Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 14. hétfő 11:35  #3389
surdapapa surdapapa
baz+!

most komolyan gondolod, h azt hiszem valakit el lehet süllyeszteni más akarata ellenére?

osztán meg értsd má a polyént smilék nélkül is! tuttam, h viccősz Te!

tudod mily szépen repülnek a fehér macskák?
Frakk
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 01. 14. hétfő 11:30
fogjatok csak össze!
értem én, de nekem nem lehet poénkodni?
amúgy ketten is kevesek vagytok, mint a katonaságnál a vasárnapi tízórai! mf2 nyes eplus2
2008. 01. 14. hétfő 11:30  #3388
fogjatok csak össze!
értem én, de nekem nem lehet poénkodni?
amúgy ketten is kevesek vagytok, mint a katonaságnál a vasárnapi tízórai! mf2 nyes eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 08:56
nemTom sztem nem tud olvasni a sorok között! én pontosan barátságot éreztem a szavaidban! nem értem! catman sztem nem értette amit írsz!

ösmered az én preferenciáim! láthatod melyek a kedvenc topicjaim. ha Te másokat preferálsz akkor mingyá nincs az első 10ben.
2008. 01. 14. hétfő 08:56  #3387
surdapapa surdapapa
nemTom sztem nem tud olvasni a sorok között! én pontosan barátságot éreztem a szavaidban! nem értem! catman sztem nem értette amit írsz!

ösmered az én preferenciáim! láthatod melyek a kedvenc topicjaim. ha Te másokat preferálsz akkor mingyá nincs az első 10ben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2008. 01. 13. vasárnap 00:49
Tom. surdapapának minden bizonnyal megvan a magához való esze,s nem teszi.Akinek baráti jobbot nyújtanak,de válaszul kesztyűt dob a képembe:az vagy bolond,vagy kétkulacsos.(Ez utóbbit nem hinném)
Félnivaló neked lesz hétfön,pörge kis nyelvecskéjétöl. vigyor4
2008. 01. 13. vasárnap 00:49  #3386
Tom. surdapapának minden bizonnyal megvan a magához való esze,s nem teszi.Akinek baráti jobbot nyújtanak,de válaszul kesztyűt dob a képembe:az vagy bolond,vagy kétkulacsos.(Ez utóbbit nem hinném)
Félnivaló neked lesz hétfön,pörge kis nyelvecskéjétöl. vigyor4
2008. 01. 12. szombat 21:48  #3385
vigyázz hétfőn Te is kapsz a pofidba papától! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 12. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 17:53
T surdapapa.Csak egy aprócska dolog jutott eszembe.Jelölj meg 2-3 topikot amit felhoznánk arra a szintre,ami leszritaná a 10-es topról"kedvenckénket".Igy a kecske és káposzta elv érvényesülne! S a harc meg legyen kőkemény harc! violent levele
2008. 01. 12. szombat 17:53  #3384
T surdapapa.Csak egy aprócska dolog jutott eszembe.Jelölj meg 2-3 topikot amit felhoznánk arra a szintre,ami leszritaná a 10-es topról"kedvenckénket".Igy a kecske és káposzta elv érvényesülne! S a harc meg legyen kőkemény harc! violent levele
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 08:50
adandó alkalommal elnyalhatjuk a békepinát is!

nékem a macskákkal nem sok a bajom, ha olyan fogom osztán röptetem őket, de nem vagyok ám imádójuk sem!

és közlöm kannát sem utálom annyira, mint magát a jelenséget. azt, h ilyen fost a felszínen tart a média, köztük ez a világ szégyene tomcat eplus2 is!
egyébként bőven elegendő ok a macskák utálatára, h főadminunk mf2 cereti!

tom!
őszintén szólva ki a búbánatos faszomat érdekli az, h macskája van valakinek!
ezentúl beírom mondjuk a Michelle Wilde topicba, h ma reggel briós alakút szart! kb. ennyi hírértéke wót annak, h most macskája van ...
ja és a mottó majdnem lemaradt:aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!
2008. 01. 11. péntek 14:35  #3383
nézd, elmagyaráztam többször is és világosan, csak olvasnod kellene, hogy miért nem tartom offnak, ha valakinek van KÜLÖN topicja és bármilyen hírt vele kapcsolatban odaírunk!!!
ez érvényes sumira is (függetlenül attól, hogy ott volt egy versenyen, vagy nem, amúgy minden versenyere elment, mint a csapat tanácsadója v. kommentátor), aki beírta magát az autóversenyzés történelmébe, még akkor is, ha ez neked fájdalmas, vagy bántó tény is, ezért neki is volt, van és lesz helye a topicban!
aztán, ha van egy kis időd olvass léci vissza, hogy bármikor és bármiért is mikor bunkózta le becses személyedet tom nevű fórumozótársad???!!!
(mielőtt írsz, előtte gondolkozz!)
téma részemről is teljesen off, unom és elegem is van a provokatív, "csak azért is nekem van igazam" dumádból,
ha nem tetszik, vagy nem elég kielégítő ezen és korábbi válaszaim, akkor fordulj a szerkesztőséghez jogorvoslatért, de tőlem a Pápát is felkeresheted személyesen az audienciáján!

ja, és el ne feledjem: béke, barátság és PINA!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 13:26
a Te általad is elismert söfőröcskének van helye a tuningba! ha érdemi esemény történik vele! de ha ilyen hír kerül be róla, h taxisofőrt játszik, annak nem a tuning megfelelő helye, hanem a pletykalap!
/ugyanígy reagálat volna ha Hamilton jogsi elvételét wki a tuningba teszi be!/az meg kimondottan bunkóság ha egy F1-es hétvége után beteszel egy képet róla! pláne, ha nézőként sem wót ott a futamon!
haggyámá ... mé lenne bárkivel kapcsolatban hírértéke annak, h macskát tart!
tudod Te azt nagyon jól, h miért is tartottam azt bunkóságnak amikor a macsekos képet betetted!

ja és ne vádolj provokációval, ha saját magad is provokálsz!!!
aztán részemről teljesen off!
ja és el ne feledjem: PINA!!!
2008. 01. 11. péntek 14:18  #3382
surdapapa surdapapa
remélem a másik bolond elolvassa a nappaliban lévő beköszönésem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP
2008. 01. 11. péntek 13:51
Két bolond...
*csók*
2008. 01. 11. péntek 13:51  #3381
Törölt felhasználó (21812) VIP
Két bolond...
*csók*
2008. 01. 11. péntek 13:26  #3380
surdapapa surdapapa
a Te általad is elismert söfőröcskének van helye a tuningba! ha érdemi esemény történik vele! de ha ilyen hír kerül be róla, h taxisofőrt játszik, annak nem a tuning megfelelő helye, hanem a pletykalap!
/ugyanígy reagálat volna ha Hamilton jogsi elvételét wki a tuningba teszi be!/az meg kimondottan bunkóság ha egy F1-es hétvége után beteszel egy képet róla! pláne, ha nézőként sem wót ott a futamon!
haggyámá ... mé lenne bárkivel kapcsolatban hírértéke annak, h macskát tart!
tudod Te azt nagyon jól, h miért is tartottam azt bunkóságnak amikor a macsekos képet betetted!

ja és ne vádolj provokációval, ha saját magad is provokálsz!!!
aztán részemről teljesen off!
ja és el ne feledjem: PINA!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 12:02
1. akinek van külön topicja, annak bármit be lehet tenni, ami vele kapcsolatos hír, pletyka, kép, vagy infó (ezért van helye ott bármi vele kapcsolatos dolognak, akár egy könyvnek és írójának is!)
2. a pletyka topic pont azért jött létre, hogy a többi "közszereplőnek" (akinek nincs külön önálló topicja) legyen olyan helye, ahol a vele kapcsolatos bulvár hírek megjelenhessenek!
3. egy fórumban nem kell bizonyítani semmit (ez egy virtuális világ), ha akarod elhiszed, ha akarod nem, nincs nagy jelentősége, sem következménye!
4. téves felfogás, hogy egy neked nem tetsző, vagy unszimpatikus, de nemzetközikeg is elismert autóversenyzőnek nincs semmi keresni valója a tuning topicban (ez alapján a topicra se lenne szükség)!
2008. 01. 10. csütörtök 12:02  #3379
1. akinek van külön topicja, annak bármit be lehet tenni, ami vele kapcsolatos hír, pletyka, kép, vagy infó (ezért van helye ott bármi vele kapcsolatos dolognak, akár egy könyvnek és írójának is!)
2. a pletyka topic pont azért jött létre, hogy a többi "közszereplőnek" (akinek nincs külön önálló topicja) legyen olyan helye, ahol a vele kapcsolatos bulvár hírek megjelenhessenek!
3. egy fórumban nem kell bizonyítani semmit (ez egy virtuális világ), ha akarod elhiszed, ha akarod nem, nincs nagy jelentősége, sem következménye!
4. téves felfogás, hogy egy neked nem tetsző, vagy unszimpatikus, de nemzetközikeg is elismert autóversenyzőnek nincs semmi keresni valója a tuning topicban (ez alapján a topicra se lenne szükség)!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 11:46
megkért a privát levél küldője, hogy kivételesen - a tiltása miatt - tegyem be ide, hozzám írt magán levelét, íme:

"Feladó: surdapapa Dátum: 2008-01-10 11:25:54
Tárgy:
de ezt még nem olvastad:
nos akkor tisztázzunk!
az, h én kifigurázok egyes jelenségeket azt Te is tudod!
mindenkit megpróbálok egy topic ellen provokálni?
mivel?
olyan hsz-el, amit a kanna topicba a 2230ba tettem? jelezvén, h egy másik fórumozó /aki történetesen ugyanúgy nem szimpatizál a hölgyel/ a maga negatív tartalmú hsz-ével topra tette a topicot? ha ezt provokációnak veszed akkor nagyon eltéveszted a házszámot!
az pedig semmivel sem bizonyítható, h az a szép fehér cica a ringyóé lenne! de ha mégis akkor is mifenéért kell egy ilyet bárkiről is közzé tenni! annyira van ennek hírértéke, mint annak, h ma reggel surdi büdöset szart! ugyanez a helyzet sumival kapcsolatban! továbbra is állítom: semmi keresni valója a tuning topicban!!! pláne mert van pletykalapunk is!
tehát Te a macsekkel és sumi taxisofőrködésével igenis offoltad az adott topicot!
és ugyanúgy tisztességtelennek tartom a havas könyveinek a felsorolását a kanna topicban, mert ott igen csak érintőleges a téma.
persze! véleményem szerint is van létjogosultsága minden topicnak! még a kannának is! csak nem kell mondva csinált okokkal a 10 között tartani!
és ráadásul 1-2 kivételtől eltekintve én nem igazán gyúrtam arra, h kinyomjam a 10 közül. max ha láttam, h a szakadék szélén áll akkor a kisújjammal taszajtottam egyet rajta! de ilyenkor Te mindig kétkézzel kaptál utánna, h visszarántsd! mint pl. az állítólagos macskájával is!

ja és provokációval ne vádolj, mert a fentebb felsorolt esetek mindegyike provokáció volt a részedről!"
2008. 01. 10. csütörtök 11:46  #3378
megkért a privát levél küldője, hogy kivételesen - a tiltása miatt - tegyem be ide, hozzám írt magán levelét, íme:

"Feladó: surdapapa Dátum: 2008-01-10 11:25:54
Tárgy:
de ezt még nem olvastad:
nos akkor tisztázzunk!
az, h én kifigurázok egyes jelenségeket azt Te is tudod!
mindenkit megpróbálok egy topic ellen provokálni?
mivel?
olyan hsz-el, amit a kanna topicba a 2230ba tettem? jelezvén, h egy másik fórumozó /aki történetesen ugyanúgy nem szimpatizál a hölgyel/ a maga negatív tartalmú hsz-ével topra tette a topicot? ha ezt provokációnak veszed akkor nagyon eltéveszted a házszámot!
az pedig semmivel sem bizonyítható, h az a szép fehér cica a ringyóé lenne! de ha mégis akkor is mifenéért kell egy ilyet bárkiről is közzé tenni! annyira van ennek hírértéke, mint annak, h ma reggel surdi büdöset szart! ugyanez a helyzet sumival kapcsolatban! továbbra is állítom: semmi keresni valója a tuning topicban!!! pláne mert van pletykalapunk is!
tehát Te a macsekkel és sumi taxisofőrködésével igenis offoltad az adott topicot!
és ugyanúgy tisztességtelennek tartom a havas könyveinek a felsorolását a kanna topicban, mert ott igen csak érintőleges a téma.
persze! véleményem szerint is van létjogosultsága minden topicnak! még a kannának is! csak nem kell mondva csinált okokkal a 10 között tartani!
és ráadásul 1-2 kivételtől eltekintve én nem igazán gyúrtam arra, h kinyomjam a 10 közül. max ha láttam, h a szakadék szélén áll akkor a kisújjammal taszajtottam egyet rajta! de ilyenkor Te mindig kétkézzel kaptál utánna, h visszarántsd! mint pl. az állítólagos macskájával is!

ja és provokációval ne vádolj, mert a fentebb felsorolt esetek mindegyike provokáció volt a részedről!"
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 10:26
kedves surdapapa!

tisztázzunk valamit!
1. kevesebb személyeskedést vigyél hsz-be, mert egyre unalmasabb, hogy mindenkit megpróbálsz egy topic ellen provokálni, ráadásul ennek érdekében folyamatosan kötözködsz azzal az adminnal, akinek a fórum normális működésére oda kell figyelnie!
2. ha nekem nem hiszed el, hogy NEM offolom az általad nehezményezett topic működését, akkor privát levélben kérdezd meg a GG szerkesztőit, állok elibe!
3. minden topicnak van létjogosultsága, amelyikre van igény és folyamatosan írnak bele!
4. ezek a topicok ellen fellépni, felhasználókat az adott topic normális műkédésének megakadályozására bíztatni TILOS (tiltás járna érte)!
5. a topicokkal szemben különböző ellendrukker klikkeket létrehozni (NEKATO stb.) nem szabadna!
6. sokszor kihangsúlyoztuk, hogy AKINEK NEM TETSZIK EGY TÉMA, AZ NE LÁTOGASSA, keressen helyette más, kedvére való topicokat,
de a számára idegen, unszimpatikus, vagy érzelmileg és erkölcsileg neki nem tetsző topicokat nincs senkinek joga nyíltan fikázni, lejáratni, a bele író fórumozókat negatív módon beállítani, személyiségi jogaikban korlátozni, esetleg megfélelmíteni, vagy éppen provokálni!
ejnye1
2008. 01. 10. csütörtök 10:26  #3377
kedves surdapapa!

tisztázzunk valamit!
1. kevesebb személyeskedést vigyél hsz-be, mert egyre unalmasabb, hogy mindenkit megpróbálsz egy topic ellen provokálni, ráadásul ennek érdekében folyamatosan kötözködsz azzal az adminnal, akinek a fórum normális működésére oda kell figyelnie!
2. ha nekem nem hiszed el, hogy NEM offolom az általad nehezményezett topic működését, akkor privát levélben kérdezd meg a GG szerkesztőit, állok elibe!
3. minden topicnak van létjogosultsága, amelyikre van igény és folyamatosan írnak bele!
4. ezek a topicok ellen fellépni, felhasználókat az adott topic normális műkédésének megakadályozására bíztatni TILOS (tiltás járna érte)!
5. a topicokkal szemben különböző ellendrukker klikkeket létrehozni (NEKATO stb.) nem szabadna!
6. sokszor kihangsúlyoztuk, hogy AKINEK NEM TETSZIK EGY TÉMA, AZ NE LÁTOGASSA, keressen helyette más, kedvére való topicokat,
de a számára idegen, unszimpatikus, vagy érzelmileg és erkölcsileg neki nem tetsző topicokat nincs senkinek joga nyíltan fikázni, lejáratni, a bele író fórumozókat negatív módon beállítani, személyiségi jogaikban korlátozni, esetleg megfélelmíteni, vagy éppen provokálni!
ejnye1
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 08:50

nékem a macskákkal nem sok a bajom, ha olyan fogom osztán röptetem őket, de nem vagyok ám imádójuk sem!

és közlöm kannát sem utálom annyira, mint magát a jelenséget. azt, h ilyen fost a felszínen tart a média, köztük ez a világ szégyene tomcat eplus2 is!

tom!
ezentúl beírom mondjuk a Michelle Wilde topicba, h ma reggel briós alakút szart! kb. ennyi hírértéke wót annak, h most macskája van ...
ja és a mottó majdnem lemaradt:aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!
2008. 01. 10. csütörtök 08:50  #3376
surdapapa surdapapa

tom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 00:23
Nagyon" mélyen tisztelt" surdapapa.Válaszolj nekem légyszives,miután bevetted a szív gyógyszeredet:mit utálsz jobban a macskát vagy Annát.(Nem akarok a szivedbe lopozni de én -azannát-)Békepipánkat szivja meg a k-anna. vigyor2
2008. 01. 10. csütörtök 00:23  #3375
Nagyon" mélyen tisztelt" surdapapa.Válaszolj nekem légyszives,miután bevetted a szív gyógyszeredet:mit utálsz jobban a macskát vagy Annát.(Nem akarok a szivedbe lopozni de én -azannát-)Békepipánkat szivja meg a k-anna. vigyor2
2008. 01. 09. szerda 14:24  #3374
jajjj, surdi!
pont olyan off és fax vagy mint én (de ezzel sem neked és sem másnak nem mondok újat)!
- korrigálni meg valóban a hibákat kell, de én nem hibáztam (írtam, a macska kapcsolódik a topichoz, mert valóban kanna új fehér macskájáról van szó!)
- igen, wót már olyan, de nem veled szemben, mert ellened nem tudok hibázni! nyes (de majd, ha hibázok, akkor korrigálok, mert nem szégyen a tévedés, csak kellemetlen)

majd folytatom, csak elhívtak a géptől!

(MP! neked meg tomi faxa a szádba, mert poénból, vigyorogva és halkan se mondjál saját véleményt, megérzést, ill. tévedéseket, mert surdi v. f1ck0 komolyan veszik a kannaizmusomat!) eplus2

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 09. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 10:08
Te vazze!

wót már olyan, h ha elhibázol valamit azt korrigáld?

semmi keresni valója a fehér macsnak a ribanc topicjába!

és továbbra is:
aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!
2008. 01. 09. szerda 10:08  #3373
surdapapa surdapapa
Te vazze!

wót már olyan, h ha elhibázol valamit azt korrigáld?

semmi keresni valója a fehér macsnak a ribanc topicjába!

és továbbra is:
aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 19:30
na csak "mihez tartás végett":
- egy fórumban nincs határ, főleg a Te olvasatodban (senkinek nem lehet korlátozni véleményszabadságát, amennyiben azt kulturáltan, és másokat nem sértve/megbántva teszi)!
- egyébként többé-kevésbé egyetértek véleményeddel (ha visszaolvasod a nehezményezett topicot, akkor láthatod, hogy több esetben én is megkritizáltam életmódját és "könnyű vérét", ami a cikkekből is lejön, különben nem tettem volna be!)
- statisztikailag is kimutatható, hogy a legkevésbé (a legutólsó hsz-ket leszámítva, ami kannával kapcsolatos hírek voltak) sem én szoktam felhozni a topicot,
- a fehér macska valóban az Ő macsekja, ma kaptam E-mail-ben, tehát kapcsolódik a topichoz.. smile D
- a mások nézetkülönbségébe azért nem érdemes nagyon beleavatkozni, mert halkan , de csak nagyon suttogva megjegyzem, hogy általában a beleszólót szokták közösen "megverni"! (na ez csak poén) hehe
- többszőr kinyilatkoztam, hogy én is elitélem Kanna életmódját, ügyeskedéseit és hibáit, de elfogadom, mint média szereplőt, és ügyesnek tartom (amennyiben törvényes úton szerzi jövedelmét), hogy mindent és mindenkit felhasznál jó anyagi körülményeinek megteremtése érdekében. buck
2008. 01. 08. kedd 23:58  #3372
f1ck0 f1ck0
Más szót akartam helyette. Kanna tisztelő (ha pedig még tisztelő is akkor levele ...de remélem nem)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 08. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 01. 08. kedd 21:26
én meg még halkabban jegyzem meg, hogy tom igenis kannafan hehe
2008. 01. 08. kedd 21:53  #3371
izsakig izsakig
egy fórumban nincs határ...
ez oké, de van dmin, akinek tevékenyégeiből nem ez jön le.... (itt épp nem rág gondolok)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 19:30
na csak "mihez tartás végett":
- egy fórumban nincs határ, főleg a Te olvasatodban (senkinek nem lehet korlátozni véleményszabadságát, amennyiben azt kulturáltan, és másokat nem sértve/megbántva teszi)!
- egyébként többé-kevésbé egyetértek véleményeddel (ha visszaolvasod a nehezményezett topicot, akkor láthatod, hogy több esetben én is megkritizáltam életmódját és "könnyű vérét", ami a cikkekből is lejön, különben nem tettem volna be!)
- statisztikailag is kimutatható, hogy a legkevésbé (a legutólsó hsz-ket leszámítva, ami kannával kapcsolatos hírek voltak) sem én szoktam felhozni a topicot,
- a fehér macska valóban az Ő macsekja, ma kaptam E-mail-ben, tehát kapcsolódik a topichoz.. smile D
- a mások nézetkülönbségébe azért nem érdemes nagyon beleavatkozni, mert halkan , de csak nagyon suttogva megjegyzem, hogy általában a beleszólót szokták közösen "megverni"! (na ez csak poén) hehe
- többszőr kinyilatkoztam, hogy én is elitélem Kanna életmódját, ügyeskedéseit és hibáit, de elfogadom, mint média szereplőt, és ügyesnek tartom (amennyiben törvényes úton szerzi jövedelmét), hogy mindent és mindenkit felhasznál jó anyagi körülményeinek megteremtése érdekében. buck
2008. 01. 08. kedd 21:26  #3370
MmePrune MmePrune VIP Admin
én meg még halkabban jegyzem meg, hogy tom igenis kannafan hehe
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 20:28
Csak egy halk megjegyzés volt. Tudom hogy nem szép dolog mások dolgaiba beleszólni, nem is igazságot tenni akartam vagy ilyesmi. Nem is voltam sértő/bántó úgy hogy ha ott, akkor itt is van szabad vélemény nyilvánítás, pláne mert off. :P
-Tudom, hogy te sem vagy kanna fan, ezért nem bírtam megállni, hogy ne írjak smile
Ok, hogy a statisztika, de én neked szerettem volna írni, hogy ha állandóan felhozod a topicot, az olyan mintha egy KA rajongó lennél és azért népszerűsíted. Pedig te nem azért.
No de mindegy nem érdekes, mondom hogy csak sugallat volt, és különben sem félek tőletek :P

Ja meg én is kinyilatkoztam már, hogy NEM kell semmilyen tehetség, ész vagy akármi ahhoz amit anna csinál.
/ 178