ki mondta neked hogy akali gyenge,nagyon is jó sokan járnak tiszta és csendes igényes
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2015. 06. 12. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 12. péntek 17:22
Sajnos az már évek óta bezárt helyette lett Akali szerintem elég gyenge, ha Balaton akkor Berény
Sziasztok ! Borsodban tud valaki nudista strandot ,?
Szia!
http://www.cronatur.com/ntdalsje_zadar.htm
http://www.cronatur.com/ntdalsje_pag.htm
Pagon rengeteg partszakaszt lehet találni nudizásra
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 22. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.cronatur.com/ntdalsje_zadar.htm
http://www.cronatur.com/ntdalsje_pag.htm
Pagon rengeteg partszakaszt lehet találni nudizásra
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 22. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (928144)
2015. 05. 22. péntek 22:05
Sziasztok , szeretném kérdezni , hogy Zadar környékén tud-e valaki nudista strandot ?
Sajnos az már évek óta bezárt helyette lett Akali szerintem elég gyenge, ha Balaton akkor Berény
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (923330)
2015. 06. 10. szerda 06:51
Sziasztok! Holnap készülünk Kenesére a Piroska kempingbe nudizni. Még nem voltunk ott, csak hallottunk róla, de nem találunk róla semmit a neten. Járt ott innen valaki, van valakinek véleménye róla? Köszi előre is!
Lupa
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 04. csütörtök 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 04. csütörtök 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1023442)
2015. 06. 04. csütörtök 01:05
sziasztok! 3. kerület környékén valaki tud nudi strandot? Még nem próbáltam de most nagyon elszánt vagyok! csatlakoznék társosághoz is! mert egyedül nem lesz jó! köszi a segítséget
sziasztok!
mi is hasonló helyzetben vagyunk!
járunk Délegyre, de vigyázunk a párom hasára, bőrére. D1 ideális! sok az árnyék és tiszta a kemping! hanyadik hónapban jártok? mikor lesztek megint Délegyen?
(Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
mi is hasonló helyzetben vagyunk!
járunk Délegyre, de vigyázunk a párom hasára, bőrére. D1 ideális! sok az árnyék és tiszta a kemping! hanyadik hónapban jártok? mikor lesztek megint Délegyen?
(Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 28. csütörtök 21:02
Sziasztok, mi a terhes feleségemmel szeretnénk szabadon lenni, pihenni a nudin, szerintetek OK? Csak párszor voltunk nudin korábban és nem emlékszem hogy láttam-e terheseket a parton, szerintem tök rendben lenne.
Mi szombat vasár nap akali, ha vki érdekel írjon ránk.
Sziasztok! Holnap készülünk Kenesére a Piroska kempingbe nudizni. Még nem voltunk ott, csak hallottunk róla, de nem találunk róla semmit a neten. Járt ott innen valaki, van valakinek véleménye róla? Köszi előre is!
Évek óta nem nudista!!!!
Ha már akkor Berény, vagy Akali. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha már akkor Berény, vagy Akali. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Rab sziget, Lopár
http://www.lopar.com/hu/kempingek.php
http://www.lopar.com/hu/kempingek.php
sajnos itt szinte még bottal kergetik a naturistákat, elég meddő.
fejben ehhez magyon fel kéne nőni.
pedig nagy rá az igény. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 06. 05. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
fejben ehhez magyon fel kéne nőni.
pedig nagy rá az igény. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 06. 05. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 13:32
Lehet hogy kellene magyarországi viszonylatban is olyan mint van Franciaországban vagy Horvárországban, de ehhez kell az emberi hozzáállás és bizony kultúra is.
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme.
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme.
Horvátországban FKK homokos tenger partot keresnénk ,sátras vagy más szállás lehetőséggel.Köszönöm
Köszönjük a választ!
(Ez egy válasz cincika74 üzenetére (2015. 06. 09. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz cincika74 üzenetére (2015. 06. 09. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 09. kedd 21:30
Sziasztok!
Valaltát mi is csak ajánlani tudjuk, egyszerűen csodálatos a hely. Rendszeresen járunk
az idén is megyünk júli 6-tól 13-ig.
Valaltát mi is csak ajánlani tudjuk, egyszerűen csodálatos a hely. Rendszeresen járunk
Sziasztok!
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 07. vasárnap 07:01
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy jó horvátországi naturista kempinget. 3-4 napot töltenénk el olyan érdekelne ahol lehet bungalow-t bérelni. A neten találtam egy párat elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi
Köszönöm!
Köszönöm!
Hidd el mindenkinek tetszeni fog! Én már láttam egy pár szexet a nudin! Akinek nem tetszett, nem nézett oda! Pár napja a figyelmem egy olyan párra szegeződött ahol a pasi kézzel elégítette ki a felhúzott lábbal hason fekvő párját! Izgi volt! Szerintem több is lett volna, csak gondolom sokalták a napozó embereket körülöttük! Sajnos!
Péntek, szombat, vasárnap : irány Berény
Vasárnap is és a mai nap is szuper volt a Gárdonyi nudin
Szia! Mi Valaltát ajánljuk, ott már kétszer is jártunk. Csak jót tudunk róla mondani.
Ami viszont tény: főszezonra már ne akarj szállsát találni, max aug. végére, szeptember elejére.. Ami jó, azt hamar lefoglalják...
Ami viszont tény: főszezonra már ne akarj szállsát találni, max aug. végére, szeptember elejére.. Ami jó, azt hamar lefoglalják...
2015. 06. 07. vasárnap 07:01
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy jó horvátországi naturista kempinget. 3-4 napot töltenénk el olyan érdekelne ahol lehet bungalow-t bérelni. A neten találtam egy párat elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Pedig mennyire nem....!
Ha valaki ilyen helyen akar kefélni az bújjon el, de nagyon.
Sokan ezé miatt a dolgok miatt nem merik még kipróbálni se a nudizást. Pedig hát nagy jó! (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2015. 06. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valaki ilyen helyen akar kefélni az bújjon el, de nagyon.
Sokan ezé miatt a dolgok miatt nem merik még kipróbálni se a nudizást. Pedig hát nagy jó! (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2015. 06. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 14:42
Sajnos sokan azt hiszik a nudi egyenlő sex! Múltkor egy beszélgetésnél (itt a chaten) megkérdezte az illető ha nem szokott e felálni! Mondom ez nem sexről szól és a varázsszó az önkontrol. A válasz az volt: akkor meg minek nudira járni? Amig ilyen gondolkodás van...