, hogy ezt elérd nálam).

Nem tudom, mit értelmeztem félre, vagy magyaráztam bele a dolgokba, de egy dolog tény: tajtékozva követelted (idézlek: "kit kell leanyáznom, hogy töröljétek a nickemet?") nick-ed törlését. Ez az én olvasatomban minden, de nem az a bizonyos "van kedvem, nincs kedvem" dolog.

Matekból meg mindig is gyenge voltam... De legalább nem akartam elhitetni mással, hogy tudom.

De semmi baj, legfeljebb akkurátusan törlöm minden hozzászólásod, és mehetsz a levesbe (gyökérnek)... mf2
2008. 01. 24. csütörtök 23:33  #3422
ma este elbeszégettem Katicikával a mesen! nyes

élvezet volt inni minden szavát...
kiderült, hogy mennyire szeret...vagy nem?... hehe

talán ezért a poénos beszólásának beidézéséért nem harizik meg (mert tetszett nagyon):
"Katinka üzenete:
Tudod, hogyan lehet három szóban kifejezni azt a helyzetet, amikor Sárika hirtelen köldökig merül a mészgödör fehér tartalmába? smile
tom1019 üzenete:
mond
Katinka üzenete:
Mész a picsába! smile "

és volt két olyan igazságokat feszegető gondolata, amivel egyet kellett értenem, ezeket is beidézem:

"Katinka üzenete:
Tudod, mire jöttem rá? Hogy bárhol, priviben, hsz-ben úgy elbeszélünk egymás mellett bárkivel, hogy az a virtualitás csodája, és tiszta ártatlanul halálos ellensége lehet egymásnak két emberke, aki nem is ismeri egymást, de a saját értékítéletéből fakadóan teljesen másképp sorol be dolgokat, embereket, mint "dárdapartnere", aki meg a maga során ítél az olvasottak alapján...

Katinka üzenete:
Itt nem őszinteség-őszintétlenség párharca érzik: hanem az, hogy az önfelfedés mértéke, az, hogy mennyire adom ki magam egy virtuális világban, ahol bizony úgy "megrázhatnak", hogy attól koldulhatsz, tehát az önkitárulkozás mértéke egy nullától a végtelenig húzódó skála mentén mozdulhat el..."

ÁMEN! és PINA! (na, ez már az én megértő véleményem)
nyes
2008. 01. 24. csütörtök 23:24  #3421
- mint mindig, most is tévedsz, csak számolj a topicok között!
- az tény, hogy van amikor laposak lesznek a témák, főleg azoknak, akik régen olvassák a fórumot, és ezeknek a felhasználóknak már nem lehet nagyon újat mondani!
pont ezért cserélődnek a felhasználók, ami nem baj!
- a régiek, viszont ezt Te is jól látod, hogy olyan topicokban élik ki magukat, ahol a szex ugyan nem a központban van, de teljesen elvonatkoztatni sem lehet belőlük a szexuális támát! (csak olvasd végig a nappalit!)
- ne csak az első 10 topicokat nézd, hanem láss is a "pályán", és rá fogsz jönni, hogy mennyire nincs igazad a kritikáddal kapcsolatban!
- és legalább annyira nincs, mint az adminok megitélésében!
- elfogult, öntörvényes, és igazságtalan vagy... sőt még magadat is áltatod és becsapod, csak azért, hogy bizonygasd a téves gondolatmenetedet, meglátásidat!
- hibás felfogás, hibás megközelítés, hibás nézet, ebből a adódóan hibás cselekedetek, írások, hsz-ek részedről!
- nem vettük észre!
a %-os arányod is téves adatokon alapul!
az adminszobák nagy része is foglalkozik a szexel, kivéve az Indoklás topic! buck (vazze, csak olvasd végig az OFF topicot, tele van szexel!!! eplus2 )
- egyben egyetértek, hogy a szexről nem (csak)álmodozni, hanem elsősorban "csinálni" kell!!! nyes
2008. 01. 24. csütörtök 22:08  #3420
a honlapnak megfelelően a szexről semmi véleményed mostanság?
csak folyamatosan fikázni tudsz? véres lesz már az orrod! eplus2

ezek a baromságok offnak elmennek, de... beka3
2008. 01. 24. csütörtök 12:26  #3419
surdapapa surdapapa
ne ijedj be!
megkapod a beosztásod, amikor megérdemled!

de ne haragudj nem vagyok hajlandó kanna miatt benézni ama topicba, h érdemben "veszekedjek" Rád!
tehát marad a "szar lebegtetés"!

vazze!
ez a Catman tábornok a képen!

de miwan home jóbarátunkkal?
megint egymásra talált wkivel?

mint, ha azt írta wóna, h Ő is megválozott!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 14:38
megmondom az őszintét, hogy valóban szomorú lennék, ha nem pofáznál vissza annyit, mert unatkoznék a vitáink nélkül... eplus2 , viszont bosszantani nagy sajnálatodra, ha megszakadsz, mint a véreshurka, akkor sem tudsz! nyes
egy talicska majom, és PINA! hehe
2008. 01. 24. csütörtök 11:37  #3418
úúúúúdekeméééény!!! úúúúdelazaaaaa!!! hehe
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 11:12
Na, megjöttem!
Kinek mi a bánatos fax baja van, hol kell rendet vágni? eplus2

2008. 01. 24. csütörtök 11:12  #3417
Na, megjöttem!
Kinek mi a bánatos fax baja van, hol kell rendet vágni? eplus2

2008. 01. 24. csütörtök 09:08  #3416
surdapapa surdapapa
Röfi!
a segítségem max ennyi: gunyos1 -mivel perfekt nyalsz! eplus2

komolyra fordítva: én sajna nem tudok segíteni ... sry
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 21:43
Udvozlom a diszes tarsasagot! wave
A "regiek" kozul sokan emlekethetnek ram...
De, ha nem, az sem erdekes... mf2

Komolyabbra forditva a szot.

A segitsegeteket szeretnem kerni, londoni szallas, illetve munkalehetosseggel kapcsolatban.

Szinte barmilyen megoldas erdekel, mert mar itt vagyok es a tutira beigert melobol, illetve szallasbol nem lett semmi es lassan kezdek ehen halni...

Elerhetosegem: ITT.
Irjatok az OFF-topicba, vagy privatba.

Ja az Angol nyelvtudasom jelenleg meg a perfekt nyalasban merul ki, de teljes gozzel dolgozom rajta, hogy kevesbe fontos teruleteken is hasznositani tudjam magam... (tanulom ezerrel}

Segitsegeteket elore is koszonom!

Tisztelettel: gKm. worship wave
2008. 01. 24. csütörtök 00:14  #3415
"jóban lenni" veled? Ez vicc? Legyen veled jóban gyapoth[Admin] a munkahelyén, ne én!
Vagy ez valami burkolt fenyegetés? Jajjj... de megijedtem... Így jó?
Tudod, most eljátszom, amit te: most ahhoz volt kedvem, hogy válaszoljak. Ennyi. Aztán lehet, hogy megint nem válaszolok, mert ahhoz lesz kedvem (tudom, most jön az a duma, hogy úgy táncolok, ahogy te fütyülsz, meg elérted, hogy válaszoljak, stb., stb., stb.).
Különben is, szavad nem lehet, roppant finoman és visszafogottan válaszoltam (stílusodhoz képest).

Tudod, vannak dolgok, melyeket el kell viselni. Nyáron is, hiába zár be ez ember minden ablakot, valahogy egy-egy idegesítő légy így is - úgy is bejut. Ezzel együtt kell élni.

Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de valahogy a történtekre kicsit máshogy emlékszem. Írod:
"A forumot nem azért hagytam ott mert valaki megsértett hanem mert ahhoz volt kedvem. Aztán meg visszajönni támadt kedvem.". Ezért kérted, tajtékozva-fenyegetőzve nicked végleges törlését? hmmm...

Csak nehogy megint ez legyen a vége. Mármint hogy ismét kivert kutyaként, behúzott farokkal, vinnyogva kelljen elsomfordálnod innen. Mert jó úton haladsz efelé.

(Csak zárójelben, mert egyrészt neked nem vagyok köteles megmagyarázni semmit, másrészt valszeg úgyem fogod elhinni: a Figyelem topicba elhelyezett felhívásom nem provokációnak szántam, és főleg nem ellenséges szándékkal - ellened. Egyedüli célom a vita eldurvulásának megelőzése, befejezése volt, függetlenül a résztvevők személyétől. Hogy ezt te személyes sértésnek vetted? Ez már a te problémád. De szerintem csak ürügyet kerestél (és találtál) végre).
2008. 01. 23. szerda 23:24  #3414
Hiába provokálsz és próbálsz belőlem valamiféle neked is tetsző, a szemétkedésed folytatását megalapozó választ kicsikarni. Nem fortyogok, sőt, egyre jobban tetszik ez a "felvett álca", mert szerintem téged ez jobban zavar, mint engem.

Vannak emberek, akik tudnak és akarnak egy (általuk önként vállalt) közösség tagjai lenni, és azok szabályai szerint tevékenykedni, mások pedig ennek a szabályok szétrombolására törekedszenek. Az egyik épít, a másik pusztít. De nem a közösséget, önmagát. Az egyik több, jobb lesz, a másik tovább süllyed egy amúgy is méltatlan posványba.
Még kevésbé érdekel téged mások véleménye? Dehogynem érdekel. Akkor nem tépnéd itt a billentyűket. Nagyon is érdekel. Talán túlságosan is. Ez a fajta elfolytott exhibiconizmusod szüli arroganciádat.
Látod, engem érdekel mások véleménye. DE NEM AKÁRKIÉ!! A tiédet pl. magasról sz.rom le.

Speciel tudod milyen jó érzés díszadminnak lenni? Elvagyok ezzel, mint a befőtt, s még szalicil se kell hozzá.
Azt is tudom, hogy valszeg mostanság nincs kit/kivel baszakodnod, ezért teszed amit teszel, itt vezeted le azt, amit nincs máshol. Pótcselekvés. Szánalmas, de ezzel kell (ezek szerint) beérned. Jöhetsz itt a dumával, hogy volt kedved, meg van kedved itt lenni, nem itt lenni, valszeg az elmúlt időszakban volt jobb, más hely, ahol kiélhetted magad. Onnan vagy kivágtak, mint macskát fekázni, vagy (szokás szerint) belebuktál a dolgaidba és csak a lelépés mentett meg.

Magad is bevallod: itt vezeted le a feszültséget. Neked ez egyenlő azzal, amit művelsz. Provokáció, mocskolódás, stb., stb., stb. Én tudod, hogyan vezetem le? DUGOK EGY JÓT! Ajánlom Neked is, próbáld ki egyszer (a maszturbálás nem ér!), hidd el, sokkal hatékonyabb!
Most pedig megint felveszem a műmájer díszadmin álcámat, és kiélem magam itt a fórumon!
2008. 01. 23. szerda 22:27  #3413
nos, akkor "véresen" komolyan!

teljesen egyetértek a mentális hozzáállásoddal, még ha nem is a legegészségesebb életformát választottál, de nem csodizok a felfogásodon!
ilyen világban élünk!
öntörvényesen, de mégis szabályok közé szorítva!
csak gondolj bele, hogy "a legnagyobb demokráciákban van a legnagyobb diktatúta" (ez nem politikai jellegű beszólás, hanem egy nálam sokkal okosabb magyar gondolkodó tanította, de azt nem mondom meg, hogy hol és ki smile D

tiszteletben tartom a véleményedet a fórumban betöltött szerepedről, és az abban való önálló és sajat akaratod szerinti vélemény nyilvánításodról, de TE is tartsd tiszteletben azon döntéseinket és intézkedéseinket, amit azokkal szemben alkalmazunk, akik igaztalanul bántják, fikázzák, sértegetik a fórumozótársaikat, megnehezítik, vagy akadályozzák az adminok "munkáját"!

mindenki és minden változik (szerintem Te is, legfeljebb nem akarod észrevenni), ki előnyére, ki hátrányára, csak látni kellene a fától az erdőt
ne dugd a homokba a fejedet! húzd ki, és nézz körül, meglátod, hogy viselkedésed, írásod és gondolataid normális alkalmazásával Te is az előnyödre megváltozhatsz!
lehet, hogy még jobban is fogod magad érezni a bőrődben, mint jelenleg, mert most olyan vagy, mit egy nagyon megkeseredett és boldogtalan ember!

tudom nem kell sírni a sorsod miatt, nem is engednéd, nem is az a fajta ember vagy, azt is tudom, hogy szarsz a másik ember, így az én véleményemre is (nehogy mégegyszer leírd, mert tökön szúrom magamat!), de azért egy kicsit a szíves engedelmeddel sajnállak!

azt is sajnálnám, ha nem tartanád magadat az én korábbi, és MP tanácsaihoz, mert élvezettel ugrok (mint a macska) a renitens fórumozók nicnevei közé... nyes és te leszel a "diszfórumozónk"!
(bocsi, de itt már nem tudtam megőrizni a komolyságomat, viszont a "munkámat" komolyan és következetesen végzem!)
2008. 01. 23. szerda 21:48  #3412
gonoszKismalac gonoszKismalac
Szemelyesen, holnap este Kb. 21- oratol leszek a G.G.!!! gonosz2 crazya
2008. 01. 23. szerda 21:43  #3411
gonoszKismalac gonoszKismalac
Udvozlom a diszes tarsasagot! wave
A "regiek" kozul sokan emlekethetnek ram...
De, ha nem, az sem erdekes... mf2

Komolyabbra forditva a szot.

A segitsegeteket szeretnem kerni, londoni szallas, illetve munkalehetosseggel kapcsolatban.

Szinte barmilyen megoldas erdekel, mert mar itt vagyok es a tutira beigert melobol, illetve szallasbol nem lett semmi es lassan kezdek ehen halni...

Elerhetosegem: ITT.
Irjatok az OFF-topicba, vagy privatba.

Ja az Angol nyelvtudasom jelenleg meg a perfekt nyalasban merul ki, de teljes gozzel dolgozom rajta, hogy kevesbe fontos teruleteken is hasznositani tudjam magam... (tanulom ezerrel}

Segitsegeteket elore is koszonom!

Tisztelettel: gKm. worship wave
2008. 01. 23. szerda 21:38  #3410
MmePrune MmePrune VIP Admin
én általában cippzáros vagy zárt lábbelit hordok, nem is beszélve a papucsról...mi lenne ha egyszerűen lehajolnék te meg bevágnád a farkadat? wink
/ 178