kíváncsian várom már a résztvevők képeit...biztos jók lesznek megint
Gyerek, a díjak közé nem kellene 1 éves kombinált
bérletet is felajánlani?
Amúgy a lift az jármű?
Üdv. B.
bérletet is felajánlani?
Amúgy a lift az jármű?
Üdv. B.
Sziasztok!
Van itt egy válkozó szellemű buja csaj, aki a reggeli fülkés vonaton csinálna pár képet rólam / vagy rólunk /? Privátot küldj! E-mailban küldök képet.
Van itt egy válkozó szellemű buja csaj, aki a reggeli fülkés vonaton csinálna pár képet rólam / vagy rólunk /? Privátot küldj! E-mailban küldök képet.
Menj át a mufftárba,MIZSI-re!ott megtalálsz,de a privi,sem titkos:bus-manus@freemail.hu!LÉGKONDI VAN!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2007. 07. 19. csütörtök 18:46
Szia !
Kérjük adj privát email elérhetőséget, megbeszéljük!
jó volna a dupla csuklós buszon pályázat kiírása
a Csúcsidős telibuszos képekre bónuszt kéne kiírni
héjj, ki akar ilyenkor buszra szállni??! miért nem strandos verseny van? busz meg ráérne ősszel, v akár télen is...
Ha valakinek segítség kel hogy fotózzon, szóljon!
a neve mellett van egy boríték, oda klikkelj, és küldd el a prividet...ne itt offoljatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2007. 07. 19. csütörtök 18:46
Szia !
Szia !
Kérjük adj privát email elérhetőséget, megbeszéljük! (Ez egy válasz MIZSI üzenetére (2007. 07. 14. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérjük adj privát email elérhetőséget, megbeszéljük! (Ez egy válasz MIZSI üzenetére (2007. 07. 14. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 14. szombat 12:46
HALI!BUSZVEZETŐ,FELAJÁNLJA A BELSŐ TERET,VÁLLALKOZÓ FOTÓSOKNAK!NEM VICC!ÉN IS FOGOK CSINÁLNI!JÓ AZ ÖTLET!
Én feltételül szabnám, hogy kell lennie ott másnak is, nemcsak a pályázónak.
ITT MEGTALÁLSZ MINDENT, AMIT TUDNI AKARSZ A JÁRMŰRŐL, DE EDDIG NEM MERTED MEGKÉRDEZNI
(Ez egy válasz aladar15 üzenetére (2007. 07. 14. szombat 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 14. szombat 02:03
Lehet, hogy nem jől keresek, de a 9. verseny kiírását nem találom, sem a nevezési időt.
HALI!BUSZVEZETŐ,FELAJÁNLJA A BELSŐ TERET,VÁLLALKOZÓ FOTÓSOKNAK!NEM VICC!ÉN IS FOGOK CSINÁLNI!JÓ AZ ÖTLET!
Lehet, hogy nem jől keresek, de a 9. verseny kiírását nem találom, sem a nevezési időt.
bátran tudom ajánlani a Kő-Ki és Lajosmizse közt közlekedő vonatot.Napközben alig vannak rajta, Táborfalva után szinte szabad a pálya!
Akinekfényképész segítség kell szóljon bátran
Arra még várnod kell. Míg le nem zárul a nevezési hat.idő...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (81680)
2007. 07. 10. kedd 13:34
Képeket merre lehet megnézni??
Ha tömegesen közlekedsz vele akkor igen!
Mint a talicska!
Mint a talicska!
a lovas-szekér az tömegközlekedési jármű - e?
Képeket merre lehet megnézni??