Csodás tested van..nem csoda ha néznek..szívesen tenném én is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (916769)
2023. 11. 16. csütörtök 20:04
Engem sosem zavart ,ha meglesnek , részleteket meglátják. Sőt néha szeretem húzni a pasik agyát , ha látom rajta ,hogy nagyon néz.
Hölgytagunk kicsit exhibicionista. Kedvence, ha nyilvános helyen bujálkodhat.
Nagyon sok áttetsző alkalmi ruhája van, szinte áttetsző felsővel. Izgató tud lenni
Nagyon sok áttetsző alkalmi ruhája van, szinte áttetsző felsővel. Izgató tud lenni
Engem sosem zavart ,ha meglesnek , részleteket meglátják. Sőt néha szeretem húzni a pasik agyát , ha látom rajta ,hogy nagyon néz.
Az én páromnak sem nagy dolog ez.Már egy ideje minden nap elhúzza a függönyt felkapcsolja a villanyt és átöltözik a szoba közepén.sztem nem exibicionizmus csak nem nagy dolog neki.Gondoltam ,hogy mondom neki ,hogy ez nekem bejön de szerintem ha felhívom a figyelmét abbahagyná.Hagyom egyenlőre hátha neki tetszik ez.kis izgalom a mindennapokba.
Párom amikor csak tud vetkőzik, nincs szégyenlősség benne. De ez nem azt jelenti, hogy férfiak figyelmét akarná felhívni. Nem érdekli ki mit gondol. Ő így érzi jol magát szabadon, ruha nélkül. Néhány hete meztelenül szaunaztunk kettesben. Nagyon kielégülten távoztunk. Szexi volt. Ajánlom annak aki még nem próbálta.
Megnézném én is....
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 08:21
Most a hetekben felemlegettem a feleségemnek, hogy régen milyen szexin öltözködött, és így visszagondolva ez felizgat engem. Igazából nem nagyon gondolkodott a dolgokon, rendelt másnap egy full tangás bikinit (az még sosem volt rajta mióta osszejottunk,csak egy ilyen féltanga jellegűt kapott tőlem). Aztán rendelt még egy nagyon bevágós leggingset, amiben azóta rengeteget volt...pfuuu annyira megnézték (baromi kerek a popsija),meg egy felsőt is rendelt, ami nagyon mélyen dekoltált,szinte az egész cickója ki van pakolva (hatalmasak). Ezt még csak baráti társaságban vette fel. Mókás volt nézni ahogy a haverok a cickóival beszélgetnek szóval ez nagyon izgat engem, ha mutogatja magát. Anno féltékeny voltam ilyenkor, de már megfordult a dolog. Izgat ha "ribanckodik". És persze őt is izgatja,hogy állandóan utánafordulnak, megnézik
Kis szoknya bugyi nélkül, átlátszó felsők. Ezeket mi is szeretjük. Sorozataink között is van pár ilyen. Teljesen átlátszó hosszú ruhában sétálás kávézgatás nagyon jó volt. Kis videót is készült. De nem adja vissza az élőben látottakat .
Szerintem alapvető női tulajdonság a magamutogatás, - legalább is ott ahol nem nyomják el a nőkben vallási, vagy politikai okokból.
Nem véletlen, hogy az összes nagy divatbemutató arról szól, hogy a tervezők, designerek miként tudják a legváltozatosabb formában ruhának látszó anyagokba vetkőztetni(!) a nőket.
Nem véletlen, hogy az összes nagy divatbemutató arról szól, hogy a tervezők, designerek miként tudják a legváltozatosabb formában ruhának látszó anyagokba vetkőztetni(!) a nőket.
Most a hetekben felemlegettem a feleségemnek, hogy régen milyen szexin öltözködött, és így visszagondolva ez felizgat engem. Igazából nem nagyon gondolkodott a dolgokon, rendelt másnap egy full tangás bikinit (az még sosem volt rajta mióta osszejottunk,csak egy ilyen féltanga jellegűt kapott tőlem). Aztán rendelt még egy nagyon bevágós leggingset, amiben azóta rengeteget volt...pfuuu annyira megnézték (baromi kerek a popsija),meg egy felsőt is rendelt, ami nagyon mélyen dekoltált,szinte az egész cickója ki van pakolva (hatalmasak). Ezt még csak baráti társaságban vette fel. Mókás volt nézni ahogy a haverok a cickóival beszélgetnek szóval ez nagyon izgat engem, ha mutogatja magát. Anno féltékeny voltam ilyenkor, de már megfordult a dolog. Izgat ha "ribanckodik". És persze őt is izgatja,hogy állandóan utánafordulnak, megnézik
Voltak kellően forró tekintetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 28. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4684902)
2023. 10. 28. szombat 23:19
Szerintem ez nagyon izgalmasan hangzik! Kár, hogy nem voltam ott!
Szerintem ez nagyon izgalmasan hangzik! Kár, hogy nem voltam ott!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 28. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (916769)
2023. 10. 28. szombat 23:13
Szoknya bugyi nélkül, strandon csak tangában. Pici a mellem ,mit zakargassam. Nemrég Zalakaroson voltunk , hát a nedves fürdőruha nem kényelmes ,így csak köntös volt rajtam .Néha kilàtszott ez az . Úgy is mentem vissza a hotelban.
Szoknya bugyi nélkül, strandon csak tangában. Pici a mellem ,mit zakargassam. Nemrég Zalakaroson voltunk , hát a nedves fürdőruha nem kényelmes ,így csak köntös volt rajtam .Néha kilàtszott ez az . Úgy is mentem vissza a hotelban.
Szeretem, ha a párom megmutat valamit magából másoknak. Volt példa rá, hogy felhúzta szoknyáját egy bulin egy férfi előtt és csipkés bugyi volt rajta amin keresztül minden látszott. Volt meglepetés mindenkinek. Izgató volt nagyon.
Régebben Feleségem is szívesen hagyta véletlenül meglátni bájait, akár egy popsit alig takaró miniszoknyában, néha bugyi nélkül, máskor apró tangában. Hozzá áttetsző pólóval, vagy mélyen kigombolt vékony blúzzal, melltartó nélkül. Sajnos az elmúlt 2 év a coviddal ezt nem tette lehetővé, azóta pedig azt mondja, szégyenlős lett. Végre itt a jó idő, remélem hamarosan sikerül újra levetkőzni a szégyenlősséget, na és persze vele a ruhákat is, saját magunk és a többi férfi (esetleg nő) örömére.
Ilyen cicikkel nem csodálkozom, hogy megnéznek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 29. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)
2022. 04. 29. péntek 08:20
én szinte kivétel nélkül sokat öltözöm sexy-n de én azért, mert így érzem magam jól ( de ettől nem vagyok pld prosti- csak a félreértések elkerülése miatt jegyzem meg ) viszont teljesen jó amikor megnéznek- és nem csak a pasik és ezt külön élvezem
Párom imád szoknyában bugyi nélkül elmenni bárhova, villantás is játszik ritkán.
Nálunk inkább régebben volt ilyesmiről szó szeretett nagyon kihívóan, nagyon szexin öltözni cickok kidobva, mini ruha vagy feszülős naci
ez így van így is kell
(Ez egy válasz bujagondolatok üzenetére (2021. 06. 16. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 08:01
47 éves nő,vagyok,kicsit mindig exhibicionista voltam,már fiatal koromban elkezdődött nálam,de én nem direktbe szándékosan szerettem ha meglátnak,hanem az izgatott,ha véletlenül láttak meg meztelenül,ne persze én intéztem mindig a véletlent
én szinte kivétel nélkül sokat öltözöm sexy-n de én azért, mert így érzem magam jól ( de ettől nem vagyok pld prosti- csak a félreértések elkerülése miatt jegyzem meg ) viszont teljesen jó amikor megnéznek- és nem csak a pasik és ezt külön élvezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4375632)
2021. 11. 10. szerda 10:29
A kicsim nagyon kihívó, szexis, prostis ruhában fog a városban közlekedni, a héten péntek este. Akit érdekel, jelezze. Ennél többre is hajlandó, egyeztessünk róla