ez itt dühöngő, úgyhogy: asztabüdöskurv@ életbe már!! idézzed, teeeee mocskos perverz állat
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:44
@Bandur: 2 nickem van, vivan a másik, de több mint egy éve csak ezt használom.
@Szilva: idézzem?
@Bandur: 2 nickem van, vivan a másik, de több mint egy éve csak ezt használom.
honnan a büdös picsából indult ki ez a köcsögözés???
a tuningban ki akart pasikat szopni? csak én nem látok arra vonatkozó hszt?
bandur! "Ha meg csak a fiukat szereted van GAY oldal is" én is csak a fiúkat szeretem, baszod...mégsem fogok átmenni a gay-re
a tuningban ki akart pasikat szopni? csak én nem látok arra vonatkozó hszt?
bandur! "Ha meg csak a fiukat szereted van GAY oldal is" én is csak a fiúkat szeretem, baszod...mégsem fogok átmenni a gay-re
Büntetést azt nem kapsz abba biztos vagyok,az hogy ebbe a tekintetbe bunkó vagy legalább elismered
A tuning topicból ide áthoztam ő meg el ment sértés és sértődötség nélkül kulturált módon,a tuning topicba meg kértem az ominózus hszet törölni,ha ezt megteték volna ez a vita se lett volna.
De igérem hogy holnap vissza olvasom a hszidat igy jobban megismerlek (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A tuning topicból ide áthoztam ő meg el ment sértés és sértődötség nélkül kulturált módon,a tuning topicba meg kértem az ominózus hszet törölni,ha ezt megteték volna ez a vita se lett volna.
De igérem hogy holnap vissza olvasom a hszidat igy jobban megismerlek (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:21
Baszki! Nem értesz! Tegye be a lábát, de a Tuning topikban ne akarjon senkit leszopni, maradjon meg a biszex fiúkban. Ez az oldal a GG HETERO!!!! része, direkt a ferdéknek hozták létre a GGay-t. Ott szopkodjon.
Elismerem, én egy rohadt bunkó pali vagyok, egyszerűen zsigerből útálom a kecsegéket. Nem tudom tolerálni. Csinálja a kibaszott magánszférájában, vagy a buzioldalakon, de NE ITT!!!
Majd Szilva, Vazi, Tom eldönti hogy kell-e engem büntetni vagy sem, de ha megúszom a büntetést, neked akkor sem kell elmenni az oldalról miattam, hisz a hozzászólásaiddal egyébként semmi bajom, sőt örültem, hogy egy "friss hús"-ez nem sértés!- ilyen hamar be tud kapcsolódni normálisan egy közösségbe.
Ha valami eszembe jut, akkor folytatom, most egyelőre ennyi.
Elismerem, én egy rohadt bunkó pali vagyok, egyszerűen zsigerből útálom a kecsegéket. Nem tudom tolerálni. Csinálja a kibaszott magánszférájában, vagy a buzioldalakon, de NE ITT!!!
Majd Szilva, Vazi, Tom eldönti hogy kell-e engem büntetni vagy sem, de ha megúszom a büntetést, neked akkor sem kell elmenni az oldalról miattam, hisz a hozzászólásaiddal egyébként semmi bajom, sőt örültem, hogy egy "friss hús"-ez nem sértés!- ilyen hamar be tud kapcsolódni normálisan egy közösségbe.
Baszki! Nem értesz! Tegye be a lábát, de a Tuning topikban ne akarjon senkit leszopni, maradjon meg a biszex fiúkban. Ez az oldal a GG HETERO!!!! része, direkt a ferdéknek hozták létre a GGay-t. Ott szopkodjon.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:08
Aki a goldengate fórumán ilyen szinten van mint te az BUNKÓ,abszult nem érdekel hogy hány éve vagy itt meg kikell buliztál,de ha ezek miatt nem kaphatsz büntetést és ezek miatt van az hogy te más embereket a nemi hovatartozásuk miatt innen ilyen durván rendreutasitva küldöd a gayre mint ha az csak neki szólna és ők onnan kise jöhetnek,és ide be se tehetik a lábukat.
Anyázni meg nem szoktam,de ha ezt ennyibe hagyják az adminok akkor mentem a fórumról
Anyázni meg nem szoktam,de ha ezt ennyibe hagyják az adminok akkor mentem a fórumról
Aki a goldengate fórumán ilyen szinten van mint te az BUNKÓ,abszult nem érdekel hogy hány éve vagy itt meg kikell buliztál,de ha ezek miatt nem kaphatsz büntetést és ezek miatt van az hogy te más embereket a nemi hovatartozásuk miatt innen ilyen durván rendreutasitva küldöd a gayre mint ha az csak neki szólna és ők onnan kise jöhetnek,és ide be se tehetik a lábukat.
Anyázni meg nem szoktam,de ha ezt ennyibe hagyják az adminok akkor mentem a fórumról (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Anyázni meg nem szoktam,de ha ezt ennyibe hagyják az adminok akkor mentem a fórumról (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 21:58
Önkitörésekből Bandurnak:
Nos kedves 1 hetes kolegám, csak tisztázásképpen:
mielőtt elküldenél engem innen, tájékozódj egy cseppet. Kb. 3 éve vagyok aktív tagja a GG-nek, több fórumozó és chates emberkét személyesen ismerek- gy.k.: jólberúgtunk, szétfarsangoztuk magunkat.
A buzerátorbolha meg szimplán a spanod szopási készségére vonatkozott. Ha magadra vetted, akkor Te is mehetsz a GGay-re. Ez szigorúan hetero oldal- na jó, a női biszex az igencsak belefér.
Az, hogy az írásaimat igen ritkán látod az annak köszönhető, hogy sajnos erősen felhígult a GG fóruma. Amihez van mit hozzászólnom ahhoz írok, a többit nem is nézem. A kecsegés beszólásokat a biszex fiúk topikjában tartom csak elfogadhatónak, a többi topikot tessék meghagyni a normális szexuális identitással rendelkezőknek.
UFF, beszéltem, lehet anyázni.
mielőtt elküldenél engem innen, tájékozódj egy cseppet. Kb. 3 éve vagyok aktív tagja a GG-nek, több fórumozó és chates emberkét személyesen ismerek- gy.k.: jólberúgtunk, szétfarsangoztuk magunkat.
A buzerátorbolha meg szimplán a spanod szopási készségére vonatkozott. Ha magadra vetted, akkor Te is mehetsz a GGay-re. Ez szigorúan hetero oldal- na jó, a női biszex az igencsak belefér.
Az, hogy az írásaimat igen ritkán látod az annak köszönhető, hogy sajnos erősen felhígult a GG fóruma. Amihez van mit hozzászólnom ahhoz írok, a többit nem is nézem. A kecsegés beszólásokat a biszex fiúk topikjában tartom csak elfogadhatónak, a többi topikot tessék meghagyni a normális szexuális identitással rendelkezőknek.
Önkitörésekből Bandurnak:
Abszult nem magyarásztál el semmit,további jó fórumozást
Van golden gay miért nem ott vagy??ott nyithatsz magadna egy klubbot aholcsak fiuk
Evell nincs is baj,de minek kezdesz felesleges vitát mikor látott hogy ott nem csak fiuk,az egy dolog hogy még nincs lány.részemről a vita lezárva
-vendég-ha kötekedni akarsz azt ne a tuningba tedd
Ha meg csak a fiukat szereted van GAY oldal is
Ha meg csak a fiukat szereted van GAY oldal is
Szexxy_boy:
Ha még van problémád, itt várlak.
Ha még van problémád, itt várlak.
A GGnek nem tudom mi köze a EroticReality showhoz,de gondoltam ha itt van az oldalon az biztositék az igényességre,vettem egy 1napos nézhetőséget este 9től élő és mit látok egy idősebb faszi egy fiatal csajal előjáték,basszus bejön egy kiskutya és ott lábatlankodik,kiis kapcsoltamazt hittem igényes valami de ahová beengedik kutyulit a gazdihoz mig az kefél
Húúú, gyerekek...
Szerintem
1.: Ez nem a dühöngőbe való;
2.: Ez már annyira privi, h sztem nem tartozik itt senkire;
3.: Megmondom őszintén, a magam részéről nagyon sajnálnám, ha 2 fontos és kellemes tagot vesztenénk el emiatt.
(OFF voltam)
Szerintem
1.: Ez nem a dühöngőbe való;
2.: Ez már annyira privi, h sztem nem tartozik itt senkire;
3.: Megmondom őszintén, a magam részéről nagyon sajnálnám, ha 2 fontos és kellemes tagot vesztenénk el emiatt.
(OFF voltam)
Kedves ZELLI és HIPP,én egyikötökre se vagyok dühös,nincs is miért,de arra nem gondoltatok hogy esetleg egy személyes találkozás sokat segithetne
Sajnálom hogy itt folytatodik a nyilvánoság előtt a ti magánügyetek
Sajnálom hogy itt folytatodik a nyilvánoság előtt a ti magánügyetek
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 08:22
A felelősséget egyedül nem cipelem!
De vállamra veszem a rámeső részt!
Bocsánat a csúnya szavakért, a bántásért.
De a dolgokat nem én alakítottam így.
Szerettem, és még mindig szeretem!
Ebbe már belebetegszem!
Úgy tudtam az Enyém! Úgy tűnt! És mindenem az övé volt!
Ebbe már belebetegszem!
zelli!
egy valós pár esetén is lehetnek közös barátok, akik a szétválás után ugyanúgy barátok maradnak mindkét félnek!
nem egy virtuális pár/?/nál!!!
nem dolgunk igazságot tenni a felek között!
a hipp és a Te hsz-ed megint szöges ellentétben áll egymással!
az pedig: túl kell tenned magad! ha volt is valami ... mennyi ideje is volt????
én december óta keserű szájízzel jöttem ide! amiről első sorban Te tehettél..., mert Te öntötted a szart a nappali közepére!
surdi elköszönt, de a barátai itt tartották!
kezd a nappali éledni! ne tedd/tegyétek tönkre! lehet egymás mellett élni!
ha netán visszajöttök mindketten akkor is!
kész részemről: off (Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
egy valós pár esetén is lehetnek közös barátok, akik a szétválás után ugyanúgy barátok maradnak mindkét félnek!
nem egy virtuális pár/?/nál!!!
nem dolgunk igazságot tenni a felek között!
a hipp és a Te hsz-ed megint szöges ellentétben áll egymással!
az pedig: túl kell tenned magad! ha volt is valami ... mennyi ideje is volt????
én december óta keserű szájízzel jöttem ide! amiről első sorban Te tehettél..., mert Te öntötted a szart a nappali közepére!
surdi elköszönt, de a barátai itt tartották!
kezd a nappali éledni! ne tedd/tegyétek tönkre! lehet egymás mellett élni!
ha netán visszajöttök mindketten akkor is!
kész részemről: off (Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 08:22
Ebbe már belebetegszem!
Ebbe már belebetegszem!
Ebbe már belebetegszem!
Úgy tudtam az Enyém! Úgy tűnt! És mindenem az övé volt! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebbe már belebetegszem!
Úgy tudtam az Enyém! Úgy tűnt! És mindenem az övé volt! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 08:15
bazd meg!
vagy zelli bassza meg!
nekem tök mindegy!
sok jó szót kaptam ... ezért maradtam mégis...
Tőled is sokat...
mivel nem igazán voltál hiányzott a humorod...
nekem eddig zelli is hiányzott
egyik oka az "elköszönésemnek" az volt, h Te... inkább Ti sem vagytok...
de ha zelli miatt kell elmenned, ha azóta is ugyanúgy zaklat...
tehát: zelli amit csinálsz azzal nem csak hippet veszíted el /egyáltalán valamennyire Tiéd volt valaha?/, hanem a barátaid is!
én eddig barátnak tekintettelek!
de ezután???????
nyugodj már le!
és gyertek vissza mindketten!!!
vagy zelli bassza meg!
nekem tök mindegy!
Tőled is sokat...
tehát: zelli amit csinálsz azzal nem csak hippet veszíted el /egyáltalán valamennyire Tiéd volt valaha?/, hanem a barátaid is!
de ezután???????
nyugodj már le!
és gyertek vissza mindketten!!!
bazd meg!
vagy zelli bassza meg!
nekem tök mindegy!
Tőled is sokat...
de ezután???????
nyugodj már le!
és gyertek vissza mindketten!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy zelli bassza meg!
nekem tök mindegy!
Tőled is sokat...
de ezután???????
nyugodj már le!
és gyertek vissza mindketten!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
2008. 02. 14. csütörtök 07:06
Zelli!
Itt válaszolok neked, mert megfogadtam, semmilyen leveledre nem válaszolok.
Amint látod VIP tag vagyok, kiváltottam a pontjaim és úgy terveztem ennek lejárta után
végkép távozom a GG-ről. Te ezt meggyorsítottad, nem tudod elviselni, hogy itt látsz.
Veszekedni nincs kedvem veled, egészségileg vannak problémáim, bár nekem ellentétben
veled, nyaktól lefelé. Kettő hónapja bombázol a leveleiddel, a szándékaidat nem ismerem.
Ennyi pocskondiázást életemben nem kaptam, erre már nincs szükségem.
Megigérem neked, ha ettől boldog leszel, hogy többet a hipp nevet nem fogod látni a GG-n.
Sajnálom, hogy így történt, de mindkettőnk nyugalma érdekében döntöttem így.
Bocsánatot nem kérek tőled, mint ahogy követeled, mert NINCS MIÉRT! és ezt ideje lenne
megértened. Azt is értsed meg, hogy semmilyen leveledre nem fogok válaszolni, akármilyen
kitalált címmel, névvel, bárkinek a nevében írsz nekem, mert a leveleid egyenesen mennek
a szemétkosárba. Miattad minden szálat elvágok a GG-vel kapcsolatban, remélem
helyreáll a lelki békéd, és lehiggadsz. Kívánom neked, hogy találd meg azt akit keresel,
de kérlek engem hagyj békén. Elköszöntem, remélem most boldog vagy.
Itt válaszolok neked, mert megfogadtam, semmilyen leveledre nem válaszolok.
Amint látod VIP tag vagyok, kiváltottam a pontjaim és úgy terveztem ennek lejárta után
végkép távozom a GG-ről. Te ezt meggyorsítottad, nem tudod elviselni, hogy itt látsz.
Veszekedni nincs kedvem veled, egészségileg vannak problémáim, bár nekem ellentétben
veled, nyaktól lefelé. Kettő hónapja bombázol a leveleiddel, a szándékaidat nem ismerem.
Ennyi pocskondiázást életemben nem kaptam, erre már nincs szükségem.
Megigérem neked, ha ettől boldog leszel, hogy többet a hipp nevet nem fogod látni a GG-n.
Sajnálom, hogy így történt, de mindkettőnk nyugalma érdekében döntöttem így.
Bocsánatot nem kérek tőled, mint ahogy követeled, mert NINCS MIÉRT! és ezt ideje lenne
megértened. Azt is értsed meg, hogy semmilyen leveledre nem fogok válaszolni, akármilyen
kitalált címmel, névvel, bárkinek a nevében írsz nekem, mert a leveleid egyenesen mennek
a szemétkosárba. Miattad minden szálat elvágok a GG-vel kapcsolatban, remélem
helyreáll a lelki békéd, és lehiggadsz. Kívánom neked, hogy találd meg azt akit keresel,
de kérlek engem hagyj békén. Elköszöntem, remélem most boldog vagy.
Bombázás? Ünnepi üdvözlet! Számonkérés 2x?
A férjem levelét meg vele megbeszélheted!
Szándék? Te ébresztetted többhavi munkálattal!
Tőlem dobd ki nyugodtan a leveleim. Ha írnék! Nem hiszem! Legutoljára talán január elején írtam.
Aki azt gondolja, hogy csak úgy szórakozhat egy nővel, büntetlenül, annak vannak problémái nyakon felül. Biztos nem hullott le a lepel a többi nő előtt, ezért nem pocskondiáztak. Tőlük is kértél erotikus képeket? Nem szokásom nekem se, de ha valaki beéget, nem olyan színben tűntet fel, mint amilyen vagyok, és szép kérésre is érzéketlen, hát az ezt váltja ki belőlem.
Nem társat keresni jöttem ide, de a te csalidat hosszú idő után bekaptam. Meg kell hagyni, tudod a módját az udvarlásnak.
Nekem sem volt szükségem arra, hogy szórakozzanak velem. Addig jó volt minden, amíg a nappalis határokon nem léptél túl.
Ez a seb sosem gyógyul be, mérgezett volt a nyíl.
És az áldozat nem te vagy, akárminek is állítod be magad!
Ha a véletlen az utamba sodor egy embert, akivel boldog lehetnék, kapásból elutasítom, tudatosan.
És a téma lezárva!
A férjem levelét meg vele megbeszélheted!
Szándék? Te ébresztetted többhavi munkálattal!
Tőlem dobd ki nyugodtan a leveleim. Ha írnék! Nem hiszem! Legutoljára talán január elején írtam.
Aki azt gondolja, hogy csak úgy szórakozhat egy nővel, büntetlenül, annak vannak problémái nyakon felül. Biztos nem hullott le a lepel a többi nő előtt, ezért nem pocskondiáztak. Tőlük is kértél erotikus képeket? Nem szokásom nekem se, de ha valaki beéget, nem olyan színben tűntet fel, mint amilyen vagyok, és szép kérésre is érzéketlen, hát az ezt váltja ki belőlem.
Nem társat keresni jöttem ide, de a te csalidat hosszú idő után bekaptam. Meg kell hagyni, tudod a módját az udvarlásnak.
Nekem sem volt szükségem arra, hogy szórakozzanak velem. Addig jó volt minden, amíg a nappalis határokon nem léptél túl.
Ez a seb sosem gyógyul be, mérgezett volt a nyíl.
És az áldozat nem te vagy, akárminek is állítod be magad!
Ha a véletlen az utamba sodor egy embert, akivel boldog lehetnék, kapásból elutasítom, tudatosan.
És a téma lezárva!