Miért miket teszel hogy el ilyednek?
Én nekem hála istennek ,hogy olyan jó beszélő képeségem van (jó pofi)állitolag.....
Hogy ez jön ne a csajsziknak...
+ Állitolag sármos is vagyok, oda adó,kedves,stb ....
Eskü ilyeneket mondanak rám mindig...
JA ÉS HUMOR ZSÁK VAGYOK VALOJÁBAN MERT ÖNTÖM A HÜLYESÉGET..."ŐRŐK GYEREK" (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 27. péntek 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nekem hála istennek ,hogy olyan jó beszélő képeségem van (jó pofi)állitolag.....
Hogy ez jön ne a csajsziknak...
+ Állitolag sármos is vagyok, oda adó,kedves,stb ....
Eskü ilyeneket mondanak rám mindig...
JA ÉS HUMOR ZSÁK VAGYOK VALOJÁBAN MERT ÖNTÖM A HÜLYESÉGET..."ŐRŐK GYEREK" (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 27. péntek 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 01:59
Én a kedvességemmel,bájaimmal ;olyannyira,h. elilyednek a palik Előlem
Én a kedvességemmel,bájaimmal ;olyannyira,h. elilyednek a palik Előlem
Mond"ripook"kérlek!Te nem a női mosdó ajtaján levő bádogképpel szoktad ezt művelni.Valóban nagy hatású lehetsz,s szereted a kemény csajokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104535)
2007. 07. 26. csütörtök 12:58
én pl. úgy hódítok, hogy odaállok a csaj elé, a szemébe nézek, köszönök neki, "helló"... aztán lefejelem. A hatás garantált.
Zelli! ezt ne tedd, remélem velem ilyet nem csinálsz, igaz én nem fejelnélek le. Ekkora baromságot, ez a gyerek tényleg ripök, vagy heccelődik. Na mindegy így szép az élet. Hódítani szép kedves szavakkal, megvan ennek a módja, bár nem mindenkinél jön be, de egy tapasztalt "vadász" pár perc után megállapítja, hogy hogyan cserkéssze be a vadat. Ennek a technikáját kell elsajátítani, és olyan nő nics akit szép szavakkal nem lehet a lábáról levenni.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 18:53
Kemény fejem van, lehet, hogy te esnél hanyatt!
Meg utána úgy t...n rúgnálak, hogy az életben életet már nem lehetne a farkadba lehelni!
Ja, és ismered az őszinteség és a kedvesség szavakat! Ezek talán jobbak a hódításra!
Meg utána úgy t...n rúgnálak, hogy az életben életet már nem lehetne a farkadba lehelni!
Ja, és ismered az őszinteség és a kedvesség szavakat! Ezek talán jobbak a hódításra!
Kemény fejem van, lehet, hogy te esnél hanyatt!
Ja, és ismered az őszinteség és a kedvesség szavakat! Ezek talán jobbak a hódításra! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, és ismered az őszinteség és a kedvesség szavakat! Ezek talán jobbak a hódításra! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
én pl. úgy hódítok, hogy odaállok a csaj elé, a szemébe nézek, köszönök neki, "helló"... aztán lefejelem. A hatás garantált.
És melyik csajnak jöt be ez?
Ez egy kicsit durva modszer de ha neked igy jó... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy kicsit durva modszer de ha neked igy jó... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom ez az ujkori bunko erőszakos stilus,az én időmben virág mozi hazakisérés,lopot csók félve, sex cak maximum az eljegyzés után,ha ügyes voltál már előtte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
De abban igazad van hogy fel kéne pörgetni ezt a forumot ezért kérek szaftos részleteket is vagy bár mit...
Nem csak rajtam mulik ,hogy milyen a forum hanem rajtatok is!!!
Mint olvasátok már az elsö okos toni megjelent.
Írjatok olyanokat hogy ne tudjanak be írogatni ilyeneket!!!
Elöre is köszike.
Nem csak rajtam mulik ,hogy milyen a forum hanem rajtatok is!!!
Mint olvasátok már az elsö okos toni megjelent.
Írjatok olyanokat hogy ne tudjanak be írogatni ilyeneket!!!
Elöre is köszike.
Nem vágom hogy mi bajod de ha neked nem tetszik akor nézzél másik forum után!!!
A faszé szivod a véremet!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A faszé szivod a véremet!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 23:52
húzos topic ez is, valaki felpörgethetné, ha már az indítója nem tudja!
KisStifler #9 | ma 23:41
Na ebben igazatok van!!!
(ez nagyon kevés!)
Na ebben igazatok van!!!
(ez nagyon kevés!)
ezt is el kell dönteni. mert hosszú távú kapcsolat reményében nem érdemes megjátszani magunkat, előbb-utóbb előjön az igazi énünk. aki meg csak kefélni akar, az meg csak vegyen fel "trendi" rucit, menjen 15000ft-ért fodrászhoz, nyírja le magáról az összes létező szőrt, BMWvel érkezzen a helyszínre, tömje ki a gatyáját, ha nincs 35centis fasza, és legyen hihetetlen flegma a csajokkal, adja a laza gyereket, fizessen a picsáknak pár koktélt oszt jöhet a menet...
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 13:30
Először is tisztázd magadban, hogy párkapcsolatot akarsz komoly társsal, vagy csak dugni kell valaki, aki másnapra elfelejthet...
Két különböző kategória, más és más teendőkkel
Két különböző kategória, más és más teendőkkel
ez elég szar hozzáállás, hogy a többség mire megy rá,mit akar. egy darabig kurvára idegesített engem is,hogy ha őszinte vagyok, akkor a csajok csak egy "aranyos" kedves fiúnak tartanak(ami ugye egyenlő a balfasszal). de amint találtam olyan lányt,aki esetleg annak ellenére sem néz hülyének, hogy a férfitársaim 95%-ával ellentétben nem átbaszni és kihasználni akarom, azóta nem tud érdekelni mások véleménye.
szerintem azzal van elbaszva ez az egész "udvarlás" téma,hogy mindenki a trükköket keresi,meg azt,hogy milyennek tetesse magát a csajok/faszik előtt, ahhoz,hogy partnert tudjon szerezni. (Ez egy válasz KisStifler üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem azzal van elbaszva ez az egész "udvarlás" téma,hogy mindenki a trükköket keresi,meg azt,hogy milyennek tetesse magát a csajok/faszik előtt, ahhoz,hogy partnert tudjon szerezni. (Ez egy válasz KisStifler üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 23:46
ja igen csak ez a többség szerintem aki a lovéra megy. Na de igen vannak kivételek.
húzos topic ez is, valaki felpörgethetné, ha már az indítója nem tudja!
Na ebben igazatok van!!!
(ez nagyon kevés!)
Na ebben igazatok van!!!
(ez nagyon kevés!)
ja igen csak ez a többség szerintem aki a lovéra megy. Na de igen vannak kivételek.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 02:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 02:27
leginkább szerintem azzal, amivel a fórumozókat kiakasztom: őszinteséggel, meg hogy kicsit másképp állok a dolgokhoz,mint a többség...
Na ebben igazatok van!!!
Először is tisztázd magadban, hogy párkapcsolatot akarsz komoly társsal, vagy csak dugni kell valaki, aki másnapra elfelejthet...
Két különböző kategória, más és más teendőkkel (Ez egy válasz KisStifler üzenetére (2007. 07. 21. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Két különböző kategória, más és más teendőkkel (Ez egy válasz KisStifler üzenetére (2007. 07. 21. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 21:15
Azt tuti hogy lehet hoditani...
Igy szerintem nem csak a pasidat veszed le a lábárol hanem mindenkit .
Írj még egy kicsit többet magadrol...
De szerintem a pasik 80%-a nem csak a külsőre megy...
Az egy dolog hogy te megszolaltál de hogy és miröl?
leginkább szerintem azzal, amivel a fórumozókat kiakasztom: őszinteséggel, meg hogy kicsit másképp állok a dolgokhoz,mint a többség...
(Ez egy válasz KisStifler üzenetére (2007. 07. 10. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 14:48
Mivel tudod, vagy tudtad le venni a lábáról a ( pasidat vagy a csajodat ).
Azt tuti hogy lehet hoditani...
(Ez egy válasz Adnohvtx üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Adnohvtx üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ezzel a rucival lehet is hódítani.
fekete mini, mély dekoltázzsal, fenékig nyitott hátsó résszel
(Ez egy válasz KisStifler üzenetére (2007. 07. 14. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)