Hűha, nagyon megtisztelő a véleményed. Köszi szépen, ez nagyon jól esett.
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2020. 10. 28. szerda 04:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hihetetlen, pedig az egyik legszebb, legszexisebb NŐ vagy az oldalon.
Hódolatom (Ez egy válasz SexTonight üzenetére (2020. 10. 27. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hódolatom (Ez egy válasz SexTonight üzenetére (2020. 10. 27. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 27. kedd 22:47
Köszönöm aranyos vagy.
Te vagy az első aki megemlített ebben a rovatban.
Puszi érte .
Puszi érte .
Nekem nagyon tetszik a párod!
Szerintem dobogós! (Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2020. 10. 21. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem dobogós! (Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2020. 10. 21. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
YuriésKai
Köszönöm aranyos vagy.
Puszi érte . (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszi érte . (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)
2020. 10. 20. kedd 11:39
SexTonight kifogástalan
Mármint mi?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 10. 26. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem magamnak önös érdekből, hanem a lehetséges koronázást megszavazó bázisnak gondoltam.
(Ez egy válasz ditju üzenetére (2020. 10. 26. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 26. hétfő 14:06
Kérem Uram! Micsoda szavak a hölgyhöz! Remélem a hölgy akinek szól mindent megtesz a vágyai kielégülésére nem sokat kér, remélem eme szavak hatására a kap majd képet!
Én biztos megtenném
Én biztos megtenném
Sziasztok.Nekem a Femina a kedvencem.Tőkèletes testü nö.
Kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 25. vasárnap 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4188242)
VIP
2020. 10. 25. vasárnap 00:12
Lenne erre (már az alaptalan szerénységre) egy mondásom, de volt már aki a mai napig nem tudta feldolgozni.
Szóval meghajlok én a penge elme, a felvágott nyelv és hetyke stílus előtt, ámde lehetne e valami rálátásunk vizualitás tekintetében is a Hölgy adottságaira mielőtt az önkoronázást mint eccerű nép hurrázva üdvözöljük. Hölgyem, tegye közkincsé bájait hogy tudja a plebs mi az etalon és tivornyás hajnalokon az Ön nevével ajkukon lőjjék főbe magukat reménytelenül szerelmes férfiak, kik literszám fogyasztottak volna pezsgőt Nagyságod topánkájából. Szóval lenne itt szavazó regiment és még krumplira sem kellene költeni, mindössze pár tájkép csúcsos hegyről, lankás völgyről.
Szóval meghajlok én a penge elme, a felvágott nyelv és hetyke stílus előtt, ámde lehetne e valami rálátásunk vizualitás tekintetében is a Hölgy adottságaira mielőtt az önkoronázást mint eccerű nép hurrázva üdvözöljük. Hölgyem, tegye közkincsé bájait hogy tudja a plebs mi az etalon és tivornyás hajnalokon az Ön nevével ajkukon lőjjék főbe magukat reménytelenül szerelmes férfiak, kik literszám fogyasztottak volna pezsgőt Nagyságod topánkájából. Szóval lenne itt szavazó regiment és még krumplira sem kellene költeni, mindössze pár tájkép csúcsos hegyről, lankás völgyről.
Kérem Uram! Micsoda szavak a hölgyhöz! Remélem a hölgy akinek szól mindent megtesz a vágyai kielégülésére nem sokat kér, remélem eme szavak hatására a kap majd képet!
Én biztos megtenném (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 25. vasárnap 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én biztos megtenném (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 25. vasárnap 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4188242)
VIP
2020. 10. 25. vasárnap 00:12
Lenne erre (már az alaptalan szerénységre) egy mondásom, de volt már aki a mai napig nem tudta feldolgozni.
Szóval meghajlok én a penge elme, a felvágott nyelv és hetyke stílus előtt, ámde lehetne e valami rálátásunk vizualitás tekintetében is a Hölgy adottságaira mielőtt az önkoronázást mint eccerű nép hurrázva üdvözöljük. Hölgyem, tegye közkincsé bájait hogy tudja a plebs mi az etalon és tivornyás hajnalokon az Ön nevével ajkukon lőjjék főbe magukat reménytelenül szerelmes férfiak, kik literszám fogyasztottak volna pezsgőt Nagyságod topánkájából. Szóval lenne itt szavazó regiment és még krumplira sem kellene költeni, mindössze pár tájkép csúcsos hegyről, lankás völgyről. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 24. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval meghajlok én a penge elme, a felvágott nyelv és hetyke stílus előtt, ámde lehetne e valami rálátásunk vizualitás tekintetében is a Hölgy adottságaira mielőtt az önkoronázást mint eccerű nép hurrázva üdvözöljük. Hölgyem, tegye közkincsé bájait hogy tudja a plebs mi az etalon és tivornyás hajnalokon az Ön nevével ajkukon lőjjék főbe magukat reménytelenül szerelmes férfiak, kik literszám fogyasztottak volna pezsgőt Nagyságod topánkájából. Szóval lenne itt szavazó regiment és még krumplira sem kellene költeni, mindössze pár tájkép csúcsos hegyről, lankás völgyről. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 24. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 10. 24. szombat 08:41
Hàt èn!
Hiszem,ha látom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 24. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 24. szombat 08:41
Hàt èn!
Hàt èn!
Sziasztok!
Esetleg feleségemről mi a véleményetek?
Esetleg feleségemről mi a véleményetek?
SexTonight kifogástalan
Köszi, annyit nem akarok...
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 10. 09. péntek 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 23:55
Szia! IDE kattintva tudod feltölteni, de minimum 10 fotónak kell szerepelnie egy galériában
Hàt igen! Ràd , mindig szàmíthatok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! IDE kattintva tudod feltölteni, de minimum 10 fotónak kell szerepelnie egy galériában
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (302071)
2020. 10. 09. péntek 20:36
Sziasztok,
kedvesem puncis képét fel akarom tölteni
az amatőr párok képekhez,
ezt hol és hogyan tehetem meg?
Köszi a válaszokat
Köszi a válaszokat
Sziasztok,
Köszi a válaszokat
Köszi a válaszokat
nem látok rólad képet:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 21:21
szavazzon már rám is valaki aki ismer!