Azért nem teljesen így van, ahogy írják... Nem mindegy milyen nudista hely. Egy hivatalos nudista strandon családok is megfordulnak. Még ha nekik nem is tűnik fel, szívesen sétálgatnál álló farokkal gyerekek előtt?
De kicsit túl is van misztifikálva a dolog. Eddigi tapasztalatom alapján azért a többség nem modellalkatú, illetve nem a szex miatt jár ki - igen tudom, hogy van aki igen, meg ez egy szexoldal fóruma, de attól még így van-, tehát ha ránézel, nem biztos, hogy a szexre fogsz egyből gondolni és ... Nem mondom, hogy velem sohasem fordult elő merevedés, de ez többnyire a velem napozó sellő kacérkodásának volt köszönhető, mintsem a többi meztelen napozó nő/férfi látványának
A nyéki, gárdonyi nudin szexelő párok már egy másik lapra tartozik, bár amikor én jártam ott nem láttam ilyet, de olyankor normális ha beindul az inger
(Ez egy válasz barobi üzenetére (2023. 08. 22. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
De kicsit túl is van misztifikálva a dolog. Eddigi tapasztalatom alapján azért a többség nem modellalkatú, illetve nem a szex miatt jár ki - igen tudom, hogy van aki igen, meg ez egy szexoldal fóruma, de attól még így van-, tehát ha ránézel, nem biztos, hogy a szexre fogsz egyből gondolni és ... Nem mondom, hogy velem sohasem fordult elő merevedés, de ez többnyire a velem napozó sellő kacérkodásának volt köszönhető, mintsem a többi meztelen napozó nő/férfi látványának

A nyéki, gárdonyi nudin szexelő párok már egy másik lapra tartozik, bár amikor én jártam ott nem láttam ilyet, de olyankor normális ha beindul az inger

2023. 08. 22. kedd 17:00
Készülök én is menni textilmentes strandra .és én is a merevedés miatt aggódom,de ha ez tényleg nem gond akkor nem feszélyezem majd magam.
Sziasztok
Pénteken (aug 25) tervezek lemenni a Gárdonyi nudira. Lesz vajon szemrevaló hölgy? Van rá esély az eddigi tapasztalatok alapján? Elég kezdő, amatőr vagyok a meztelenkedés terén
Pénteken (aug 25) tervezek lemenni a Gárdonyi nudira. Lesz vajon szemrevaló hölgy? Van rá esély az eddigi tapasztalatok alapján? Elég kezdő, amatőr vagyok a meztelenkedés terén
Készülök én is menni textilmentes strandra .és én is a merevedés miatt aggódom,de ha ez tényleg nem gond akkor nem feszélyezem majd magam.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 10:36
Elleinte állna a farkad rendesen, de nem gond az se, idővel megszoknád a meztelen testek látványát. Mi a csajommal, a későbbi feleségemmel egy adriai nudista kempingben először olyan helyen, ahol sok meztelen ember volt együtt, a mólón, a parton, rengeteg gyönyörű csajszi, a legtöbb német s én sem bírtam magammal, egymásra néztünk, olvastuk egymás gondolatát, bementünk a mosdóba, magunkra zártuk a kabin ajtaját, én álló farokkal ráültem a lehajtott fedélre, ő beleült és gyorsan kilőttem a felgyülemlett feszültséget s így mentünk vissza a helyünkre. Akkoriban errefelé még nem volt divat a szőrzet borotválása, s néhány év múlva, amikor az ilyen helyeken főleg a német csajok csupasz puncival terpeszkedtek a törölközőiken, úszópárnáikon, újból volt egy kis merevedési gondom, de akkor már hagytam, hagytuk, nem izgatott ha fölállt is, az ő dolga, gondoltam viccesen. Szóval csak azt akartam mondani, hogy ha ilyen helyen áll a cerka, nincs vele gond, elkönyvelik, hogy kezdő vagy, majd megszokod, mint ahogyan a többiek megszokják, hogy mindig akad egy-két kezdő a fiúk között.
Elleinte állna a farkad rendesen, de nem gond az se, idővel megszoknád a meztelen testek látványát. Mi a csajommal, a későbbi feleségemmel egy adriai nudista kempingben először olyan helyen, ahol sok meztelen ember volt együtt, a mólón, a parton, rengeteg gyönyörű csajszi, a legtöbb német s én sem bírtam magammal, egymásra néztünk, olvastuk egymás gondolatát, bementünk a mosdóba, magunkra zártuk a kabin ajtaját, én álló farokkal ráültem a lehajtott fedélre, ő beleült és gyorsan kilőttem a felgyülemlett feszültséget s így mentünk vissza a helyünkre. Akkoriban errefelé még nem volt divat a szőrzet borotválása, s néhány év múlva, amikor az ilyen helyeken főleg a német csajok csupasz puncival terpeszkedtek a törölközőiken, úszópárnáikon, újból volt egy kis merevedési gondom, de akkor már hagytam, hagytuk, nem izgatott ha fölállt is, az ő dolga, gondoltam viccesen. Szóval csak azt akartam mondani, hogy ha ilyen helyen áll a cerka, nincs vele gond, elkönyvelik, hogy kezdő vagy, majd megszokod, mint ahogyan a többiek megszokják, hogy mindig akad egy-két kezdő a fiúk között.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4286452)
2023. 08. 20. vasárnap 15:54
Sziasztok nem vagyok nudista, és soha nem is voltam, ezért kérdezem, egyszer szívesen elmennék nudizni, de tuti kő keményen állna a farkam...Ez gáz amúgy? Kinéznek elzavarnak vagy mi várható? Köszi
Sziasztok! Kimondottan naturista helyről a Tisza tavon nem tudok, ám elég sokan nudiznak sokfelé, a parton, a lakóhajókon, de még csónakon és kajakon is. Mi lakóhajóval járjuk a Tisza-tavat, s szinte mindig nudizunk, ahogy kajakkal is néha.
Lehet bérelni is lakóhajókat, nektek ezt javasolom, azért mégiscsak ez a legkomfortosabb, legbiztonságosabb, mert a lakóhajóval olyan helyekre is be tudtok állni, ahol kevesen járnak... (Ez egy válasz Amaranth üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet bérelni is lakóhajókat, nektek ezt javasolom, azért mégiscsak ez a legkomfortosabb, legbiztonságosabb, mert a lakóhajóval olyan helyekre is be tudtok állni, ahol kevesen járnak... (Ez egy válasz Amaranth üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 22:39
Sziasztok, érdeklődni szeretnék Tisza-tó környékén található-e naturista hely? Eddig sajnos csak szájhagyomány útján hallottam, hogy van...
Sziasztok, érdeklődni szeretnék Tisza-tó környékén található-e naturista hely? Eddig sajnos csak szájhagyomány útján hallottam, hogy van...
Mi úgy oldottuk meg, hogy elsőnek egy Görög szigeten eldugott öbölben próbáltam ki, rajtunk kívül még kb 5 pár volt jó nagy távolságban, és nem volt gond ha állt, egyrészt izgatott is hogy páromat látják, meg kicsit a helyzet is de a víz intézte ha túl hevültem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4286452)
2023. 08. 20. vasárnap 15:54
Sziasztok nem vagyok nudista, és soha nem is voltam, ezért kérdezem, egyszer szívesen elmennék nudizni, de tuti kő keményen állna a farkam...Ez gáz amúgy? Kinéznek elzavarnak vagy mi várható? Köszi
Szia! Debrecen mellett a 48-as utról kell lekanyarodni. Van ott egy Golf nevű étterem is. Jó kis hely
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4680996)
2023. 08. 20. vasárnap 13:08
Hello. Tudtok javasolni nudizos helyet minel kozelebb Debrecenhez.
Hello. Tudtok javasolni nudizos helyet minel kozelebb Debrecenhez.
Minden attól függ, kik mit hoznak ki belőle...
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 02:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Azthittük az csak nudi és nem swingeres rész
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Konobe kemping Punat .mellett. Most jöttünk meg, nem unatkoztunk. A mellettünk lévö sátorban folyamatosan ment a sex, még a bejáratot is nyitva hagyták.Jobban élvezték hogy nézzük öket mint mi. Nem maradtunk mi sem adósok.
(Ez egy válasz ForestHill üzenetére (2023. 08. 18. péntek 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 00:28
Resonance fórumtárs már ellátott néhány infóval
, de érdeklődnék, hogy volt e az elmúlt néhány napban, héten valaki Krk sziget valamely fkk részén? Egy kis helyzetjelentésre lennék kíváncsi. Pl. állítólag (google értékelések stb.) Bunculukán hígul a strandoló közönség, sok a textiles
. Mi jövő héten megyünk, szeretnénk azt a néhány napot végig nudizni, jó élményekkel, hazatérni. Minden infót (parkolás, belépő), véleményt, élményt
, tapasztalást megköszönök! A szigeten magán már voltunk csak a féktelen pucérkodás még elmaradt

Csütörtökön szép idő volt Berényben, a víz is elérte a kellemes hőfokot. Jövő hét kedden ismét lemegyünk. A víz tovább melegszik a várható hőmérséklet is 30 körül lesz.Mi szeretjük. Eltöltöttünk 5 napot a motelban is a nyáron. Ha van szabadidőnk megyünk. A két órás autókázásunkat megfűszerezzük egy kis "szex a szabadban" huncutsággal, ott pedig napozás, úszás, ping pong ....... Kikapcsol ellazít a teljes szabadság. Nekünk ez a legközelebbi (140km), és jól bevált. A hotel elég puritán,de ki csillogásra vágyik nem ide jön. Meg van a hangulata az egésznek.
Szép! Érezzétek jól magatokat!!
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényi látkép most

Resonance fórumtárs már ellátott néhány infóval
, de érdeklődnék, hogy volt e az elmúlt néhány napban, héten valaki Krk sziget valamely fkk részén? Egy kis helyzetjelentésre lennék kíváncsi. Pl. állítólag (google értékelések stb.) Bunculukán hígul a strandoló közönség, sok a textiles
. Mi jövő héten megyünk, szeretnénk azt a néhány napot végig nudizni, jó élményekkel, hazatérni. Minden infót (parkolás, belépő), véleményt, élményt
, tapasztalást megköszönök! A szigeten magán már voltunk csak a féktelen pucérkodás még elmaradt

Nem vészes, még mindig kinn lehet lenni....
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
....csak az este hűlt gyorsabban
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Mindszent Ányáson csodás az idő!