Szia! A jelzett hibát valószínűleg az okozza, hogy olyan felhasználó jelölt kapcsolatra, aki azóta törölte a profilját, a jelölés így bent ragadt. Frissíts az oldalra (Shift F5), jelentkezz ki majd be és megoldódik. Ha
mégsem, akkor jelezd az ügyfélszolgálatnak, amint lesz rá kapacitás az informatikusok törlik a profilodnál a villogó jelzést. (Ez egy válasz Peppin1985 üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
mégsem, akkor jelezd az ügyfélszolgálatnak, amint lesz rá kapacitás az informatikusok törlik a profilodnál a villogó jelzést. (Ez egy válasz Peppin1985 üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 10:23
Sziasztok! Nekem is ez a problémám. Villog a kapcsolatnál a felkiáltó jel és az levélnél is ez van a chatbe.Már írtam az ügyfélszolgálatnak, eddig semmi.
Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni, tiltás jár érte. Ha nincs az aktuális chat szobában moderátor, készítsetek képernyőmentést, és jelezzétek az ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont) Aki a figyelmeztetés ellenére sem hagy fel a linkek megosztásával, annak hozzászólási joga megvonásra kerülhet
(Ez egy válasz sniperx üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 15:01
Lenne egy aprócska javaslatom, van ez a bizonyos unsee.cc nevű borzalom "képmegosztó" ami valójában az adott felhasználó IP címét hivatott kicsalni a kedves látogatótól. Namost előszeretettel használják ezt "bizonyos" emberek általában férfiak, akik adatlapjuk szerint egyedülállóak, persze érdekli őket a másik véleménye a hirtelen megjelent feleségéről. (ugye kedves Igényespotens?) Szóval nem lehetne ezen linkek küldését tiltani?
Lenne egy aprócska javaslatom, van ez a bizonyos unsee.cc nevű borzalom "képmegosztó" ami valójában az adott felhasználó IP címét hivatott kicsalni a kedves látogatótól. Namost előszeretettel használják ezt "bizonyos" emberek általában férfiak, akik adatlapjuk szerint egyedülállóak, persze érdekli őket a másik véleménye a hirtelen megjelent feleségéről. (ugye kedves Igényespotens?) Szóval nem lehetne ezen linkek küldését tiltani?
Sziasztok! Nekem is ez a problémám. Villog a kapcsolatnál a felkiáltó jel és az levélnél is ez van a chatbe.Már írtam az ügyfélszolgálatnak, eddig semmi.
Nincs mit!
(Ez egy válasz tomivas38 üzenetére (2025. 01. 29. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm segitésget
Kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont) Mellékelj képernyőmentést is a hibajelenségről, hogy megnézhessék mi a gond
(Ez egy válasz tomivas38 üzenetére (2025. 01. 28. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 28. kedd 17:55
Sziasztok! Kis segitséget kérnék a kezdőlapon 2 olda van egymásra nyitva . Nem tudok chat et hssnalni keresőt se nem tudok belepni az üzentek be se. Köszönöm a segitséget előre is.
Sziasztok! Kis segitséget kérnék a kezdőlapon 2 olda van egymásra nyitva . Nem tudok chat et hssnalni keresőt se nem tudok belepni az üzentek be se. Köszönöm a segitséget előre is.
Kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont), és jelezd a hibajelenséget, ők majd intézik a törlést. A jelzett hibát feltételezhetően az okozza, hogy olyan felhasználó jelölt kapcsolatra, aki azóta törölte a profilját, a jelölés így bent ragadt
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 00:36
Nálam is ugyanez a gond, villog folyton az új kapcsolat ikon, pedig nincs senki benne.
Nálam is ugyanez a gond, villog folyton az új kapcsolat ikon, pedig nincs senki benne.
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 11:54
Bármelyik böngészővel kidobál, plussz lett egy olyan hibajelenség is, hogy nincs egyetlen kapcsolatom sem a chat oldalon alul mégis ott villog,hogy kapcsolat lenne, de hiába kattintok rá csak az üres kapcsolatok státuszlapot nyitja meg, se engem nem jelöltek, se én nem jelöltem senkit.
A jelzett hibát feltételezhetően az okozza, hogy olyan felhasználó jelölt kapcsolatra, aki azóta törölte a profilját, a jelölés így bent ragadt. Kérlek írj az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont), és jelezd a hibajelenséget, ők majd intézik a törlést. A chat szakadozásra is tudnak remélhetőleg megoldást javasolni
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 11:54
Bármelyik böngészővel kidobál, plussz lett egy olyan hibajelenség is, hogy nincs egyetlen kapcsolatom sem a chat oldalon alul mégis ott villog,hogy kapcsolat lenne, de hiába kattintok rá csak az üres kapcsolatok státuszlapot nyitja meg, se engem nem jelöltek, se én nem jelöltem senkit.
Köszönöm az ötletet, de vpn mellett is ugyanúgy kidobál a chat.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 11. 23. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 19:11
A jelzett kiléptetési jelenség oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre.
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása
Köszi, eszembe nem jutott.hogy vpn-en keresztül nézzem az oldalt, ezekszerint a tetveskom ilyen tré szolgáltatást nyújt,hogy emiatt szakad állandóan.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 11. 23. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 19:11
A jelzett kiléptetési jelenség oka, hogy változik az ip-d / session-öd,/ azaz mindig újra csatlakozik az eszközöd a netre.
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 11. 22. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbálj vpn virtual privát network-öt használni, ezáltal stabillá válik az IP Illetve a vírusirtók egy részének is van erre alkalmazása (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2024. 11. 22. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 22. péntek 09:38
Miért működik a chat szolgáltatás rosszul?
A hiba jelenség az, hogy folyamatosan kiléptet bármelyik szobából, látszólag le is fagy a chat ablak.
Mac OS Sonoma 14.5 Safari böngésző.
A hiba jelenség az, hogy folyamatosan kiléptet bármelyik szobából, látszólag le is fagy a chat ablak.
Miért működik a chat szolgáltatás rosszul?
Szia! Mi a konkrét hibajelenség? Kérhetnék bővebb infót a hibáról? Pl milyen böngészőt használsz, asztali gépről vagy mobil eszközről próbáltad? Másik böngészőben is fennáll a hiba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (790922)
2024. 03. 09. szombat 17:39
Sziasztok!Én szeretném kérdezni, hogy a chat miért működik ilyen rosszul.
Sziasztok!Én szeretném kérdezni, hogy a chat miért működik ilyen rosszul.
Sajnos technikai probléma miatt, nem működik az amatőr videók feltöltése. Úgy látjátok, hogy a feltöltés sikeres volt, sajnos azonban, mégsem töltődik fel a video. Dolgozunk a hiba elhárításán, amint újra működik, jelezni fogjuk. Addig is, megértéseteket kérjük! Képsorozatokat továbbra is tudtok feltölteni, az hibátlanul működik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4728039)
2024. 01. 22. hétfő 18:11
Jónapot..
Annyi kérdésem lenne,hogy több videót is feltöltöttünk a napokba,de az oldalon nem láthatóak...ennek mi az oka?
Annyi kérdésem lenne,hogy több videót is feltöltöttünk a napokba,de az oldalon nem láthatóak...ennek mi az oka?
Ezzel mi is így vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4728039)
2024. 01. 22. hétfő 18:11
Jónapot..