Leszünk egy páran az már biztos!
Ott a helyünk nekünk is!
Ha Szentesre gondoltok...hát mi ott leszünk szombaton
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Indul a naturista szauna szezon
Erre mi is kiváncsiak vagyunk, kb 10 éve voltunk ott
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2024. 09. 06. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 17:58
Sziasztok. Volt valaki innen mostanság Tiszananai nudin
Milyen ott a helyzet ? Vasárnap lehet megnéznénk !
Sziasztok. Volt valaki innen mostanság Tiszananai nudin
Sziasztok van valaki Délegyházán milyen idő van és a víz?
Szép napot mindenkinek. Kezdő vagyok a témában! Zemplén vonzáskörzetében(nem a nyéki tavon) ,esetleg Szabolcs megyében van lehetőség nudizásra? Valami nyugis hely lenne ideális. Kezdők vagyunk de kipróbálnánk szivesen a párommal!
Nyéken a pályánál a sarokban otthagyott valaki egy SUP szkeget. Ott hagytam (hátha visszamegy érte a gazdája), de ha messzebbről jött a tulajdonosa, akkor vissza tudok menni érte. (Feltéve, ha megvan.)
a legjobb
Szigetközbe vagy környékén nemtud valaki jó nyugis helyet?
amikor ismerkedsz még senki sem tudja ki kicsoda az hogy valaki éppen csak nudizni jár ki vagy éppen lehet több is csak akkor derül ki ha van kommuniáció NOS kommunikáció viszont nincs
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 20:11
Van egy kis zűr! Nudi nem egyenlő swinger! Az egy dolog, hogy ismerkedhetsz is, de az nem a nudis közösséget, hanem a swingeres közösséget minősíti!!!
Van egy kis zűr! Nudi nem egyenlő swinger! Az egy dolog, hogy ismerkedhetsz is, de az nem a nudis közösséget, hanem a swingeres közösséget minősíti!!!
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 10:31
Sajnos ezen a nyáron elég kellemetlen, lehangoló tapasztalataink vannak az itthoni nudis állapotokról. A szóló ffi nem érti hogy a párok nagy többsége inkább párt keresek, és ha a párok közé tolakszik, a párok párral nem tudnak ismerkedni. A sima kommunikáció köszönés tisztelet is eltűnni látszik. Sajnos az itt lévő Gg -s párok is egyre komolytalanabbak...... Persze ez csak egy vélemény..
Sajnos ezen a nyáron elég kellemetlen, lehangoló tapasztalataink vannak az itthoni nudis állapotokról. A szóló ffi nem érti hogy a párok nagy többsége inkább párt keresek, és ha a párok közé tolakszik, a párok párral nem tudnak ismerkedni. A sima kommunikáció köszönés tisztelet is eltűnni látszik. Sajnos az itt lévő Gg -s párok is egyre komolytalanabbak...... Persze ez csak egy vélemény..
Igen egyetértünk... Sajnos!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 08. 20. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát,a Szekszárd M9 Dunahídnál lévő homokpadon a nudi ma nem igazán jött össze, hétvége lévén ellepték a textilesek... Viszont ha innen van az a pár akikkel az északi oldalon beszéltem, itt is köszönöm az útbaigazítást... Jó lenne ezeket a helyszíneket, és időpontokat összeszervezni...
Tegnap a Tisza-tavon kajakkal összefutottam egy kb 10 fős kenus társasággal. Természetesen rajtuk sem volt túl sok ruha. Pár szót váltottunk, ők is lakóhajókon vannak, és onnét indulnak neki a kirándulásoknak.
Még egy ideig jó idő lesz, ki kell használni!
Volt aki kérdezte, hogy van-e naturista strand a Tisza-tavon. Az nincs, de többek közt így is van lehetőség a nudizasra.
Még egy ideig jó idő lesz, ki kell használni!
Volt aki kérdezte, hogy van-e naturista strand a Tisza-tavon. Az nincs, de többek közt így is van lehetőség a nudizasra.
Koszi!
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap ismét kitekertem Harcsásra napozni és pihenni kicsit. Körbe kellett volna néznem a parton miellőtt leülök , mert most arrébb voltak párok,én meg ugyanoda telepedtem le, ahova két napja is, ott meg csak pasik voltak.Gondolom az lett az ideiglenes gay részleg.Végülis nem volt gond. Nem zavart senki és nem is akartak felszedni ,tudtam lazulni nyugodtan. Az idő nagyon meleg volt, a víz kellemes.
Aztán történt vmi, ami kicsit elvette a kedvem.Hirtelen megjelent egy transzformátor egy fekete zsinórtangás női bikiniben ,parókával , napszemüvegben és sétálgatott fel alá parton , kellette magát.Először azt hittem rosszul látok, meg kellett néznem jobban,hogy esetleg nem egy csúnya nő az, de sajna nem az volt! XD
Tudom, hogy ez nem egy hivatalos nudista strand Harcsásnál, nics kiépítve semmi, még egy szemetes sincs,sok a kukkoló de azért erre nem számítottam.Úgyhogy lassan összeszedtem magam és elindultam haza. Legközelebb jobban felmérem a terepet hova lenne érdemes leülni.
Aztán történt vmi, ami kicsit elvette a kedvem.Hirtelen megjelent egy transzformátor egy fekete zsinórtangás női bikiniben ,parókával , napszemüvegben és sétálgatott fel alá parton , kellette magát.Először azt hittem rosszul látok, meg kellett néznem jobban,hogy esetleg nem egy csúnya nő az, de sajna nem az volt! XD
Tudom, hogy ez nem egy hivatalos nudista strand Harcsásnál, nics kiépítve semmi, még egy szemetes sincs,sok a kukkoló de azért erre nem számítottam.Úgyhogy lassan összeszedtem magam és elindultam haza. Legközelebb jobban felmérem a terepet hova lenne érdemes leülni.
Sziasztok!
Nyíregyháza-Mátészalka vonalakon esetleg tudna valaki kimondottan nudista helyet, és lenne kedves megosztani az infót?
Előre is köszönöm!
Nyíregyháza-Mátészalka vonalakon esetleg tudna valaki kimondottan nudista helyet, és lenne kedves megosztani az infót?
Előre is köszönöm!