negyed négyre érünk csak ki a Fokára tarts velünk
Hát tudod,mi már nem egyszer gabalyodtunk ott is a párommal !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 05. 31. kedd 21:15
Ma kinn voltunk a Horány-i parton. Teljesen néptelen volt addig, amíg nem kezdtünk szeretkezni. Akkor jött két kutyasétáltató, akik illedelmesen megálltak a part töréspontjánál és diszkréten kukkoltak minket.
Ha lett volna bennük kezdeményezés beszállhattak volna, mert a párom nagyon beindult.
Tényleg sok part került most szárazra és szúnyogok sem voltak. Kicsit naptejes íze volt feleségem mellének
de jó volt a buli. Holnap szerintem a Lupa sziget lesz a program. Ott sajnos nem lehet gabalyodni, mert ahhoz mindig sokan vannak.
Ha lett volna bennük kezdeményezés beszállhattak volna, mert a párom nagyon beindult.
Tényleg sok part került most szárazra és szúnyogok sem voltak. Kicsit naptejes íze volt feleségem mellének
de jó volt a buli. Holnap szerintem a Lupa sziget lesz a program. Ott sajnos nem lehet gabalyodni, mert ahhoz mindig sokan vannak.
Csatlakozna valaki?
Mi is megyünk a jövő 7en vmikor Délegyre. Van vki innen aki ott lesz? Hétfő? Kedd?
Pénteken Délegyháza? Párok? Szolo hölgyek?
Debrecen mellet a látóképi tó ideális ,korrekt hely,mi odajárunk,Tiszta rendezett ,ajánlom mindenkinek
a nyéki tón eddig sem lehetet fürdeni hivatalosan.de persze igazad van
Az oké, hogy be lehet jutni a nyéki tóra, de mi van ha magánosították a területet? Ha ott tartózkodsz és észrevesz valaki, akkor hívja a rendőröken magánterület megsértése miatt. Azért ez pucéran gáz volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (109171)
2011. 05. 31. kedd 17:27
sziasztok
voltam ma a nyéki tónál.nem tul jo a helyzet sóderral elzárták az utat
de már áttörték, belehet jutni autoval.A vizszint magas a part gazos.De
még visszatérhet az élet
)
még visszatérhet az élet
)
péntek 15 h tol várunk nudizni....... mindenkint a Szegedi Fokára
biztosan lesz hely
es ami a legjobb nincsenek szunyogok !!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
es ami a legjobb nincsenek szunyogok !!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744414)
2011. 05. 31. kedd 18:44
Ha tovább apad és lesz hely, akkor szombaton kinézünk.
Ma kinn voltunk a Horány-i parton. Teljesen néptelen volt addig, amíg nem kezdtünk szeretkezni. Akkor jött két kutyasétáltató, akik illedelmesen megálltak a part töréspontjánál és diszkréten kukkoltak minket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805850)
2011. 05. 31. kedd 08:56
Sziasztok! Holnapra keresnék strandoláshoz partnert, párt vagy Hölgyet, Pest környékén!
Ha tovább apad és lesz hely, akkor szombaton kinézünk.
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 31. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 31. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 14:20
eppen most jottem haza,de csak azert mert fel oran belul nagy zivatar lesz..a Duna elkezdett apadni,tegnap magasabb volt..eleg nagy teruleten lehetett napozni
holnap ki csatlakozik hozzánk 13- tol egy pár órara a Szegedi Foka nudi részre?holnap csak nudi semmi más a többit pénteken....
sziasztok
még visszatérhet az élet
)
még visszatérhet az élet
)
Cap d'Agde
Aki már volt itt visszavágyik, aki nem, az nem tudja mit hagy ki.....
Egész nap tűző nap, szex a homokban, szex a tengerben, szex szabadon.... Mi indulunk... Ti?
Ha szeretnél egy iatalos (25-35) korosztállya egy hetet bulizni, habpartizni, keress minket az infókért.
Szállásköltség: sátorban: sacc 250 eur, apartmanban 500-750 eur... ha még van hely....
info@swingerexperiences.eu cím alatt megtalálsz bennünket...
előre látható indulási időpontok: júli vége, aug eleje.
Aki már volt itt visszavágyik, aki nem, az nem tudja mit hagy ki.....
Egész nap tűző nap, szex a homokban, szex a tengerben, szex szabadon.... Mi indulunk... Ti?
Ha szeretnél egy iatalos (25-35) korosztállya egy hetet bulizni, habpartizni, keress minket az infókért.
Szállásköltség: sátorban: sacc 250 eur, apartmanban 500-750 eur... ha még van hely....
info@swingerexperiences.eu cím alatt megtalálsz bennünket...
előre látható indulási időpontok: júli vége, aug eleje.
eppen most jottem haza,de csak azert mert fel oran belul nagy zivatar lesz..a Duna elkezdett apadni,tegnap magasabb volt..eleg nagy teruleten lehetett napozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744414)
2011. 05. 31. kedd 11:24
Most voltam kint a komárnói strandon, sajnos nagyon magas a Duna. :(
Nem is értem, ha valaki nudizik miért zavarja ha kukkolják? Akinek jól esik nézze, nincs semmi titkolni valóm!
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 30. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
kukkolok mindenhol vannak nem kell veluk foglalkozni..megunjak es tovabballnak..engem nem zavarnak..
2011. 05. 30. hétfő 18:42
kukkolok mindenhol vannak nem kell veluk foglalkozni..megunjak es tovabballnak..engem nem zavarnak..
Most voltam kint a komárnói strandon, sajnos nagyon magas a Duna. :(
Sziasztok! Békés megyében tud valaki egy nudizásra alkalmas helyet?
Sziasztok! Holnapra keresnék strandoláshoz partnert, párt vagy Hölgyet, Pest környékén!