Kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont), és jelezd a hibajelenséget, ők majd intézik a törlést. A jelzett hibát feltételezhetően az okozza, hogy olyan felhasználó jelölt kapcsolatra, aki azóta törölte a profilját, a jelölés így bent ragadt
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 00:36
Nálam is ugyanez a gond, villog folyton az új kapcsolat ikon, pedig nincs senki benne.
Nálam is ugyanez a gond, villog folyton az új kapcsolat ikon, pedig nincs senki benne.
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 11:54
Bármelyik böngészővel kidobál, plussz lett egy olyan hibajelenség is, hogy nincs egyetlen kapcsolatom sem a chat oldalon alul mégis ott villog,hogy kapcsolat lenne, de hiába kattintok rá csak az üres kapcsolatok státuszlapot nyitja meg, se engem nem jelöltek, se én nem jelöltem senkit.
A jelzett hibát feltételezhetően az okozza, hogy olyan felhasználó jelölt kapcsolatra, aki azóta törölte a profilját, a jelölés így bent ragadt. Kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont), és jelezd a hibajelenséget, ők majd intézik a törlést. A chat szakadozásra is tudnak remélhetőleg megoldást javasolni
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 11:54
Bármelyik böngészővel kidobál, plussz lett egy olyan hibajelenség is, hogy nincs egyetlen kapcsolatom sem a chat oldalon alul mégis ott villog,hogy kapcsolat lenne, de hiába kattintok rá csak az üres kapcsolatok státuszlapot nyitja meg, se engem nem jelöltek, se én nem jelöltem senkit.
Köszönöm az ötletet, de vpn mellett is ugyanúgy kidobál a chat.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 11. 23. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 19:11
A jelzett kiléptetési jelenség oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre.
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
Köszi, eszembe nem jutott.hogy vpn-en keresztül nézzem az oldalt, ezekszerint a tetveskom ilyen tré szolgáltatást nyújt,hogy emiatt szakad állandóan.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 11. 23. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 19:11
A jelzett kiléptetési jelenség oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre.
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 11. 22. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 11. 22. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 22. péntek 09:38
Miért működik a chat szolgáltatás rosszul?
A hiba jelenség az, hogy folyamatosan kiléptet bármelyik szobából, látszólag le is fagy a chat ablak.
Mac OS Sonoma 14.5 Safari böngésző.
A hiba jelenség az, hogy folyamatosan kiléptet bármelyik szobából, látszólag le is fagy a chat ablak.
Miért működik a chat szolgáltatás rosszul?
Szia! Mi a konkrét hibajelenség? Kérhetnék bővebb infót a hibáról? Pl milyen böngészőt használsz, asztali gépről vagy mobil eszközről próbáltad? Másik böngészőben is fennáll a hiba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (790922)
2024. 03. 09. szombat 17:39
Sziasztok!Én szeretném kérdezni, hogy a chat miért működik ilyen rosszul.
Sziasztok!Én szeretném kérdezni, hogy a chat miért működik ilyen rosszul.
Sajnos technikai probléma miatt, nem működik az amatőr videók feltöltése. Úgy látjátok, hogy a feltöltés sikeres volt, sajnos azonban, mégsem töltődik fel a video. Dolgozunk a hiba elhárításán, amint újra működik, jelezni fogjuk. Addig is, megértéseteket kérjük! Képsorozatokat továbbra is tudtok feltölteni, az hibátlanul működik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4728039)
2024. 01. 22. hétfő 18:11
Jónapot..
Annyi kérdésem lenne,hogy több videót is feltöltöttünk a napokba,de az oldalon nem láthatóak...ennek mi az oka?
Annyi kérdésem lenne,hogy több videót is feltöltöttünk a napokba,de az oldalon nem láthatóak...ennek mi az oka?
Ezzel mi is így vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4728039)
2024. 01. 22. hétfő 18:11
Jónapot..
Jónapot..
Szia! Moderációval kapcsolatost észrevételedet/kifogásodat megteheted az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
kérem jelezd a konkrétumokat, hogy tudjuk "moderálni" ö-ket. (Ez egy válasz koncertterem üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
kérem jelezd a konkrétumokat, hogy tudjuk "moderálni" ö-ket. (Ez egy válasz koncertterem üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez pontosan így van.
(Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2023. 11. 07. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 08:27
Egy-ket adminnal nagyon elszaladt a lo......azt hiszik, hogy ok a kiskiralyok.....de elvezkedjetek csak!!!
Ez legyen a legnagyobb oromotok az eletben!!! (Niobe es tarsai)
Ez legyen a legnagyobb oromotok az eletben!!! (Niobe es tarsai)
Szia!
Asztali gépről használom, 1 böngészőt használok csak (több számítógépen is, és mindegyiknél ugyan ez a hiba), Firefox. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 01. 13. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Asztali gépről használom, 1 böngészőt használok csak (több számítógépen is, és mindegyiknél ugyan ez a hiba), Firefox. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 01. 13. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 13. szombat 09:10
Szia!
Asztali gépről, vagy mobileszközről használod az oldalt?
Milyen böngészőt használsz?
Próbáltad többféle böngészővel is?
Próbáltad többféle böngészővel is?
Szia!
Próbáltad többféle böngészővel is? (Ez egy válasz MyVodafone üzenetére (2024. 01. 12. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáltad többféle böngészővel is? (Ez egy válasz MyVodafone üzenetére (2024. 01. 12. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 20:50
Jelezném hogy tegnap este óta szar a chat, kb. minden harmadik mondatom "eltűnik", azaz nem kerül elküldésre. Az előbb rákérdeztem a közösben, másnál is jelentkezik ugyan ez a probléma..
Jelezném hogy tegnap este óta szar a chat, kb. minden harmadik mondatom "eltűnik", azaz nem kerül elküldésre. Az előbb rákérdeztem a közösben, másnál is jelentkezik ugyan ez a probléma..
jelzem minden gg-re lépéskor elfogadod a szabályozott.
attól hogy el"skipeled", ugyan úgy mint törvény esetében a nem ismerete nem menetesít..
s jelzem 1 perc kirakás ugyan úgy csak figyelem felhívás, csak legalább így át gondolod, hogy komolyabban is szankcionálhatnak. (Ez egy válasz demi. üzenetére (2024. 01. 10. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
attól hogy el"skipeled", ugyan úgy mint törvény esetében a nem ismerete nem menetesít..
s jelzem 1 perc kirakás ugyan úgy csak figyelem felhívás, csak legalább így át gondolod, hogy komolyabban is szankcionálhatnak. (Ez egy válasz demi. üzenetére (2024. 01. 10. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 11:36
Osztom a véleményed a MosGerila moderátor úrral kapcsolatban.
Belinkeltem egy képet a goldengate fórum egyik topicjából erre minden figyelmeztetés nelkül tilt.
Mondvan hogy : Ne linkelj!
Jelzem fogalmam sem volt ,hogy ez egy nagy bűn.
Belinkeltem egy képet a goldengate fórum egyik topicjából erre minden figyelmeztetés nelkül tilt.
Jelzem fogalmam sem volt ,hogy ez egy nagy bűn.
Osztom a véleményed a MosGerila moderátor úrral kapcsolatban.
Jelzem fogalmam sem volt ,hogy ez egy nagy bűn. (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 11. 11. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelzem fogalmam sem volt ,hogy ez egy nagy bűn. (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 11. 11. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 20:40
Szánalmasak a chat moderátorok ha nekik nem tetszik, hogy wz ember normálisan megkéri ne oktasson ki a személyek megkeresèsèben, akkor egyből tiltanak a szobákból. Kedves mos gerilla. Reméljük szép estéd lesz ettől.
Önjelölt rendészeknek hiszik magukat mind. Arról lehet beszélni és annak lehet beszállni a beszélgetésbe, akiknek ők "megengedik". Mindenki mást elhallgattatnak. Ha mégis merni szólnak még akkor kidobják a szobából.
Önjelölt rendészeknek hiszik magukat mind. Arról lehet beszélni és annak lehet beszállni a beszélgetésbe, akiknek ők "megengedik". Mindenki mást elhallgattatnak. Ha mégis merni szólnak még akkor kidobják a szobából.