Még így az 5x után is kell naponta egy jó orgazmus ...ha nincs partner akkor masztival, vagy chatszex közbeni masztival ... akár képre spriccel
Majd 65 éves korodban örülsz, ha pisilni tudsz!
(Ez egy válasz seximado73 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 11:28
Régebben naponta többször is, aztán ahogy teltek a évek egyre kevesebbszer, majd nejem változó korba kezdett lépni és így kb havi 1 alkalomra van lehetőségem. Nem érzelem hiánya miatt hanem egyszerűen neki kevesebb az ösztrogénszintje. Én ugyanúgy kívánom naponta többször a szexet.
Régebben naponta többször is, aztán ahogy teltek a évek egyre kevesebbszer, majd nejem változó korba kezdett lépni és így kb havi 1 alkalomra van lehetőségem. Nem érzelem hiánya miatt hanem egyszerűen neki kevesebb az ösztrogénszintje. Én ugyanúgy kívánom naponta többször a szexet.
Szerintem ez mindkét félen múlik. Ha olyan hevesek az érzelmek, akkor több is lehet naponta. Ha lanyhul a kapcsolat, telnek az évek, jönnek a gyerekek, akkor pedig már nem akkor történik meg, ha kedve van az embernek, hanem ha alkalma. :(
ez így van, osztom . . :O)
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 05. 08. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Jólesne legalább naponta egyszer
Ahányszor csak lehet + maszti
Reggeltől estig! Igaz Rózsa
Hogy hányszor szeretek az egy dolog, hogy hányszor van az meg egy másik! Szeretek napi kettőt + egy szopást. Ehhez képest heti egy az átlag.
Mi az exemmel már csak sajnos. Amikor találkoztunk hetköznap egy két alkalom plusz teljes hétvége akkor napi szinten az a 4-5 menetet lezavartuk mindig.
Fantasztikus vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 07. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)
2021. 05. 07. péntek 08:08
azaz, amikor csak alkalom adódik - de ezt általában ki is használom akár csak egy gyors menet erejéig is
azaz, amikor csak alkalom adódik - de ezt általában ki is használom akár csak egy gyors menet erejéig is
Szinte minden nap. Aztán van úgy hogy naponta 2x, de hétvégén előfordul, hogy 5-6x.
Szinte minden nap. Aztán van úgy hogy naponta 2x, de hétvégén előfordul, hogy 5-6x.
Minden lehetoseget kihasznalok
Csak egyszer . Reggeltől estig.
Sokszor es ha lene kivel jó lene
napi 1 jó lenne de mikor nincs kivel akkor csak vágy marad
Jó lenne veled kipróbálni.
(Ez egy válasz SZEXI üzenetére (2013. 01. 20. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 20. vasárnap 21:11
szia nekem is volt benne részem egy jó pár évig de már elváltam és most heti 4szer szeretkezek és nagyon jó bár a párom bi de igy még jobb néha 2tő lány van
Én akár háromszor is.