1.nos mindkettővel olyan viszonyom van h mindent megbeszélünk. 2. mindkettőjüket láttam már buli alkalmával egymásra gerjedve is, és szoknyát lengetve hogy "jaj de melegem van" csak már nézzen oda valaki, és vegyék észre h nincs rajtuk semmi...
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 14:36
Te honnan tudod ezt ? És a lényeg, miért nem húznak semmit a szoknya alá ?
Zsuzska,konkrét történetet is irhatnál had gerjedjünk! keet ez nagyon frankó! mééég!
![merges3](images/smilies/merges3.gif)
hát az van. én is szeretem, ha megnéznek a pasik. én sem nagyon tudok másról írni, mint ahogy látom, az előttem szólók: én is szoknya alá nem mindig veszek fel fehérneműt. eleve jó érzés, szellőzök, de izgalmas is.
A következő történt velünk a nyáron. Én is mint Ghwy csopottársai szivesen járok laza szoknyában tanga nélkül nyáron. Párommal egy balatoni teraszos büfében kiültünk -egymással szemben- falatozni. Nem nagy evészet, inkább csak idő töltés volt. Arra lettem figyelmes, hogy a tulaj többször kijön asztalokat törölgetni és nagyon a mi azsztalunk alá nézeget. Mindjárt tudtam miröl van szó. A szoknyámat feljebb húztam és a lábamat nem feltünő módon terpesztettem. A pasi rövid időn belül leült velem szembe valamilyen számlákat irogatni. Lényeg úgy tünt,hogy elfoglalt közben a feszültség kiült az arcára. Annyira élveztem, hogy benedvesedtem. A páromnak később mondtam el,izgatta a dolog.
Te honnan tudod ezt ? És a lényeg, miért nem húznak semmit a szoknya alá ?
(Ez egy válasz Ghwy üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 13:31
Nekem 2 lány csoporttársam van aki nyáron szoknya alá soha nem húz tangát! Főleg ha vizsga van akkor tuti h nem húznak! a gond az hogy nem miniben közlekednek ijenkor.
Nekem 2 lány csoporttársam van aki nyáron szoknya alá soha nem húz tangát! Főleg ha vizsga van akkor tuti h nem húznak! a gond az hogy nem miniben közlekednek ijenkor.
Keet! Ez a történet nekem nagyon tetszik szuper vagy! van még?
hééé, ez nem erotikus mese topic!
ide konkrét, és kizárólag a témaba illő VALÓS eseményeket, és azokal kapcsolatos véleményeket és észrevételeket várunk, természetesen elsősorban hölgyektől (amire nem baj, ha a fiúk is hozzáteszik a saját élményeiket és véleményeiket a nőkről)!
("erotikus tartalmú történeteknek" van külön topicja) (Ez egy válasz hay üzenetére (2008. 01. 02. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ide konkrét, és kizárólag a témaba illő VALÓS eseményeket, és azokal kapcsolatos véleményeket és észrevételeket várunk, természetesen elsősorban hölgyektől (amire nem baj, ha a fiúk is hozzáteszik a saját élményeiket és véleményeiket a nőkről)!
("erotikus tartalmú történeteknek" van külön topicja) (Ez egy válasz hay üzenetére (2008. 01. 02. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen néven melyik sorozat? mert az itteni neveden(lehet hogy én vagyok béna) nem találtam :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142623)
2008. 01. 01. kedd 20:09
Rengeteg fotóm, itt is.
nem hiszem, hogy a meztelenkedésnek az a fajtája, amit te művelsz megbotránkoztató lenne...feltételezem, hogy ez a nudista, naturista életérzésedből adódik
viszont ez a topic nem erről szól, arra ott van a nudista/naturista topic...ide inkább ilyen történeteket várunk: keet/34 hsz...hahó-ka/23...lolam/17
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
viszont ez a topic nem erről szól, arra ott van a nudista/naturista topic...ide inkább ilyen történeteket várunk: keet/34 hsz...hahó-ka/23...lolam/17
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 05:53
Szerintem senki sem botránkozhat meg azon, hogy szeretek meztelenül fürdeni, sétálni. Nem tudom, mit jelent az hogy megbotránkoztató meztelenkedés. Nekem természetes. Ha csak lehet pucér vagyok, szerencsére a baráti köröm is.Ruha nélkül sétálunk a természetben, de azért, van nélunk a egy törülköző, ha olyanokkal találkozunk, akiknek ez gondot okozna. Egyébként nem szokott.
Várjuk a hasonló erotikus tartalmú történeteket.
(Ez egy válasz keet üzenetére (2008. 01. 02. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 09:32
A témához hasonló történetem van, azt hiszem ide illik. Egy este előkelő étterembe mentünk vacsorázni. Egy fekete kosztüm volt rajtam alatta csak egy harisnyatartó fekete harisnyával. A fizetést követően a kabátomat a karomra akasztottam és a mellékhelységbe mentem, ahol a kosztümöt levetettem és felvettem a szintén fekete kabátom. Kijövet végigmentem férjemmel az egész éttermen. Persze látni nem lehettet semmit de az érzés az csúcs volt. A hazafelé vezető út roppantul felizgatott. Azóta valamivel rövidebb kabáttal, tavasztól őszig pedig rövid szoknyával játszom hasonlót, néha-néha kivillantva valamit. Van még történetem, majd írok.
A témához hasonló történetem van, azt hiszem ide illik. Egy este előkelő étterembe mentünk vacsorázni. Egy fekete kosztüm volt rajtam alatta csak egy harisnyatartó fekete harisnyával. A fizetést követően a kabátomat a karomra akasztottam és a mellékhelységbe mentem, ahol a kosztümöt levetettem és felvettem a szintén fekete kabátom. Kijövet végigmentem férjemmel az egész éttermen. Persze látni nem lehettet semmit de az érzés az csúcs volt. A hazafelé vezető út roppantul felizgatott. Azóta valamivel rövidebb kabáttal, tavasztól őszig pedig rövid szoknyával játszom hasonlót, néha-néha kivillantva valamit. Van még történetem, majd írok.
Nekem nem okozna gondot ha találkoznák veled meztelenül, sőt én is csatlakoznák hozzád!!!
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2008. 01. 02. szerda 05:53
Szerintem senki sem botránkozhat meg azon, hogy szeretek meztelenül fürdeni, sétálni. Nem tudom, mit jelent az hogy megbotránkoztató meztelenkedés. Nekem természetes. Ha csak lehet pucér vagyok, szerencsére a baráti köröm is.Ruha nélkül sétálunk a természetben, de azért, van nélunk a egy törülköző, ha olyanokkal találkozunk, akiknek ez gondot okozna. Egyébként nem szokott.
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2008. 01. 01. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 20:38
Sysike. Teljesen meztelenül szeretsz mutatkozni ? Vagy csak véletlenszerüen előtünő idomaidat szereted mutogatni. A megbotránkoztató meztelenkedés, magamutogatás szerintem más műfaj.
Akkor egy röpke történetet is tudsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 20:09
Rengeteg fotóm, itt is.
Sysike. Teljesen meztelenül szeretsz mutatkozni ? Vagy csak véletlenszerüen előtünő idomaidat szereted mutogatni. A megbotránkoztató meztelenkedés, magamutogatás szerintem más műfaj.
Rengeteg fotóm, itt is.
Felizgat és jól is ôrzem magam ha meztelenül látnak. Imádok ruha nélkül lenni.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 11:53
Több topicban is olvastam hogy szereted a meztelenséget,és ha jól emlékszem egyszer a szomszédod is feljelentett,pedig nem volt igaza mert ő kukolt a nádon átt,legalábis ezt irtad
Te mint nő élvezed ha csupaszon látnak,téged felizgat az ilyen dolog?vagy csak egyszerüen igy érzed jól magad
Te mint nő élvezed ha csupaszon látnak,téged felizgat az ilyen dolog?vagy csak egyszerüen igy érzed jól magad
![smile](images/smilies/smile.gif)
A történetek jók. És kiderül, hogymilynek a rafinált hölgyek.
Ezek szerint Te egy nagyon jó értelemben vett rossz kislány vagy.
Egyszer szívesen meglátogatnálak pl. mosógép szerelés ürügyén. Igaz nem értek a mosógépekhez.
Talál nekem is lenne olyan szerencsém, hogy egész véletlenül lecsúszik rólad a törölköző.
(Ez egy válasz hahó-ka üzenetére (2008. 01. 01. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2008. 01. 01. kedd 12:28
Fiatal jóképű a postásunk, és úgy gondoltam, hogy a magam szórakoztatására kicsit megviccelem. Szabadságom előtt feladtam egy ajánlott levelet saját magamnak. Nagyjából a postás mindig ugyan abban az időben érkezett, és gondoltam akkor had szórakozzunk egy kicsit. Nekivetkőzve vártam a csengetését és mikor végre megjelent a szomszéd ház előtt, gyorsan beugrottam a zuhany kabinba és jól beáztattam magam, persze közben már megszólalt a csengő. Gyorsan magam elé kaptam egy alig takaró törölközőt és mivel a megkötéshez túlzottan kicsi volt, így csak összefogtam a mellem előtt, és irány ajtót nyitni. Kicsit meg is lepődött mikor egyszál törölközőben vizes fejjel nyitottam ajtót, de mikor mondtam neki, hogy nem akarok megfázni inkább jöjjön be azért megijedhetett, mert elhárította a marasztalásom, és megjkegyezte, hogy már itt sincs csak írjak alá. Harmincas jó karban lévő nőci vagyok, így gondolom nem az undor miatt nem fogadta az invitálásom, inkább kellemetlennek érezhette a helyzetet.A levelem át is vettem a nyitott ajtóban persze már a testemtől tócsa állt a lábam alatt a kövön. A furfangot avval szántam, hogy mikor aláírom az átvételt, a törölközőm véletlenül lecsússzon rólam, és anya szült mezítelenül álljak a lakásunk ajtajában. Ahogy megfogtam aláírásra a tollat és autómatikusan a másik kezemmel a papír után nyúlva a törölköző valóban a padlón kötött ki. Szegényem utána is akart kapni, így az aláírásra váró papírok is szanaszétt hullottak, nem beszélve a hajoláskor még a puncusom is lefejelte. De a pláne az volt az egészben, hogy a szomszéd lakásból az ajtónkkal szemben éppen akkor lépett ki a szomszédos férfi, és persze gyönyörű látványban lett része, mikor a postás a lábam között matatva szedi a csuron víz papírjait, a másik kezében a törölközőm, én meg döbbenten állok egyszál semmiben az ajtóban. Szóval a vicc az túl jól sült el, és a szomszéd miatt akkorát égtem, hogy azóta sem merek a szemébe nézni. A postással való találkozáskor viszont azóta is mindig össze mosolygunk a történteken. Igazából visszagondolva az esetre azóta is mindig benedvesdik a bugyim, pedig a leírtakon kívül semmi egyéb nem történt köztünk.