Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

2009. 02. 11. szerda 16:59  #322
emisszio emisszio
Csak támogatni tudom,hogy nincs rajtad bugyi eljen (biztos kellemesebb is úgy...)!Miért kockáztatnád a munkádat(ez nem "olyan" tevékenység...) kerdes Az is lehet,hogy nem csak Te vagy ott egyedül "így".Természetesen(csatlakozva az előttem szólókhoz)én is nagyon szívesen megnéznélek wow1 vigyor5 worship . Csak munka közben vagy ilyen bevállalós, v. máshol is(esetleg aznap már így mész be és utána így is mész haza) kerdes
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2009. 02. 11. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 11. szerda 14:52
Egy eset amit olvastam és gondoltam ide hozom. Postán vagyok alkalmazott. Nem szeretném elárulni, hogy pontosan melyikben, mer így is lehet, hogy rám fognak ismerni néhányan és ezzel a munkámat kockáztatom. Nem túl izgalmasak a hétköznapjaim, ezért kitaláltam valamit, amivel kicsit feldobhatom. A munkatársaimmal együtt minket mindig más ablakhoz osztanak. Ha rám kerül a sor a csomag részlegen sosem veszek bugyit. Tudni kell rólam, hogy egy huszonéves csinos nő vagyok, és mindig szoknyában dolgozom. Hihetetlenül fel tud izgatni amikor látom a férfiak reakcióját mikor ezt észreveszik. Van akit ezzel zavarba hozok,de olyan is akinek látom a dudorodó nadrágját és a kéjes mosolyát. Ilyenkor érzem hogy elönt a nedvesség és szinte orgazmus közeli állapotba kerülök. Pont egy hete történt, hogy az én soromba állt egy házaspár . A férfi nem tudta levenni rólam a szemét mire a feleség kikelve magából elkezdett üvölteni velem , hogy hogyan képzelem ezt és hogy hol a szemérem meg még sorolhatnám… Én ezt eddig egy izgalmas mókának találtam, de ezután elgondolkodtam, lehet hogy átléptem egy határt! Szerintetek csak a nő volt túl prűd vagy tényleg cafkás, hogy bugyi nélkül járkálok?
2009. 02. 11. szerda 16:37  #321
Trilac Trilac
Szerintem nem gond,hogy bugyi nélkül vagy,csak ne olyan ellőt aki nővel van mert az gond.Hídel én ha ilyet látnék nem tiltakoznék a látvány ellen. wow1
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2009. 02. 11. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 11. szerda 14:52
Egy eset amit olvastam és gondoltam ide hozom. Postán vagyok alkalmazott. Nem szeretném elárulni, hogy pontosan melyikben, mer így is lehet, hogy rám fognak ismerni néhányan és ezzel a munkámat kockáztatom. Nem túl izgalmasak a hétköznapjaim, ezért kitaláltam valamit, amivel kicsit feldobhatom. A munkatársaimmal együtt minket mindig más ablakhoz osztanak. Ha rám kerül a sor a csomag részlegen sosem veszek bugyit. Tudni kell rólam, hogy egy huszonéves csinos nő vagyok, és mindig szoknyában dolgozom. Hihetetlenül fel tud izgatni amikor látom a férfiak reakcióját mikor ezt észreveszik. Van akit ezzel zavarba hozok,de olyan is akinek látom a dudorodó nadrágját és a kéjes mosolyát. Ilyenkor érzem hogy elönt a nedvesség és szinte orgazmus közeli állapotba kerülök. Pont egy hete történt, hogy az én soromba állt egy házaspár . A férfi nem tudta levenni rólam a szemét mire a feleség kikelve magából elkezdett üvölteni velem , hogy hogyan képzelem ezt és hogy hol a szemérem meg még sorolhatnám… Én ezt eddig egy izgalmas mókának találtam, de ezután elgondolkodtam, lehet hogy átléptem egy határt! Szerintetek csak a nő volt túl prűd vagy tényleg cafkás, hogy bugyi nélkül járkálok?
2009. 02. 11. szerda 14:52  #320
jenner jenner
2009. 02. 11. szerda 00:10  #319
zorn zorn VIP
Úgye nem mondod komlyan,hogy téged kergetni kell inkább azt ird le hol álsz meg!
2009. 02. 10. kedd 23:40  #318
krisztacica krisztacica
Hát igen, ennél hosszabb volt, viszont az amiben buliban voltam és fölé vettem a neccruhát valami ilyesmi volt, csak épp egy picit hosszabb.
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 02. 06. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 23:43
nyes Gondolom, a Westendben rajtad valamivel hosszabb szoknya volt ennél: extra-mini_szoknya !! wow1 nyes
2009. 02. 06. péntek 23:43  #317
Gheorgius Gheorgius
nyes Gondolom, a Westendben rajtad valamivel hosszabb szoknya volt ennél: extra-mini_szoknya !! wow1 nyes
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 01. 31. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 23:35
Rekordkísérletek... Egyszer végigplázáztam a Westendet egy olyan miniszoknyában aminek az alja kb 5 - 6 centivel ért lejjebb a puncimnál. Na az nem volt semmi, semmi lépcső vagy leülés, mert tuti a lebukás. Másik csemege a ruhapróba egy Interspárban, mert ott a próbafülkén lengőajtó van ami fent vállig, alul pedig térdig ér, és ha minden jól megy középen van egy fél centis rés. A legmerészebb mégis egy partyn voltam, ahol egy olyan miniruha volt rajtam ami pár centit takart csak alul, és a miniruhára kívülről rávettem egy térdig érő neccruhát, és nem buktam le.
2009. 02. 03. kedd 17:13  #316
Gheorgius Gheorgius
Gratulálok! Remélem, nem hagysz fel a jó szokásoddal és továbbra is próbálkozol a rekord-döntögetéssel! Szerintem minél többször csinálod, annál inkább ráérzel az ízére és a végén már az sem fog zavarni, ha esetleg valaki beles a szoknyád alá... wow1 ...és lát valami csodálatosat! nyes

Ha legközelebb valami hasonló dolog esik meg veled, oszd meg velünk, szívesen olvasgatjuk izgalmas történeteid!
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 01. 31. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Rekordkísérletek... Egyszer végigplázáztam a Westendet egy olyan miniszoknyában aminek az alja kb 5 - 6 centivel ért lejjebb a puncimnál. Na az nem volt semmi, semmi lépcső vagy leülés, mert tuti a lebukás. Másik csemege a ruhapróba egy Interspárban, mert ott a próbafülkén lengőajtó van ami fent vállig, alul pedig térdig ér, és ha minden jól megy középen van egy fél centis rés. A legmerészebb mégis egy partyn voltam, ahol egy olyan miniruha volt rajtam ami pár centit takart csak alul, és a miniruhára kívülről rávettem egy térdig érő neccruhát, és nem buktam le.
2009. 02. 01. vasárnap 21:54  #315
emisszio emisszio
Ez aranyos worship ! Bár a plázá(k)ban nem csak Te jársz ilyen "villantós" szerkóban,viszont többeket nem zavar a lépcső és a leguggolás/lehajolás sem wow1 !
A partyban abban a neccruhában már "túlöltözött " lehettél... vigyor5
További vidám "kísérletezést" vigyor2 és minden jót kívánok Neked! wave
2009. 02. 01. vasárnap 15:11  #314
Törölt felhasználó (337951)
Nos krisztacica gratulálok bátor s merész tettedhez csak így tovább az ,hogy mikor hogyan s menyit takar a ruhácska szívesen megtekintenélek csak jelezd hol s mikor . worship
2009. 01. 31. szombat 23:35  #313
krisztacica krisztacica
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 01. 22. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 22. csütörtök 11:36
Mesélhetnél picit részletesebben ezekről a rekord kísérletekről. Engem érdekel!

Miért félsz a lebukástól? Melyik zavarna jobban, ha nő, vagy ha férfi előtt buknál le a meztelenkedéssel?
2009. 01. 31. szombat 23:21  #312
Nyúlmedve Nyúlmedve
Fuuuuuutni? ejnye1
Nem egészséges az kérem szépen! Az autó több okból is praktikusabb. Gyorsabb, kényelmesebb, lehet benne szeretkezni, lehet benne fotózkodni, távol tartja a város bűzét, romantikus, lágyan andalító muzsikát produkál, és kellemesebb a klíma is a belsejében... hehe vigyor5
2009. 01. 31. szombat 14:36  #311
steakocska steakocska
hány körül keresselek???
2009. 01. 30. péntek 14:45  #310
Nyúlmedve Nyúlmedve
Vagy tudják, és akkor itt jön be a képbe az Exhibicionizmus ... smile
Ha meg nem tudják, akkor sincs semmi baj, mert a kamerát figyelő biztonságis szakik legalább jól érzik magukat, jól szórakoznak Ígyis-úgyis. hehe .
Mibe fogadjunk, a legcsókosabb állás a monitorfigyelőé? eplus2
2009. 01. 30. péntek 07:38  #309
steakocska steakocska
szia!

a duna parton merre szoktál futni? elmennék én is... :P
köszi
2009. 01. 29. csütörtök 20:54  #308
Törölt felhasználó (105336)
mi egy folyó töltése mellett csináltuk,izgi volt mert jártak arra futók,pásztor, de mi jol éreztük magunkat és fotóztunk is.
2009. 01. 29. csütörtök 18:03  #307
Gheorgius Gheorgius
merges2 Áááá, szerintem vérciki!!!! wow3 De tényleg!
Különben meg a kérdésed mennyiben kapcsolódik a topik témájához??? rolleyes

Nyúlmedve, szerintem a téli Duna part elég különleges... vagy mondjuk a hóval borított hajókikötő/stég is. vigyor0
1 szó mint 100 - ha van olyan bevállalós, vagány lány jelentkező, akit nem zavar a hideg és az sem, ha pár pasi meglesi, amint masztizik a Duna parton, írjon nyugodtan! nyes
(Ez egy válasz wollivom üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 17:28
Sziasztok
Cikisnek találjátok azt ha a pasi eléri a nyelvével a péniszét?
2009. 01. 29. csütörtök 17:28  #306
wollivom wollivom
Sziasztok
Cikisnek találjátok azt ha a pasi eléri a nyelvével a péniszét?
2009. 01. 28. szerda 18:39  #305
Nyúlmedve Nyúlmedve
A nagykabátot bárhol szét lehet nyitni. smile De igazán jó villantós képeket ott jó csinálni, ami különleges is valamely szinten. hehe
2009. 01. 22. csütörtök 11:36  #304
Gheorgius Gheorgius
Mesélhetnél picit részletesebben ezekről a rekord kísérletekről. Engem érdekel!

Miért félsz a lebukástól? Melyik zavarna jobban, ha nő, vagy ha férfi előtt buknál le a meztelenkedéssel?
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 01. 16. péntek 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 16. péntek 00:02
Azt hiszem hogy valódi exhibicionista nem sok van. Én is koca-exhib vagyok, bugyitlankodás, rekord kísérletek legrövidebb szoknya bugyi nélkül témában, nyáron cipő plusz egy ruhadarab plázában ruhapróbával fűszerezve, viszont lebukni... totál világégés....
2009. 01. 16. péntek 17:24  #303
emisszio emisszio
Akkor Te a kényelem (és a meleg) miatt vagy "lengébb",nem azért,hogy "mutogasd" magad,de ez is teljesen rendben van és mindenképpen dicsérendő,sőt elismerésre méltó,csak így tovább worship wave !
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 01. 16. péntek 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 16. péntek 00:02
Azt hiszem hogy valódi exhibicionista nem sok van. Én is koca-exhib vagyok, bugyitlankodás, rekord kísérletek legrövidebb szoknya bugyi nélkül témában, nyáron cipő plusz egy ruhadarab plázában ruhapróbával fűszerezve, viszont lebukni... totál világégés....
/ 61