Bberényben már nem voltunk 3 éve. Akkor dugig volt parlagfűvel. Horvátországba szoktunk menni. Olyankor még a nejem puncija is csupasz és napozás közben sem zárja össze a lábát... Imádom
"sem helyszínötlet csere" - ezt most nem gondolod komolyan, ugye?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 23. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 21:30
takarítottam...nem társkereső...sem helyszínötlet csere topic
takarítottam...nem társkereső...sem helyszínötlet csere topic
Nyáron úgysem megyünk szaunázni. Őszig meg csak kiforrja magát.Bár szerintem Győrben nem fog változni semmi.
Irány Berény Vagy Akali meghát itt a füves udvar.
Irány Berény Vagy Akali meghát itt a füves udvar.
görbe65 EGYETÉRTEK VELED
Nem lenne hatásos, ha 4-5 ember rendesen használná? Igaz én is azért nem megyek oda, mert ilyeneket hallottam róla...
(Ez egy válasz Görbe65 üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 21:17
A győri élmény szaunáját fürdő ruciban papucsban, a külső finn szaunát is állig törölközőbe csavarva használják. Jó hogy nem kabátot is vesznek fel.Mind emellé hangoskodnak és azt hiszik magukról ők a szaunakultúra istenei.
A győri élmény szaunáját fürdő ruciban papucsban, a külső finn szaunát is állig törölközőbe csavarva használják. Jó hogy nem kabátot is vesznek fel.Mind emellé hangoskodnak és azt hiszik magukról ők a szaunakultúra istenei.
Itt a szép idő, irány a Sziki!
Szombaton!
Szombaton!
a külső kettő igen
(Ez egy válasz vipera üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 11:58
Meg tudna valaki mondani hogy a gyori termal szauna textil mentes e?Koszi
Meg tudna valaki mondani hogy a gyori termal szauna textil mentes e?Koszi
Igen és az árak sem szaladtak el,az üzemeltetők tényleg sajátjuknak tekintik az egészet és mindent elkövetnek a kedves vendégek maximális kiszolgálása érdekében ,csak így tovább !
(Ez egy válasz varacs üzenetére (2008. 04. 29. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Itthon szeged mellett a sziki a legjobb!!!!!!!!!!!!!
Valaki tud tanácsot adni Görögországi /Paralia /nudista témában? Júniusban utazunk 30-40 es pár, szivessen vennénk hozzánk csatlakozókat!
valaki megy horvátba idén? esetleg csatlakozni?
Horvátországban rengeteg nudista strand van, a normál "plázsáknak" bizonyos részein, valahol a végében szinte mindenütt, de vannak szép, nagy, kulturált nudista strandok is, meg főleg kempingek, akár ilyen egész nagy elkerített naturista "falvak" is. De hogy szekciókra lennének bontva, azt nem tudom. Azt már tapasztaltam, hogy Dubrovnik közkedvelt kicsi szigetén, a Lokrumon a nudizmus a divat és a sziget délkeleti részén, a strand végén vannak a melegek, általában az átlagosnál fölhevültebb állapotban. Mert itt már nincsenek nők, csak elvétve, aki odatéved, és annyi farok és férfisegg láttán, nyilván, begerjednek. Szal, nincs a közelben nő, aki lehűtené őket. Téged melyik szekció érdekel?
(Ez egy válasz xunil1 üzenetére (2008. 03. 15. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 11:47
Ha jol tudom vannak olyan natirista strandok, ahol szekciokra van szetbontva a strand terulete: csaladoknak, felnotteknek, homoszexualisoknak stb. Volt mar valaki ilyen helyen? Mik a tapasztalatai? Horvatorszagban hol van ilyen strand?
Mi Délegyházára járunk nudizni és nagyon jól érezzük ott magunkat. Egy naturista strand tényleg nem a szexről szól, de azért megmozgatja az ember fantáziáját. Egy ilyen nap után feltöltődik az ember, legalábbis nálunk ez a helyzet. A másik, egy ilyen hely nem arról szól, hogy kinek milyen az alakja, hisz nem topmodell kereső campingről van szó.
Ha jol tudom vannak olyan natirista strandok, ahol szekciokra van szetbontva a strand terulete: csaladoknak, felnotteknek, homoszexualisoknak stb. Volt mar valaki ilyen helyen? Mik a tapasztalatai? Horvatorszagban hol van ilyen strand?
én láttam már sexis 50évest is és egy 60 év körüli is lehet sexi akár nőből is pl medvecky ilona
(Ez egy válasz kerce üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 19:36
Oké!Ezzel egyetértek de van amit nem lehet megállítani,az pedig az idő.Márpedig az idő kegyetlen és lehet,hogy tényleg nem leszel csoffadt-löttyedt viszont lesz belőled egy izmos hulla.Szerintem Neked nics olyan idősebb ember aki tetszene meztelenül.Semmi gáz a Te véleményed is egy vélemény.
Oké!Ezzel egyetértek de van amit nem lehet megállítani,az pedig az idő.Márpedig az idő kegyetlen és lehet,hogy tényleg nem leszel csoffadt-löttyedt viszont lesz belőled egy izmos hulla.Szerintem Neked nics olyan idősebb ember aki tetszene meztelenül.Semmi gáz a Te véleményed is egy vélemény.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 19:21
ezért kell sportolni ezeni hogy ne kerülj olyan helyzetbe és ne legyél löttyet csoffat
ezért kell sportolni ezeni hogy ne kerülj olyan helyzetbe és ne legyél löttyet csoffat
(Ez egy válasz kerce üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 11:10
Kedves Urak egyet ne feledjetek, ti sem maradtok mindig ropogós izmos palik!Egyszer eljő nektek is a fonnyadt-csoffadt kor.Érdekes lesz majd akkor szembesülnötök a mai kijelentéseitekkel.De addig is éljen a nudi,szerintem korra való tekintet nélkül.