Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy mostanában egy laza kalandra finom
Bp vagy környéki Hölgy mostanában egy laza kalandra finom
Továbbra is keresünk telt/kövér nőket, akiket a pasim nyalna előttem. Természetes szőrzet sem akadály. Köszönöm! Angéla.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ////……..:/-;:/-:;:-
22 éves srác ismerkedne hetero alapon párokkal és hölgyekkel. Utazni tudok ésszerű keretek között.
Sziasztok
Holnap szívesen masszíroznék, kényeztetnék Budapesten hölgyet .utazni tudok, de helyem is van
Holnap szívesen masszíroznék, kényeztetnék Budapesten hölgyet .utazni tudok, de helyem is van
veszprémi, 35 éves , átlagos alkatú pasiként ismerkednék. imádom a telt formákat.
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nőt part ffit keresek játékokra
Sziasztok! Nagyon magányos Nyiregy környéki nővel ismerkednék aki hetente talizni egy 48 éves Nyiregyi nem független férfival
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
Fiatal 20-as srác nagy libidóval érdeklődik párok és hölgyek után. Bármit, bárkit meghallgatok, csak hetero alapon. Utazni tudok, kamuk vagy komolytalanok ne írjanak. Köszönöm.
Sziasztok! Sajnos oldalon még kevés sikerrel de valóságban már több siker volt a többes dolgokban. 30 éves kreol bőrű pasiként keresem hölgyek illetve párok társaságát. Ha valakinek felkeltette
érdeklődését szívesen veszem megkeresést.
érdeklődését szívesen veszem megkeresést.
Duci, kövér lányt asszonyt keresek lógós mellekkel
Sziasztok
Tud valaki a megyeben hatalmas mellu holgyet?
3.nak is jelentkezem parokhoz szivesen.
kerem jelezze uzemetben
Tud valaki a megyeben hatalmas mellu holgyet?
3.nak is jelentkezem parokhoz szivesen.
kerem jelezze uzemetben
Miskolcon duci hölgy?
Szopatna most valaki?
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.