Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 04. péntek 13:15  #98
anyco2 anyco2
smile
(Ez egy válasz hidlaci üzenetére (2024. 10. 04. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 09:02
Új regisztrálóként megosztom egyetlen ilyen történetem.
Ez a dolog 3-4 alkalommal is előfordult. A barátommal csak kb 15-16 évesek voltunk,de már vonzott a szex téma,de csaj meg nem volt,de ha lett is volna,úgyse akart volna szexelni. Mi viszont sokat jártunk össze,egész nyarakat töltöttünk együtt,hetente is több délutánt együtt voltunk,elvoltunk,játszottunk,fiús dolgokat csináltunk. Volt egy este,amikor egy szobában aludtunk,és beszélgetni kezdtünk a szex dolgokról. Mondtuk,hogy bármi jó lenne,hogy kipróbálhassuk. Amikor már benne voltunk rendesen a témában, elkezdett odafele nyúlkálni nekem poénból. Valahogy beindított. Majd én is neki. Neki is tetszett. Elkezdtük kicsit kézzel egymásnak csinálni,de ennyi, valamiért abbahagytuk. Majd újra nekiálltunk,de akkor megkérdeztem,hogy esetleg lenne-e kedve többhöz. Mondta,hogy persze. Úgyhogy elindultam lefelé és elkezdtem neki szájjal csinálni, közben vártam, hogy mi lesz ebből az egészből, mert ugye fura és új volt ez a dolog. Első alkalommal csak arca élvezett, és ugyan ez volt fordítva, de viszont másodjára már szájba. Nagyon finom volt a farka is,meg az egész jó volt. Ott jöttem már rá, hogy valamiért nagyon bejön a szopás. Na, harmadik alkalommal éjjel kérdeztem tőle, hogy nincs-e kedve kicsit még tovább menni. Mondta, hogy miért ne mostmár. Levettem a ruhámat, és szárazon lassan beleültem. Nyílván picit nehézkes volt, kellett idő, mire rendesen bement, de mivel már előtte néha kicsit próbálgattam a lukamat,így nem is fájt annyira. Amikor már kellőképp simán ment, rendesen megdugott,majd belém élvezett. Hihetetlen jó volt. Majd fordultunk,ugyan ez neki is,csak elsőre nem bele mentem,csak a lukára vertem rá, ezt kérte. Utolsó alkalommal már ment minden,élveztünk mindenhova,egymásba is,szájba is,volt szopás,nyalás,minden. Amúgy nagyon jó volt akkor,kicsit mintha hiányozna is,de szégyellem is magam érte. Azóta boldog heteró párkapcsolatban élünk mindketten,mindig is heterónak tituláltuk magunkat,de volt egy ilyen kitérő. Most kicsit az van bennem,mintha bi lennék,de férfire nem vágyok,csak max farokra. Ezért tetszenek nagyon a shemale-ek,akik tényleg nőiesek,csak farokkal.
Valahogy mégis kipróbálnám megint,de nem visz rá a lélek,és akkor is csak max a leírt shemale-el tudnám elképzelni.
2024. 10. 04. péntek 09:02  #97
hidlaci hidlaci VIP
Új regisztrálóként megosztom egyetlen ilyen történetem.
Ez a dolog 3-4 alkalommal is előfordult. A barátommal csak kb 15-16 évesek voltunk,de már vonzott a szex téma,de csaj meg nem volt,de ha lett is volna,úgyse akart volna szexelni. Mi viszont sokat jártunk össze,egész nyarakat töltöttünk együtt,hetente is több délutánt együtt voltunk,elvoltunk,játszottunk,fiús dolgokat csináltunk. Volt egy este,amikor egy szobában aludtunk,és beszélgetni kezdtünk a szex dolgokról. Mondtuk,hogy bármi jó lenne,hogy kipróbálhassuk. Amikor már benne voltunk rendesen a témában, elkezdett odafele nyúlkálni nekem poénból. Valahogy beindított. Majd én is neki. Neki is tetszett. Elkezdtük kicsit kézzel egymásnak csinálni,de ennyi, valamiért abbahagytuk. Majd újra nekiálltunk,de akkor megkérdeztem,hogy esetleg lenne-e kedve többhöz. Mondta,hogy persze. Úgyhogy elindultam lefelé és elkezdtem neki szájjal csinálni, közben vártam, hogy mi lesz ebből az egészből, mert ugye fura és új volt ez a dolog. Első alkalommal csak arca élvezett, és ugyan ez volt fordítva, de viszont másodjára már szájba. Nagyon finom volt a farka is,meg az egész jó volt. Ott jöttem már rá, hogy valamiért nagyon bejön a szopás. Na, harmadik alkalommal éjjel kérdeztem tőle, hogy nincs-e kedve kicsit még tovább menni. Mondta, hogy miért ne mostmár. Levettem a ruhámat, és szárazon lassan beleültem. Nyílván picit nehézkes volt, kellett idő, mire rendesen bement, de mivel már előtte néha kicsit próbálgattam a lukamat,így nem is fájt annyira. Amikor már kellőképp simán ment, rendesen megdugott,majd belém élvezett. Hihetetlen jó volt. Majd fordultunk,ugyan ez neki is,csak elsőre nem bele mentem,csak a lukára vertem rá, ezt kérte. Utolsó alkalommal már ment minden,élveztünk mindenhova,egymásba is,szájba is,volt szopás,nyalás,minden. Amúgy nagyon jó volt akkor,kicsit mintha hiányozna is,de szégyellem is magam érte. Azóta boldog heteró párkapcsolatban élünk mindketten,mindig is heterónak tituláltuk magunkat,de volt egy ilyen kitérő. Most kicsit az van bennem,mintha bi lennék,de férfire nem vágyok,csak max farokra. Ezért tetszenek nagyon a shemale-ek,akik tényleg nőiesek,csak farokkal.
Valahogy mégis kipróbálnám megint,de nem visz rá a lélek,és akkor is csak max a leírt shemale-el tudnám elképzelni.
2024. 10. 04. péntek 08:47  #96
anyco2 anyco2
ez komoly sztori, részleteznéd kicsit bővebben smile ?
(Ez egy válasz Didi64 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 11:12
Nekem volt, ráadásul egy kicsit fura volt a dolog. Egy ideig a barátom feleségét, majd később a barátomat is. A szép az volt, hogy egyik se tudott a másikról!!
2024. 09. 24. kedd 11:12  #95
Didi64 Didi64
Nekem volt, ráadásul egy kicsit fura volt a dolog. Egy ideig a barátom feleségét, majd később a barátomat is. A szép az volt, hogy egyik se tudott a másikról!!
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 05:57
kinek voltak ilyen kalandjai?
2024. 09. 24. kedd 05:57  #94
kivancsipasi999 kivancsipasi999
kinek voltak ilyen kalandjai?
2024. 09. 17. kedd 10:40  #93
Anna900 Anna900
worship
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 17. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 10:22
Anna magasan a legjobb itt. Köszönjük hogy vagy.
2024. 09. 17. kedd 10:40  #92
Anna900 Anna900
Szia! smile Neked nincs okod irigykedni, ezt te is tudod. Természetesen az ember esendő, és ezt a kellemes de főként nagyon optimális helyzetet én is kihasználtam. Néha amikor volt rá lehetőség és össze tudtunk bújni, más is történt. Ilyen viszont nagyon kevés volt, mert nagyon rizikós volt. Szóval, nem rajtam múlt.
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 10:13
Nagyon izgalas volt olvasni téged Anna, mint ahogy a legtöbb beírásodat. Máris irigy vagyok a srácra, és nálam is megfogalmazódott a kérdés, más nem történt köztetek? Ha így van, miért?
A hajgumit erekjeként őrzőm!
2024. 09. 17. kedd 10:22  #91
biboots biboots VIP
Anna magasan a legjobb itt. Köszönjük hogy vagy.
2024. 09. 17. kedd 10:13  #90
zozo6 zozo6
Nagyon izgalas volt olvasni téged Anna, mint ahogy a legtöbb beírásodat. Máris irigy vagyok a srácra, és nálam is megfogalmazódott a kérdés, más nem történt köztetek? Ha így van, miért?
A hajgumit erekjeként őrzőm!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 16:30
16 éves voltam. Volt egy hasonló korú fiú barátom akivel sokat voltam együtt. Csak barátok voltunk.
Egyszer diszkóból sétáltunk haza és nagyon be volt zsongva. Nem volt barátnője és az egyik padnál azt mondta, hogy ő már nem bírja ki és kifogja verni, úgy hogy menjek csak tovább majd jön. Azt mondtam neki, hogy maradok mert kíváncsi vagyok rá, amitől még jobban izgatott lett. Viszont a látvány akkor engem is nagyon beindított, aminek az lett a vége, hogy felajánlottam neki hogy segítek. A kezemmel kezdtem el, és a számmal fejeztem be. A történtek után a barátságunk nem változott, viszont elég sűrűn találtunk rá alkalmakat, hogy rendszeresen megismételjük. smile
2024. 09. 15. vasárnap 17:32  #89
Porthos61 Porthos61
Nem viszonozta a szivességet? Úgy illett volna.
Vagy neked nem volt rá igényed?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 16:30
16 éves voltam. Volt egy hasonló korú fiú barátom akivel sokat voltam együtt. Csak barátok voltunk.
Egyszer diszkóból sétáltunk haza és nagyon be volt zsongva. Nem volt barátnője és az egyik padnál azt mondta, hogy ő már nem bírja ki és kifogja verni, úgy hogy menjek csak tovább majd jön. Azt mondtam neki, hogy maradok mert kíváncsi vagyok rá, amitől még jobban izgatott lett. Viszont a látvány akkor engem is nagyon beindított, aminek az lett a vége, hogy felajánlottam neki hogy segítek. A kezemmel kezdtem el, és a számmal fejeztem be. A történtek után a barátságunk nem változott, viszont elég sűrűn találtunk rá alkalmakat, hogy rendszeresen megismételjük. smile
2024. 09. 15. vasárnap 16:30  #88
Anna900 Anna900
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 13:01
Annácska! Elárulsz erről többet? Mikor volt ez és hogyan kell elképzelni? Felettébb érdekes és nem utolsósorban izgalmas volna többet tudni rólad.
2024. 09. 15. vasárnap 13:01  #87
zozo6 zozo6
Annácska! Elárulsz erről többet? Mikor volt ez és hogyan kell elképzelni? Felettébb érdekes és nem utolsósorban izgalmas volna többet tudni rólad.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 21:26
Igen, egy időben rendszeresen, de az nagyon rég volt
2024. 07. 29. hétfő 04:39  #86
Porthos61 Porthos61
Csak úgy, segítettél rajta?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 21:26
2024. 07. 28. vasárnap 21:26  #85
Anna900 Anna900
2024. 02. 06. kedd 20:11  #84
Törölt felhasználó (916769)
Ahogy látom, férjem már válaszolt , de amúgy igen , előfordult már párszor.
2024. 02. 06. kedd 09:23  #83
Albert8310 Albert8310
wave worship
2024. 02. 06. kedd 09:18  #82
Törölt felhasználó (4730698)
ez így igaz smile valós smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 30. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)
2021. 06. 30. szerda 11:31
volt rá példa smile , ott ragadtunk a Zemplénben, egy hatalmas eső után, nem tudtunk lejönni a vadászházból még terepjáróval sem, hatalmas volt a sár, így ott kellett maradnunk éjszakára- és hát besikerült a dolog, mondjuk én provokáltam ki smile hatalmasat szexeltünk, kúrtunk basztunk - azért is így írtam mert volt minden, keményen finoman- mindenhogy rengeteg póz, extremitás, perverzitás smile na de ez van smile - ill volt smile
2023. 06. 03. szombat 23:58  #81
Törölt felhasználó (916769)
Akadt néhány olyan női barát , akivel így össze jártunk , akár tartósan.
2022. 07. 25. hétfő 09:14  #80
seximado73 seximado73
De csakis egészségügyi szempontból mert épp nem volt senkije. smile
2022. 07. 21. csütörtök 11:13  #79
kandurmarci kandurmarci
Én egyszer az exem legjob barátnőjével jöttem össze, már a szakításunk után. A barátnő abban a városban lakott albérletben, ahol én különbenis laktam, nem messze tőlem. Átjött egyszer kávéra és simán szex lett a befejezése. Nem részletezem, mert semmi különös nem volt. Végigcsináltuk s utána kényszeredetten mosolyogtunk. Megbeszéltük, hogy közben mindketten az exemre gondoltunk s valójában nem volt jó. Nemis volt több ilyen alkalom, pedig lehetett volna.
/ 5