Az Ungvár utca végén mentünk ki a határba, de innentől hiába mondanám, hogy az egyik bodza bokornál fordulj jobbra, utána balra, innentől nincs pontos hely, amit meg tudnék jelölni.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 09. 12. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 12. kedd 16:32
Köszönöm szépen az infót! Gondolom a helyre sem emlèkszel?Odanèznèk....
Köszönöm szépen az infót! Gondolom a helyre sem emlèkszel?Odanèznèk....
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 09. 12. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 12. kedd 16:19
Mi pár éve voltunk ott párszor, egy másik pár írta ide ki, de csak ők voltak, meg mi. Szerintem nincs ott már semmi.
Mi pár éve voltunk ott párszor, egy másik pár írta ide ki, de csak ők voltak, meg mi. Szerintem nincs ott már semmi.
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2023. 09. 12. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 12. kedd 13:01
Sárvárnál a Rábán volt pár ève nudi hely! Megvan mèg,ha igen akkor egy koordináta jól jönne, esetleg leírás,hogy lehet odatalálni! Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Sárvárnál a Rábán volt pár ève nudi hely! Megvan mèg,ha igen akkor egy koordináta jól jönne, esetleg leírás,hogy lehet odatalálni! Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Ott hol van nudi?
Igen ott lent az erdőben.
(Ez egy válasz 33sportosbp üzenetére (2023. 09. 02. szombat 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 00:50
Merre láttál ott lányt? A töltés utáni részen feljebb? Csak melegeket láttam eddig a környéken...
Üdv!
Révkomárom -- Harcsáson hétköznap délelött vagy kora délutáni órákban is szoktak lenni?
Vagy csak hétvégén vannak ott?
Révkomárom -- Harcsáson hétköznap délelött vagy kora délutáni órákban is szoktak lenni?
Vagy csak hétvégén vannak ott?
Van újpesten nudi?
(Ez egy válasz 33sportosbp üzenetére (2023. 09. 02. szombat 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 00:50
Merre láttál ott lányt? A töltés utáni részen feljebb? Csak melegeket láttam eddig a környéken...
Sziasztok. Békés megyében, vagy a környékén lehet valahol nudizni?
Nyugi, már biztos nincs ott..
(Ez egy válasz 33sportosbp üzenetére (2023. 09. 02. szombat 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja és hány óra körül mentél le?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 08. 29. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 14:16
Tegnap kibringázzam az újpesti nudira.
Sokan voltak.
Pasik főleg.
Lent a parton messze az erdőben egy szemüveges tetovált telt lányt éppen hárman"használtak ki"
Melegek voltak mindenhol mindenhogy.
De ami nagyon furcsa volt h mikor kiértem a Tímár utca felé az erőn ott parkolóban egy hatalmas farkú srác ült a kocsiban nyitott ajtóval egy másik meg guggolt mellette és verte neki.
Az emberek meg ott jöttek mentek mellettük .
Nem is értettem h miért kell ezt igy csinálni.
Állítólag igy is állandóan kimennek a rendőrök ellenőrizni.
Sokan voltak.
Pasik főleg.
Lent a parton messze az erdőben egy szemüveges tetovált telt lányt éppen hárman"használtak ki"
De ami nagyon furcsa volt h mikor kiértem a Tímár utca felé az erőn ott parkolóban egy hatalmas farkú srác ült a kocsiban nyitott ajtóval egy másik meg guggolt mellette és verte neki.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 08. 29. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 14:16
Sokan voltak.
Pasik főleg.
Sokan voltak.
Pasik főleg.
Sokan voltak.
Pasik főleg.
Sokan voltak.
Pasik főleg.
Hujj, de felpörgött a topik az utóbbi napokban! Köszönet a fórumtársaknak, akik újra (és újra) leírták a nudizmus elvét. Chapeau!
Korábban már írtam arról, hogy amikor először voltunk a párommal nudista strandon, én sem bírtam magammal, sok csupasz puncis német csaj látványa, bementünk a mosdóba, be egy kabinban sott beleült a meredező farkamba a párom s gyorsan elmentem. Harminc körül voltam ekkor. Azóta is járunk nudizni, hidd el, meg lehet szokni és kordában tudod tartani a gerjedelmet. Az volt az első eset s azután már sohasem fordult elő. Szerintem próbáld ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 26. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4708789)
VIP
2023. 08. 26. szombat 12:50
Mindenki másképpen van összerakva, genetika, vérmérséklet stb. Nem voltam még nudista strandon, mert tudom, hogy nem tudnám kordában tartani a lompost. Írtátok, hogy kontroll, meg önmérséklet, stb. Gyerekek, 57 vagyok, ha utcán meglátok miniszoknyában, harisnyában, egy formás, telt női feneket, combokat, akkor fel áll. Vegyük tudomásul, hogy nem vagyunk egyformák, de ettől még nem kulturálatlan a másik.
Ma lent voltam nincs még part,és rengeteg a szúnyog..
kellemesen meleg lesz még a kültéri medencében is. Az lesz a mai est "legélvezetesebb" része...
Mindenki másképpen van összerakva, genetika, vérmérséklet stb. Nem voltam még nudista strandon, mert tudom, hogy nem tudnám kordában tartani a lompost. Írtátok, hogy kontroll, meg önmérséklet, stb. Gyerekek, 57 vagyok, ha utcán meglátok miniszoknyában, harisnyában, egy formás, telt női feneket, combokat, akkor fel áll. Vegyük tudomásul, hogy nem vagyunk egyformák, de ettől még nem kulturálatlan a másik.
Sziasztok. Dunakeszin vannak esetleg? Vagy menne valaki?
Ma naturista éjszakai fürdőzés lesz Kerekdombon.