Holnap vagy a holnapután estéjére keresek potens partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt!
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Holnap, holnapután és csütörtöki nap valamelyik estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Persze ha van olyan itt!
Sziasztok, mi mar tobbszor voltunk harmasban imad a felesegem massal dugni... Igy egy olyat szeretnek most hogy mintha valaki a baratom lenne es picir lejonne hozzank beszelgetnj akar iszogatni, es egy picit kettesbe hagynam oket a felesegemmel...tudom hogy benne lenne ... Akinek van ehez kedve az irjon.. Ha nagy az intimed elony! Legy jóképű! Es ne mackos alkat.. smile
Sziasztok!Valakit véletlenül "bejelentettem,hogy profi hirdető.Vissza tudom vonni valahogy?
Ma estére keresek S.O.S-be partnert, mert csak ma van lehetőségem, de kizárólag az adatlapomba írtak alapján!Olvasd is el!
Ma estére keresek S.O.S-be partnert, mert csak ma van lehetőségem, de kizárólag az adatlapomba írtak alapján!
Sziasztok!
Kifejezetten cyberszex a célom. Szívesen írok történeteket valós szexuális eseményekről, de fantáziálni is nagyon szeretek. Olyan hölgyeket és párokat keresek, akikkel közösen fantáziálhatnánk. De ha csak szexuális beszélgetésre vágyik bárki is, nyugodtan írhattok!
OB
Kifejezetten cyberszex a célom. Szívesen írok történeteket valós szexuális eseményekről, de fantáziálni is nagyon szeretek. Olyan hölgyeket és párokat keresek, akikkel közösen fantáziálhatnánk. De ha csak szexuális beszélgetésre vágyik bárki is, nyugodtan írhattok!
OB
Ma vagy holnap estére keresek partnert ,kizárólag az adatlapomba írtak alapján!Privibe írj!
Sziasztok!Hetero puncimániás hokizást kedvelő urat srácot keresek akivel közösen hokiznánk volt barátnőm amatőr szexfilmjére,helyem van,vidékinek szállást is biztosítok.Csak korrekt valóban ráérő esti szabad idővel rendelkezők írjanak!PESTMEGYE!Fiatal igényes srác vagyok.Elérhetőséget írj!
most délelőtt cumiznék lajosmizsén le is nyelem :P
Helló hölgyek
Csaak MA Black friday!
Pesten 1* Jössz-talizunk,éés 2 Orál élvezetbe lesz RÉszünk Is
Csaak MA Black friday!
Pesten 1* Jössz-talizunk,éés 2 Orál élvezetbe lesz RÉszünk Is
szerdán délelőtti órákban Lajosmizsén cumiznék, popsit nyalnék, hely van
spermát nyelem
spermát nyelem
!Kíváncsi hetero urat srácot keresek aki megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Csak esténként érek rá.
Komolytalanok,ígérgetők NE írjanak!Fiatal igényes srác vagyok!Pestmegye!
Komolytalanok,ígérgetők NE írjanak!Fiatal igényes srác vagyok!Pestmegye!
AZt Nem lehetne VÉgre MEgoldani,Hogy a sok Ostoba pali NEE Nőnek jelölje Magát!!!!!!!! gun
mert Hiába állítod bee,minden 3-ik PASI!!! szomoru1
CSINÁLJATOK Már valamit ,ezekkel,vaagy törljétek őket FIGYelmeztetés Után,ha nem VÁLTOZtatja MEG
mert Hiába állítod bee,minden 3-ik PASI!!! szomoru1
CSINÁLJATOK Már valamit ,ezekkel,vaagy törljétek őket FIGYelmeztetés Után,ha nem VÁLTOZtatja MEG
Hello!Szívesen látnék vendégül normális jófej,puncimániás hetero fiút,urat,aki szívesen hokizna velem volt barátnőm amatőr szexfilmjére.Csak akkor írj ha tényleg szeretnél is eljönni,helyem van esténként Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Köszönöm!
Ha valakit izgatna ha a felesége használt, puncis bugyijára spriccelek egy nagy adagot amitől videó is készül, kérem keressen meg privátban
Sziasztok! Most hétvégén biszex LÁNY BULIT SZERETNÉK TARTANI, kaja, pia , Jakuzzi .. alvás biztosítva ! Egyeztetés , videó hívás után él a dolog ! Puszi
most vasárnap reggel 8-tól, cumiznék és segget nyalnék Lajosmizsén
helyem van, kb egy órahosszára, számba élvezhetsz, és ha úgy alakul lehet meg is dughatsz
helyem van, kb egy órahosszára, számba élvezhetsz, és ha úgy alakul lehet meg is dughatsz
Sziasztok! 21 éves fiú vagyok, magas, vékony, ápolt, tiszta , Meleg vagy bi sráccal ismerkednék (alkalmi sexekre vagy találkozókra.) ÉRD és környékén, ha van helyed vagy szabadban...stb. Írj bátra 25 és az alatti évesek keressenek és legyél ápolt a többi. sandorka1103@gmail.com