Mick Jagger-t kerdeztek meg egy interju alkalmaval,miert nincs szüksege,mint a többi sztarnak plasztikai szepsegoperaciora ?
-Azt felelte..azert mert minden nap megiszik egy üveg whiskyt,es masnap a pofija el van dagadva az alkoholtol,de annyira hogy rancai is ki vannak simulva... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek Rajta látszik,hogy 56 éves?
(Sting)
-Azt felelte..azert mert minden nap megiszik egy üveg whiskyt,es masnap a pofija el van dagadva az alkoholtol,de annyira hogy rancai is ki vannak simulva... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 10. 10. szerda 09:11
(Sting)
Szerintem nem! Sok 40-es megirigyelhetné!
Jobban néz ki, mint a Police-os korszakában! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Sting)
Jobban néz ki, mint a Police-os korszakában! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 10. 10. szerda 09:11
(Sting)
(Sting)
csak az akkori Playboynak vetközött le...filmröl nem tudok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)
2007. 10. 01. hétfő 08:09
Szerintem ő nagyon szép volt fiatal korában. Egyszer azt hallottam, hogy neki voltak szexfilmjei Németországban. Ez igaz?
Ez a nő mindig és mindenkor GYÖNYÖRŰ!!!
49 évesen is hordoz valami kislányos bájt, könnyed, légies szépséget. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 05. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
49 évesen is hordoz valami kislányos bájt, könnyed, légies szépséget. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 05. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2007. 10. 05. péntek 08:54
Michelle Pfeiffer 49 éves
Michelle Pfeiffer 49 éves
Susan Sarandon:
Ejh, ez lemaradt pedig ez az egyik legfrisseb képei közül való.
Két nagyon nagy kedvencem akik már a negyvenesek táborát gazdagítják, annak elenére hoyg sok 20-as 30-as büszkén villogna velük.
Althea Rae Duhinio Janairo közismertebb nevén Tia Carrere (40)
Althea Rae Duhinio Janairo közismertebb nevén Tia Carrere (40)
...és
Sandra Anette Bullock (43)
Sandra Anette Bullock (43)
Szerintem ő nagyon szép volt fiatal korában. Egyszer azt hallottam, hogy neki voltak szexfilmjei Németországban. Ez igaz?
Na, akkor gratula a nyereményhez! Nem is tudtam, hogy tom ilyen adakozós fajta... De mindig van új a nap alatt!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 30. vasárnap 17:59
BaraTom adta ajandekba.... ,oriasi lelke van,ezert hiresseg ö is a 40-en felett. De fotot nem teszek be rola,mert megharagszik...(habar lenne egy par idevalo... )
BaraTom adta ajandekba.... ,oriasi lelke van,ezert hiresseg ö is a 40-en felett. De fotot nem teszek be rola,mert megharagszik...(habar lenne egy par idevalo... )
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 30. vasárnap 17:33
Naaaa miafene, VIP lettél??? Na, ezt is megértük...
Naaaa miafene, VIP lettél??? Na, ezt is megértük...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Te carol01,egy kicsit jomagad is igyekezz,ha mar megnyitottad a topicot !
Ja, és a Frida Oscarra volt jelölve!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 20:21
Jó-jó, Te kis margareta.
Ízlések és pofonok! Ahogy itt a fórumon mondjuk!
Nagyon szépen játszotta el a bajszos festőnő szerepét! Némi tapasztalatom van a színészetről, de ez nem iskolafüggő. Már most mondom, hogy bármilyen szerepben, de most márciusban Penelotyo Krúz Oscart kap,. Mert már régóta vár rá. Pedig Aldomovár filmjeit még szeretném is. Na, majd akkor néztek, amikor Én megyek az Oscar-ért! Nincs semmi kizárva! Forgatókönyvíróm, és dramaturgom már van!
Nagyon szépen játszotta el a bajszos festőnő szerepét! Némi tapasztalatom van a színészetről, de ez nem iskolafüggő. Már most mondom, hogy bármilyen szerepben, de most márciusban Penelotyo Krúz Oscart kap,. Mert már régóta vár rá. Pedig Aldomovár filmjeit még szeretném is. Na, majd akkor néztek, amikor Én megyek az Oscar-ért! Nincs semmi kizárva! Forgatókönyvíróm, és dramaturgom már van!
Jó-jó, Te kis margareta.
Nagyon szépen játszotta el a bajszos festőnő szerepét! Némi tapasztalatom van a színészetről, de ez nem iskolafüggő. Már most mondom, hogy bármilyen szerepben, de most márciusban Penelotyo Krúz Oscart kap,. Mert már régóta vár rá. Pedig Aldomovár filmjeit még szeretném is. Na, majd akkor néztek, amikor Én megyek az Oscar-ért! Nincs semmi kizárva! Forgatókönyvíróm, és dramaturgom már van! (Ez egy válasz Daisy65 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szépen játszotta el a bajszos festőnő szerepét! Némi tapasztalatom van a színészetről, de ez nem iskolafüggő. Már most mondom, hogy bármilyen szerepben, de most márciusban Penelotyo Krúz Oscart kap,. Mert már régóta vár rá. Pedig Aldomovár filmjeit még szeretném is. Na, majd akkor néztek, amikor Én megyek az Oscar-ért! Nincs semmi kizárva! Forgatókönyvíróm, és dramaturgom már van! (Ez egy válasz Daisy65 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 20:11
És,kitérdekel hogy mi a neve a gyereknek.A Frida pedig, még az oskár közelében sem jár!
És,kitérdekel hogy mi a neve a gyereknek.A Frida pedig, még az oskár közelében sem jár!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 17:05
És pontosan Valentina Paloma Pinault a neve a babának, fonetikusan "pino". A mexikói minibombázó és egy francia üzletember közös gyermeke.(A pasasnak már van 2 gyermeke korábbi kapcsolataiból.) Szeretem Salmát, kár, hogy a Frida-ért nem kapta meg az Oscart!