Sziasztok! Tervezett welnesshétvégénkez keresnénk egy lányt aki csatlakozna hozzánk harmadiknak. Ha valaki úgy érzi hogy szívesen csatlakozna hozzánk az írjon és megbeszélünk mindent ha megvan a szimpátia. Üdv: V&M
Sziasztok ! Budapesti fiatalos csinos értelmiségi hpár hölgyet keres hosszútávra .
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék csajos játékokra
tetszik amit látok..
Niki (Ez egy válasz Kipróbálnánk párral üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Niki (Ez egy válasz Kipróbálnánk párral üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 04:45
Sziasztok. Átlagos 40-es pár vagyunk. Szívesen megismernénk olyan biszex hölgyet aki csatlakozna hozzánk akár mind két fél örömére vagy bevezetné a párunk női tagját a lányos dolgokba. Ha szívesen megismernél minket és csatlakoznál, írj bátran
Sziasztok. Átlagos 40-es pár vagyunk. Szívesen megismernénk olyan biszex hölgyet aki csatlakozna hozzánk akár mind két fél örömére vagy bevezetné a párunk női tagját a lányos dolgokba. Ha szívesen megismernél minket és csatlakoznál, írj bátran
Tegnap esti Dremland sw klubb buli nagyon jó volt főleg az izmos jóképű fiuk imadtam chippen sohw is izgató volt főleg hogy a színpadon baszták a feleségeket garat a helynek ország első!
Tegnap esti Dremland sw klubb buli nagyon jó volt főleg az izmos jóképű fiuk imadtam chippen sohw is izgató volt főleg hogy a színpadon baszták a feleségeket garat a helynek ország első!
Biszex lányokat keresünk
- női beszállóval baszki NŐ
(Ez egy válasz házibarát_bp üzenetére (2026. 03. 18. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 00:58
50 éves pasiként keresek hetero párt Bpest- Vác vonzáskörében hosszú távra.
50 éves pasiként keresek hetero párt Bpest- Vác vonzáskörében hosszú távra.
Hölgyet keresünk aki bevezetné páromat a csajos játékok élvezetébe!
Szabolcsban élünk helyünk van de utazni is tudunk.
A ffi csak igény esetén csatlakozik!
Diszkréció adott és elvárt!!!
Szabolcsban élünk helyünk van de utazni is tudunk.
A ffi csak igény esetén csatlakozik!
Diszkréció adott és elvárt!!!
Péntek estére keresünk párt vagy lányt
Rólunk
Jázmin vagyok, 18 éves 163/52kg. Barna szem, barna haj..sub beállítottságú...de még csak bontakozom
Tomi 31 éves 180/85kg. Kék szemű barna hajú 22cm intimmel rendelkező jófej laza srác
Viber vagy Googlechat elérhetőségét szeretnénk privatban, és fontos, hogy a lányok is tudjanak találkozó előtt egymással beszélni.
Helyünk nincs, így Budapesten keresünk. Akár autó kaland(egymás mellé beparkolva huncutkodni)
Rólunk
Jázmin vagyok, 18 éves 163/52kg. Barna szem, barna haj..sub beállítottságú...de még csak bontakozom
Tomi 31 éves 180/85kg. Kék szemű barna hajú 22cm intimmel rendelkező jófej laza srác
Viber vagy Googlechat elérhetőségét szeretnénk privatban, és fontos, hogy a lányok is tudjanak találkozó előtt egymással beszélni.
Helyünk nincs, így Budapesten keresünk. Akár autó kaland(egymás mellé beparkolva huncutkodni)
Kedves swingerezni vágyók! Várunk titeket!
Március 19-én, csütörtökön a 9. kerületben várunk benneteket egy pasi többes bulira. Ez azt jelenti, hogy egy hölgyre 2, maximum 3 szóló férfit engedünk be – természetesen a hölgyek étvágyától függően, a férfiaknak csak heteró alapon.
Szóló hölgyeket és párokat is szívesen látunk, az intelligens szóló férfiakat pedig kiemelten keressük.
Tudnivalók:
• Március 19.
• 25–35 fő
• Este 8-tól hajnali 1-ig
• Csak szűrt vendégkörrel
A részvétel regisztrációhoz kötött, így ha szeretnél jönni, kérlek először olvasd el az esemény leírását a weboldalunkon. Az ott található regisztrációs linken tudsz jelentkezni, ha tetszik az esemény.
Privátban elküldöm az oldalunk elérhetőségét.
Üdvözlettel:
A Swinger Yours csapata
Timi és Csanád, Merci és Peti
Március 19-én, csütörtökön a 9. kerületben várunk benneteket egy pasi többes bulira. Ez azt jelenti, hogy egy hölgyre 2, maximum 3 szóló férfit engedünk be – természetesen a hölgyek étvágyától függően, a férfiaknak csak heteró alapon.
Szóló hölgyeket és párokat is szívesen látunk, az intelligens szóló férfiakat pedig kiemelten keressük.
Tudnivalók:
• Március 19.
• 25–35 fő
• Este 8-tól hajnali 1-ig
• Csak szűrt vendégkörrel
A részvétel regisztrációhoz kötött, így ha szeretnél jönni, kérlek először olvasd el az esemény leírását a weboldalunkon. Az ott található regisztrációs linken tudsz jelentkezni, ha tetszik az esemény.
Privátban elküldöm az oldalunk elérhetőségét.
Üdvözlettel:
A Swinger Yours csapata
Timi és Csanád, Merci és Peti
Továbbra is:
Sziasztok! Feleségem 30. születésnapjára keresünk Pécse és környékén női beszállót. Fiatalos, ápolt, igényes nőt. Meglepetés lenne neki, az sem probléma, ha esetleg csak a nők iránt érdeklődik a fő cél a feleségem kényeztetése! (Persze, ha szeretne, állok rendelkezésére smile ), balforalfozalfgatás, beszélgetés, vad szex és minden, ami belefér. Akár feleséget is szívesen fogadunk, azonban most férfi beszállót nem keresünk!
Sziasztok! Feleségem 30. születésnapjára keresünk Pécse és környékén női beszállót. Fiatalos, ápolt, igényes nőt. Meglepetés lenne neki, az sem probléma, ha esetleg csak a nők iránt érdeklődik a fő cél a feleségem kényeztetése! (Persze, ha szeretne, állok rendelkezésére smile ), balforalfozalfgatás, beszélgetés, vad szex és minden, ami belefér. Akár feleséget is szívesen fogadunk, azonban most férfi beszállót nem keresünk!
Hölgynek lenne kedve ma randizni velünk Budapesten?
Sziasztok, ma estére keresunk hölgyet édeshármasra
Még adunk neki esélyt, hármas kalandra keresünk hölgyet a férjem részére leginkább, én még nem voltam nővel. A dolog magában olykor izgalmas izgat. Olyan lányt nőt keresünk aki alkatban hozzánk hasonló, és nem dohányzik. Budapest, Dabas és Kecskemét közelebből. Telefonszám, egészalakos kép szükséges! (soka kamu csaj, aki férfi köszi, de nem mi küldök képet először mert nekünk van az oldalon)
Ma estére keresünk egy 24 éves lány barátommal magunk mellé korunkbeli lányt vagy párt esti lazulos estére
Bi hajlamú hölgyeket keresünk debrecenben.
Kaja, pia, hely adott lesz
Privizz és hátha!
Kaja, pia, hely adott lesz
Privizz és hátha!
Sziasztok, Most egy hölgyet keresnénk harmadiknak, párom (férjem) számára, kizárólag nem dohányzó hölgyet, testalkatban hozzánk hozzám illőt. Köszi telefonszám és egészalakos kép szükséges !! ha ez neked nem felel meg ne is raboljuk egymás idejét.