Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 03. 26. szerda 13:31  #50
alma01 alma01
Remekbe szabott, terjedelmes megjegyzésed után csupán néhány kérdésem maradt (hozzáteszem, nagyrészt egyet kell értsek Veled, és az érveiddel). Egyfelől semmi nem garantálja (igaz, első szűrő lehet), hogy az esetlegesen tökéletes helyesírással/fogalmazással/nyelvhelyességgel bíró úriember érzelmileg, intellektuális valójában legfeljebb ember (vagy még az sem), és a legkevésbé sem úr. Pláne ha a felfokozott intim viselkedésformákat vesszük alapul. Ezzel nem magunkat akarom védeni, aki egyszerű, mint a százasszög, valószínűleg nem bírja ugyanolyan készségekkel a verbális kommunikációt (sem), de egy Petőfi kaliberű hapsi is lehet egy utolsó senkiházi érzelmileg. Nekem is van pár ismerősöm, aki a hölgyeknek szóban úgy teszi a szépet, hogy szegények már-már állva-sírva pirulnak-pisilnek, de magunk közt tudjuk, hogy egy sz..f.... bunkó (elnézést, tényleg az). Pláne, mikor beszámol az utólagos élményeiről. Igaz, majdnem mindig kerekítünk szóban és egymás közt, de ha egy történetet máshonnan is ugyanúgy hallunk (immáron az érintett nőtől), akkor tényleg lehet benne valami. Szóval biztos, hogy erre sokat lehet adni? És nem esetleg egy egyébként elfojtott hajlamú embert fogsz ki?

Illetve a másik kérdés, hogy alkalmi partner keresésnél ennyire fontos az egzisztencia? Azt hittem, szimpátia alapján zajlik a kiválasztás a hölgy részéről. Ma talán a szegény lovászfiú is részesül abból, ami csupán a királyfinak jár hétköznaponként... Vagy tévednék? hawaii
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 26. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 11:01
Talán mert a helyesírás, feltételez egy bizonyos fokú műveltséget, és igényességet az írott komunikációban, ami szellemi fejlettségre enged következtetni, mondhatni nem csak jól néz ki, de használja is az eszét, ami mint tudjuk jelentős mennyiségű nőnek imponál, amiből következőleg tán ki is jelenthetem, hogy a nők, ha nem is túlnyomó többsége, de java része úgymond bukik az intelligens férfiakra, mivel az értelem nem csak helyes írást, de érzelmi síkon értelmezett intellektust is takarhat, illetve tekintve a női igényeket, és logikai rendszert, - talán nem köveznek meg - ha arra is rávilágítok, hogy az intellektus feltételez egy iskolázottságot, legyen az most bármilyen fokú, azaz relatíve értelmezendő a kereső nő szemszögéből, de ahhoz mérten feltétlenül mondhatom, hogy viszonylagos intelligencia és iskolázottásg esete forog fent, ami az adott nézőpontból egy megfelelő életvitelt is predesztinálhat, amelyben benne foglaltatik, nem csak a szellemi és érzelmi, de a hétköznapi életre vonatkozó ujjlenyomat, ami - ha egy komoly kapcsolatot kereső nőről esik szó - az egzisztenciális feltételekről, úgymond anyagi biztonságról is képt alkothatm így adódik a dolog, hogy egy helyesen írni tudó, vagy a helyesírására igényes férfi, érdekesebb, jobb alternatíva, úgymond "jó parti", de legalábbis jobb, mint azon társaik, akik ilyen téren hátrányokkal küszködnek.

Nem, nem Váncsa vagyok, de tényleg, sőt ő nem is az apám, sem nagybátyám, sem semmilyen rokonom!
2008. 03. 26. szerda 11:01  #49
MrEnigma MrEnigma
Talán mert a helyesírás, feltételez egy bizonyos fokú műveltséget, és igényességet az írott komunikációban, ami szellemi fejlettségre enged következtetni, mondhatni nem csak jól néz ki, de használja is az eszét, ami mint tudjuk jelentős mennyiségű nőnek imponál, amiből következőleg tán ki is jelenthetem, hogy a nők, ha nem is túlnyomó többsége, de java része úgymond bukik az intelligens férfiakra, mivel az értelem nem csak helyes írást, de érzelmi síkon értelmezett intellektust is takarhat, illetve tekintve a női igényeket, és logikai rendszert, - talán nem köveznek meg - ha arra is rávilágítok, hogy az intellektus feltételez egy iskolázottságot, legyen az most bármilyen fokú, azaz relatíve értelmezendő a kereső nő szemszögéből, de ahhoz mérten feltétlenül mondhatom, hogy viszonylagos intelligencia és iskolázottásg esete forog fent, ami az adott nézőpontból egy megfelelő életvitelt is predesztinálhat, amelyben benne foglaltatik, nem csak a szellemi és érzelmi, de a hétköznapi életre vonatkozó ujjlenyomat, ami - ha egy komoly kapcsolatot kereső nőről esik szó - az egzisztenciális feltételekről, úgymond anyagi biztonságról is képt alkothatm így adódik a dolog, hogy egy helyesen írni tudó, vagy a helyesírására igényes férfi, érdekesebb, jobb alternatíva, úgymond "jó parti", de legalábbis jobb, mint azon társaik, akik ilyen téren hátrányokkal küszködnek.

Nem, nem Váncsa vagyok, de tényleg, sőt ő nem is az apám, sem nagybátyám, sem semmilyen rokonom!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 13:54
miért gondolod hogy ép eszű ember ír neked ha ezen nem tudsz felül emelkedni:?
2008. 03. 21. péntek 10:42  #48
teltcica36 teltcica36
Hmm.....
Nem semmi smile
Kérdés milyen a pasi a verbális kreativitástól eltekintve smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 03. 20. csütörtök 13:47
ez egy valós hirdetés, az egyik női magazinban olvastam:

Lánglelkű, színes egyéniségű, szellemes, negyvenes, végtelenül gyengéd, csupaszív, kreatív barnamedve locsolóbáli baknyúl-jelmezbe öltözve, orcacirógató, bimbóbarkázó nászfohásszal hívogatja fantáziadús, művelt, tehetséges, szenvedélyes szerelemtündérét az örökkön boldogító életforrásokat rejtő rengetegbe, pajzán nyelvjárású ararigmusa „Ó-szaporító” ajakkerekítéseivel incselkedve:
„Bohón lobogó torkos hódolód, szomjoltó csobolyódból folyton kortyoló, szorgos, gondos, konok ostromlód most mohó hóbortból mosolygós bókot fon komor óbortól kóborló fodros kontyodból, hogy fontos okból forró csókot orozzon jó sokszor.”
Jóarcú, magas, férfias, humoros lovagod gyöngyvirágillatú húsvéti csábítással, Ámor-mámoros balatoni nyaralással, őszi erdőbarangolás buja bíborfátyol-pompájával, szenesti áhítat édenkerti gyönyörtemplomával, szivárványtáncú örömkönnycsillámok fénybölcső-ringató parázsvarázsával vár. „Édenkert” jeligére a….
2008. 03. 21. péntek 10:40  #47
teltcica36 teltcica36
Idemásolhatom neked a hsz-t amiről szó van?
Így jobban látnád min is akadtam ki. nyes

Ugyanis 1-2 hibán nem akadok fenn, valamint az elütéseken sem.
(Nálam is előfordulnak nyes )
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 13:54
2008. 03. 20. csütörtök 13:54  #46
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 04. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 22:42
Sírva fakadok!
wow3
A helyesírás!!!!
Valaki ír 4 azaz négy sort kb 20 azaz húsz helyesírási hibával.
Miért gondolja, hogy egy épeszű ember válaszol neki?
2008. 03. 20. csütörtök 13:47  #45
MmePrune MmePrune VIP Admin
ez egy valós hirdetés, az egyik női magazinban olvastam:

Lánglelkű, színes egyéniségű, szellemes, negyvenes, végtelenül gyengéd, csupaszív, kreatív barnamedve locsolóbáli baknyúl-jelmezbe öltözve, orcacirógató, bimbóbarkázó nászfohásszal hívogatja fantáziadús, művelt, tehetséges, szenvedélyes szerelemtündérét az örökkön boldogító életforrásokat rejtő rengetegbe, pajzán nyelvjárású ararigmusa „Ó-szaporító” ajakkerekítéseivel incselkedve:
„Bohón lobogó torkos hódolód, szomjoltó csobolyódból folyton kortyoló, szorgos, gondos, konok ostromlód most mohó hóbortból mosolygós bókot fon komor óbortól kóborló fodros kontyodból, hogy fontos okból forró csókot orozzon jó sokszor.”
Jóarcú, magas, férfias, humoros lovagod gyöngyvirágillatú húsvéti csábítással, Ámor-mámoros balatoni nyaralással, őszi erdőbarangolás buja bíborfátyol-pompájával, szenesti áhítat édenkerti gyönyörtemplomával, szivárványtáncú örömkönnycsillámok fénybölcső-ringató parázsvarázsával vár. „Édenkert” jeligére a….
2008. 03. 04. kedd 23:43  #44
MrEnigma MrEnigma
Na ez az örök mumus.
Elég lelombozó tud lenni.
Pedig semmibe nem kerül pár szó, pl "Sajnálom, neharagudj, de nem vagy az esetem."
Ezt elég egyszer elküldeni aztán már csak Ctrl+C Ctrl+V a nemkívánatos kérőknek. Aki van elég intelligens ért a szóból. Persze ezt most annak fényében mondom, hogy feltételezem a normális levelet a másik oldalról, amit ha nemlegesen is de méltathatunk válaszra. Az egysoros "Dugunk béby" stílusúnál megértem az azonnali törlést esetleges tiltást.
Nem tuom de társkeresőkre nincs valami a netikettben? Nem akakult ki semmi formalitás?
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 03. 01. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 18:36
én felvettelek! wink

Amúgy volt, mikor én is interneten kerestem... és hát negativ élmnyem volt. általában senki nem válaszolt, még csak egy sima nemet sem. talán 10-ből 1.
2008. 03. 04. kedd 23:33  #43
MrEnigma MrEnigma
Húúú barátom!
Nőként hirdetve sem aranyélet!
A keresgélő férfiak egy részéből teljesen hiányzik minden nemű kultúra, de legalábbis java része.
1-2 soros levelek, amelyek lényegi mondanivalója, hogy de nagy kedvük lenne szexelni a hírdetővel de tovább nem jut a dolog.
Aztán vannak a képgyűjtögetők (akikről szóltam lejjebb is), na ők megint vakvágány.
Ezekután a fenti két kategória tömegében elveszvea normális hangvételű levelek. Na itt már szerencse dolga, hogy a többség a félénk, vagy ponthogy a kezdeményezőbb úgymond bevállalósabb. De akkor még mindig nem járunk sehol, mert fizikális akadályokm, mint a távolság közbe tud szólni.

Na ezért nem olyan egyszerű a lányoknak sem, hiába tűnik úgy hogy sokból merítve biztos lesz fogás. Bár a nagy számok törvénye alapján így kéne lennie, de nem mindig jön be. :S
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2008. 03. 01. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 11:42
Na ezt nem gondoltam....
Hogy nőként hirdetve is ilyen tapasztalataid vannak.
Pasiból sok van. Sőt! Rengeteg. Én pedig ebből kiindulva gondoltam arra, hogy azok, akiknek én írok azért nem válaszolnak, mert a rengeteg jelentkező közül a bőség zavarában nem tudnak választani, vagy csak egy-két emberkének válaszolnak.
Viszont ha más portálokon sem jártál sikerrel, akkor ez az elméletem megbukott!
Fizetős oldalt próbáltál?
Én még nem, mert smucig vagyok smile
Viszont az is lehet, hogy aki hajlandó kifizetni egy kis komolysági pénzt azért, hogy hirdethessen, vagy nézelődhessen a hirdetések között, az feltehetően komolyan gondolja...
2008. 03. 04. kedd 22:42  #42
teltcica36 teltcica36
Sírva fakadok!
wow3
A helyesírás!!!!
Valaki ír 4 azaz négy sort kb 20 azaz húsz helyesírási hibával.
Miért gondolja, hogy egy épeszű ember válaszol neki?
2008. 03. 01. szombat 19:31  #41
teltcica36 teltcica36
csak általánosságban beszéltünk volna itt, de valamiért nem tudok vele privátba üzizni vagy chatelni (másokkal igen)

és még véletlenül se írta ki egyikünk se a nevét nyes nyes nyes nyes

amúgy meg megér egy misét a pasik milyen képeket bírnak a hirdetésekbe felrakni magukról (ezt nem is írtam az elején)

nem véletlenül tettem neki szóvá

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 01. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 19:12
ez most komoly? ti másik társkereső oldal hirdetéseiről cseverésztek itt???
bakker cica! meg pongrác!
csak általánosságban beszéljetek a hirdetésekről

(az ékezetekkel kapcsolatban: ékezetes lusert FF-ban nem tudok tiltani, csak IE-ben)
2008. 03. 01. szombat 19:19  #40
méreteskékeres27 méreteskékeres27
atttya éééég
2008. 03. 01. szombat 19:12  #39
MmePrune MmePrune Admin
ez most komoly? ti másik társkereső oldal hirdetéseiről cseverésztek itt???
bakker cica! meg pongrác!
csak általánosságban beszéljetek a hirdetésekről

(az ékezetekkel kapcsolatban: ékezetes lusert FF-ban nem tudok tiltani, csak IE-ben)
2008. 03. 01. szombat 18:36  #38
gorgh0 gorgh0
én felvettelek! wink

Amúgy volt, mikor én is interneten kerestem... és hát negativ élmnyem volt. általában senki nem válaszolt, még csak egy sima nemet sem. talán 10-ből 1.
2008. 03. 01. szombat 15:24  #37
teltcica36 teltcica36
bakker tényleg smile
mert mire beírod a topic címét nem látod az elejét smile
(amikor nyitsz)

VALAMELYIK MODI HA JEHET JAVÍTSA KI LÉCCCCIIIIII

előre is kösz
2008. 03. 01. szombat 15:18  #36
pongrác pongrác
Félreértesz....
Ez nem ismerkedős topic, meg észrevettem már korábban, hogy akkor sem én kellenék neked, ha a szomszédom lennél....
Elolvastam volna a szöveged....
Ha már a topic címe: Parnerkereső hirdetők/válaszolók szokásai

Most látom: hiányzik egy t betű...
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 01. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 15:14
mivel qrva messze laksz szerintem felesleges, hogy tudd ott mi a nick-em vigyor2
2008. 03. 01. szombat 15:14  #35
teltcica36 teltcica36
mivel qrva messze laksz szerintem felesleges, hogy tudd ott mi a nick-em vigyor2
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2008. 03. 01. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 15:09
Igen, a szóhasználat miatt is vettem tutira, hogy te vagy!
Még egyszer bocsi!
Elárulod a neved? Elolvasnálak.... smile
2008. 03. 01. szombat 15:10  #34
pongrác pongrác
P-mobil:
Keresem a feszültséget!
Dugjatok a 220-ba!!!!
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 01. szombat 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 15:08
a képeden érdekes a konnektor elhelyezkedése
inkább nem mondom mire asszociáltam nyes
2008. 03. 01. szombat 15:09  #33
pongrác pongrác
Igen, a szóhasználat miatt is vettem tutira, hogy te vagy!
Még egyszer bocsi!
Elárulod a neved? Elolvasnálak.... smile
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 01. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 15:02
jajjjjj
megtaláltam

nem én vagyok
ő vörösebarna-kék
én szőke-zöldes
amúgy körfogatra kb mint én smile
korban szintén stimmel smile
ő dél dunántúl- én közép

de akár én is lehetnék a szóhasználat is nagyon hasonló smile
vannak olyan kifejezések mondatok mintha én írtam volna smile
nem semmi
rokonlélek az biztos

azon az oldalon teljesen más a nick-em smile
2008. 03. 01. szombat 15:08  #32
teltcica36 teltcica36
a képeden érdekes a konnektor elhelyezkedése
inkább nem mondom mire asszociáltam nyes
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2008. 03. 01. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 01. szombat 14:54
húúúúúúú!
Bocsi! Felületesen néztem mag az adatokat....
Sokminden passzol, én meg azt hitte te vagy!
Bocs!
Ja! Nekem a chat sem megy!
2008. 03. 01. szombat 15:02  #31
teltcica36 teltcica36
jajjjjj
megtaláltam

nem én vagyok
ő vörösebarna-kék
én szőke-zöldes
amúgy körfogatra kb mint én smile
korban szintén stimmel smile
ő dél dunántúl- én közép