Ha román rap-et akartok hallgatni hajnalig, akkor szuper hely a falu, a parton meg pár szimpadin, meg bárokban üvölt a különböző zene, és a napernyők alatt bőröndnyi jbl-ekből még több fajta xar
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 01. 31. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 17:05
Mi meg pont azt olvastuk, hogy a legkevésbé felkapott hely Costinesti környéke. Inkább Vama Veche meg Mamaia, ahol tömegek vannak.
Mitől annyira jó?
(Ez egy válasz 79espár üzenetére (2024. 01. 31. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi meg pont azt olvastuk, hogy a legkevésbé felkapott hely Costinesti környéke. Inkább Vama Veche meg Mamaia, ahol tömegek vannak.
(Ez egy válasz 79espár üzenetére (2024. 01. 31. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 15:22
Costinesti-n nem is tudtam, hogy van nudi, az egy bulistrand, élhetetlen szerintem.
Mi átmentünk Bulgáriába, Duranulak Beach-re, az nyugisabb sokkal.
Konstanca-ban a delfináriumba feltétlenül menjetek el.
Ja és a POFTA PESCARULUI éttermet feltétlenül ajánlom
(Ez egy válasz 79espár üzenetére (2024. 01. 31. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 15:22
Costinesti-n nem is tudtam, hogy van nudi, az egy bulistrand, élhetetlen szerintem.
Konstanca-ban a delfináriumba feltétlenül menjetek el. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 01. 30. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Konstanca-ban a delfináriumba feltétlenül menjetek el. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 01. 30. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 30. kedd 12:10
A román nudi strandról (Konstanca, Costinesti) van valakinek infója? Hova érdemes menni, mire figyeljünk, mire lehet számítani? Mindenki meztelen, vagy ez csak opció?
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Köszönjük.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 01. 30. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldtem üzenetet. Udv.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 01. 30. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 30. kedd 12:10
A román nudi strandról (Konstanca, Costinesti) van valakinek infója? Hova érdemes menni, mire figyeljünk, mire lehet számítani? Mindenki meztelen, vagy ez csak opció?
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Szerintem nem azt írtam, hogy valaki ki lett nézve a nudista strandról, mert normális piercingje van, sem azért, mert tetovált. Sokaknak van és ez nem gond. De ahogy egy heregyűrű sem épp oda való, ugyanúgy a félkilós fémkészlet sem, amely egy helyre összpontosítva felvette a versenyt az óra ingájával. És van ilyen! Erről írtam. Mindemellett meg az tetőzte a helyzetet, hogy az illető folyamatosan fel s le járkált, kezében a mobil telefon feltűnő pozicióban. Ez nem csak nekem tűnt fel. Nem tegnaptól járok nudista helyekre, illetve ez nem a tolerancia kérdése, szerintem nem oda való. Tisztában vagyok vele hogy milyen oldalon írom mindezt (ennek is oka van), de mégiscsak egy nudista strandról van szó, nem másról. Sajnos úgyis az a trend, hogy nem oda való dolgok miatt már nem egy (tűrt) nudista helyet szüntettek be a hatóságok, csökkenve ezzel az amúgy sem bő választékot. Tényleg ezt szeretnénk elérni? Én nem.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 19:49
Ez szerintem nem így van, szerintem emiatt valakit kinézni egy naturista strandról meri intim pircingje van, hülyeség. Feleségemen is van szinte mindenhol, ettől nem lesz megbotránkoztató. Ezek után jöhetnek a tetotoválrak hogy az sem fér bele a naturista szemléletbe?
Elég nehezen akar ez neked összejönni...
Több mint 1,5 éve kérdezgetsz erről, úgy, hogy elvileg soproni vagy; onnan egy 45 perces út lenne...
Túl sok mindent nem kell "tudni": vannak szaunák, gőzfürdő, stb.
A sokak által túlgondolt "különlegesség", hogy naturista a hely.
De ettől még nem swinger klub. (Ez egy válasz maxpax üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Több mint 1,5 éve kérdezgetsz erről, úgy, hogy elvileg soproni vagy; onnan egy 45 perces út lenne...
Túl sok mindent nem kell "tudni": vannak szaunák, gőzfürdő, stb.
A sokak által túlgondolt "különlegesség", hogy naturista a hely.
De ettől még nem swinger klub. (Ez egy válasz maxpax üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 11:05
Sziasztok. Pénteken napközben tervezek menni bukfurdore azon belül is a szauna részlegre. Nem voltam még. Mit kell róla tudni?

A szaunarészleg teljesen külön van és textilmentes. Van egy csomó részben szeparált pihenő is, ahol ez-az elvileg előfordulhat, több benti és kinti szauna is van, vannak programok, kint egy nagyobb melegvizes medence...stb.
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 11:05
Sziasztok. Pénteken napközben tervezek menni bukfurdore azon belül is a szauna részlegre. Nem voltam még. Mit kell róla tudni?

Voltunk biikalon, ismerjük. Azért az a szauna kisebb azért, a fürdôböl nyílik, amikor ott voltunk senki nem volt csak mi, igaz napközben viltunk. Akkor semmi kép nem volt a szaunában nagy élet.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 18:55
Sziqsztok . Bikal kastely szalloban a textil me tes szauna reszlegen atlag korosztaly milyen mennyire textil mentes a szauna ?
Sziqsztok . Bikal kastely szalloban a textil me tes szauna reszlegen atlag korosztaly milyen mennyire textil mentes a szauna ?
Meg kívánják egymást mindig
Mondjuk mi akkoriban jöttünk el! Úgy, hogy nem tudom mások is szoktak-e belendülni.
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ők rendszeresen szoktak ott.
(Ez egy válasz Krezsi üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 16:28
Tegnapi nap kerekdombon voltunk. Egész jó volt, csak bazi hideg volt ha kijöttél a vízből. Sötétedés után volt 1 idősebb házaspár. Ők nem zavartatták magukat dugtak. Úgy, hogy volt minden.
Tegnapi nap kerekdombon voltunk. Egész jó volt, csak bazi hideg volt ha kijöttél a vízből. Sötétedés után volt 1 idősebb házaspár. Ők nem zavartatták magukat dugtak. Úgy, hogy volt minden.
Balatonberény augusztusra lefoglalva. Picit drágábban mint tavaly de legalább ott leszünk 1 hétig. Reméljük az időjárás is kedvező lesz. Tavaly nagyon jó időt fogtunk ki....
Pontosan. A piercing és a tetoválás egyszerűen nem téma. Szó szerint senkit nem érdekel. Magánügy.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 19:49
Ez szerintem nem így van, szerintem emiatt valakit kinézni egy naturista strandról meri intim pircingje van, hülyeség. Feleségemen is van szinte mindenhol, ettől nem lesz megbotránkoztató. Ezek után jöhetnek a tetotoválrak hogy az sem fér bele a naturista szemléletbe?
Köszönöm
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 20:07
Délegyháza, ami Budapestről autóval könnyen elérhető. A korosztály vegyes, de bőven akad a kersett korosztályból. Kedvesek, nyitottak. Ne légy tolakodó, vagy harsány és valószínűleg elkelsz.