Sziasztok!
Pàrt, vagy hölgyet keresek. Helyem van.
Pàrt, vagy hölgyet keresek. Helyem van.
Idős hölgyet keresek minden jóra Borsodból Szabolcsból
Baranya megyében is ez a helyzet sajnos...
(Ez egy válasz Elmenyrevarok üzenetére (tegnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:05
Csongrád megyében keresek hölgyet hetero alapon. Élvezetet szeretnék adni és kapni.
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele. :( szomoru1
Kezdem a reményt elveszíteni úgy tűnik hölgyek nem járnak erre fele. :( szomoru1
Csongrád megyében keresek hölgyet hetero alapon. Élvezetet szeretnék adni és kapni.
Sziasztok! 32 éves egyedülálló srác vagyok, hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében De utazok is! Kor nem számit

Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van
Sziasztok!
Olyan párt keresek ahol HÖLGY tagok lehet KÉNYEZTETNI a párja előtt..
IMÁDOK hosszasan puncit NYALNI és MASSZÍROZNI gyere próbáld ki
Ha szeretnéd hogy így kezelésbe vegyelek ne habozz rám írni!
Viberen-Whatappon esetleg e-mailben küldök fotót!!
Helyem van igény esetén megyek is…
CSÓK A KIS PUNCIDRA!!
Olyan párt keresek ahol HÖLGY tagok lehet KÉNYEZTETNI a párja előtt..
IMÁDOK hosszasan puncit NYALNI és MASSZÍROZNI gyere próbáld ki

Ha szeretnéd hogy így kezelésbe vegyelek ne habozz rám írni!
Viberen-Whatappon esetleg e-mailben küldök fotót!!
Helyem van igény esetén megyek is…
CSÓK A KIS PUNCIDRA!!
Hölgy baràtja,hàzaspàr hàzibarâtja lennèk.
Làsd adatlapom.
Làsd adatlapom.
Google chat: bbwloverman78
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, duci, érzéki hölgyeket kényeztetnék, vagy ilyen hölgytagú párral huncutkodnék. Bp. és környéke.
Sziasztok 48eves par ismerkedne párral
Bi hõlgyet keresunk , 28 eves roma hôlgy és párja . Pécs
Sziasztok! Nyiregyi 49 éves férfi keresi hölgy partnerét diszkrét talikra légy telt molett! Írj rám nem harapok hellyel rendelkezem
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat. skype: rodger.rodger2
Telt-formás lánnyal/Nővel eseteg párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek. Mobilis is.
Sziasztok!
Pàr baràtja lennék az adatlapom szerint.
Pàr baràtja lennék az adatlapom szerint.
Sziasztok! Debrecen környéki telt hölgyel ismerkednék, nem feltétlenül alkalmi kapcsolat céljából.
Sziasztok szépnapot mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében De utazok is!
kor nem számit nem vagyok válogatos a lényeg hogy tiszteljük egymást

Párral vagy telt nővel ismerkednék….
Sziasztok! Párt keresünk párcserés élményekhez! Többit privát üzenetben!