Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szoba célja egymásközti viták.
Szabályok:
Egymás fel- és lemenőinek, vagy bármilyen más személynek a minősítése a vitatta partneren kívül tilos, maradjatok egymás értelmi képességeinek firtatásánál ( ha bekapcsolódsz a vitába , hozzá szólsz te is vitapartner vagy, s fogad el hogy a vitába olykor kéretlen vitapartnerek is be kapcsolatodnak)
Bár melyik témában elfogadunk egy egyszerű áthívást ebbe a témába, javasoljuk, hogy a tartalmi választ a témába tegyétek, mely végére írjátok, hogy válasz még ebben a témában folytatódik, s folytatólagosan az értelmi képesség vitatására ezt a témát használjátok, akár idézve a hozzászólásból vagy teljesen másolva, mire reagáltatok.
Az át hívás elfogadása nem kötelező, ezt vedd figyelembe, hogy válasz nélkül maradhat!!! Ebben az esetben se provokáld a témán kívül más hol, max újra áthívhatod.
admin-t is minősítgethetsz, de nem moderációval kapcsolatban, arra ott a lapalja email cím ( s egy szerkesztő is belát abba már akkor), illetve nem ajánlatos inkább, mert ez után talán jobban vizslat utánad.
Nincs politika, nincs rasszizmus, nincs reklám, nincs moderáció, nincs másik személyazonosságnak felfedése, Nincs dedós vitta: -hüle,-te vagy hüle, -te nagyobb hüle.

Az eddigi hozzászólások

2008. 04. 23. szerda 18:18  #418
Szoni Szoni
(Megfogadom... wink Kivansagod parancs! worship )

Hogy törne el a faszat Madam Szilvacska minden besugonak !!!! De ugy,hogy abbol többet ne legyen igyenes !!!

mf3 gun boxer
(igy jo ?)
smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 23. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 04. 23. szerda 17:57
össze ne fosd smile egyébként tényleg segítség...
viszont itt dühöngeni kéne, kicsit szidhatnátok is egymást, mert a topic témája az
boxer mf2 mf1
2008. 04. 23. szerda 17:57  #417
össze ne fosd smile egyébként tényleg segítség...
viszont itt dühöngeni kéne, kicsit szidhatnátok is egymást, mert a topic témája az
boxer mf2 mf1
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 23. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 17:53
Hogy en valakit baxtassak ? Hat azt meg hogy lehet ha az illetönek nem mükszik ? Ez nem nyulbergetes ! Es ha mindenkinek a feje "jar" a "keze"-t megelözve,kevesebb lesz a tevedesi kvota. smile
hogy össze ne fossam magam...
Adminok munkajanak segitese.... eplus2 eplus2
2008. 04. 23. szerda 17:53  #416
Szoni Szoni
Hogy en valakit baxtassak ? Hat azt meg hogy lehet ha az illetönek nem mükszik ? Ez nem nyulbergetes ! Es ha mindenkinek a feje "jar" a "keze"-t megelözve,kevesebb lesz a tevedesi kvota. smile
hogy össze ne fossam magam...
Adminok munkajanak segitese.... eplus2 eplus2
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 23. szerda 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 11:44
Az egyébként miért baj hogy árulkodós?
Miért kell rögtön hátsó szándékot feltételezni?
Én is taposom rendesen a kis piros felkiáltójeleket amióta van, mert igényem van rá hogy normális rendbeszexett topicban írálhassak a többiekkel. Ezzel meg csak segítjük az adminisztrátorok munkáját. Hol ezzel a probléma? Tévedni meg émberi dolog. HA gépek lennénk adminokra sem lenne szükség. nyes
Egyébként bármilyen fura nekem már sikerült vagy három alkalommal tévesen jelenteni. Kora reggel buta fejjel, kicsit lassan fogtam az eseményeket és a kezem előbb járt. mellényúlétam a visszaigazolás meg már ment is mire észbekaptam. Uppsz. Vagy görgetésnél ha a gépemen a lap beszagat van hogy egy sorral mellékatt aztán máris ugyanott vagyunk.
Ne tessék már valakit ezé' basztatni mert a GG-ESTAP legmocsadékabb besúgójaként tevékenykedik. eplus2
2008. 04. 23. szerda 11:44  #415
MrEnigma MrEnigma
Az egyébként miért baj hogy árulkodós?
Miért kell rögtön hátsó szándékot feltételezni?
Én is taposom rendesen a kis piros felkiáltójeleket amióta van, mert igényem van rá hogy normális rendbeszexett topicban írálhassak a többiekkel. Ezzel meg csak segítjük az adminisztrátorok munkáját. Hol ezzel a probléma? Tévedni meg émberi dolog. HA gépek lennénk adminokra sem lenne szükség. nyes
Egyébként bármilyen fura nekem már sikerült vagy három alkalommal tévesen jelenteni. Kora reggel buta fejjel, kicsit lassan fogtam az eseményeket és a kezem előbb járt. mellényúlétam a visszaigazolás meg már ment is mire észbekaptam. Uppsz. Vagy görgetésnél ha a gépemen a lap beszagat van hogy egy sorral mellékatt aztán máris ugyanott vagyunk.
Ne tessék már valakit ezé' basztatni mert a GG-ESTAP legmocsadékabb besúgójaként tevékenykedik. eplus2
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 22. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 19:47
Hö-hööö...ezt meg kö szokjad,erössen arulkodos,mivel felakarja vereködni magat Adminnak... nyes .Gondojja igy azt csinanak belölle... shakehead . xxxxxx-pos idökbe az ijen karakterüek sokra vittek !
Igen biza......
2008. 04. 23. szerda 08:41  #414
kinyalhatod a seggemet, te perverz állat! hehe finom gunyos1 wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 22. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 22. kedd 22:02
Jellemző, hogy MINDIG miattad van a vita meg a félreértés... nyes eplus2 hehe
2008. 04. 22. kedd 22:08  #413
Törölt felhasználó (233911)
Köszönöm, és megértettem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 22. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 04. 22. kedd 21:37
dako84 a KÉPES topicban szöveges hsz-ket beírókra célzott, és nem a Te véletlenszerű képbeszúrásaidra!

(mindkét problem megoldva, remélem a félreértés is tisztázva lett! magyarul: nem rád célzott!)
2008. 04. 22. kedd 22:02  #412
Jellemző, hogy MINDIG miattad van a vita meg a félreértés... nyes eplus2 hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 22. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 21:41
nah...ennek én vagyok az oka különben...olvastam dakot, és töröltem is két írásos hszt, csak közben támadt némi halaszthatatlan dolgom, nem túl közel a géphez, és nem jeleztem dakonak, hogy meló elvégezve...szóval én vagyok a hunyó, engem lehet megbasz..izééé...lebaszni vigyor2
2008. 04. 22. kedd 21:41  #411
nah...ennek én vagyok az oka különben...olvastam dakot, és töröltem is két írásos hszt, csak közben támadt némi halaszthatatlan dolgom, nem túl közel a géphez, és nem jeleztem dakonak, hogy meló elvégezve...szóval én vagyok a hunyó, engem lehet megbasz..izééé...lebaszni vigyor2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 22. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 21:37
dako84 a KÉPES topicban szöveges hsz-ket beírókra célzott, és nem a Te véletlenszerű képbeszúrásaidra!

(mindkét problem megoldva, remélem a félreértés is tisztázva lett! magyarul: nem rád célzott!)
2008. 04. 22. kedd 21:37  #410

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 22. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 19:22
dako84 láttam a beírásod a figyelemfelhívás topicban, gondolom rám céloztál, mert véletlenül rossz képet szúrtam be a cumizás topicba. És kértem, hogy kérem a képet törölni, miután észrevettem. Ha neked ez garázdaság akkor, nem tudok veled mit kezdeni. Megjegyzem jó hosszú nyelved lehet, ha ilyen pitiáner módon akarsz (mit is?) valamit elérni. Dehát nem lenne az élet élet, ha ilyen emberek nem lennének mint te.
További jó spicliskedést neked.
2008. 04. 22. kedd 21:25  #409
leharapják egyik kezüket ........... vagy leharapják a másik admin farkát hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 22. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 20:05
Köszönöm szoni, így már értem a loholását, ha ezt tudtam volna, akkor nem is tettem volna szóvá.
És mit gondol, ezzel a hozzáállással admin lesz?
Felőlem lehet, engem nem zavar, de tartok tőle akik ezzel megbíznák inkább leharapják egyik kezüket ...........
2008. 04. 22. kedd 21:24  #408
Mindenkit megnyugtatok, hogy az Adminok kiválasztása, nem attól függ, hogy ki mennyit segít "önként", vagy hogy ki mennyire "figyelemfelhívó"!
mindezektől függetlenül mindenkinek köszönjük bármilyen észrevételét és figyelemfelhívását, úgyis mindegyiket szelektáljuk, mérlegeljük, és annak megfelelően cselekszünk és döntünk! ejnye1 ravasz1

még egy nagyon fontos észrevételem van:
emberek vagyunk, tehát tévedhetünk, de minden tévedés kijavítható, ha abban nincs rosszindulat, mert azzal nem érdemes foglalkozni!
(én személy szerint öregSam hsz-ben és képeiben még sose találtam kivetni valót! ezúton köszönöm aktív részvételét a fórum munkájában!)
worship
------------------------------------------

öregSam téves képbeszúrását töröltem!
dako szöveges garázdálkodóit a KÉPES topicokban 24 órára tiltottam és töröltem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 22. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 20:05
Köszönöm szoni, így már értem a loholását, ha ezt tudtam volna, akkor nem is tettem volna szóvá.
Felőlem lehet, engem nem zavar, de tartok tőle akik ezzel megbíznák inkább leharapják egyik kezüket ...........
2008. 04. 22. kedd 20:05  #407
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 04. 22. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 19:47
Hö-hööö...ezt meg kö szokjad,erössen arulkodos,mivel felakarja vereködni magat Adminnak... nyes .Gondojja igy azt csinanak belölle... shakehead . xxxxxx-pos idökbe az ijen karakterüek sokra vittek !
Igen biza......
2008. 04. 22. kedd 19:47  #406
Szoni Szoni
Igen biza......
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 22. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 19:22
dako84 láttam a beírásod a figyelemfelhívás topicban, gondolom rám céloztál, mert véletlenül rossz képet szúrtam be a cumizás topicba. És kértem, hogy kérem a képet törölni, miután észrevettem. Ha neked ez garázdaság akkor, nem tudok veled mit kezdeni. Megjegyzem jó hosszú nyelved lehet, ha ilyen pitiáner módon akarsz (mit is?) valamit elérni. Dehát nem lenne az élet élet, ha ilyen emberek nem lennének mint te.
2008. 04. 22. kedd 19:22  #405
2008. 04. 13. vasárnap 23:14  #404
MrEnigma MrEnigma
Még mindig ITT várom mindenki nekem intézett sorait amelyekben személyem, stílusom, vagy gondolkozásmódom ellen kíván felszólalni. duma Nem futamodom meg.
Csak egy kérés: ha már írsz, egy privát üzit is vágj hozzám, mert ezt a topicot nem látogatom (nem volt rá még szükségem! mf1 ).

Fontos kiegészítés: Apukám, és anyukám nem tehet rólam, kéretik őket nem felemlegetni, sem semmiféle fizetős szexuális szolágltatást nyújtó személlyel párhuzamba állítani és végképp semmilyen szexuális tevékenységre egymással, velem, a Föld bármely más élőlényével - beleértve minden embert és minden állatfajt is - nem felszólítani, mert nem teszik meg. Semmilyen körülmények közt és értem ők feleősséget nem vállanak nem vállalatak és nem is vállalnak ezután. Garancia rám nézve nincs, sírás rívásnak nem hatódok meg, csak épp nem állok ellent. nyes
2008. 04. 10. csütörtök 10:07  #403
Törölt felhasználó (231810)
Na végre már nagyon hiányzot ide egy (jelző kimoderálva: tom) ember.bárhogy keresem nem találok tőled önálló véleményt,hozzászólást,csak olyat amelyikben valakit éppen kritizálsz.semmit nem hiszel el csak fenyegetőzöl hogy mindenkit jelentesz.hát kellettél ide mint egy falat kenyér.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 18:49
Na!!!!!!!!!!
most szakadt el a cérna,
Minden hazug csaló kapja be a faszom aki ide tolja a GG-re a pofáját a g-pontért.Ha majd azt látod hogy amit feltötltöttél levették és tiltottak csak tud BANDURvolt az aki jelezte az ügyféálszolgálaton keresztül.és közlöm mindenkivel hogy most már mindent jelezni fogok mf3 violent
2008. 04. 08. kedd 09:55  #402
erdokerulo erdokerulo
Mi van (K)Bandúr!
Berágtál, mert túllicitáltak a "mikorvetedkielőszörapéniszedmekkora" topicban?
Ennyire lúzer nem lehetsz. Több humorérzéket pajtikám, sokkal többet nyes
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Na!!!!!!!!!!
most szakadt el a cérna,
Minden hazug csaló kapja be a faszom aki ide tolja a GG-re a pofáját a g-pontért.Ha majd azt látod hogy amit feltötltöttél levették és tiltottak csak tud BANDURvolt az aki jelezte az ügyféálszolgálaton keresztül.és közlöm mindenkivel hogy most már mindent jelezni fogok mf3 violent
2008. 04. 07. hétfő 22:15  #401
Bandur Bandur
Jó admini tanácsot megfogadtam wink
Bármit észreveszek biztos hogy jelzem eljen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 20:54
Csak keményen, Bandi, mint a VÍDIA!! vigyor5
2008. 04. 07. hétfő 20:54  #400
Csak keményen, Bandi, mint a VÍDIA!! vigyor5
Na!!!!!!!!!!
most szakadt el a cérna,
2008. 04. 07. hétfő 18:49  #399
Bandur Bandur
Na!!!!!!!!!!
most szakadt el a cérna,
/ 30