Milfina06
Magasan viszi az első helyet!
Magasan viszi az első helyet!
Errefelé nézelődtünk és kicsit később, de megláttuk a hozzászólásodat, hálás köszönet. :*
(Ez egy válasz Ryan8887 üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem Patrícia 321 verhetetlenül gyönyörű nő!
Mi még semmi negatívat nem tapasztaltunk hála Istennek..
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 23. csütörtök 10:59
Az a baj, hogy ez a felállás pont azoknak kedvez. Ha kiírod a nevét, téged tiltanak le. Nyilván nem lehet teljesen kitiltani őket, de a dolgukat meg lehet nehezíteni. Nem sok dolog védi a feltöltő felhasználókat. Pl miért nem lehet telefonos visszaigazolást kérni, mint a Tindernél van. Ha rosszalkodsz, a telefonszámod lesz letiltva, amivel már megint nem tudsz regisztrálni. De ugyanúgy le lehet tiltani IP címeket is. Ez teljesen nem szünteti meg a visszaélést, de megnehezíti a dolgát.
Mi köszönjük,hogy láthatjuk a csodás testedet és élvezhetjük a videóid tartalmát!!!
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Korábban írtan itt a legnagyobb kedvencemet: a 'szepszemulany91'
Ők ugyan itt vannak még, viszont szintén nem töltenek már fel semmit, pedig lenne mit mutatni bőven. Ugyancsak érthetetlen módon "lehúzták" a tartalmaikat, pedig egy valóban csodálatos kis nő!
Sajnos az van, hogy csak úgy tudja magát megvédeni a felhasználó, hogyha egyszerűen nem tölt fel több tartalmat. Ha ugyanis beleáll a vitába, vagy kiosztja a trógert, akkor őt fogják kitiltani miatta. Márpedig az sem várható el (tőlem biztosan nem), hogy csendben tűrjön az ember! Én is gondolkoztam, hogy tennék fel újra valamit, de sem kedvem, sem türelmem a bunkó virtuális bajnokokkal vívódni!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 23. csütörtök 10:59
Az a baj, hogy ez a felállás pont azoknak kedvez. Ha kiírod a nevét, téged tiltanak le. Nyilván nem lehet teljesen kitiltani őket, de a dolgukat meg lehet nehezíteni. Nem sok dolog védi a feltöltő felhasználókat. Pl miért nem lehet telefonos visszaigazolást kérni, mint a Tindernél van. Ha rosszalkodsz, a telefonszámod lesz letiltva, amivel már megint nem tudsz regisztrálni. De ugyanúgy le lehet tiltani IP címeket is. Ez teljesen nem szünteti meg a visszaélést, de megnehezíti a dolgát.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 23. csütörtök 00:46
Igaz, de sajnos 'ezek' miatt teljesen érthető reakció, amikor besokall az ember! Ezt főleg azok érzik át, akik próbálkoztak itt feltöltésekkel, hiszen biztosan betalálják őket a rosszindulatú userek. Akik többségében olyanok, hogy még egy képet sem osztanak meg magukról, vagy sokszor még adatlapjuk sincs, de a gyanúsítgatást, beszólogatást azért arctalanul gyakorolják! Amíg mások kikapcsolódni, lazítani, élményeket szerezni jönnének ide, addig 'ezek' csak kötekedni, trollkodni vannak még egy ilyen platformon is. Szánalmas és primitív az ilyen ember! Tatyana-ék pedig tényleg minőségi, kreatív, ötletes és különleges tartalmakat hoztak erre az oldalra, kedveltem őket!
Igaz, de sajnos 'ezek' miatt teljesen érthető reakció, amikor besokall az ember! Ezt főleg azok érzik át, akik próbálkoztak itt feltöltésekkel, hiszen biztosan betalálják őket a rosszindulatú userek. Akik többségében olyanok, hogy még egy képet sem osztanak meg magukról, vagy sokszor még adatlapjuk sincs, de a gyanúsítgatást, beszólogatást azért arctalanul gyakorolják! Amíg mások kikapcsolódni, lazítani, élményeket szerezni jönnének ide, addig 'ezek' csak kötekedni, trollkodni vannak még egy ilyen platformon is. Szánalmas és primitív az ilyen ember! Tatyana-ék pedig tényleg minőségi, kreatív, ötletes és különleges tartalmakat hoztak erre az oldalra, kedveltem őket!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 01. 22. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 10:41
Sajnos ez tendencia, hogy a minőségi feltöltők egy idő után lelépnek, mert besokallnak a sok fasztól, a gusztustalan hozzászólásoktól meg a magukat nőknek, pároknak kiadó pasikkal.
Sajnos ez tendencia, hogy a minőségi feltöltők egy idő után lelépnek, mert besokallnak a sok fasztól, a gusztustalan hozzászólásoktól meg a magukat nőknek, pároknak kiadó pasikkal.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 20. hétfő 00:34
Helló! Tudja, emlékszik esetleg valaki, hogy 'Tatyana22' milyen néven található meg a PH-on, vagy máshol? Annyira emlékszem, hogy HotWife......?, de a végére sajnos nem és így pedig nem sikerült megtalálni!

Köszönöm!
(Ez egy válasz Sir Lancelot üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm! Most láttam csak a beírást!
(Ez egy válasz SzegediR üzenetére (2025. 01. 10. péntek 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 17:50
Milfina06, a képek csak egy dolog, az is jó, de előben... mennék minden nap...
Hotwife trixy
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 20. hétfő 00:34
Helló! Tudja, emlékszik esetleg valaki, hogy 'Tatyana22' milyen néven található meg a PH-on, vagy máshol? Annyira emlékszem, hogy HotWife......?, de a végére sajnos nem és így pedig nem sikerült megtalálni!

(Ez egy válasz Samsung2022 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, Holdviola is szuper
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4500742)
2025. 01. 13. hétfő 15:45

Ö már nincs itt fent ..
(Ez egy válasz HPeti1983 üzenetére (2024. 12. 21. szombat 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Anna900 nagyon jó,bár mi is rengeteg levelet kapunk nézzétek meg a képeink videóink ítéljetek!
Milfina06.
Több is van szexi csaj itt (szerencsére) Nekem Vörösboszi jön be legjobban. Most találtam rá és végignéztem az összes sorozatát. Természetes, de nagyon szexi és erotikus.