Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 07. 18. szerda 16:16  #77
Törölt felhasználó (729)
De hát azt írja, a lelki megközelítés náluk teljesen rendben van!
Olvass vissza! Vagy én tévedek?!

A kérdéseddel viszont abszolút egyetértek, én is olvastad az
anál témában a hozzászólását és nekem is szemet szúrt, ami
neked!
Hogy van ez, Dr.Senki2?!
Téged viszont nem irigyellek, Pongrác úr!
2007. 07. 18. szerda 16:14  #76
Törölt felhasználó (729)
Persze, de legalább ötleteket, tippeket, felvetéseket adhatunk neki,
aztán ô majd eldönti, mihez kezd velük...
Gondolom, ezért tette fel a kérdést.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 07. 18. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 15:40
Nyilván a "megoldás" nem itt a fórumon kerül napvilágra, énis csak amiatt írT-A-M, hogy Tudja, nincs egyedül ilyen jellegű problémával.
2007. 07. 18. szerda 15:52  #75
f1ck0 f1ck0
Csakugyan! wink
Azt hittem töröltétek a hsz-emet nyes

Értem csak nekem még reggel volt mikor kérdeztem és én hülye azt hittem,hogy már régi topic........

(Ezt kitörölheted...semmit nembírok a témához szólni)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 07. 18. szerda 14:59
és hogy talán mégis csak nekem van "kivételesen" IGAZAM, nem is bizonyíthatná jobban, mint az utóbbi órákban való sok hozzászólás! nyes smile
2007. 07. 18. szerda 15:40  #74
T-A-M T-A-M
Nyilván a "megoldás" nem itt a fórumon kerül napvilágra, énis csak amiatt írT-A-M, hogy Tudja, nincs egyedül ilyen jellegű problémával.
2007. 07. 18. szerda 15:39  #73
Törölt felhasználó (729)
Tényleg, és az, hogy kicsit finoman féltékennyé tedd, nem
működne esetleg?!
Még egy kérdés: nem lehet, hogy van valakije?!
Szerintem ezek lehetnek annak a tünetei simán.
Talán ha nem is konkrétan van valakije, hanem valaki tetszik
neki, valakihez vonzódik, csak talán magának se nagyon meri
bevallani, mert nem akar Téged megcsalni. Vagy valaki udvarol
neki. Viszont rá gondol, ôt kívánja a teste-lelke, ezért neked
csak odaadja magát, hogy ne érhesse szó a ház elejét... Ebbôl
jöhet a nem túl minôségi 2-es-3-as pontszám. confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2007. 07. 18. szerda 15:16
Én is köszönöm tom a névváltást, tényleg jót tett, de az is, hogy itt van T-A-M.

Úgy látszik közös a sorsunk. Én is MSN-en szoktam megdumálni a problémáimat egy másik csajszikával, mert az enyémmel nem lehet. Lassan már beszélni sem tudunk egyméssal.
Milyen volt régen? Mikor még suliba járt, alig vártuk, hogy találkozzunk, huss haza, és durr bele. Nem volt gond, ha menstruált, nekem most sem lenne, de ő szinte hallani sem akar róla.
Korábban nem zavarta a ciklus. Most nincs jól, ha menstruál, nincs jól középidőben, egyébként fáradt,és lehet sok a szám, amit írta, de a minőségre 10-es skálából 2-3-as lenne adható.

Fogamzásgátló tudott dolog, hogy csökkenti a vágyat, hisze(!) női hormont tartalmaz, és ezzel még jobban elnyomja azt a férfi hormont, ami a szexuális vágyért felel.

Nyitott házasság: már javasoltam én is neki, de akkor vége lenne, bár nem mondom, hogy nem csaltam meg, ezt tudja is. Ennek okai kitalálhatók.

2007. 07. 18. szerda 15:37  #72
MmePrune MmePrune VIP Admin
azért ezek sajnos nagyon kevés infok, amiket így megtudunk...éppen ezért nem is fog tökéletes javaslat születni...
mert jó lenne tudni a feleséged szemszögéből is, hogy mi a gond...ha a neveltetése, hozzáállása eleve szemérmesebb, akkor hiába is próbálkozol segédeszközökkel, mélyen szántó beszélgetésekkel, mert nem fog igent mondani rá, sem megnyílni...hasznos lenne egy beszélgetés egy olyan barátnővel, aki a feleségeddel nagyon jó viszonyban van, de ha a fent leírtak érvényesek, akkor valószínűleg vele sem osztja meg a titkait szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is köszönöm tom a névváltást, tényleg jót tett, de az is, hogy itt van T-A-M.

Úgy látszik közös a sorsunk. Én is MSN-en szoktam megdumálni a problémáimat egy másik csajszikával, mert az enyémmel nem lehet. Lassan már beszélni sem tudunk egyméssal.
Milyen volt régen? Mikor még suliba járt, alig vártuk, hogy találkozzunk, huss haza, és durr bele. Nem volt gond, ha menstruált, nekem most sem lenne, de ő szinte hallani sem akar róla.
Korábban nem zavarta a ciklus. Most nincs jól, ha menstruál, nincs jól középidőben, egyébként fáradt,és lehet sok a szám, amit írta, de a minőségre 10-es skálából 2-3-as lenne adható.

Fogamzásgátló tudott dolog, hogy csökkenti a vágyat, hisze(!) női hormont tartalmaz, és ezzel még jobban elnyomja azt a férfi hormont, ami a szexuális vágyért felel.

Nyitott házasság: már javasoltam én is neki, de akkor vége lenne, bár nem mondom, hogy nem csaltam meg, ezt tudja is. Ennek okai kitalálhatók.

2007. 07. 18. szerda 15:30  #71
T-A-M T-A-M
Egy hatalmas különbség akkor van közünk, én nem csaltam meg.
A nyitott házasságot nem tartom jó dolognak...de ki tudja, hátha egy külső kapcsolat meghozná neki is az "étvágyát", bár nagy remény nem lenne utána a folytatásnak (mint említettem monogám vagyok) , ha már más lenne helyette, akkor ő nem kellene, mert az aktuális páromat nem csalnám meg...azaz akkor már bukná a kapcsolatunk...

2007. 07. 18. szerda 15:16  #70

2007. 07. 18. szerda 15:07  #69
Törölt felhasználó (729)
Isten-király vagy, TOM! worship
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 14:59
és hogy talán mégis csak nekem van "kivételesen" IGAZAM, nem is bizonyíthatná jobban, mint az utóbbi órákban való sok hozzászólás! nyes smile
2007. 07. 18. szerda 14:59  #68
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 09:41
Tom, és ezt most miért kellett?
2007. 07. 18. szerda 14:49  #67
T-A-M T-A-M
jajj jajj bizony...
Az a baj, hogy az évek során rengeteget javult, ám mindeközben én pedig "romlotT-A-M", mert amíg ő apró lépésekkel Haladt előre, és nagy léptekkel hátra, ugyanis a türelmem elfogyott, ami sajnos szintén "neki köszönhető".
Felvetettem már a szakember kérdést, de hallani sem akar róla..."szerinte ő nem beteg, neki jó így, ennyi elég"...
15 év alatt rengeteg dologgal próbálkozT-A-M, közük a "bűntudattal" is, és ideig órűig némely dolog sikeres is volt, ám rövid idő alatt minden a "régi" lett. Pedig én igyekszem nem unalmassá tenni a napjainkat.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 14:40
jajj jajjj

csak az a baj, h egyszer csak ki fog belőled törni! mint belőlem is kitört!

de ha már törés: a hallgatását fel kell valahogy törni, mert ennek oka van.
ha máshogy nem a Sárlott által javasolt szexualpszichológus. de hát az ilyen esetekben vszínű erre se lesz hajlandó.

talán a bűntudatját kéne felébreszetened! confused

na de most mennem kell! wave

holnap folyt köv ...
2007. 07. 18. szerda 14:40  #66
surdapapa surdapapa
jajj jajjj

csak az a baj, h egyszer csak ki fog belőled törni! mint belőlem is kitört!

de ha már törés: a hallgatását fel kell valahogy törni, mert ennek oka van.
ha máshogy nem a Sárlott által javasolt szexualpszichológus. de hát az ilyen esetekben vszínű erre se lesz hajlandó.

talán a bűntudatját kéne felébreszetened! confused

na de most mennem kell! wave

holnap folyt köv ...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 14:36
Ez érdekes dolog, de oda-vissza így van.
Én azért chat-elek, mert itt sokakkal tudok beszélni a problémákról, értelmesen. Sajnos a nejemmel nem nagyon lehet "kényes" témákról beszélni. Nem is hibáztatom emiatt (inkább a családja lehet az oka, nem fejtem ki részletesen, mert túl hosszú lenne). Vannak sokan (ismerősök), akik tudják, mindent megadok Neki (szeretet, tiszteletet, kényeztetést, dícséretet, figyelmességet), tehát általam igazán Érezheti a Nőisességét.
Épp nekem volt (van) szinte folyamatosan szükségem az Általad bemutatott formában "lelki társra", mert (minthogy a topic nyitója is kifejtette) ez leginkább lelkileg viseli meg az embert. Nem kívánom megcsalni Őt, ugyanis erősen monogám vagyok, ráadásul nem fér bele az értékrendembe sem. Van 3 lánykánk, akik mindennél fontosabbak, és nem akarok nagy szavakat használni, de inkább én szenvedek, mint ők egy esetleges válás miatt. (egyenlőre a közünk lévő problémát kívűlről senki sem látja)
2007. 07. 18. szerda 14:36  #65
T-A-M T-A-M
Ez érdekes dolog, de oda-vissza így van.
Én azért chat-elek, mert itt sokakkal tudok beszélni a problémákról, értelmesen. Sajnos a nejemmel nem nagyon lehet "kényes" témákról beszélni. Nem is hibáztatom emiatt (inkább a családja lehet az oka, nem fejtem ki részletesen, mert túl hosszú lenne). Vannak sokan (ismerősök), akik tudják, mindent megadok Neki (szeretet, tiszteletet, kényeztetést, dícséretet, figyelmességet), tehát általam igazán Érezheti a Nőisességét.
Épp nekem volt (van) szinte folyamatosan szükségem az Általad bemutatott formában "lelki társra", mert (minthogy a topic nyitója is kifejtette) ez leginkább lelkileg viseli meg az embert. Nem kívánom megcsalni Őt, ugyanis erősen monogám vagyok, ráadásul nem fér bele az értékrendembe sem. Van 3 lánykánk, akik mindennél fontosabbak, és nem akarok nagy szavakat használni, de inkább én szenvedek, mint ők egy esetleges válás miatt. (egyenlőre a közünk lévő problémát kívűlről senki sem látja)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 14:24
valamelyik nap beszélgettem egy régebbi barátnőmmel...11 éve van együtt a férjével, és gyerekük is van, sokszor haza megy és nincs miről beszélgetni...van egy pasi, akivel nincs szexuális kapcsolata, inkább afféle baráti viszony van közöttük, beszélgetni szoktak, kávézgatni, bókolgatnak egymásnak...de nagyon-nagyon szüksége van erre, mert olyanokat kap ettől a pasitól, amitől "újra" nőnek érzi magát (kihangsúlyozom: NINCS SZEX!)...
ööö...izéééé...evvel azt akartam megerősíteni, hogy sokszor nem a szex oldaláról kell megfogni a dolgokat...és itt jön a képbe amit pongrác leírt a 35ösben...szerintem az egy nagyon fontos gondolat volt smile

a nők alapvetően másképpen működnek, egészen más motiválja őket a szexben smile
2007. 07. 18. szerda 14:30  #64
T-A-M T-A-M
Jó kérdés.
Talán mert szerettem...mert azt hittem változni fog idővel...mert terhes lett...mert fiatal volT-A-M és "hagyT-A-M magam behúzni a csőbe"...és a legfőbb, akkor volt türelmem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2007. 07. 18. szerda 14:22
Bocs a látszólag durva kérdésért:
Akkor miért vetted feleségül?
Ha már az elejétôl fogva ilyen volt és már akkor is „kevés" volt
Neked?!
2007. 07. 18. szerda 14:24  #63
valamelyik nap beszélgettem egy régebbi barátnőmmel...11 éve van együtt a férjével, és gyerekük is van, sokszor haza megy és nincs miről beszélgetni...van egy pasi, akivel nincs szexuális kapcsolata, inkább afféle baráti viszony van közöttük, beszélgetni szoktak, kávézgatni, bókolgatnak egymásnak...de nagyon-nagyon szüksége van erre, mert olyanokat kap ettől a pasitól, amitől "újra" nőnek érzi magát (kihangsúlyozom: NINCS SZEX!)...
ööö...izéééé...evvel azt akartam megerősíteni, hogy sokszor nem a szex oldaláról kell megfogni a dolgokat...és itt jön a képbe amit pongrác leírt a 35ösben...szerintem az egy nagyon fontos gondolat volt smile

a nők alapvetően másképpen működnek, egészen más motiválja őket a szexben smile
2007. 07. 18. szerda 14:22  #62
Törölt felhasználó (729)
Bocs a látszólag durva kérdésért:
Akkor miért vetted feleségül?
Ha már az elejétôl fogva ilyen volt és már akkor is „kevés" volt
Neked?!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 14:17
ŐŐŐ bocs, ha off-antotT-A-M :P

Azért...: a Legényanya:P

De hogy megpróbáljak a témához hű maradni..
Az én nejem sajnos a kezdetektől ilyen volt, tehát, sajnos nem "én váltotT-A-M ki Belőle", és próbálT-A-M előhozni az okát (mert biztosan van) de nem nyílik meg.
A maszti Nála kizárt...eémondása szerint soha nem csinálta (sajnos el is hiszem), és én sem tudom rávenni, hogy jobban megismerje a saját tesét. Valszeg fiatalon érhette valami trauma, de ezidáig nem volt hajlanó megosztani velem, így segíteni sem tudok. Nálam az a helyzet, hogy 15 éve vagyunk együtt, és azóta nyüglődöm vele...
Sokat javult, de nekem fogyott el a türelmem...
2007. 07. 18. szerda 14:19  #61
Törölt felhasználó (21812)
Talán ideje felkeresnetek egy szexuálpszichológust, mert ez így nagyon nem oké...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 14:17

Az én nejem sajnos a kezdetektől ilyen volt, tehát, sajnos nem "én váltotT-A-M ki Belőle", és próbálT-A-M előhozni az okát (mert biztosan van) de nem nyílik meg.
A maszti Nála kizárt...eémondása szerint soha nem csinálta (sajnos el is hiszem), és én sem tudom rávenni, hogy jobban megismerje a saját tesét. Valszeg fiatalon érhette valami trauma, de ezidáig nem volt hajlanó megosztani velem, így segíteni sem tudok. Nálam az a helyzet, hogy 15 éve vagyunk együtt, és azóta nyüglődöm vele...
2007. 07. 18. szerda 14:17  #60
T-A-M T-A-M

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 14:01
nos akkor off:
"Béláim gondolkodjunk" /melyik filmből való?/

de drága vörös tünemény /Moncy/ Neked a mieinkhez képest friss a kapcsolatod. a lotyókámnak igaza van ebben: "Hát, tizenakárhány év után nekem azért ez már nem megy így..."
sztem ritka az olyan kapcsolat ahol a vágy csökkenése ne legyen természetes /ennyi idő után/.
lehet nálunk az új helyzet teremtette az újdonság varázsát?!!!

ja és, h Sárlottomnak ismét igazat adjak: Moncy sztem is nimfomán vagy!
2007. 07. 18. szerda 14:01  #59
surdapapa surdapapa
nos akkor off:
"Béláim gondolkodjunk" /melyik filmből való?/

de drága vörös tünemény /Moncy/ Neked a mieinkhez képest friss a kapcsolatod. a lotyókámnak igaza van ebben: "Hát, tizenakárhány év után nekem azért ez már nem megy így..."
sztem ritka az olyan kapcsolat ahol a vágy csökkenése ne legyen természetes /ennyi idő után/.
lehet nálunk az új helyzet teremtette az újdonság varázsát?!!!

ja és, h Sárlottomnak ismét igazat adjak: Moncy sztem is nimfomán vagy!
2007. 07. 18. szerda 13:48  #58
T-A-M T-A-M
Szia Drága!

Biztos, hogy nem köll egy másik Bééééla? nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 18. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 13:31
Hát fiatalok...

Nekem aztán teljesen mind1 h. szedek bogyót vagy nem...
A libidóm már akkor az égbe kúszik ha már csak meglátom a drágaszágom wink
Továbbmegyek... ha megszólal a 12. szinfónia...

Most akkor nimfomán vagyok? wow1 nyes nyes
/ 7