Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 03. 27. csütörtök 23:52  #34
16-cerka 16-cerka
Sziasztok!Teltcicának már írtam,jelentkeznék a bulira!
2008. 03. 26. szerda 17:10  #33
MmePrune MmePrune VIP Admin
az isten szerelmére, ne tököljetek már!
helyszín van?
ha igen, akkor írjatok ide egy májusi időpontot..pl. május 10. szombat este/éjjel
mindenkinek van ideje megszervezni az életét...ha most próbáltok egy időpontot összeszervezni, akkor sose lesz meg
helyszínnel mi van?
kerestetek swinger klubot?
2008. 03. 26. szerda 11:52  #32
wedgar wedgar VIP
Sziasztok!
Nos érdeklődnék, hogy lesz-e buli?
2008. 03. 21. péntek 10:55  #31
teltcica36 teltcica36
Megvagyok nyes

Nincs túl nagy érdeklődés

Eddigi jelentkezők: (természetesen csak azok nevét/nickjét írom itt ki, akik itt jelentkeztek, akik e-mail-ban vagy priviben azok neve/nickje egyenlőre nem publikus)

Hölgyek:
1. e-mail 1
2. e-mail 1
3.

Urak:
1. MrEnigma (nem vagy VIP tag!!!!!)
2. mullerl (nem vagy VIP tag!!!!!)
3. V-Power (VIP)
4. wedgar (VIP)
5. pddchris (nem vagy VIP tag!!!!!)
6. wallaby (nem vagy VIP tag!!!!!)
7. e-mail 1
8.

Párok:
1. zimmi (VIP)+1 (a hsz-t jelentkezésnek vettem nyes )
2. mail 1+1
3. mail 1+1
4.
5.

Arra gondoltam, hogy javasoljatok időpontot valamint helyet.
E-mail/msn teltcica71@freemail.hu
2008. 03. 19. szerda 06:39  #30
MmePrune MmePrune VIP Admin
teltcica nagyon eltűnt..remélem hamarosan jön, és beleveti magát a szervezésbe smile

én azt javaslom, hogy határozzatok meg egy időpontot és egy helyet...ha van időpont, akkor mindenki úgy szervezi az életét...a nyilvános hely "foglalásáról" nem is beszélve...főleg, ha kicsit "zártkörűre" szeretnétek

tegyétek be ide az időpontot, és kezdjetek névsort írni...a lényeges dolgokat úgyis priviben fogjátok tisztázni

enigma tollából egy szabály-féleség:
nézelődés, és immáron személyes ismerkedés, majd esetleg szimpatikus partnerrel egy az egyben hancúr, ha a hajlandóság kölcsönös.
2008. 03. 18. kedd 23:11  #29
zimmi zimmi VIP
Mi a barátnőmmel már gondolkodtunk kisebb "házibulin".
Megtalálhatóak itt a képeink.Annak idején volt egy GG hajós party (talán nem reklám)nagyon bejött ami ott zsajlott.Nem bizti hogy egyből kemény szexet szeretnénk,viszont erotikus játékok orálparty nem volna butaság.Persze szóló pasi túltengés és csak nézelődők nélkül.Közösen lassan oldódni könnyebb lenne mindenkinek.
2008. 03. 18. kedd 14:35  #28
wedgar wedgar VIP
wedgar@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (40797) VIP
2008. 03. 18. kedd 13:54
Sziasztok!
Tudok mondani nagyon jó helyszínt...ha valaki gondolja...
inkább mailben,nehogy reklámozzak vagy akármi.
2008. 03. 18. kedd 13:54  #27
Törölt felhasználó (40797) VIP
Sziasztok!
Tudok mondani nagyon jó helyszínt...ha valaki gondolja...
inkább mailben,nehogy reklámozzak vagy akármi.
2008. 03. 18. kedd 13:06  #26
wedgar wedgar VIP
Szisztok! Hogy áll a party? van érdembeli előre lépés?
2008. 03. 12. szerda 13:34  #25
Törölt felhasználó (95774) VIP
Vagyis a minimum létszám?
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 12. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 12. szerda 12:40
a mikor és a hol akkor lesz eldöntve, ha meglesz a minimum létszám érdeklődőkből

2008. 03. 12. szerda 12:40  #24
teltcica36 teltcica36
a mikor és a hol akkor lesz eldöntve, ha meglesz a minimum létszám érdeklődőkből

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 12. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 12. szerda 12:25
Előreláthatólag mikor lenne a party,nem vagyok türelmetlen csak érdeklődöm!
2008. 03. 12. szerda 12:25  #23
Előreláthatólag mikor lenne a party,nem vagyok türelmetlen csak érdeklődöm!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 11. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 00:02
Nem vagyok VIP tag. :( Mint ötletgazda nem kérhetek diplomáciai mentességet? nyes

(Azé' nem vagyok VIP, mert a GG TV nem nyert meg magának, az eredeti méretű képek meg megint nem hatnak meg, a monitorom ba így is éppen beleférnek a képek. wink )

Na jó, ha esedékes lesz a dolog rögvest regisztrálok, hogy jó példával járjak elöl. wink
Még szó érné a ház elejit!

Az eddigi arányok nem bíztatóak.
9 fiú 5 lány. Ez minden punciba két kuki! nyes
Lányok! Akiben egy cseppnyi kíváncsiság is van, gyertek! wink

Helyszín:
A "hol" fontos lenne. Elvégre nem jöhetünk össze egy szobában. Mi va ha valaki csak nézelődne de miutána látottaktól kellő hangulatba került CSAK párjával mókázna?
Nem is tudom mi lenne a jobb.
Körkérdés minden jelentkezett és már listán szereplő lennedő résztvevőhöz, hogy mit is várna és mi az ami már nem fér bele?

Vagy kezdjünk el közösen amolyan "bekiabálós" módszerekkel szabályokat megfogalmazni aztán idővel a beszólások kavalkádja majd rendezi magát és kikristályosodnak a végleges szabályok?

Részemről az első.
Így amiben én benne vagyok... nézelődés, és immáron személyes ismerkedés, majd esetleg szimpatikus partnerrel egy az egyben hancúr, ha a hajlandóság kölcsönös. Másegyébre affinitásom volna, de mivel ebben még bőven újonc vagyok, nem akarok olyat vállalni amit aztán nem merek! wink
Esetleg 2+1 (inkább 2 fiú egy lány, nem vagyok - még - tenyészcsődör), vagy párral egymás mellett netán közben párcsere, de nézőket nem szívesen tudnék magam körül "játék" közben... egyenlőre feszélyezne.

Végén még kiderül, hogy szégyenlős vagyok! nyes
2008. 03. 11. kedd 22:27  #22
tried tried
.....méghogy nem biztatóak az arányok!!!???? circling mf1 finom
2008. 03. 11. kedd 00:02  #21
MrEnigma MrEnigma
Nem vagyok VIP tag. :( Mint ötletgazda nem kérhetek diplomáciai mentességet? nyes

(Azé' nem vagyok VIP, mert a GG TV nem nyert meg magának, az eredeti méretű képek meg megint nem hatnak meg, a monitorom ba így is éppen beleférnek a képek. wink )

Na jó, ha esedékes lesz a dolog rögvest regisztrálok, hogy jó példával járjak elöl. wink
Még szó érné a ház elejit!

Az eddigi arányok nem bíztatóak.
9 fiú 5 lány. Ez minden punciba két kuki! nyes
Lányok! Akiben egy cseppnyi kíváncsiság is van, gyertek! wink

Helyszín:
A "hol" fontos lenne. Elvégre nem jöhetünk össze egy szobában. Mi va ha valaki csak nézelődne de miutána látottaktól kellő hangulatba került CSAK párjával mókázna?
Nem is tudom mi lenne a jobb.
Körkérdés minden jelentkezett és már listán szereplő lennedő résztvevőhöz, hogy mit is várna és mi az ami már nem fér bele?

Vagy kezdjünk el közösen amolyan "bekiabálós" módszerekkel szabályokat megfogalmazni aztán idővel a beszólások kavalkádja majd rendezi magát és kikristályosodnak a végleges szabályok?

Részemről az első.
Így amiben én benne vagyok... nézelődés, és immáron személyes ismerkedés, majd esetleg szimpatikus partnerrel egy az egyben hancúr, ha a hajlandóság kölcsönös. Másegyébre affinitásom volna, de mivel ebben még bőven újonc vagyok, nem akarok olyat vállalni amit aztán nem merek! wink
Esetleg 2+1 (inkább 2 fiú egy lány, nem vagyok - még - tenyészcsődör), vagy párral egymás mellett netán közben párcsere, de nézőket nem szívesen tudnék magam körül "játék" közben... egyenlőre feszélyezne.

Végén még kiderül, hogy szégyenlős vagyok! nyes
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 15:34
Nos én elkezdeném írni a szabályokat (egyenlőre csak javaslatok) amelyeket a hsz-ekből illetve e-mail-okból összeszedegetünk.

Kérjük, hogy jelentkezéskor az alábbi kérdésekre válaszolj.

Nemed:
Egyedül/párban jönnél:
Az ország melyik területéről írsz:
Elérhetőség:

A jelentkezésre van mód itt a topicban, priviben, vagy e-mail-ban
teltcica71@freemail.hu címen (ez egyben msn is)

1. Uraknál feltétel a GG-s VIP tagság
2. Hölgyek csak bátran.....
3.
4.

Eddigi jelentkezők: (természetesen csak azok nevét/nickjét írom itt ki, akik itt jelentkeztek, akik e-mail-ban vagy priviben azok neve/nickje egyenlőre nem publikus)

Hölgyek:
1.
2.
3.

Urak:
3. V-Power (VIP)
4. wedgar (VIP)
7.
8.

Privátban jelentkeztek
1. 1+1 (pár)
2. úr
3. 1+1 (pár)
4. hölgy
5. hölgy
2008. 03. 10. hétfő 15:36  #20
teltcica36 teltcica36
Szerintem a kornak nincs kölünösebb jelentősége.
Itt úgyis csak(????) 18 éven felüliek vannak.
Reméljük nyes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 14:04
No, hogy az ilyen "Jelentkeznék!"-szerű hozzászólásokat kerüljük ami fölös floodot jelent a topicnak, legalább valami bemutatkozás kéne:
Kor vagy korosztály
Város de minimum a megye
Fiú, lány ( névből nem midnig egyértelmű )
Párban vagy egyedül
Volt e már swinger klubban, vagy első alkalom
És végül a legfontosabb: valami mail cím vagy MSN vagy mindkettő a kpacsoalttartás miatt.

Mert az hogy jelentkeztek az nem ér semmit. Azzal nem vagyunk beljebb csak szétzilálja a topicot.
Lányok, vagy nyitott párok jelenkezése lenne a mérvadó, mert fiúk leszünk/lesztek bőven.
2008. 03. 10. hétfő 15:34  #19
teltcica36 teltcica36
Nos én elkezdeném írni a szabályokat (egyenlőre csak javaslatok) amelyeket a hsz-ekből illetve e-mail-okból összeszedegetünk.

Kérjük, hogy jelentkezéskor az alábbi kérdésekre válaszolj.

Nemed:
Egyedül/párban jönnél:
Az ország melyik területéről írsz:
Elérhetőség:

A jelentkezésre van mód itt a topicban, priviben, vagy e-mail-ban
teltcica71@freemail.hu címen (ez egyben msn is)

1. Uraknál feltétel a GG-s VIP tagság
2. Hölgyek csak bátran.....
3.
4.

Hölgyek:
1.
2.
3.

Urak:
3. V-Power (VIP)
4. wedgar (VIP)
7.
8.

Privátban jelentkeztek
1. 1+1 (pár)
2. úr
3. 1+1 (pár)
4. hölgy
5. hölgy
2008. 03. 10. hétfő 14:45  #18
Na szóval,férfi vagyok és egyedül mennék,de a kérdésemből gondolom rájöttél,Pest megye.Az első alkalom lenne számomra,de ismerem a "szabályokat" a swingerre vonatkozóan!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 14:04
No, hogy az ilyen "Jelentkeznék!"-szerű hozzászólásokat kerüljük ami fölös floodot jelent a topicnak, legalább valami bemutatkozás kéne:
Kor vagy korosztály
Város de minimum a megye
Párban vagy egyedül
És végül a legfontosabb: valami mail cím vagy MSN vagy mindkettő a kpacsoalttartás miatt.

Mert az hogy jelentkeztek az nem ér semmit. Azzal nem vagyunk beljebb csak szétzilálja a topicot.
Lányok, vagy nyitott párok jelenkezése lenne a mérvadó, mert fiúk leszünk/lesztek bőven.
2008. 03. 10. hétfő 14:04  #17
MrEnigma MrEnigma
Kor vagy korosztály
Város de minimum a megye
Párban vagy egyedül

(Ez egy válasz wallaby üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 13:55
sziasztok! szeretnenk jelenkezni,a jo kis bulira
2008. 03. 10. hétfő 13:59  #16
MrEnigma MrEnigma
VIP tagság okán, kiesek. nyes
De van benne valami! wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 03. 10. hétfő 13:41
ha sok fiú jelentkező van, akkor VIP tagságot kérjetek (jelzi a komolyságát az illetőnek)... smile
javaslom, hogy a lányoknak "ingyenes" legyen a belépő... nyes
2008. 03. 10. hétfő 13:55  #15
wallaby wallaby
sziasztok! szeretnenk jelenkezni,a jo kis bulira
/ 3