Biszex duci pasi keres szexpartnert (szexpartnereket), kortól és nemtől függetlenül. Szeged és környéke!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
alkalmi sexpartnert keresek Sárvár Bük Szombathely környékén csak csajok pls <3 skype takiromi07
Sziasztok!
Magas barna hajú, fiatal srác vagyok 13/5 intimmel (első análra tökéletes . Ismerkednék lányokkal és párokkal. Normál szex, anál, ketten egy lyukban voyeur/kukkolás,nudi, szex ruhában izgatnak többek között. Pár plusz kiló nem akadály, sőt... Utazom vagy fogadok diszkrét helyen.Borsod és a környékbeli megyék, Budapest
Magas barna hajú, fiatal srác vagyok 13/5 intimmel (első análra tökéletes . Ismerkednék lányokkal és párokkal. Normál szex, anál, ketten egy lyukban voyeur/kukkolás,nudi, szex ruhában izgatnak többek között. Pár plusz kiló nem akadály, sőt... Utazom vagy fogadok diszkrét helyen.Borsod és a környékbeli megyék, Budapest
Sziasztok.38 éves normális hetero pasi vagyok.a Hétfői napon egy normális Nőt masszázsban részesítenék.szimpátia alapon...ujfiju@gmail.com
Hali! Videózást vállalok, teljesen diszkréten. Bármi érdekel, amíg élvezed és nem árt másnak.
egy lányt/hölgyet keresünk harmadiknak mindkettőnk rörömére. Nincs konkrét időpont. (N29/F32)
Sziasztok.
Párt keresünk 4-es játékokhoz...
A többi priviben... (Kamusok kimél... Minket. )
Párt keresünk 4-es játékokhoz...
A többi priviben... (Kamusok kimél... Minket. )
Esztergom és környékről aki ismerkedne? Írjon levelet
Bi vékony srác vagyok.
Bi vékony srác vagyok.
Sziasztok ma reggel esetleg nemlenne kedve valakinek egy közös kalandhoz Bp-en? Én egy teljesen kezdö nagyon kiváncsi fiu vagyok smile ! Csak akinek helye van! Kor nemszámit!
Sziasztok.A hétvégére keresek bi pasit Veszprém környékén.kezdő vagyok.írjatok privit!!
Sziasztok!
Hetero pasiként kíváncsi hölgyeket párokat férfiakat keresek ! Hetero alapon keresek olyan pasikat akár idősebb férfiakat akik megkóstolnák kipróbálnák a spermámat , hetero alapon kizárólag előtted verem ki egy pohárba amit azután megkóstolhatsz ! Ápolt egészséges nem italozó dohányzó átlagos méretű borotvált 40es pasi vagyok , spermám igényes szép hó fehér sűrű ! Írj kérdezz bátran , mindenkinek válaszolok ! Privátban tel számot adok amin érdeklődhetsz ..egész napos elérhetőség !
Hetero pasiként kíváncsi hölgyeket párokat férfiakat keresek ! Hetero alapon keresek olyan pasikat akár idősebb férfiakat akik megkóstolnák kipróbálnák a spermámat , hetero alapon kizárólag előtted verem ki egy pohárba amit azután megkóstolhatsz ! Ápolt egészséges nem italozó dohányzó átlagos méretű borotvált 40es pasi vagyok , spermám igényes szép hó fehér sűrű ! Írj kérdezz bátran , mindenkinek válaszolok ! Privátban tel számot adok amin érdeklődhetsz ..egész napos elérhetőség !
Sziasztok én egy Bajai 23 éves lány vagyok biszexuális van párom! Olyan lányt keresek aki szivesen bennelenne hosszútávú kapcsolatban velem! ( nem 3ast szeretnénk csak én magamnak keresek egy férfiak nélkül) akit érdekel irjon!! molnar.klaudia.022@gmail.com
Valaki kozos faszveres?skype nevem:Niko23
Boldog Új Évet minden G.G. tagnak !
'17- ben is sok jó esélyt kapnak.
Akik csak kamuk, irkálnak, legyen nekik maszlag...
Akik szeretik is csinálni, azok pedig .......k !
'17- ben is sok jó esélyt kapnak.
Akik csak kamuk, irkálnak, legyen nekik maszlag...
Akik szeretik is csinálni, azok pedig .......k !
kinek kurhatom a feleségét?fotozz videózz! 40 éves pasi kaposvár. utazni tudok helyem van!
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket..
Sziasztok! bi párt,hölgyet esetleg nagy méretű urat keresünk ma estére vágyaink megvalósításához! Telt alkat,nagy fenék,nagy cici,nagy farok előny!!kor nem lényeg Borotváltak legyetek! helyünk van
Sziasztok Klaudia vagyok egy Bajai lány, és szívesen beszélgetnék, ismerkednék olyan lánnyal aki a közelben lakik! irjatok molnar.klaudia.022@gmail.com
Tele kíváncsisággal keressük bi lány partnerünket! Ha benne vagy kérlek jelentkezz! F/36 - L/21
Nem vagyok egy "Mikes Kelemen" csak fel akarom hozni egy kicsit a "NÍVÓT" ! Terjed a "ki honnan származik" és "mijjen műveltt" duma... NEM IDE VALÓ ! Intelligenciát nem árulnak. Vagy van - vagy nincs... Átlagos embert 14 éves koráig lehet NEVELNI. Utána már csak "csiszolni" lehet. Élje ki mindenki a vágyait, de MÁSIK ÖRÖMÉRE, és SENKI KÁRÁRA !! Serch gut ???