ahogy elnézlek néhol még mindig látszanak a nyomai!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 11. péntek 11:00
egyszer volt egy barátnőm, aki nekem adta az első csókját... ahogy szépen kezdett kialakulni a "technikája" , egyre inkább úgy csinálta, hogy kishíján leharapta közben a fejem... de nagyon élveztem
egyszer volt egy barátnőm, aki nekem adta az első csókját... ahogy szépen kezdett kialakulni a "technikája" , egyre inkább úgy csinálta, hogy kishíján leharapta közben a fejem... de nagyon élveztem
Nyelvet jó mélyen ,de szerintem sem kell a nyálcsere.
eleinte nesme tudtam rendesen,de ezzel mindenki igy volt szerintem.idovel belelehet jonni,es ha szereted ugy elsajáthithatod ,h tefogsz a legjobban smárolni!
Volt olyan barátnőm aki annyira nyálasan smárolt, hogy szinte folyt a nyakamon is!
tudom azt fogjátok mondani, hogy biztos az egy kutya volt!
de a nagyon nyálas nem jó! nekem.
tudom azt fogjátok mondani, hogy biztos az egy kutya volt!
de a nagyon nyálas nem jó! nekem.
Én töltöttem fel oda :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 19:31
Végignéztem a KEPFELTOLTES.HU képeit, kipécéztem magamnak egyet, be akartam szúrni ide, hát már itt virít!
Végignéztem a KEPFELTOLTES.HU képeit, kipécéztem magamnak egyet, be akartam szúrni ide, hát már itt virít!
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
KLASZ EZT ÉLÖBE KÉRNÉM
gyönyörű
.
Eryka, teszteljelek? :-)
felvetendő=kizárandó(bocs)
Komolyan mondom, kezd kisebbségi érzésem lenni:-) Olyan tudományosan írtátok le ezt a számomra eddig minden bonyodalmat és költői kérdéseket felvetendő témát, hogy kétségeim kezdtek támadni afelől, hogy jól csókolózom-e. Mondjuk erről meg kellene győznöm újra önmagat, szóval...ö...valaki teszteljen le, please:-)))))
PÜ-ben?
Kiveséztük a csókolózás mikéntjét? Emléxem, hogy a nyolcvanas évek végén kiadtak egy pici színes füzetecslét, ami a csókolózásról szólt. Újságosnál lehetett megvenni. Naná, hogy meg volt. De hol van az már... Hüpp-hüpp. Pedig ma már múzeális érték lenne. Mint én Bár a bor is öregen jó! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiveséztük a csókolózás mikéntjét? Emléxem, hogy a nyolcvanas évek végén kiadtak egy pici színes füzetecslét, ami a csókolózásról szólt. Újságosnál lehetett megvenni. Naná, hogy meg volt. De hol van az már... Hüpp-hüpp. Pedig ma már múzeális érték lenne. Mint én Bár a bor is öregen jó! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 17. hétfő 22:26
Nem merek erre mit írni, mert fiatalkorúak is vannak, főleg itt:-))))
Nem merek erre mit írni, mert fiatalkorúak is vannak, főleg itt:-))))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 17. hétfő 19:12
Szafaládééé??? :)))))) Most jól megkaptam! :)))))
Bár Te is jól megkapnád :))))
Bár Te is jól megkapnád :))))
Szafaládééé??? :)))))) Most jól megkaptam! :)))))
Bár Te is jól megkapnád :)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár Te is jól megkapnád :)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 17. hétfő 18:12
Engem még megcsókolnod sem kellett, mert a leveledtől úgy...lett bajom..szóval..na kész..:-)))Te kis ennivaló édes szafaládém:-)))
Engem még megcsókolnod sem kellett, mert a leveledtől úgy...lett bajom..szóval..na kész..:-)))Te kis ennivaló édes szafaládém:-)))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 17. hétfő 17:51
Úgy van! Nem kell az ágy a második randin! Akkor már valami extrém hely kell.
Csak vitz volt :)
Úgy van! Nem kell az ágy a második randin! Akkor már valami extrém hely kell.