Szeretem, amikor ilyen "vad" vagy, kár, hogy nem tudod rajtam levezetni, te Édes:-)))))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 19. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 14:47
Ajjjajjjj! Türelem ifjú padavan! Ülj vissza a helyedre és tanujjjjj még egy kicsit a zéletről, mer abbavan a zokszigén
Ajjjajjjj! Türelem ifjú padavan! Ülj vissza a helyedre és tanujjjjj még egy kicsit a zéletről, mer abbavan a zokszigén
(Ez egy válasz habesz85 üzenetére (2005. 01. 19. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 10:59
undorito 1 féreg lehet a férjed aki összejön 1 másik növel amikor ott a családja és 2 gyereke is van már...
Nagyon egyetértek veled! Persze egy férfit ilyenkor az sem befolyásol kevésbé, hogy a már meglévő családjához hogyan viszonyul: szereti-e még a feleségét/barátnőjét. Mert, ha igen, akkor talán tényleg csak a szex, kiváncsiság hajszolja bele egy új kapcsolatba, ha meg már nem, akkor -bár önmaguknak sem merik bevallani- nem zárkóznak el a szerelemtől, amit ugye nem lehet erőltetni és a ti esetetekben is a türelmed hozta meg a boldogságotok. Nézegettem elég sokat a társkereső hírdetéseket, beszélgettem chat-en férfiakkal: ők még csak családban sem éltek, de kevés hányaduk jelentette ki határozottan, hogy komoly kapcsolatot keres. Szóval elégedjünk meg azzal, hogy lassú víz partot mos:-)))
(Ez egy válasz vogue üzenetére (2005. 01. 19. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 09:52
Először megbeszéltük, hogy ebből semmi komoly nem lehet mert hogy ő nős és nemakarja elhagyni a családját. Én soha nem is erőltettem. De az érzelmek csak úgy maguktól jöttek, szinte egyszerre mindkettőnk részéről.De a dömtést ő hozta meg, én csak vártam.De legtöbb hasonló kapcsolatban a férfiak nemtudnak dönteni, várnak hogy majd más megoldja helyettük. mondjuk a feleség kirugja őket vagy a barátnő megunja. Általában aki első évben nem választ és nem vál el az később már nem is fog.
Még te is járhatsz hasonló cipőben, 20 évesen nem okos dolog így ítélkezni!
(Ez egy válasz habesz85 üzenetére (2005. 01. 19. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 10:59
undorito 1 féreg lehet a férjed aki összejön 1 másik növel amikor ott a családja és 2 gyereke is van már...
(Ez egy válasz vogue üzenetére (2005. 01. 18. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 18. kedd 17:58
Sziasztok! Én 12 éve jöttem össze a férjemmel aki akkor nős volt két gyerekkel,én pedig elvált egy gyerekkel.Ez is csak kalandnak indult,és négy hónap mulva már nálam lakott, és a mai napig együtt vagyunk.
Először megbeszéltük, hogy ebből semmi komoly nem lehet mert hogy ő nős és nemakarja elhagyni a családját. Én soha nem is erőltettem. De az érzelmek csak úgy maguktól jöttek, szinte egyszerre mindkettőnk részéről.De a dömtést ő hozta meg, én csak vártam.De legtöbb hasonló kapcsolatban a férfiak nemtudnak dönteni, várnak hogy majd más megoldja helyettük. mondjuk a feleség kirugja őket vagy a barátnő megunja. Általában aki első évben nem választ és nem vál el az később már nem is fog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 18. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 18. kedd 21:29
szia vogue:-)) És az érzelmek egyszerre alakultak ki? Ezenkívül az is érdekelne még, -ha megírod-hogy mindketten csak a kalandot akartátok, vagy egyik fél részéről indult-e el érzelmi síkon is a dolog, mely hatással volt a másikra is? Ált. akkor "születik" ilyen szép befejezés, ha egyikük sem erőltet mást, hanem magától alakul, igaz?
szia vogue:-)) És az érzelmek egyszerre alakultak ki? Ezenkívül az is érdekelne még, -ha megírod-hogy mindketten csak a kalandot akartátok, vagy egyik fél részéről indult-e el érzelmi síkon is a dolog, mely hatással volt a másikra is? Ált. akkor "születik" ilyen szép befejezés, ha egyikük sem erőltet mást, hanem magától alakul, igaz?
(Ez egy válasz vogue üzenetére (2005. 01. 18. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 18. kedd 17:58
Sziasztok! Én 12 éve jöttem össze a férjemmel aki akkor nős volt két gyerekkel,én pedig elvált egy gyerekkel.Ez is csak kalandnak indult,és négy hónap mulva már nálam lakott, és a mai napig együtt vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2005. 01. 17. hétfő 22:41
Sziasztok! Arra lennék kiváncsi, hogy véleményetek szerint nemekre bontható-e a kalandokhoz való viszonyulásunk és láttok-e folytatást az ilyen - mindkét fél részéről kalandnak induló - eseményekben. Mostanában elég sok nős férfi állította nekem chat-en, hogy a kedvesét/feleségét egy ilyen "kaland" során ismerte meg és, hogy elvileg minden kezdeti kapcsolat végeredményben ilyen lazának indul és aztán dől el a folytatás. Persze - a félreértések elkerülése végett - nem azt állítom, hogy akkor kaland nélkül nincs is szerelem/:-))) ez elég banális lenne/, de régóta foglalkoztat ez a dolog. Ha esetleg lenne valakinek beteljesült szerelme, ami eredetileg szexnek indult és szeretné velünk megosztani, azt szívesen fogadom:-)))
Nem is gondoltam senkire sem, ugyan:-))))))
Szia Tom Minket is erdekelne, hogy ki lehet a parod, de ha akarod majd ugyis megtudjuk. Egy kerdesem lenne ha tudsz segiteni az pedig, hogy holvan az eden buda mert nem talalom meg ahonlapjan-bar en nem is tudo igazan kezelni agepet.Elore is koszonom.udv
Ettől tartottam, most letörtem, mint a bili füle:-))) Lehet, hogy én vagyok túlzott romantikus (na nem naív, nem), de hol van az 1. látásra szerelem és szex, mely mindörökké tart. Bevallom, nem úgy vélekedem ezekről, mint az átlag..:-))))
Küzdj, Tom, küzdj, hajrá:-)))) Nem járok messze, ha azt gondolom, hogy a hölgy GG-s?:-))))/hú, de kis kiváncsi vagyok/:-)
Ikonproblémák ismét....
(majd segítek: )
Küzdj, Tom, küzdj, hajrá:-)))) Nem járok messze, ha azt gondolom, hogy a hölgy GG-s?:-))))/hú, de kis kiváncsi vagyok/:-)
Ikonproblémák ismét....
(majd segítek: )
Végülis ezzel a kérdésemmel arra is szeretnék burkoltan választ kapni, hogy a kaland alkalmával az ember ugye nem halogatja a szexet. Namármost a férfiakat mennyire befolyásolja érzelmileg,- hogy nem kell kínlódni a nőért- néha annyira, hogy beleszeretnek a partnerükbe. Mert szerintem az nem kérdéses, hogy a legtöbb nő már akkor "szerelmes" kicsit, amikor szeretkezik egy ilyen kaland során. Akár 3 órára is:-))
Okaj! Epekedem a válaszért :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 17. hétfő 23:56
Most hogy mondod...Ezt nem értem. Pedig már lejárt a "VIP"-em és nem vippeltem magam újra..tudtommal:-)))) Aki témát nyit, megdobják egy "VIP"-pel, vagy mi?:-))))))A leveled nemsoká tüzetesen kielemezem, drága:-)))
látod ezt? Olyan vagyok, mint a kaméleon.. na most ez hogy van?:-))))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 17. hétfő 23:52
Nemtom. Szerintem rengeteg kaland lehet, ami után nem sokat találkoznak a boldog felek. De hát én ehhez nem értek.:)))))) Mindenesetre Pussz neked Drága Eryka! És látom vip lettél
Most hogy mondod...Ezt nem értem. Pedig már lejárt a "VIP"-em és nem vippeltem magam újra..tudtommal:-)))) Aki témát nyit, megdobják egy "VIP"-pel, vagy mi?:-))))))A leveled nemsoká tüzetesen kielemezem, drága:-)))
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 17. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 17. hétfő 23:52
Nemtom. Szerintem rengeteg kaland lehet, ami után nem sokat találkoznak a boldog felek. De hát én ehhez nem értek.:)))))) Mindenesetre Pussz neked Drága Eryka! És látom vip lettél
Sziasztok! Arra lennék kiváncsi, hogy véleményetek szerint nemekre bontható-e a kalandokhoz való viszonyulásunk és láttok-e folytatást az ilyen - mindkét fél részéről kalandnak induló - eseményekben. Mostanában elég sok nős férfi állította nekem chat-en, hogy a kedvesét/feleségét egy ilyen "kaland" során ismerte meg és, hogy elvileg minden kezdeti kapcsolat végeredményben ilyen lazának indul és aztán dől el a folytatás. Persze - a félreértések elkerülése végett - nem azt állítom, hogy akkor kaland nélkül nincs is szerelem/:-))) ez elég banális lenne/, de régóta foglalkoztat ez a dolog. Ha esetleg lenne valakinek beteljesült szerelme, ami eredetileg szexnek indult és szeretné velünk megosztani, azt szívesen fogadom:-)))