Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

2012. 04. 26. csütörtök 21:46  #1187
Törölt felhasználó (843711)
Akkor lehet, hogy mi is kibuszozunk-gyaloglunk hawaii
2012. 04. 26. csütörtök 19:43  #1186
Törölt felhasználó (775593)
Igen 'szezon nyitó 5-6, de már most hétvégén is sokan leszek, egy rész az idő is jó lesz és a facebook beharangozóban ezt írták "
Délegyháza NaturistaKemping
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 26. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 26. csütörtök 18:50
Én úgy olvastam, ott csak jövő hét végén (5-6.) van a szezonnyitó.
Fiatal pár kocsival megy hétvégén ki Luppára, Csepelre? Csatlakoznánk. Én 37, feleségem 25.
2012. 04. 26. csütörtök 18:50  #1185
Én úgy olvastam, ott csak jövő hét végén (5-6.) van a szezonnyitó.
Fiatal pár kocsival megy hétvégén ki Luppára, Csepelre? Csatlakoznánk. Én 37, feleségem 25.
2012. 04. 26. csütörtök 15:18  #1184
unibisrac unibisrac
Sziasztok! Tudnatok-e informacioval szolgalni a Gardonyi nudista strandal kapcsolatban? Elöre is köszönöm a segitseget.
2012. 04. 25. szerda 13:48  #1183
Törölt felhasználó (28159)
Hejőkeresztúr mellett, szemben a régi résszel, az öbölben.
(Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2012. 04. 13. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 13:10
Sziasztok. Mályi vagy Nyéki tónál van-e még és ha igen akkor merre találhatnánk meg a nudista részt? Párommal mennénk amint jön a jó idő. smile köszi a választ
2012. 04. 25. szerda 10:08  #1182
Törölt felhasználó (835258)
Szia!
Pontosan, hol van az a tanösvény?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 30. péntek 23:47
A Duna melyik részén voltatok?
2012. 04. 13. péntek 13:10  #1181
Mr. B. Mr. B.
Sziasztok. Mályi vagy Nyéki tónál van-e még és ha igen akkor merre találhatnánk meg a nudista részt? Párommal mennénk amint jön a jó idő. smile köszi a választ
2012. 04. 08. vasárnap 20:51  #1180
Demona Demona VIP Admin
A részletes útleírást legyetek szívesek priviben intézni!
Ide a tapasztalatokat, élménybeszámolókat írjátok!
2012. 04. 08. vasárnap 11:40  #1179
Törölt felhasználó (840916)
tudnad kicsit pontositani voltam arra de nem talaltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 31. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (373340)
2012. 03. 31. szombat 09:55
Vác alatt van, Sződ előtt egy terület, ahol nudiznak.
Aztán a Tanösvénytől délre, kb 2 km-re egy sziget, ahova be lehet menni. Ott bármi már előfordult smile
Horányban a rév fölött kb 1 km-re megy a nudi.
Aztán Elhagyott hely Vác felett a komkötő sziget.
Illetve sok nyugis hely van a Szigeten is, de ide már hajó kell. Nekem van, ezért tudom.
Tahival szemben a hídtól északra járható autóval is akár.
De a legjobb a nyugis nudi, mert élvezheted a napot, a vizet, és a szabad életet.
Ne hagyd ki, és addig örülj, amíg áll a farkad! smile Ez előfordul és nem néznek ki, sőt talán.... smile
Üdv Mindenkinek: Sz.
2012. 04. 05. csütörtök 18:18  #1178
Törölt felhasználó (454861)
Sziasztok
ki volt ma lent a Fokán?
2012. 04. 02. hétfő 07:03  #1177
Neked szantam a kerdes!kicsit beneztem koszi a valaszt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 31. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 31. szombat 09:55
Aztán a Tanösvénytől délre, kb 2 km-re egy sziget, ahova be lehet menni. Ott bármi már előfordult smile
Illetve sok nyugis hely van a Szigeten is, de ide már hajó kell. Nekem van, ezért tudom.
De a legjobb a nyugis nudi, mert élvezheted a napot, a vizet, és a szabad életet.
Ne hagyd ki, és addig örülj, amíg áll a farkad! smile Ez előfordul és nem néznek ki, sőt talán.... smile
2012. 04. 02. hétfő 07:01  #1176
Szia voltam Szod fele de nem talaltam a leterot le todnad irni merre hol kell letérni.illetve a revnel hol pontosan es oda is elore is koszonom a valaszt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 30. péntek 23:47
2012. 03. 31. szombat 09:55  #1175
2012. 03. 30. péntek 23:47  #1174
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 26. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2012. 03. 26. hétfő 07:07
Rosszul gondolod, oda kizárt. Legutoljára talán 3 éve, akkor is rendőrök igazoltattak és szólítottak fel a felöltözésre . És akkor a millió, farkát húzogató buziról nem is beszéltem... violent Köszi, van aki erre izgul, mi kizárt.

Egyébként megvolt tegnap az első dunaparti nudizásunk és jelentjük: KIRÁLY volt!!!! vigyor5 Sikerült szexelni is, nem is akármilyet, úúúúgyhogy szépen indul a hetünk. eljen crazya
2012. 03. 30. péntek 18:59  #1173
Sziasztok VAC kornyeken van nudistrand??9
2012. 03. 30. péntek 15:11  #1172
Törölt felhasználó (454861)
Sziasztok
mi is voltunk már kint az idén és rendszeresen járunk a Fokára ha csak egy kis időnk van napozásra(de amúgy inkább a sziki)valoban vannak kukkolok hisz nyitott strand bárki elmehet ott a hátsó ösvényen de ha lefekszel akkor nem látnak rád rátok sőt ha lemész a kis szigetre ami a tiszánál van ott is tudtok napozni mert van homokos part szakasz na oda biztos nem látnak el a kukkolok
(Ez egy válasz zsuni üzenetére (2012. 03. 26. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 26. hétfő 12:17
Szervusztok,
szombaton Szegeden voltunk, gondoltuk megnézzük a fokát. Végül is nem is annyira nehéz eljutni oda.
Néhány dolog:
az odavezető ösvényen lebukott egy kukkoló ejnye1 szegény majd belecsúszott a Tiszába ahogyan egy fa mögül nyújtogatta a nyakát.
Nem mentünk mi sem a napozók közé hiszen nem terveztünk levetkőzni, és itt fel is merül az első kérdésem: mennyire illetlenség az ha mi ruhástól elmegyünk szétnézünk (nem kukkolni) és ha nem tetszik a hely akkor tovább állunk?
és a második kérdés, vagy inkább aggály nekünk az nem jön be, hogy így lesnek bennünket és félő, hogy valaki lefényképez/videóz bennünket és visszalátjuk magunk a net-en. Nyáron ha már a fák, bokrok lombkoronája kialakult akkor az nyújt valamilyen védelmet a kukkolóktól?
2012. 03. 27. kedd 14:27  #1171
vazelinator vazelinator VIP Admin
meg tudtommal csak annyi a reakció, hogy meg mosolyogják, s össze súgnak hogy első alkalmas, s nem azt ítélik el, hogy áll mindenre, s hoyg milyen perverz vagy. elég meg értő közösség, nem kell szégyelleni.
nem zavarja őket ha első alkalomkor törölközött csavarva magad köré közlekedsz, napozni úgy is nélküle napozol.
jah háton napozáskor a fütyit véd a naptól, mert ha az ég le.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 27. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3317) VIP
2012. 03. 27. kedd 14:09
Rajta hát... menjetek és érezzétek jól magatokat. A farok meredezéssel meg úgysem lesz gond. Ne azzal foglalkozz mi van körülötted. Úgysem nagyon szokás túlzottan bámészkodni. Menjetek nap és balaton fürdőzzetek. ....oszt' jól van!!! smile
2012. 03. 27. kedd 14:09  #1170
Rajta hát... menjetek és érezzétek jól magatokat. A farok meredezéssel meg úgysem lesz gond. Ne azzal foglalkozz mi van körülötted. Úgysem nagyon szokás túlzottan bámészkodni. Menjetek nap és balaton fürdőzzetek. ....oszt' jól van!!! smile
2012. 03. 26. hétfő 16:51  #1169
Idézet tavalyról:"Én sem akarlak meggyőzni mindenáron de Berény sokkal jobb. Nekem az utolsó emlékem Akaliról ami miatt nem tetszik például, hogy nagyon magas a vízszint. 180 magas vagyok de úgy emlékszem jó mellkasig ért a víz már a lépcsőnél. Ez miatt persze a vízben kisebb területre szorulnak a fürdőzők ami persze kicsit korlátozza a romantikázást hiszen ott állnak melletted. Megítélésem szerint a fürdővendégek számára fenntartott hely is kisebb Akaliban. Ráadásul Berényben több a fiatalabb korosztály.... pedig mi sem vagyunk már gyerekek. Nekünk berény 120km Akali pedig kb fele. Mégis Berénybe megyünk ha időnk engedi." Továbbá igaza van "totthek" kollégának: nagyon kényelmetlen a víz meder. Köves kagylós csak óvatosan szabad duhajkodni. Nálam pedig a meztelenséghez a "fürdőcipő nélküliség" is hozzá tartozik. Egyszerűen jobb kényelmesebb és jobban is izgat. Ha megengedheted magadnak a messzebbre utazást n mindenképpen Berényt javaslom. A nap süssön rátok. Szép napot.
2012. 03. 26. hétfő 12:49  #1168
totthek totthek
idézem magam tavalyról: Berényhez képest éppen nem bukott meg, de csak azért mert van fű meg van Balaton.
Akkora füves placc mint Berényben ha bemész a bejárattól a faházak végéig a járda bal oldala. Komoly, nincs más füves placc lepakolni!
A büfé bár lehet van ilyen -olyan dolguk, gagyi, mind kialakításban, mint küllemében, lényegében jó, hogy nem börtönben vagy.
A vízbe belépve kavicsos-kagylós kényelmetlen az egész.
Stég mint olyan két darab 4 nm2 placc.
FŰRDŐRUHÁSOK. a hátsó stégnél ma délután, TÖK KOMOLYAN, mintha mi sem történne.
A strand kezdetétől kb 40 méterig a mellette levő kikötőből vízbe lépő FŰRDŐRUHÁSOK.
Strand végében vmi pecahelyek, fürdőruhában, mondjuk legalább levetkőztek a stégen, meg reszelte egymást a pár smile
10/2 pont.
soha többet.
+1 pont az egész ami emberivé teszi a középső stégnél a hölgy masszőr.
Aki megszokta Berényt az Akaliba nem megy.Hozzá képest NULLA.
/ 382